29000Ft
Személyesen át tudom adni: Kiskunhalas, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Lajosmizse, Albertirsa, Monor és ezek között
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gigabyte RX560 gaming OC 4G videokártya
Re: Gigabyte RX560 gaming OC 4G videokártya
Eladó egy tökéletes állapotú Gigabyte RX560 GAMING OC 4G videokártya, tökéletes állapotban.
1 hét próba garancia
Dobozát adom hozzá
Személyesen át tudom adni: Kiskunhalas, Szeged, Kecskemét M5 MOL kút, Cegléd, Pilis, Albertirsa, Monor, Szolnok (Auchan)
Időközönként Bp Allé, néha: Baja, Pörböly, Mohács (M6 körül), Pécs (M60, 6-os út körül), Szigetvár (6-os), Barcs és ezek között,
30eFt
gmiki1 <qkac> freemail pont hu
1 hét próba garancia
Dobozát adom hozzá
Személyesen át tudom adni: Kiskunhalas, Szeged, Kecskemét M5 MOL kút, Cegléd, Pilis, Albertirsa, Monor, Szolnok (Auchan)
Időközönként Bp Allé, néha: Baja, Pörböly, Mohács (M6 körül), Pécs (M60, 6-os út körül), Szigetvár (6-os), Barcs és ezek között,
30eFt
Gigabyte RX560 gaming OC 4G videokártya
Eladó egy tökéletes állapotú Gigabyte RX560 GAMING OC 4G videokártya feljebb lépés miatt.
1 hét próba garancia
Dobozát adom hozzá
Személyesn át tudom adni: Kiskunhalas, Szeged, Baja, Pörböly, Mohács (M6 körül), Pécs (M60, 6-os út körül), Szigetvár (6-os), Barcs és ezek között,
Időközönként Bp Allé, Kecskemét M5 MOL kút
35eFt
1 hét próba garancia
Dobozát adom hozzá
Személyesn át tudom adni: Kiskunhalas, Szeged, Baja, Pörböly, Mohács (M6 körül), Pécs (M60, 6-os út körül), Szigetvár (6-os), Barcs és ezek között,
Időközönként Bp Allé, Kecskemét M5 MOL kút
35eFt