Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

ÚJ SZÁMÍTÓGÉP GARANCIÁVAL!

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Yoshti »

Ez már szándékos hitelrontás, fogalmam sincs milyen hanfalról beszélsz! Fejezzétek ezt be! Egy hangfalat hirdettem, azt elcseréltem utána egy másikra, egy fóromozóval! Miért kell ilyen gusztustalan módon kicsinálni valakit?!

Én legalább nyíltan vállaltam, hogy 60-ért vettem, ami egy nagyáruházban 90 is megvan és 65-ért szeretném eladni!
Vannak itt olyanok, akik szerint ez nem korrekt, meghogy ez már nem is új, mert kijött a boltból, meg összerakásért, telepítésért nem kérhetek plusz pénzt, kétségbe vonják, hogy a lányomnak vettem!

Pedig vannak itt olyanok, GNAGY aki az ebay-en elmondása szerint saját magának vett egy Epos 15,2-es hanghafalat kb 90 ezer forintért, ami szerinte persze, hogy vadiúj bár hallgatja, de az én gépem szerinte használt! Az persze nem baj, hogy inkorrekt nódon ugyanannyit akar vele keresni, mint amennyiért vette, közben etet mindenkit hogy magának hozatta, utána rögtön el is adja! Ha valaki nem veszi észre, magától biztos nem mondja! Itt meg nekem okoskodik a racionális vevőkről! Hát vannak itt ilyen gerinctelen figurák is sajnos! Akkor mi is az én bűnöm?

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=8929 ezt nézzétek meg légyszi!
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11952&st=0 és ezt is ahol hirdeti!

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fölösleges azt a topikot mutogani megvan az oka hogy miért száltak rá a srácra. Előzőleg is voltak etikátlan húzásai pl: meghírdetett egy hangfalat ami nem képezte a tulajdonát és utána meg mosakodott itt ezerrel hogy így meg úgy szóval ennyit róla . Amúgy ajánlom én is a prohardvert ott érdemes nézelődni pc alkatrész ügyben hogy mi mennyi is valójában. Sok sikert.
Milyen hangfalról beszélsz?? Keresd elő légyszíves, mutasd miről is van szó! Azért ez már durva!! Légyszíves azért ennyire ne sározzatok már be, amit leírtál nem velem történt, valakivel összetévesztesz!

batu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: batu »

Fölösleges azt a topikot mutogani megvan az oka hogy miért száltak rá a srácra. Előzőleg is voltak etikátlan húzásai pl: meghírdetett egy hangfalat ami nem képezte a tulajdonát és utána meg mosakodott itt ezerrel hogy így meg úgy szóval ennyit róla . Amúgy ajánlom én is a prohardvert ott érdemes nézelődni pc alkatrész ügyben hogy mi mennyi is valójában. Sok sikert.
Samurai on the toilet. (-_-)---(<_>)---(o_o)---(O_O)'---(^_^)'--- The End.

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Szvsz Celithrandil hsz-ban, miszerint akkor ha stabil és azért vetted ezt akkor miért adod el mielőtt használtad volna?
nem látok sértőt, inkorrektet, fenyegetőt, amit te vissza akarsz adni. (Még jó, hogy tisztáztad....)
Nem úgy, mint a válaszodban:
Ha nem a termék érdekel minek kérdezel ilyesmit, csak úgy kötekedni??!A többit rádbízom, de csak akkor írj, ha érdekel, bár neked akkor sem adnám el, ha százezret akárnál is adni érte, úgyhogy akkor se!!! A mocskolódásodra, üzletrontásodra, se én, sem más nem kiváncsi!!!!
Ha csak nézelődsz, csendben tedd, vagy húzz a francba!

Ezzel a stílussal itt nem sok jót érhetsz el, csak magadról állítasz ki bizonyítványt.

Másik: egy kis történelmi-gazdasági áttekintés. A rendszerváltás előtt jóval (az "átkosban", a szocializmus korában) előfordult bizony, hogy a megvett terméket akár aznap, akár később haszonnal el lehetett adni, mivel hiány volt belőle. Manapság viszont a kapitalizmus korát éljük, aminek egyik jellemzője, hogy a megvett cucc már az üzletből való kilépéskor nem annyit ér, amennyit mi fizettünk érte. Illetve erre is van ellenpélda (pl: Ferrari), de a te géped nem ilyen a pc kategóriában.

