Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Temérdek régi PC alkatrész meg miegyéb
Up a gyűjteménynek!
Slot 1-es P2 érdekelne esetleg?
Volt egy működő P3 Coppermine is, de kidobtuk véltetlenül
Üdv: Acme
Persze, minden érdekel ami proci
Up a gyűjteménynek!
Slot 1-es P2 érdekelne esetleg?
Volt egy működő P3 Coppermine is, de kidobtuk véltetlenül
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Tessék, csak tessék
Az mindegy, nekem minden tablet wacom Írok privit.
Mint a Wilkinson gilette penge, meg a Staedler rotring?
Nem kell szerénykedni, nincs benne átverés, csak kevés a hely
Azt a vacom táblát elvinném, talán akad itthon valami régi P I vagy P II proci cserébe...
Rendicsek, bár ahogy mondtam Cherry a márkája nem Wacom
Az mindegy, nekem minden tablet wacom Írok privit.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
Olyanom nincs, pentiumból még eléggé gyéren állok
Most már van ( ha kell ) ! Priviben beszéljük meg az átadás-átvételt.
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
....... de mostmár a procikra specializálódtam
Intel Pentium 120 MHz-es cpu-d van? Találtam 1et a fiókomban.
Kowi
Olyanom nincs, pentiumból még eléggé gyéren állok
Azt a vacom táblát elvinném, talán akad itthon valami régi P I vagy P II proci cserébe...
Rendicsek, bár ahogy mondtam Cherry a márkája nem Wacom
Egyszer én is elkezdtem gyűjteni a procikat. 3 db van.
Intel 486 DX4 100
Amd 486 DX4 120
IBM (Cyrix) 166+ MMX
Elkúrtuk
....... de mostmár a procikra specializálódtam
Intel Pentium 120 MHz-es cpu-d van? Találtam 1et a fiókomban.
Kowi
Zene :
Mozi:
Mozi:
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
rajz tábla?
Amennyiben a digitalizáló táblára (tablet) gondolsz akkor igen.
Itt azért hangsúlyozom, hogy nem ezek vannak ingyen, hanem amit leírtam
Korábban ezeket is gyűjtöttem, de mostmár a procikra specializálódtam
Jól hangzik, olvastam neten hogy egész nagy gyűjtőtábora van a régi prociknak.
Esetleg egy képet a gyűjteményről földobsz ide? (hogy gyönyörködjünk )
Na jó, hátha más is kedvet kap a gyűjtögetéshez és értő kezekbe kerül a többi relikvia
A digitalizáló táblán milyen csatlakozó van?
Hát így pontosan nem emlékszem, de valami régi féle. Megnézem, ha érdekel. A márkája Cherry, de pontos típust nem tudok. Semmi nincs meg hozzá, csak maga a tábla.
rajz tábla?
Hát így pontosan nem emlékszem, de valami régi féle. Megnézem, ha érdekel. A márkája Cherry, de pontos típust nem tudok. Semmi nincs meg hozzá, csak maga a tábla.
Korábban ezeket is gyűjtöttem, de mostmár a procikra specializálódtam
Jól hangzik, olvastam neten hogy egész nagy gyűjtőtábora van a régi prociknak.
Esetleg egy képet a gyűjteményről földobsz ide? (hogy gyönyörködjünk )
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
A korukból adódóan a működőképesek is inkább ereklye típusúak A hálókártyákból biztos működik néhány mert használtam.
Lehet alkudni
Van egy nagy doboznyi alaplap, hálókártya, meg ilyesfélék. Korábban ezeket is gyűjtöttem, de mostmár a procikra specializálódtam
Szóval ingyen elvihetők.
Továbbá akad még olyan, hogy A3-as digitalizáló tábla, SCSI-s scanner, átlátszó lcd panel írásvetítőhöz!, Philips videó.
Ezekért esetleg valami jelképes cseredarab (pl processzor )
Talán a scanner még működik is.