...ha nem jött volna le, akkor ez egy eladást segítő hozzászólás volt a részemről - így utólag elnézést ;-)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Apple iMac M1 24" Blue 8 mag CPU 8 mag GPU
- Vasti
- Fórumlakó
- Értékelés: 338
Re: Apple iMac M1 24" Blue 8 mag CPU 8 mag GPU
Én úgy emlékszem, hogy az alap M1-es iMac nem Touch ID-s billentyűzettel érkezett: az csak a "közepes" verziótól volt tartozék, aminek már ethernet portja is volt.gyszabolcs írta: ↑2024.11.23., szomb. 20:30Az egyik ok a gyári billentyűzet dedikált touch id gombja
- gyszabolcs
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 42
Re: Apple iMac M1 24" Blue 8 mag CPU 8 mag GPU
Én azt tippelném, hogy az eredeti billentyűzet két okból lehet fontos az érdeklődőknek. Az egyik ok a gyári billentyűzet dedikált touch id gombja, amivel azon kívül, hogy az operációs rendszerbe be tudsz jelentkezni egy szimpla érintéssel, a rendszer használatát is megkönnyíti az által, hogy nem kell jelszavakat pötyögnöd, elég ha megérinted, mondjuk alkalmazások telepítésénél, vásárlásoknál, stb. Ezt az a billentyűzet, amivel árulod (egyébként tényleg jó billentyűzet, én is hasonlót használok) nem kínálja, mivel nem rendelkezik dedikált touch id gombbal.
A másik ok az lehet, hogy bár az apple árulja külön is ezt a billentyűzet típust, az iMac-hez színben passzolót csak a gép vásárlásakor ad hozzá, az apple boltjában utólag kizárólag ezüst színben vásárolhatod meg. Van akinek ez is fontos lehet egy ilyen gép vásárlásakor.
Elnézést, hogy belepötyögtem a hirdetésedbe.
A másik ok az lehet, hogy bár az apple árulja külön is ezt a billentyűzet típust, az iMac-hez színben passzolót csak a gép vásárlásakor ad hozzá, az apple boltjában utólag kizárólag ezüst színben vásárolhatod meg. Van akinek ez is fontos lehet egy ilyen gép vásárlásakor.
Elnézést, hogy belepötyögtem a hirdetésedbe.