Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

PlayStation 5 (lemezolvasós kiadás, friss kontroller, dobozában, hibátlan)

Pc-k, Htpc-k, laptopok és alkatrészeik, egerek, billentyűzetek, routerek, hangkártyák, tápok, monitorok, dokkolók, processzorok, memóriakártyák, pendrive-ok
Lezárt
elkann
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 35

Re: PlayStation 5 (lemezolvasós kiadás, friss kontroller, dobozában, hibátlan)

Hozzászólás Szerző: elkann »

elkelt
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home

elkann
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 35

PlayStation 5 (lemezolvasós kiadás, friss kontroller, dobozában, hibátlan)

Hozzászólás Szerző: elkann »

Hibátlan állapotban eladó a PS5 konzolom füst, állat és gyermekmentes háztartásból.
1 TB, lemezolvasós változat, gyári dobozában az összes tartozékával, csomagolóanyagával.
Nagyon vigyáztam rá, átlagban heti 2 órát használtam, fektetve volt tartva, 2-3 havonta becsületesen pormentesítettem a hűtőventilátorokat, a tápja villámvédős elosztóba volt dugva, a kontroller kb. 1 éves (a gyári driftelt, vettem egy újat hozzá).
Személyesen Diósdon tesztelhető, kipróbálható.
Az ár: fix 135000 Ft
IMG_1676.jpg
IMG_1677.jpg
IMG_1678.jpg
IMG_1675.jpg
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home

Lezárt

Vissza: “Számítógép és alkatrészei, játékkonzolok és tartozékaik (kínál-keres)”