Harmadik: szvsz a telepítésért ne igazán akarj pénzt kérni. Nem feltételezem, de ha az oprendszer nem jogtiszta, főleg nem tanácsos. Ez legyen inkább grátisz.

Amúgy PEACE, fogd fel írásom egy UP-nak.

Olvassátok el ezeket a a hangfalas hsz-eket, különös tekintettel Celithrandilét! Erre fel írtam neki én is gorombán vissza, miután ezeket olvastam, ahogy leoltotta Hudomeldet!
Ezért feltételeztem rossz szándékot..

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11943

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát ezek után már biztos, hogy itt nem adod el.
Már ne is haragudj.

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 136

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Szvsz Celithrandil hsz-ban, miszerint
akkor ha stabil és azért vetted ezt akkor miért adod el mielőtt használtad volna?
nem látok sértőt, inkorrektet, fenyegetőt, amit te vissza akarsz adni. (Még jó, hogy tisztáztad....)
Nem úgy, mint a válaszodban:
Ha nem a termék érdekel minek kérdezel ilyesmit, csak úgy kötekedni??!A többit rádbízom, de csak akkor írj, ha érdekel, bár neked akkor sem adnám el, ha százezret akárnál is adni érte, úgyhogy akkor se!!! A mocskolódásodra, üzletrontásodra, se én, sem más nem kiváncsi!!!!
Ha csak nézelődsz, csendben tedd, vagy húzz a francba!

Ezzel a stílussal itt nem sok jót érhetsz el, csak magadról állítasz ki bizonyítványt.

Másik: egy kis történelmi-gazdasági áttekintés. A rendszerváltás előtt jóval (az "átkosban", a szocializmus korában) előfordult bizony, hogy a megvett terméket akár aznap, akár később haszonnal el lehetett adni, mivel hiány volt belőle. Manapság viszont a kapitalizmus korát éljük, aminek egyik jellemzője, hogy a megvett cucc már az üzletből való kilépéskor nem annyit ér, amennyit mi fizettünk érte. Illetve erre is van ellenpélda (pl: Ferrari), de a te géped nem ilyen a pc kategóriában.

Harmadik: szvsz a telepítésért ne igazán akarj pénzt kérni. Nem feltételezem, de ha az oprendszer nem jogtiszta, főleg nem tanácsos. Ez legyen inkább grátisz.

Amúgy PEACE, fogd fel írásom egy UP-nak.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Egyébként nagyon egyetértek azzal, hogy védeni kell a vevő érdekeit, én is több mindent vettem itt, mint eladtam! Szerintem mindkét fél érdekeire tekintettel kell lennünk, egyrészt, mert így korrekt, másrészt, mert mi is mindkettők vagyunk! Cikis dolgokat lehet priviben is írni, hogy ne legyen kellemetlen, se eladónak, se vevőnek! Ezzel gondolom mindenki egyetért!
De szerintem fejezzük be ezt a témát, mert ott még a gép és így arra senki sem figyel, ezek után lehet, hogy ott is marad!

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Yoshti 
Tudod, ez a fórum és egy másik is híres arról, hogy a régi tagok próbálják figyelmeztetni az eladót, ha nem reális az ár a portékáért. Ez sokszor megtörtént már, ilyenkor az eladó módosított is általában. Igen, ez a módszer a vevőket védi, segítség nekik. Ezt el kell fogadni.
Amúgy próbáld meg beáraztatni a cuccot a Prohardveren, kb. annyit ér(het), amit ott mondanak rá.
Ja, még 1 dolog. Itt nem szokás fenyegetőzni.

Csak inkorrektnek lenni? Egyébként az nem fenyegetés, csak ami visszajár, de az érintettel, már túl vagyunk ezen. Itt nagyon sokan árulnak ebay-os fillérekért vásárolt cuccot, hogy utána hülyére keressék magukat, miért nem figyelmeztetik őket, hogy ne itt, hanem az ebay-en vedd meg! Én is vettem itt egy mélyládát 70 ezerért, amit az osztrák ebay-en vettek tizenakárhányezerért! Senki nem szólt!

