Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cinescreen V4 motoros vászon
Megérkezett, működik, minden rendben.
Szerelés hétvégén.
elkelt.
Küldtem pü-t.
-
Vendég
Hacsak Simon meg nem előz.
Én nyár vége előtt tuti nem dobom fel. Sőt, ha a Tiédnek nem megfelelő fogadtatása lesz akkor inkább megtartom.
Hirtelen elhatározás volt. Két napja érett meg bennem a gondolat ott, ahova a király is gyalog jár.
Egyébként Simon ötletét ellopva, nemsokára jön a projektorom is. Hacsak Simon meg nem előz.
-
Vendég
kukkanj meg pont most hogy már van nekem is, kezded itt hirdetni...
No, senki?
És 60 ezerért?
Nos, eldöntöttem, hogy lecserélem az MT200-amat egy 720P-s projira. Viszont ehhez új konzol és nagyobb vászon fog kelleni. Így első lépésként eladóvá vált a jelenleg használt motoros vásznam.
Paraméterek:
Típus: Cinescreen V4 (német)
Méret: 200x112.5 cm
Képarány: 16:9
Fekete kifutó : 50cm
Fekete keret: 5cm
Tokméret (hossz): 200 + 2x5 + 2x12 = 234cm
Vászon anyag: 600 g/m2, vastag, a hátsó felén fekete fényelnyelő réteggel.
Gain: 1.0
Egyebek:
- infra távirányítós, akár a saját akár bármelyik programozható távval működtethető.
- A távvirányítón kívül a hálózati kábelen is van egy vezérlő egység (a kábel cca. 5 méteres).
- Halk motor
- A felső és alsó végpozíciók rögzíthetők. (egy gombnyomással beáll a végpontra).
- A gyártó 3 év hullámosodás elleni (és egyéb, általános) garanciát ad. Ebből még kb. másfél év hátravan.
- Az alsó "nehezék" sáv nem egy rúd, hanem a vászonba varrt lapos lemez, ami miatt jobban néz ki, és a vászon teljesen felcsévélhető/elrejthető a tokjába.
Én elégedett voltam vele, ezt az is mutatja, hogy az új, nagyobb is ugyanilyen lesz
Az ára: 65 ezer.
A helyszínen megtekinthető, és GYőr-MS megyében házhoz viszem (de csak vásárlás után, demózni nem ).
Itt egy kép a reklámanyagából: