Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Két külső HDD közül az egyik eladó (WD 2TB vagy Seagate 1TB)
Szia!
El. Zárom is.
Szia! Elutazott?
- kalmarrobi
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szia! Elutazott?
Úgy fest, a kisebbik hétfőn utazik, így a pénz beérkeztéig jegelem a dolgot.
Sziasztok!
Több napnyi tesztidőszak után kijelenthető, hogy sikerült üzembiztosan beállítani a NAS-om
Ennek okán a külső HDD-im fölöslegessé váltak, csak egyet tartanék meg a fontos adatok időnkénti lementésére. Egyet már eladtam, ez a kettő maradt még. Ezért van hát, hogy csak az egyiktől válok meg - amelyiket hamarabb elviszitek.
A képeken mindig a jobb oldali:
Captiva házban lévő, 2TB-os, 5400-as fordulatú WD Green merevlemez. A ház USB3.0-ás, korrekt minőségű, vastag kábel jár hozzá, a külső tápegységgel együtt. A lemez 100/100-as, mindössze 26 napot futott, tehát gyakorlatilag új. Ha jól emlékszem, decemberi vásárlás (karácsony előtt egy-két héttel), gyári csomagolás megvan, a házra 1, a HDD-re 2 év garancia van. PC-Hostban lett véve, blokkot adom hozzá, azzal érvényesíthető a garancia. Egészen csendes, kulturált működésű háttértár, az USB3.0-nak köszönhetően pedig nagyon gyors. Az állapota hibátlan minden tekintetben.
Ára: 22000Ft (+1250Ft-ért hibátlan, eredeti csomagolásában lévő 3.0-ás Kácsa USB kábelt adhatok mellé - ez még a vinyónál is fiatalabb)
A képeken mindig a bal oldali:
Toshiba alu házban lévő, 1TB-os, 7200-as fordulatú Seagate merevlemez. A ház USB2.0-ás, jobbfajta, vastag kábel jár hozzá, valamint a külső tápegység. A lemez állapota Sentinel szerint 100/100.
Ez a HDD (főleg ebben a házban) kicsit zajos. Az alu téglatest nem 100%-osan pontos, kicsit el van tekeredve a ház, így ha sima felületre teszem, picit billen. Nyilván, itt kb. 1mm-ről beszélünk, de gondolom ez is hozzátesz a magasabb üzemi zajszinthez - félreértés ne essék, a lemez rendben van. Ezen billegést kiszűrendő, a gumi tappancsokat a képen látható módon hátul középre ragasztottam További apróság, hogy mivel én mindig fektetve használtam, a talpából elkallódtak a csavarok, de ha valaki ezt választja, szerzek hozzá, hogy gond nélkül működjön álló helyzetben is. Állapota szép, gyári csomagolása nincs meg. Régebbi vásárlás, de keveset futott, 136 napot összesen.
Ára: 13000Ft
Mindkét winchester Miskolcon és környékén vehető át személyesen, egyéb esetben posta/futár.
További szép napot nektek