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 136

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Yoshti

Tudod, ez a fórum és egy másik is híres arról, hogy a régi tagok próbálják figyelmeztetni az eladót, ha nem reális az ár a portékáért. Ez sokszor megtörtént már, ilyenkor az eladó módosított is általában. Igen, ez a módszer a vevőket védi, segítség nekik. Ezt el kell fogadni.
Amúgy próbáld meg beáraztatni a cuccot a Prohardveren, kb. annyit ér(het), amit ott mondanak rá.
Ja, még 1 dolog. Itt nem szokás fenyegetőzni.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Üdv.

Na jó, ha így gondolod sok sikert, úgy látom ezt annyira máshogy látjuk, hogy nem érdemes folytatni...

Veszekedni/vitatkozni meg nem akarok, mert nincs rá okom.

(azért felsejlik előttem vadász sokszor idézett gondolata)
Mit szólnál, ha beírnám a topicodba, hogy a valóban gyönyőrű Epos hangfalad az e-bay-en fele annyi, mint amennyiért Te árulod! Ez csak példa nem tudom van e ott ilyen, és egyébként is korrekt az árad, csak érezd át egy kicsit!

Vendég

Eddig ez az egyik legvicesseb topik...  

Kedves Yoshti

Próbálok nem agresszív, hitelrontó, kötöszködő lenni, a lehető legudvariasabban kérdezem:

Tényleg az a szituáció, hogy vettél egy gépet X ezer forintért, aztán most el akarod adni  X+9000 forintért, úgy hogy ha valaki ismeri az árgépet(www.argep.hu), akkor boltban, nulla kockázattal X-8 ezer forintért megveheti?

Ezentúl ha valaki tényleg nem bunkó, esetelg kicsit direkt stílusban de felveti, hogy ez így több sebből vérzik, akkor letorkollod?

A potenciális vevők közül immmár "elhagytad" azokat:

akik érzékenyek az agresszívitásra
akik nem akarnak plusz kockázatot vállalni, PLUSZ drágábban vásárolni
akik szimplán nem akarnak drágábban vásárolni
akik úgy gondolják, hogy AZONOS konfiguráció használtan és drágábban rosszabb bolt, mint újonnan és olcsóbban
akik nem akarnak 9000 forintot fizetni egy gép összerakatásáért

szóval kb. mindenkit...

szerintem még talán eladhatod. Itt már csak úgy, hogy leviszed az árat egy REÁLIS szintre.

mert NEM LEHET egy konfigot drágábban eladni miután kihozod a boltból, ez irreális

ha viszont tényleg ilyen áron akarod eladni, ne itt próbálkozz, mert itt racionális vásárlók vannak többnyire, ajánlom a vaterát, ott leeht hogy szerencséd lesz...

Üdv.:

gnagy

Az a helyzet amit írtam! Hogy érted, hogy drágábban? A hangfalaknál Hudomeldbe kötötettek bele, mert sokkal olcsóbban vette meg előzőleg az oszrák e-bay-en itt rátett egy csomót, de valakinek megérte így is! Nem mindenki jár utána ennyit a legjobb ár miatt, egy ilyen gép összerakva egy kereskedésben is drágább mint én adom! Ha nem tetszik és valakinek sok az ár, vegye meg külön és rakja össze ő maga, ha ért hozzá, valamennyit spórolhat ő is! Nincs két hete, hogy vettem 60-ért, a gép használatra kész, dobozában várja sorsát! Szerintem reális a 65, ha használtam volna valamennyit olcsóbban adnám, ahogy mást is, amit hirdetek! Én is vettem már itt cuccot és alkudtam, ha lehetett, ha nem megvettem annyiért ha kellett! Van ami irreálisan sokért van itt hirdetve, mégsem alázom le vevői előtt, mert szerintem ez nem korrekt, legyen szerencséje az eladónak, a vevő dönti el úgyis, hogy megéri-e neki!

Üdv.

Na jó, ha így gondolod sok sikert, úgy látom ezt annyira máshogy látjuk, hogy nem érdemes folytatni...

Veszekedni/vitatkozni meg nem akarok, mert nincs rá okom.

