Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MacBook Pro i5 kitűnő állapotban eladó
Re: MacBook Pro i5 kitűnő állapotban eladó
Szia,
elküldtem privátban.
elküldtem privátban.
Hello! Tel?
Új ár: 99000.- Ft.
Nem. De az alkudozás helye nem itt van, hanem a termék mellett. Szerintem.
Szia!
fix ár ez a 109??
fix ár ez a 109??
Új ár: 109000 Ft.
Szia,
az akku állapotáról készítettem egy screenshhotot, csatolom. Alkudni éppen lehet, de csak magán célra vásárlónak fog menni a dolog, kereskedői haszonkulcs nem fér bele.
az akku állapotáról készítettem egy screenshhotot, csatolom. Alkudni éppen lehet, de csak magán célra vásárlónak fog menni a dolog, kereskedői haszonkulcs nem fér bele.
szia!
mennyire vagy alkuképes?
a 351 töltési ciklus azért sok,igaz 2012-es a gép,de a kondícióra lennék kíváncsi!akkuja hány %-os??
mennyire vagy alkuképes?
a 351 töltési ciklus azért sok,igaz 2012-es a gép,de a kondícióra lennék kíváncsi!akkuja hány %-os??
Ami kimaradt: a billentyűzet angol nyelvű, a RAM bővíthető 8 GB -ig, az akku jó állapotú, 351 ciklus van benne.
- membrana-tympani
- Nincs visszaút

- Értékelés: 23
Szia! Erősen érdekel a MB Pro, küldtem priviben pár kérdést!
MacBook Pro i5 kitűnő állapotban eladó
2012-es, i5 2.5 GHz-es processor, 4 GB RAM, 128 GB SSD. Minden tekintetben megkímélt, nagyon jól használható kis gép, mindene kifogástalanul működik. Jelenleg 10.12-es operációs rendszer van rajta, de akár a legújabb, 10.15 is rátehető.
A gép Budapesten van, a személyes átvételt preferálom, ekkor kipróbálható, tesztelhető. Postázni előre utalás után lehetséges, saját dobozában, ám ez esetben semmiféle garanciát nem tudok vállalni a gép megérkezéskori állapotára.
Ár: 119 000 Ft.
A gép Budapesten van, a személyes átvételt preferálom, ekkor kipróbálható, tesztelhető. Postázni előre utalás után lehetséges, saját dobozában, ám ez esetben semmiféle garanciát nem tudok vállalni a gép megérkezéskori állapotára.
Ár: 119 000 Ft.