Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Raspberry Pi 2 + ház + Pifi Digi+ kártya
Legyen 13k. Érdeklődés van, de még senki nem csapott le rá.
Köszi, nekem is ugyanez van, de a coax nem működik optikain köhögnek a nagyfelbontású zenéim. Csak a pifi kártya nem eladó? Nincs kedvem kísérletezni,egy újabb rendeléssel. Esetleg, van hozzá wolfson kártyám cserébe.
Megnézem majd, ha visszaértem Egerbe kedden, de nekem tuti ment. Sajnos csak egybe egyelőre, még érdeklődés is van rá.
Szia!
Természetesen van, egy időben még a régi AVR-emmel úgyis használtam zenelejátszásra. Kifejezetten korrekt futóműnek számít coaxon, ha jó dac-od van, vagy AVR-en használod.
Köszi, nekem is ugyanez van, de a coax nem működik optikain köhögnek a nagyfelbontású zenéim. Csak a pifi kártya nem eladó? Nincs kedvem kísérletezni,egy újabb rendeléssel. Esetleg, van hozzá wolfson kártyám cserébe.
Helló! A coax kimenetén is van jel?
Szia!
Természetesen van, egy időben még a régi AVR-emmel úgyis használtam zenelejátszásra. Kifejezetten korrekt futóműnek számít coaxon, ha jó dac-od van, vagy AVR-en használod.
Helló! A coax kimenetén is van jel?
Sziasztok!
Eladó lett egy kb. 1 éve itt fórumon vásárolt Raspberry Pi 2 + Piifi Digi+ kártya optikai kivezetésekkel, és az ezekhez tartozó ház.
Memóriakártyát tudok hozzá adni, én KODI-val használtam.
Egy sima MicroUSB töltő kell hozzá, és használható film vagy zenelejátszónak, de aki ilyet vesz, az bizonyára tudja mi mindent lehet összehozni ezekkel. Szuper kütyü, Kodi alattl pl. a Tv távirányítójával működik, ha CEC kompatibilis tv-re kötjük.
Fotót majd csinálok, de pont ilyen, minden.
Ára: 14 ezer ft
Kösz hogy benéztél