(azért felsejlik előttem vadász sokszor idézett gondolata)

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kedves Yoshti

Próbálok nem agresszív, hitelrontó, kötöszködő lenni, a lehető legudvariasabban kérdezem:

Tényleg az a szituáció, hogy vettél egy gépet X ezer forintért, aztán most el akarod adni X+9000 forintért, úgy hogy ha valaki ismeri az árgépet(www.argep.hu), akkor boltban, nulla kockázattal X-8 ezer forintért megveheti?

Ezentúl ha valaki tényleg nem bunkó, esetelg kicsit direkt stílusban de felveti, hogy ez így több sebből vérzik, akkor letorkollod?

akik úgy gondolják, hogy AZONOS konfiguráció használtan és drágábban rosszabb bolt, mint újonnan és olcsóbban

szóval kb. mindenkit...

szerintem még talán eladhatod. Itt már csak úgy, hogy leviszed az árat egy REÁLIS szintre.

mert NEM LEHET egy konfigot drágábban eladni miután kihozod a boltból, ez irreális

ha viszont tényleg ilyen áron akarod eladni, ne itt próbálkozz, mert itt racionális vásárlók vannak többnyire, ajánlom a vaterát, ott leeht hogy szerencséd lesz...

Üdv.:

gnagy

Az a helyzet amit írtam! Hogy érted, hogy drágábban? A hangfalaknál Hudomeldbe kötötettek bele, mert sokkal olcsóbban vette meg előzőleg az oszrák e-bay-en itt rátett egy csomót, de valakinek megérte így is! Nem mindenki jár utána ennyit a legjobb ár miatt, egy ilyen gép összerakva egy kereskedésben is drágább mint én adom! Ha nem tetszik és valakinek sok az ár, vegye meg külön és rakja össze ő maga, ha ért hozzá, valamennyit spórolhat ő is! Nincs két hete, hogy vettem 60-ért, a gép használatra kész, dobozában várja sorsát! Szerintem reális a 65, ha használtam volna valamennyit olcsóbban adnám, ahogy mást is, amit hirdetek! Én is vettem már itt cuccot és alkudtam, ha lehetett, ha nem megvettem annyiért ha kellett! Van ami irreálisan sokért van itt hirdetve, mégsem alázom le vevői előtt, mert szerintem ez nem korrekt, legyen szerencséje az eladónak, a vevő dönti el úgyis, hogy megéri-e neki!

Üdv.

Vendég

Kedves Yoshti

Tényleg az a szituáció, hogy vettél egy gépet X ezer forintért, aztán most el akarod adni X+9000 forintért, úgy hogy ha valaki ismeri az árgépet(www.argep.hu), akkor boltban, nulla kockázattal X-8 ezer forintért megveheti?

szóval kb. mindenkit...

Üdv.:

gnagy

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Válaszolsz rendesen?Eddig bármit kérdezett bárki mindig valami bunkóság volt a válasz, meg az, hogy rontja az üzleteted...
Mivel akarsz a levesembe köpni?

Azt hiszed bele tud köpni az én dolgaimba egy 14 éves gyerek...

Én nem akarok senkiébe, ahogy nem is tettem eddig sem! Ha sokallsz egy árat alkudj, ne kritizálj! Mindenki annyiért adja kacatjait amennyiért akarja, a vevő dönti el megéri-e neki, vagy sem! Befejezhetjük ezt a témát, harag és ellenszenv nélkül?

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Válaszolsz rendesen?
Eddig bármit kérdezett bárki mindig valami bunkóság volt a válasz, meg az, hogy rontja az üzleteted...
Mivel akarsz a levesembe köpni?

Azt hiszed bele tud köpni az én dolgaimba egy 14 éves gyerek...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mivel rontom?? Írjál nyugodtan, sőt, ha sokallod az árat azt is le lehet írni, nincs azzal baj, csak ne kötözködő hangnemben legyen! Én is írok a tiedbe korrekten és úgy veszem a kötözködés részedről is befejezve! 
én egy szót sem szóltam az árra, csk megkérdeztem hogy miért eladó ha új és valakinek lett szánva, nem tudom az alkatrészek árát úgyhogy fogalmam sincs, de a codegány házban egyből cserélnék egy tápot az tuti:)
a többivel nincs gond

Miért mi a baj a codegen táppal? A másik gépben is az van igaz, hogy az 450 W-os de egy jó ideje hibátlanul csendben megy! Az eladóra meg van gari, ha mégis gáz lenne vele!

