Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Apple iMac M1 24" Blue 8 mag CPU 8 mag GPU

Pc-k, Htpc-k, laptopok és alkatrészeik, egerek, billentyűzetek, routerek, hangkártyák, tápok, monitorok, dokkolók, processzorok, memóriakártyák, pendrive-ok
Lezárt
Vasti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 338

Re: Apple iMac M1 24" Blue 8 mag CPU 8 mag GPU

Hozzászólás Szerző: Vasti »

DeLorean írta:
2024.12.11., szer. 18:03
Komolyan a billentyűzeten megy az okoskodás?
...ha nem jött volna le, akkor ez egy eladást segítő hozzászólás volt a részemről - így utólag elnézést ;-)

Vasti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 338

Hozzászólás Szerző: Vasti »

gyszabolcs írta:
2024.11.23., szomb. 20:30
Az egyik ok a gyári billentyűzet dedikált touch id gombja
Én úgy emlékszem, hogy az alap M1-es iMac nem Touch ID-s billentyűzettel érkezett: az csak a "közepes" verziótól volt tartozék, aminek már ethernet portja is volt.

gyszabolcs
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: gyszabolcs »

Én azt tippelném, hogy az eredeti billentyűzet két okból lehet fontos az érdeklődőknek. Az egyik ok a gyári billentyűzet dedikált touch id gombja, amivel azon kívül, hogy az operációs rendszerbe be tudsz jelentkezni egy szimpla érintéssel, a rendszer használatát is megkönnyíti az által, hogy nem kell jelszavakat pötyögnöd, elég ha megérinted, mondjuk alkalmazások telepítésénél, vásárlásoknál, stb. Ezt az a billentyűzet, amivel árulod (egyébként tényleg jó billentyűzet, én is hasonlót használok) nem kínálja, mivel nem rendelkezik dedikált touch id gombbal.
A másik ok az lehet, hogy bár az apple árulja külön is ezt a billentyűzet típust, az iMac-hez színben passzolót csak a gép vásárlásakor ad hozzá, az apple boltjában utólag kizárólag ezüst színben vásárolhatod meg. Van akinek ez is fontos lehet egy ilyen gép vásárlásakor.
Elnézést, hogy belepötyögtem a hirdetésedbe. leborulok.gif

Lezárt

Vissza: “Számítógép és alkatrészei, játékkonzolok és tartozékaik (kínál-keres)”