Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio PC elérhető áron
Re: Audio PC elérhető áron
Elkelt, köszönöm az Avx -nek a lehetőséget!
Jégen.
Úgy gondoltam, pörgessük fel az eladást. Elvan itt a polcon, de kellene a hely, legyen az ára 40e forint FIX! 
Windows -zal is vihető, ha valaki úgy szeretné.

Windows -zal is vihető, ha valaki úgy szeretné.
Annyit segítenék a leendő tulajdonosának, hogy ha veszel valahonnan akár egy USB kártyát (mondjuk az órajelezett alaplapnak és a zajszűrő kártyának köszönhetően nem feltétlenül muszáj), vagy ha nincs DAC, akkor egy jó minőségű hangkártyát, azt én ingyen és bérmentve beüzemelem a kívánt lejátszó programmal egyetemben. Szeretném úgy átadni a gépet, hogy csak használni kelljen. A linuxtól meg ne féljetek, van egy normális grafikus felülete, Chromium böngésző, akár youtube, Tidal, vagy sokféle más ingyenes és fizetős programokkal lehet használni, még a Roon-t is tudja, ha van hozzá licenszed. Okostelefonról, tabletről/iPad-ről is megoldható a távirányítás.
You can use Audiolinux for audio in the following combinations:
1) HQPlayer Desktop (lxqt version)
2) Roon
3) Roon wth HQPlayer Desktop
4) Roon with HQPlayer embedded
5) Jriver with HQPlayer embedded (lxqt version)
6) HQPlayer embedded controlled by HQPDcontrol or BubbleUPnP or Mconnect on smartphone/tablet
7) MPD controlled by Cantata (linux) or many other control points on smartphone/tablet
8) Logitech Media Server (LMS) and Squeezelite. PCM and DSD upsampling possible with many different filters (same as in Daphile). Many control points on smartphone/tablet available
9) Jriver Media Center (lxqt version)
10) Spotify with the audio sevice spotifyd, controlled by
official Spotify on smartphone/tablet/PC
Roon with HQPlayer
Tidal music streaming is already integrated in Roon, BubbleUPnP, LMS and Mconnect. Qobuz is available on BubbleUPnP, LMS and Mconnect. Spotify direct streaming possible if spotifyd service enabled.
You can use Audiolinux for audio in the following combinations:
1) HQPlayer Desktop (lxqt version)
2) Roon
3) Roon wth HQPlayer Desktop
4) Roon with HQPlayer embedded
5) Jriver with HQPlayer embedded (lxqt version)
6) HQPlayer embedded controlled by HQPDcontrol or BubbleUPnP or Mconnect on smartphone/tablet
7) MPD controlled by Cantata (linux) or many other control points on smartphone/tablet
8) Logitech Media Server (LMS) and Squeezelite. PCM and DSD upsampling possible with many different filters (same as in Daphile). Many control points on smartphone/tablet available
9) Jriver Media Center (lxqt version)
10) Spotify with the audio sevice spotifyd, controlled by
official Spotify on smartphone/tablet/PC
Roon with HQPlayer
Tidal music streaming is already integrated in Roon, BubbleUPnP, LMS and Mconnect. Qobuz is available on BubbleUPnP, LMS and Mconnect. Spotify direct streaming possible if spotifyd service enabled.
Audio PC elérhető áron
Kihasználatlanság miatt eladnám audio PC -met, mely az alábbi komponensekből áll:
- alaplap: Gigabyte b75-d3v(rev 3) - Bodor Feri által órajel cserés
- CPU: Intel i5 3470
- 24GB DDR3 RAM (Kingmax és Corsair) - érdemes kipróbálni memóriából lejátszani a zenét
- Be Quiet! BQT L7-300W 80+ minőségi táp
- Silverstone Grandia GD07 HTPC ház
- Elfidelity MAX PC HI-FI Power Filter card - a további EMI zajcsökkentésért
- 32 GB pendrive a legfrissebb Audio-linux LXQT grafikus verzióval
Mivel én szerver PC -nek használtam, ezért USB kártya nincs benne.
A ventilátorok a bootolást kivéve abszolút nem hallhatók. Mivel az alaplapon nincs HDMI kimenet, tettem bele egy egyszerű videokártyát. A ház mérete 44x44 cm és a talpakkal együtt 18 cm magas. Minimális, normál fényviszonyok mellett nem látható esztétikai hibái vannak, próbáltam úgy fotózni, hogy látsszon.
Ára: 80e forint
Helyileg Budapest XI. kerületben vehető át, posta/futár a vevő felelősségére előre utalás esetén megoldható.
Telefonon várom az érdeklődőket: 06 húszkilenc 29 9365
- alaplap: Gigabyte b75-d3v(rev 3) - Bodor Feri által órajel cserés
- CPU: Intel i5 3470
- 24GB DDR3 RAM (Kingmax és Corsair) - érdemes kipróbálni memóriából lejátszani a zenét
- Be Quiet! BQT L7-300W 80+ minőségi táp
- Silverstone Grandia GD07 HTPC ház
- Elfidelity MAX PC HI-FI Power Filter card - a további EMI zajcsökkentésért
- 32 GB pendrive a legfrissebb Audio-linux LXQT grafikus verzióval
Mivel én szerver PC -nek használtam, ezért USB kártya nincs benne.
A ventilátorok a bootolást kivéve abszolút nem hallhatók. Mivel az alaplapon nincs HDMI kimenet, tettem bele egy egyszerű videokártyát. A ház mérete 44x44 cm és a talpakkal együtt 18 cm magas. Minimális, normál fényviszonyok mellett nem látható esztétikai hibái vannak, próbáltam úgy fotózni, hogy látsszon.
Ára: 80e forint
Helyileg Budapest XI. kerületben vehető át, posta/futár a vevő felelősségére előre utalás esetén megoldható.
Telefonon várom az érdeklődőket: 06 húszkilenc 29 9365