Vendég

Mivel rontom?? Írjál nyugodtan, sőt, ha sokallod az árat azt is le lehet írni, nincs azzal baj, csak ne kötözködő hangnemben legyen! Én is írok a tiedbe korrekten és úgy veszem a kötözködés részedről is befejezve!
én egy szót sem szóltam az árra, csk megkérdeztem hogy miért eladó ha új és valakinek lett szánva, nem tudom az alkatrészek árát úgyhogy fogalmam sincs, de a codegány házban egyből cserélnék egy tápot az tuti:)
a többivel nincs gond

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Vendég

Szerintem is indokolt volt a kérdés, mert vagy kereskedő vagy, de simán elképzelhető, hogy valami baj van a géppel, mert azért egy vadonatúj gépet, használat nélkül eladni nem szokás.De szerintem ügyeskedni akarsz inkább, mert ha veszek valahol egy komplett gépet, akkor ingyen összerakják...
De nézzük:
Alaplap: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2 - 10200Ft
Processzor: AMD Athlon 64, LE-1620+, 2 Ghz, silent cooling - 8015FT
Videó kártya: ATI Radeon X1550, - 7320FT
Memória: Kingston KVR800 1 Gb DDR2 - 6000FT
Merevlemez: Samsung 160 Gb SATA2 - 9898FT
DVD író: LG dual layer  - 5600FT
Ház: Codegen 350W 2 USB - 7900FT

Ez eddig nagyjából 55.000Ft.
Tehát akarsz rajta keresni 14.000Ft-ot, vagy most, hogy módosítottad az árat 10.000-et.
De ha drágábban is vetted, akkor lehet, hogy tényleg 60.000 körül volt, az reális ár.
De miért adna valaki egy használt gépért többet mint amennyibe a boltba kerül?
A reális ára ennek olyan 45-50.000Ft lenne maximum.

Semmi baj a géppel tesztelhető és minden alkatrésze új, de az gusztustalan ahogy itt számolgatsz! Kötekedni azt én is tudok, ha kell, majd figyelem a te hirdetéseidet is!

Ekkora tapló régen fordult meg errefelé mint te....
Mi benne a gusztustalan az új ár felet próbálod eladni 15.000forinttal, nyilvánvaló, hogy a lányodnak vetted de neki túl erős mese az kamu, ez egy harmatgyenge, majdnem a legalapabb gép manapság.
Számomra egyértelmű, hogy keresni akarsz rajta.
Ha ezt írtad volna le akkor senki nem köt beléd.
De az nevetséges, hogy egy használt gépet ilyen drágán akarsz adni és még mi vagyunk a hülyék.

Én vagyok tapló? Ki kötözködik és próbálja más boltját rontani, talán én! Nem inkább segíteni kéne egymásnak az eladásban? Persze tisztességesen, becsületesen kell eladni! Igen keresni akarok rajta 5000 Ft-ot, úgy, mint itt sokan mások is! Nekem ez itt a harmadik eladó cuccom, sokaknak meg több száz volt már! Amit leírtam úgy van, kételkedj, ha akarsz! Persze nem egy csúcs gép, de az ára sem az, ahhoz képest nagyon jó! És ne taplózz, kérdezz rendesen, bármire szívesen válaszolok, de ne köpj a levesembe, ha kötekszel én is azt fogom tenni! Nézd végig az összes hsz-emet, egy gúnyost kötekedőt, vagy üzletrontót sem találsz, Celithandril kötetekedő hsz-éig!

te rontod más üzletét pont, mind1, én nem írok ide többet kérlek te se írj olyan topicba amit nyitottam és akkor nincs konfrontáció
thx

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Szerintem is indokolt volt a kérdés, mert vagy kereskedő vagy, de simán elképzelhető, hogy valami baj van a géppel, mert azért egy vadonatúj gépet, használat nélkül eladni nem szokás.De szerintem ügyeskedni akarsz inkább, mert ha veszek valahol egy komplett gépet, akkor ingyen összerakják...
De nézzük:

Tehát akarsz rajta keresni 14.000Ft-ot, vagy most, hogy módosítottad az árat 10.000-et.
De ha drágábban is vetted, akkor lehet, hogy tényleg 60.000 körül volt, az reális ár.

