Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PC folyadékhűtés alkatrészek eladók (új alkatrészek)
Szia,
A ram modul már nincs meg. Továbbá elkelt a szivattyú, tartály, és néhány csatlakozó.
Pedig az jó lett volna
Ami esetleg még érdekel az a hőmérő, és a kék led
Van valami linked a hőmérőről? Vagy csak pontosabb paraméterek (a méret leginkább)
Kösz,
HaDeSz
Lelit Victoria PL91T + Lelit Gilli PL69
Szia,
A RAM modul G1/4-es menetes? Persze ha még aktuális a hirdetés...
Üdv,
HaDeSz
Szia,
A ram modul már nincs meg. Továbbá elkelt a szivattyú, tartály, és néhány csatlakozó.
Szia,
A RAM modul G1/4-es menetes? Persze ha még aktuális a hirdetés...
Üdv,
HaDeSz
Lelit Victoria PL91T + Lelit Gilli PL69
Szia,
Sajnos nem, azt már akkor nem tudtam beszerezni, és sajnos az excelt nagyon kutyafuttában csináltam így benne maradt az, hogy "csakis eredeti". Ez az EK tuningtetős változat, és szerintem műanyag.
De majd dél körül lesz időm, előkeresem és lövök pár képet az egész szettről.
Üdv,
Dani
Hello
A D5 az réztetős?
Szerk.: Most látom, hogy igen!
"Hail The Hordes - See You in Valhalla" /Quorthon/
--------------------------------------------------------------
Gép : Aerocool AeroEngine II(SoundBlaster X-Fi mod) l Be Quiet! BQT E500W l Gigabyte GA-MA770T UD3 2.0 + full Nickel/Acetal EK waterblock l AMD Phenom II X4 955 Black Edition + EK Supreme LTX Nickel/Acetal(Intel "X" mod) l 4x2Gb DDR3 Corsair Dominator GT 2000 Mhz + EK RAM Dominator Nickel/Acetal l Gigabyte GTX 285 1GB + EK full cover Nickel/Acetal l FrozenQ Liquid Fusion uv blue 250mm l Samsung F4 2Tb l Laing DDC 1T Plus + Phobya silver nickel top l Alphacool NexXxos Xtreme 360 + 3x Enermax TB Vegas Duo + 3x Arctic F12 Pro PWM l Asus DRW 2014 L1T l Sound Blaster X-Fi Elite Pro (7.1) + EK waterblock l Auzentech X-Fi Prelude (7.1) l SoundBlaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro (7.1) l Monitor: LG IPS 237L l Projektor : Optoma HD72i l Hangcucc : 3 db Logitech Z5500 Digital (THX) l mp4 lejátszó: 2db, Creative ZEN X-Fi2 8GB, 16 GB l Fejhallgató: SHURE SRH 440 (Studio), Audio Technica ATH SJ50 (DJ) Autó: BMW 320i 2,2 170 LE
Senki sem tervez vízhűtéses gépet építeni manapság? Remek alkatrészeket kínálok szinte féláron.
Az eladó termékek listája tételesen:
Akár postára is adom őket, ha szükséges, a postát a vevő állja.
Nem írok a címbe vízhűtést, mert az í nem tetszik a fórummotornak.
Néhány éve megvásároltam minden szükséges alkatrészt egy komoly vízhűtés kiépítéséhez, de sajnos sohasem építettem meg.
Ezért eladó minden alkatrész új, használatlan állapotban.
Képek és teljes lista hamarosan.
Addig egy kép a tervről, ebben vázlatosan majdnem minden alkatrész szerepel:
A hűtő egy Zalman Reserator 2 radiátora lett volna, melybe csak menetet kell vágni. Menetvágó is megvan hozzá valahol. Erre a radiátorra nem kell ventilátor, elég nagy felülettel rendelkezik.
A szivattyú végül "Laing D5 Alphacool + EK W.B. Edition - fekete" lett a képpel ellentétben, amivel egyszerűbb dolgozni.
Az összes nálam lévő alkatrész egyben legyen 99e Ft tekintettel arra, hogy a jelenlegi bekerülési ára 200e felett van, úgy hogy ebben nincs benne a Zalman radiátora. Részletes árak később, hátha valaki egyben kedvet kapna hozzá.
Van még egy szimpla HDD hűtőm is. Meg UV lámpák kapcsolók, csövek, bilincsek, stb.
Lista árakkal hamarosan...