Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
3 db 256 MB DDR 400MHz RAM eladó. memória
RAM-ok megjöttek, már be is pakoltam őket. Először csak bootolt és fekete képernyővel megállt a gép , aztán amikor egyesével bepakoltam, hátha valami nem tetszett neki, akkor szépen felismerte mind a hármat. Most reggel óta dolgozom rajta és az autocadnak kimondottan jótt tett a plusz memória.
Köszönöm szépen!
Nincs mit.
ELKELT. ZÁRHATÓ.
RAM-ok megjöttek, már be is pakoltam őket.
Először csak bootolt és fekete képernyővel megállt a gép , aztán amikor egyesével bepakoltam, hátha valami nem tetszett neki, akkor szépen felismerte mind a hármat. Most reggel óta dolgozom rajta és az autocadnak kimondottan jótt tett a plusz memória.
Köszönöm szépen!
Elvileg úton vannak Miskolcra.
Akkor várom őket, remélem hétfőn kihozza a postás ha nem lesz melege vagy nem esik az eső és jó kedve is lesz. Ez olyan
Várom a visszajelzést. Érdekes postás lehet. Ajánlott, úgyhogy muszáj lesz neki.
Akkor várom őket, remélem hétfőn kihozza a postás ha nem lesz melege vagy nem esik az eső és jó kedve is lesz. Ez olyan
Írtam priv-ot.
Szintén.
Írtam priv-ot.
Ez pc-be nem jó csak mac-ba? külsőre ugyanolyan...
Természetesen jó pc-be is.
Akkor megnézem befér-e még egy, azt hiszem van még egy szabad helyem és egyet elvinnék. Vinném mind a hármat, de nem tudom hová dugni
Természetesen jó pc-be is.
Tényleg lementek.
AKCIÓ!!!
5e a három.
darabja 2e.
Nehéz menet lesz szvsz. Nagyon lent vannak most a ram-árak. Mindenki 2x512-vel nyomja vagy akarja.
Kowi
Ui.: Figyuzz oda a bolti árakra és akciózzzz! ( kicsit drága )
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Nem azt akartad írni, hogy esetleg 9ezer külön, 3500 egyben? MErt úgy legalább lenne értelme.
9e darabonként sok. Alkudni lehet. Ha a két ár között valahol középuton ajánlasz, akkor viheted.
Nem azt akartad írni, hogy esetleg 9ezer külön, 3500 egyben? MErt úgy legalább lenne értelme.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Hynix a márkájuk és a Hyundai ramgyára.
Hynix a márkájuk és a Hyundai ramgyára.
Eladó 3 db 256 MB-os DDR 400 Mhz-es RAM. Gyárilag szerelik az iMac-be, sajnos a márkát nem tudom, de hátha képrôl lejön valakinek, nekem kevés volt, ezért szeretném eladni. Már nem garisak, de hibátlanul mûködnek.
Ár: 3500 Ft darabonként (Egyben 9e-ért elvihetô)