Említettem a hirdetésben, hogy az első pillanattól aktív hűtést kapott a készülék! Nekem útban van ez a szerkezet és szeretném elbontani, de gondoltam felajánlom, a router mellé oda tudom adni. Viszont felajánlás korlátozott ideig él, mert tényleg útban van!
Március hónapban jár a router mellé a hűtés!
A ventilátorok sem elhanyagolható darabok. DeepCool GS1200 típus. A szerkezet a router 2.0 USB portról kapja a feszültséget. Így 5V feszültséggel nem forognak túl sokat, de így is jelentős változást hoz a hőmérsékletnél. Látható, hogy nem túl bonyolult megoldás, de annál hatékonyabb és nekem bevált! Így üzemeltetve nulla hangja van. Az utóbbi években már nem foglalkoztam nagyon vele, hogy mikor hány fokon üzemel, de így hűtve nagyon sokszor láttam a cca 60 Celsius fokot. Persze ez is sok dolognak a függvénye... Hűtés nélkül ez szépen megugrik ez egészen biztos! A ventilátorról is megtalálható a neten műszaki infó. Ezt nem tölteném ide fel. Keress rá! A venti kábele 4 pines és nincs lebaromva róla a gyári csatlakozó. Szóval ezek önállóan akár mehetnek vissza egy pc házba.
Lehet, hogy nem túl bizalomgerjesztő első ránézésre, de a szekrény tetején és kissé hátrább tolva a kutyát nem érdekli hogyan néz ki. Amúgy sem látszik nagyon a router mögött.
Csomagküldésnél is él a felajánlás!
Néhány kép hozzá:
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Asus RT-AC68U router
-
ViXi78
- Nincs visszaút

- Értékelés: 60
Re: Asus RT-AC68U router
Utoljára ViXi78 ugrasztotta előre 2025.03.26., szer. 09:25-kor.
Apple Mac Mini M1(Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth
-
ViXi78
- Nincs visszaút

- Értékelés: 60
Asus RT-AC68U router
Eladó közkedvelt router minden tartozékával saját dobozában!
- router
- hálózati tápegység
- 3db antenna
- lan kábel
- használati útmutató és cd
Hardver verzió: E1
Jelenleg a 386.14_2 Merlin firmware van rajta. Teljesen jól működik. Az eladás végett kapott egy reset-et. Neked majd újra be kell állítani az elejétől kezdve, de ez így van rendjén. Az eredeti Asus firmware is egyszerűen visszatehető és úgy láttam, hogy abból még idén februárban is adtak ki új verziót! Ezt a routert sok éven keresztül támogatta a gyártó.
Nem gondolom, hogy be kellene mutassam működés közben vagy bármit is kellene írnom a működéséről tudásáról, mert a neten minden infó megtalálható róla.
Egyébként külsőleg az állapota újszerű és megkímélt a router. Új kora óta kapott aktív ventilátoros hűtést is! Mára az eszközeink egy része már WiFi 6-ot tud és ez a legfőbb ok, amiért most eladó lett. Másodsorban már eléggé ritka a letöltés is. Azt a pár valamit havonta megoldom más úton. Felesleges erre egy külön eszköz. Hosszabb ideig használtam különböző háttértárakkal. Volt külső tápos normál 3.5-ös 2 terrás vinyó. Volt 2.5 SSD pár szár gigabájtos és utoljára egy 2.5-ös 500 gigás HDD-val ment.
Garancia és visszavásárlás nincs!
Személyesen átvehető: Budapest XIII. kerületben.
Csomagküldés előre utalás után és a szállítási költség megfizetésével lehetséges.
Foxpost vagy MPL lehetséges.
Ára: 28 000 forint.
Képek:
- router
- hálózati tápegység
- 3db antenna
- lan kábel
- használati útmutató és cd
Hardver verzió: E1
Jelenleg a 386.14_2 Merlin firmware van rajta. Teljesen jól működik. Az eladás végett kapott egy reset-et. Neked majd újra be kell állítani az elejétől kezdve, de ez így van rendjén. Az eredeti Asus firmware is egyszerűen visszatehető és úgy láttam, hogy abból még idén februárban is adtak ki új verziót! Ezt a routert sok éven keresztül támogatta a gyártó.
Nem gondolom, hogy be kellene mutassam működés közben vagy bármit is kellene írnom a működéséről tudásáról, mert a neten minden infó megtalálható róla.
Egyébként külsőleg az állapota újszerű és megkímélt a router. Új kora óta kapott aktív ventilátoros hűtést is! Mára az eszközeink egy része már WiFi 6-ot tud és ez a legfőbb ok, amiért most eladó lett. Másodsorban már eléggé ritka a letöltés is. Azt a pár valamit havonta megoldom más úton. Felesleges erre egy külön eszköz. Hosszabb ideig használtam különböző háttértárakkal. Volt külső tápos normál 3.5-ös 2 terrás vinyó. Volt 2.5 SSD pár szár gigabájtos és utoljára egy 2.5-ös 500 gigás HDD-val ment.
Garancia és visszavásárlás nincs!
Személyesen átvehető: Budapest XIII. kerületben.
Csomagküldés előre utalás után és a szállítási költség megfizetésével lehetséges.
Foxpost vagy MPL lehetséges.
Ára: 28 000 forint.
Képek:
Apple Mac Mini M1(Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth