Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Paul Pang V4 USB kártyát keresek

Pc-k, Htpc-k, laptopok és alkatrészeik, egerek, billentyűzetek, routerek, hangkártyák, tápok, monitorok, dokkolók, processzorok, memóriakártyák, pendrive-ok
Lezárt
KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 200

Re: Paul Pang V4 USB kártyát keresek

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya »

Előre
Philips CD 820 - Cen.Grand DSDAC 1.0 DE - Bryston 4B-ST - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

btomi9: én megértem, hogy megbízható fórumtag, nem is kérdőjeleztem meg a megbízhatóságát, de az utóbbi pár év alatt megtapasztaltam, hogy mennyire nem szabad másra hallgatni illetve próba nélkül bármit is megvenni. Tele van az internet az egekig magasztalt kiegészítőkkel, amik nálam egyáltalán nem váltak be. Mivel nem apró pénzről beszélünk, így köszönöm, de próba nélkül nem kell. Nem életmentő eszközről van szó, ami nélkül nem lehet élni.

2-3 ezer Ft-ból messze nem mész, maximum stoppolással. Kb. 300Km-es és fél napos útról beszélünk.

jojo: félre értettél valamit. Azt írtad, hogy nem szeretnéd postán elküldeni, mert rizikós. Én elfogadtam és meg köszöntem. Sértődöttséget érzek a szavaidban, amit egyáltalán nem értek. Hol írtam bármi olyat, amivel téged rossz színben tüntetlek fel. Értelmezd már kérlek, amit írok, mielőtt butaságokat írsz!

Ha ezek után is nehéz értelmezni, ami írok, akkor megismétlem: köszönöm az ajánlatodat, elfogadom, hogy nem szeretnéd postán elküldeni, semmi probléma, sok sikert kívánok az eladáshoz! Jó áron adod, remélem minél hamarabb elkel.

Ha jársz esetleg Szekszárd felé, akkor szívesen látlak a kártyával egy próbára (ha már más megoldásról beszéltünk, de szerintem veszett fejsze nyele). Én biztosan nem megyek ezért fel Pestre.

Legközelebb pedig, ha lehet, privátot írjatok!

Köszönöm! :napsut:
Philips CD 820 - Cen.Grand DSDAC 1.0 DE - Bryston 4B-ST - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés

btomi9
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: btomi9 »

Bocs, hogy belevau, de segítő szándékkal hadd fűzzek hozzá valamit.

Én vettem meg jojo kollégától az audio PC -t, amiben a V4 kártya volt. Az eladó korrekt, segítőkész, a gép hibátlan, így biztos vagyok benne, hogy a V4 kártya is hibátlan.

Na most, mi van, ha Tolna megyében nulla darab ember van, akinek egyáltalán van V4 -es kártyája, nemhogy még el is akarja adni? Mivel én is ilyen kártyát használok (előtte V2 volt), bátran állíthatom, hogy ezt abból a célból, hogy csúcsminőségű hangot produkál-e, vagy sem, NEM KELL meghallgatni. Én, ha jó áron van, nem sajnálnám azt a 2-3e forintot egy oszkárra, vagy buszjegyre, elmennék érte, ha szól, vinném.

De ez csak az én két centem, sok sikert az üzlethez! :smile53:

jojo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: jojo »

Mivel én írtam egyedül nem privátban egy párszó:

Ha az utazás közben a kártyának baja lesz?Akkor az mikor történt így küldtem te így küldet vissza??

Senki nem várta el,hogy próba nélkül megvedd. Meg írtam,hogy találjunk ki más megoldást.

Privátban azt írtad megérted az álláspontom ebből igazából nem ez derül ki inkább rossz színben tüntet fel engem.

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

Megkérnék mindenkit, hogy olyan írjon, aki személyesen át tudja adni Tolna-megye területén vagy hajlandó elpostázni.

Anélkül, hogy kipróbálnám saját rendszerben, nem tudom megvenni.

Postázás esetén fizetem a szállítást, ha valamilyen okból nem felel meg a kártya, akkor a vissza postát is. Így az eladónak nem kerül semmibe, maximum pár napig nélkülöznie kell a kártyát.

Köszönöm a megértést!

jojo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: jojo »

Szia!

Ha még aktuális a hirdetésed nekem vagy 1 Db PPV.4-em eladó

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

Paul Pang V4 USB kártyát keresek

Keresek 1db Paul Pang V4-es USB kártyát.

Vétel előtti próba saját rendszeremben feltétellel.

Erre maximum 70eFt-ot tudok szánni, semmivel se többet, figyelembe véve az új árát (illetve volt már ennyiért is eladó).

Privátban várom a megkereséseket.

Köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Számítógép és alkatrészei, játékkonzolok és tartozékaik (kínál-keres)”