Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plextor Plexwriter elado
Re: Plextor Plexwriter elado
Elkelt, zarom a temat, koszonom mindenkinek.
Nagyon szepen koszonom az informaciot, biztosan igazad van - logikus is -, bar ettol fuggetlenul, ez egy nagyon elfuseralt romai II-es, sokkal inkabb emlekeztet egy "talpas" arab "1"-esre.koordinata írta: ↑2020.10.07., szer. 09:21Azért ismeri fel Premium2-nek, mert ez egy Premium2-es író. Az 1-esre csak a Premium van ráírva, ez pedig egy római II.-esnek néz ki. Ha kivennéd a házából, akkor ott is premium2 lenne ráírva. Próbáld ki NERO-val akkor szerintem az 1x-es írást is felkínálja.Centurio írta: ↑2020.10.06., kedd 21:06Elado a cimben szereplo CD iro, melyet egyesek - talan nem alaptalanul - az audiophile CD iras "Szent Graljanak" tartanak, szinte lehetetlen beszerezni.
USB hazban lakik, barmilyen 2.0, 3.0 USB aljzattal kompatibilis. Megfelelo programmal - en az "EZ CD Audio Converter"-t hasznaltam, kepes native 2x-es irasra. Az iro programok, a frissitett szoftvere miatt "Plexwriter Premium 2"-nek ismerik fel.
Budapesten a Kalvin ter kozeleben megvasarolhato.
Ar: 25.000.-
70/428 otven3 nulla6
IMG_2643.jpg
IMG_2644.jpg
- koordinata
- Nincs visszaút
- Értékelés: 58
Azért ismeri fel Premium2-nek, mert ez egy Premium2-es író. Az 1-esre csak a Premium van ráírva, ez pedig egy római II.-esnek néz ki. Ha kivennéd a házából, akkor ott is premium2 lenne ráírva. Próbáld ki NERO-val akkor szerintem az 1x-es írást is felkínálja.Centurio írta: ↑2020.10.06., kedd 21:06Elado a cimben szereplo CD iro, melyet egyesek - talan nem alaptalanul - az audiophile CD iras "Szent Graljanak" tartanak, szinte lehetetlen beszerezni.
USB hazban lakik, barmilyen 2.0, 3.0 USB aljzattal kompatibilis. Megfelelo programmal - en az "EZ CD Audio Converter"-t hasznaltam, kepes native 2x-es irasra. Az iro programok, a frissitett szoftvere miatt "Plexwriter Premium 2"-nek ismerik fel.
70/428 otven3 nulla6
IMG_2643.jpg
IMG_2644.jpg
Szia, engem ez érdekel!
Holnap meg is venném ha lehet!
Üdv,
Z
Holnap meg is venném ha lehet!
Üdv,
Z
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
Plextor Plexwriter elado
Elado a cimben szereplo CD iro, melyet egyesek - talan nem alaptalanul - az audiophile CD iras "Szent Graljanak" tartanak, szinte lehetetlen beszerezni.
70/428 otven3 nulla6
70/428 otven3 nulla6