Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PlayStation 5 (lemezolvasós kiadás, friss kontroller, dobozában, hibátlan)
- elkann
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 35
Re: PlayStation 5 (lemezolvasós kiadás, friss kontroller, dobozában, hibátlan)
elkelt
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home
- elkann
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 35
PlayStation 5 (lemezolvasós kiadás, friss kontroller, dobozában, hibátlan)
Hibátlan állapotban eladó a PS5 konzolom füst, állat és gyermekmentes háztartásból.
1 TB, lemezolvasós változat, gyári dobozában az összes tartozékával, csomagolóanyagával.
Nagyon vigyáztam rá, átlagban heti 2 órát használtam, fektetve volt tartva, 2-3 havonta becsületesen pormentesítettem a hűtőventilátorokat, a tápja villámvédős elosztóba volt dugva, a kontroller kb. 1 éves (a gyári driftelt, vettem egy újat hozzá).
Személyesen Diósdon tesztelhető, kipróbálható.
Az ár: fix 135000 Ft
1 TB, lemezolvasós változat, gyári dobozában az összes tartozékával, csomagolóanyagával.
Nagyon vigyáztam rá, átlagban heti 2 órát használtam, fektetve volt tartva, 2-3 havonta becsületesen pormentesítettem a hűtőventilátorokat, a tápja villámvédős elosztóba volt dugva, a kontroller kb. 1 éves (a gyári driftelt, vettem egy újat hozzá).
Személyesen Diósdon tesztelhető, kipróbálható.
Az ár: fix 135000 Ft
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home