Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Gigabyte RX560 gaming OC 4G videokártya

Pc-k, Htpc-k, laptopok és alkatrészeik, egerek, billentyűzetek, routerek, hangkártyák, tápok, monitorok, dokkolók, processzorok, memóriakártyák, pendrive-ok
Lezárt
Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Re: Gigabyte RX560 gaming OC 4G videokártya

Hozzászólás Szerző: Gmiki »

29000Ft

Személyesen át tudom adni: Kiskunhalas, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Lajosmizse, Albertirsa, Monor és ezek között

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Gigabyte RX560 gaming OC 4G videokártya

Eladó egy tökéletes állapotú Gigabyte RX560 GAMING OC 4G videokártya, tökéletes állapotban.

1 hét próba garancia
Dobozát adom hozzá

Személyesen át tudom adni: Kiskunhalas, Szeged, Kecskemét M5 MOL kút, Cegléd, Pilis, Albertirsa, Monor, Szolnok (Auchan)
Időközönként Bp Allé, néha: Baja, Pörböly, Mohács (M6 körül), Pécs (M60, 6-os út körül), Szigetvár (6-os), Barcs és ezek között,
30eFt

gmiki1 <qkac> freemail pont hu

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Gigabyte RX560 gaming OC 4G videokártya

Eladó egy tökéletes állapotú Gigabyte RX560 GAMING OC 4G videokártya feljebb lépés miatt.

1 hét próba garancia
Dobozát adom hozzá

Személyesn át tudom adni: Kiskunhalas, Szeged, Baja, Pörböly, Mohács (M6 körül), Pécs (M60, 6-os út körül), Szigetvár (6-os), Barcs és ezek között,
Időközönként Bp Allé, Kecskemét M5 MOL kút
35eFt

gmiki1 <qkac> freemail pont hu

Lezárt

Vissza: “Számítógép és alkatrészei, játékkonzolok és tartozékaik (kínál-keres)”