Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2 x 8GB Aegis G.Skill gamer DDR4 SIMM eladó
Re: 2 x 8GB Aegis G.Skill gamer DDR4 SIMM eladó
Hardveraprón lehet hamarabb elmegy. 

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6187
Ahogy gondolod.Én azért lehet, hogy betalálnám őket a fogyasztóvédelemmel karöltve.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Ramble.ON
- Nincs visszaút
- Értékelés: 9
Pont ezért kapnak negatív visszajelzést.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6187
Szerintem a 28 napos elállási jog a még ott is meg kell hogy illessen-pláne ha bontatlan és a számlád is meg van.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Ramble.ON
- Nincs visszaút
- Értékelés: 9
2 x 8GB Aegis G.Skill gamer DDR4 SIMM eladó
Eladó karácsonyra vásárolt, soha nem használt 2 x 8GB Aegis G.Skill gamer DDR4 SIMM eladó számlával, garanciával. Eladás oka: sajnos nem jó a feleségem gépébe, mert DDR4 helyett csak DDR3-at fogad és sajnos a többi gépembe se tehető, mert azokba meg SODIMM való. Az iponnál vettem, ott meg nem cserélik ki, mert pitiáner népség.
25000 Ft. volt, de 20000 Ft-ért vihető.
25000 Ft. volt, de 20000 Ft-ért vihető.