Semmi baj a géppel tesztelhető és minden alkatrésze új, de az gusztustalan ahogy itt számolgatsz! Kötekedni azt én is tudok, ha kell, majd figyelem a te hirdetéseidet is!

Mi benne a gusztustalan az új ár felet próbálod eladni 15.000forinttal, nyilvánvaló, hogy a lányodnak vetted de neki túl erős mese az kamu, ez egy harmatgyenge, majdnem a legalapabb gép manapság.
De az nevetséges, hogy egy használt gépet ilyen drágán akarsz adni és még mi vagyunk a hülyék.

Én vagyok tapló? Ki kötözködik és próbálja más boltját rontani, talán én! Nem inkább segíteni kéne egymásnak az eladásban? Persze tisztességesen, becsületesen kell eladni! Igen keresni akarok rajta 5000 Ft-ot, úgy, mint itt sokan mások is! Nekem ez itt a harmadik eladó cuccom, sokaknak meg több száz volt már! Amit leírtam úgy van, kételkedj, ha akarsz! Persze nem egy csúcs gép, de az ára sem az, ahhoz képest nagyon jó! És ne taplózz, kérdezz rendesen, bármire szívesen válaszolok, de ne köpj a levesembe, ha kötekszel én is azt fogom tenni! Nézd végig az összes hsz-emet, egy gúnyost kötekedőt, vagy üzletrontót sem találsz, Celithandril kötetekedő hsz-éig!

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

De nézzük:

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Új asztali számítógép 65 ezer Ft-ért eladó, 1 év garanciával, driverek, jogtiszta Xp telepítve, tesztelhető, kipróbálható, papírok, dobozok megvannak!
Az alábbi minőségi komponensekből:
Alaplap: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2, integrált hangkártya, 10/100 lan, SATA,
4 USB 2.0
Processzor: AMD Athlon 64, LE-1620+, 2 Ghz, silent cooling
Videó kártya: ATI Radeon X1550, 256 Mb, 128-bit, TV-out, DV-I, D-Sub HDTV, PCI-Express
Memória: Kingston KVR800 1 Gb DDR2
Merevlemez: Samsung 160 Gb SATA2
DVD író: LG dual layer
Ház: Codegen 350W 2 USB

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

De nézzük:
DVD író: LG dual layer - 5600FT

Vendég

én azt ajánlanám, hogy nézd meg a depós legalacsonyabb árakat, ahhoz adjál hozzá 5% ot és vonjál le 20-25öt és elviszik:)

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

De nézzük:

azért számoljunk azzal hogy ha egy helyen veszed nem minden a legolcsóbb plussz elvileg volt telepítés is, tehát gondolom van gyári viszta vagy valami ami nem olyan ócsó.
a furcsa csak az hogy vesz valaki egy gépet valakinek ekinek nem is kell olyan ezért el is adja mert nem is kell játékra, bár nem bírom elképzelni ,hogy ezzel a géppel lehet újabb játékokat játszani, de a lényeg hogy csak kiváncsiskodtam hogy miért ad el valaki új dolgot amit nem is használt nem rontani akartam az üzletet, ez látszik is abból hogy az árra nem tettem megjegyzést, gondoltam fórumon vagyunk és lehet beszélgetni

Beszélgetni lehet, sőt, ezért vagyunk itt! Én úgy gondoltam jobb, ha újat veszünk a gyereknek, a nejem szerint jó neki a használt is, ezért az újat adom el! Mivel egy ilyen boltban sokkal drágább, így én csak egy kis haszonnal próbálom eladni! Gáz? De bukni semmiképp sem akarok a bolton! Ha nem veszik meg 65-ért megtartom! Majd én is figyelem a hirdetéseidet!!! Tudod az árak igen változók, ezek az alkatrészek nekem 60 ezerbe vannak, nyílván lehetett volna máshol olcsóbban is, drágábban is!

Vissza: “KV Fórum”