Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HP Pavilion 15 i5-8265 MX250 SSD teljesen új (renew)
Re: HP Pavilion 15 i5-8265 MX250 SSD teljesen új (renew)
Elkelt, köszönöm a lehetőséget.
HP Pavilion 15 i5-8265 MX250 SSD teljesen új (renew)
Sziasztok,
Eladó a téma címében szereplő 2 hete vett használatlan, garanciális HP Pavilion 15 cs2010nu renew laptop, paraméterei lejjebb és a képeken.
Természetesen doboza, számlája megvan, háztól házig garancia érvényes rá.
Megvételkor a családban használt másik laptop cseréjét szerettem volna megoldani, de a feleségem inkább a réginél marad, ezt pedig túl soknak gondolom ahhoz, hogy gyerek használja.
Az eladási ár 210.000 Ft, újonnan hasonlót 280.000 Ft körül láttam.
Átvenni Szada-Kőbánya tengely környékén lehet, postázni az esetleges sérülés lehetősége miatt nem szeretném, de egyeztessünk, igyekszem megoldást keresni.
Paraméterek:
- Intel Core i5-8265U QuadCore CPU (4x 1,6 / 3,9 GHz, 8MB cache)
- 8GB DDR4 RAM
- 256GB SSD
- 1TB HDD
- NVIDIA GeForce MX250 VGA 2GB dedikált GDDR5 RAM-mal
- világító magyarított billentyűzet (a képeken látszanak a betűk és hogy mennyire olvasható)
- 15,6" FullHD (1920x1080) kijelző gyönyörű képpel, relfexiómentes matt felülettel
- HP Wide Vision FHD IR webkamera
- memóriakártya-olvasó
- Bang&Olufsen prémium hangrendszer
- wifi, bluetooth, LAN, HDMI, 2xUSB 3.1, 1xUSB Type-C
- 1,85 kg súly
- 36.16 x 24.56 x 1.79 cm méretek
- numerikus billentyűzet
- Eredeti Windows 10 64 bit HUN operációs rendszer
u.i. vettem egy másik hasonlót is, picit egyszerűbb felszereltséggel, hamarosan azt is felteszem. A fenti okok miatt azt szintén nem tartom meg, a gyerekek részére jóval olcsóbb megoldást választottunk.
Eladó a téma címében szereplő 2 hete vett használatlan, garanciális HP Pavilion 15 cs2010nu renew laptop, paraméterei lejjebb és a képeken.
Természetesen doboza, számlája megvan, háztól házig garancia érvényes rá.
Megvételkor a családban használt másik laptop cseréjét szerettem volna megoldani, de a feleségem inkább a réginél marad, ezt pedig túl soknak gondolom ahhoz, hogy gyerek használja.
Az eladási ár 210.000 Ft, újonnan hasonlót 280.000 Ft körül láttam.
Átvenni Szada-Kőbánya tengely környékén lehet, postázni az esetleges sérülés lehetősége miatt nem szeretném, de egyeztessünk, igyekszem megoldást keresni.
Paraméterek:
- Intel Core i5-8265U QuadCore CPU (4x 1,6 / 3,9 GHz, 8MB cache)
- 8GB DDR4 RAM
- 256GB SSD
- 1TB HDD
- NVIDIA GeForce MX250 VGA 2GB dedikált GDDR5 RAM-mal
- világító magyarított billentyűzet (a képeken látszanak a betűk és hogy mennyire olvasható)
- 15,6" FullHD (1920x1080) kijelző gyönyörű képpel, relfexiómentes matt felülettel
- HP Wide Vision FHD IR webkamera
- memóriakártya-olvasó
- Bang&Olufsen prémium hangrendszer
- wifi, bluetooth, LAN, HDMI, 2xUSB 3.1, 1xUSB Type-C
- 1,85 kg súly
- 36.16 x 24.56 x 1.79 cm méretek
- numerikus billentyűzet
- Eredeti Windows 10 64 bit HUN operációs rendszer
u.i. vettem egy másik hasonlót is, picit egyszerűbb felszereltséggel, hamarosan azt is felteszem. A fenti okok miatt azt szintén nem tartom meg, a gyerekek részére jóval olcsóbb megoldást választottunk.