Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kérdések és válaszok - FF Film
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Kedves FF Film!Egy film iránt szeretnék érdeklődni. A film címe BÁRÁNYBŐRBEN, amit a 90-es évek közepént a Falmex forgalmazott moziban, majd videón is kijött. Azóta több kereskedelmi televízió is leadta. A film főszereplői Rutger Houer, Ron Silver és Rebecca De Mornay voltak. Mivel úgy tudom, hogy Ti lettetek a Flamex, csak más néven, így gondolom a jogok nálatok vannak. Nem tervezitek e egy esetleges DVD kiadását a filmnek? Esetleg videón is érdekelne, ha tudtok róla, hogy valahol még kapható, légyszives írjátok le. Köszönettel: "L"
Nagyon szerttük azt a filmet mi is, de sajnos a jogok már nincsenek nálunk. Nem tudom jelenleg tervezi-e valaki a kiadását.
Akos
Kedves FF Film!
Egy film iránt szeretnék érdeklődni. A film címe BÁRÁNYBŐRBEN, amit a 90-es évek közepént a Falmex forgalmazott moziban, majd videón is kijött. Azóta több kereskedelmi televízió is leadta. A film főszereplői Rutger Houer, Ron Silver és Rebecca De Mornay voltak. Mivel úgy tudom, hogy Ti lettetek a Flamex, csak más néven, így gondolom a jogok nálatok vannak. Nem tervezitek e egy esetleges DVD kiadását a filmnek? Esetleg videón is érdekelne, ha tudtok róla, hogy valahol még kapható, légyszives írjátok le. Köszönettel: "L"
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Kedves FF Film & Music!
A Casanova visszatér című filmet nem tervezitek normálisan kiadni mostanság újra? (azért kérdem, mert asszem latterbox a kiadás amit finoman szolva is rühellek, visszont Delon rajongóként szeretném a gyűjteményembe tudni)
Nem tudom, honnan van ez az infód, miért írod, hogy "normálisan"?
A film 16/9 anamorph és soha senki nem panaszkodott még a minôségére.
Bocs, de szerintem nyugodtan gazdagíthatod vele te is - mint már pár ezer ember - a gy?jteményedet.
Akos
Kedves FF Film & Music!
A Casanova visszatér című filmet nem tervezitek normálisan kiadni mostanság újra? (azért kérdem, mert asszem latterbox a kiadás amit finoman szolva is rühellek, visszont Delon rajongóként szeretném a gyűjteményembe tudni)
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Bocsanat a bugyuta kerdesert:)
Igen, jól érted. Ezt már elhatároztuk, csak azt kell belônünk, van-e rá (pontosabban mekkora) igény. Sem a feleslegesen legyártott filmek halmaival, vagy tömegjelenetek látványával nem lennénk elégedettek.
Hello 3F!
Már eltelt egy kis idő, meglehet tudni valamit a Piedone filmek újra kiadásáról (cseréjéről)? Nagyon izgatott vagyok több rajongó társammal együtt. Ha olyan lesz, mint az Asterix K.K. mindenképpen benevezek. Ha csak az olasz hang mellé meg kapom a magyar feliratot és a szuper szélesvásznú képet , akkor is.
A választ előre is köszönöm: Attila
Bocs a késői válaszért. A hónap végére meglesz. Az akcióról értesítést a saját oldalunkról küldünk.
Köszi és várom a választ.
Illetve az értesítést, gondolom a hírlevélbe is benne lesz.
Így van hírlevélre gondoltam én is.
Akos
-
Vendég
SzovalJol ertem? Elvieszem ezeket a Tesco gazdasagos pizzas Piedon filmjeimet es par szar forint rafizetessel megkaphatom a 16/9-es verziot?
Igen, jól érted. Ezt már elhatároztuk, csak azt kell belônünk, van-e rá (pontosabban mekkora) igény. Sem a feleslegesen legyártott filmek halmaival, vagy tömegjelenetek látványával nem lennénk elégedettek.
Hello 3F!
Már eltelt egy kis idő, meglehet tudni valamit a Piedone filmek újra kiadásáról (cseréjéről)? Nagyon izgatott vagyok több rajongó társammal együtt. Ha olyan lesz, mint az Asterix K.K. mindenképpen benevezek. Ha csak az olasz hang mellé meg kapom a magyar feliratot és a szuper szélesvásznú képet , akkor is.
Bocs a késői válaszért. A hónap végére meglesz. Az akcióról értesítést a saját oldalunkról küldünk.
Illetve az értesítést, gondolom a hírlevélbe is benne lesz.
-
Vendég
SzovalJol ertem? Elvieszem ezeket a Tesco gazdasagos pizzas Piedon filmjeimet es par szar forint rafizetessel megkaphatom a 16/9-es verziot?
Hello 3F!
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Hello 3F!
Akos
-
Vendég
Hello 3F!
Hello!
Van itthon valaki?
Üdv: Attila :smile19:
-
Vendég
Hello 3F!
-
Vendég
http://borito.zsaminet.hu/covers25/2412.zip
Nem tudja valaki hogy ezt különben dühbe jövünk verziot hol lehet beszerezni?
Üdvmindenkinek
Minden kedves fórumtagnak
Kellemes Ünnepeket és sok-sok új filmet kívánunk!!
FF Film & Music
Lássátok, hogy annyira azért nem haragszok rátok, én is BOLDOK KARÁCSONYT kivánok a kiadó minden egyes tagjának!
FF film!!!
Félre értettél, az baromira nem bánt, hogy kiadtátok normálisan is (de ha már emiatt megvettem az extrákat csak ugy azért meghagyhatátok volna, mégha számomra annyira nem is fontossak)
Csupán az bánt, hogy megvettem az első kiadást amit ha tudom, hogy fél éven belül kiadtok normálisan (mert bocsi,ez a kiadás az az elözővel szemben) akkor kivárok.
Nem az összeg a baj, mert pl. 1000Ft nem vág a földhöz, de akkor is tök jó, hogy most megvettem a javítást, ezt meg dobhattam a kukába, mert feleslegessé vált.
Én csak arra szeretnélek kérni titeket minden roszindulat nélkül, (azt vagy elgondolkodtok rajta vagy nem:) hogy mi lenne ha mondjuk egyszer adnátok ki egy filmet azt normálisan? (mondjuk ha eleve esély van egy jobb anyag megszerzésére kivártok mondjuk pár honapot azt úgy adjátok ki, és nem dobtok a piacra addig is egy meglehetősen gyenge kiadást)
Amugy meg bocsi ha sértőnek érezted ezt a hozzászolást, de ez kikivánkozott belőlem. (Hiába általáb nem szoktam magamba tartani ha valamivel problémám van:)
Azért remélem nincs harag, csak gondoltam mint egyik vásárlotok véleményt nyilvánithatok a toppicotokban (normális hangnemben).
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Minden kedves fórumtagnak
Kellemes Ünnepeket és sok-sok új filmet kívánunk!!
FF Film & Music
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

FF film!
Ma rendesen kiboritotattok! Kérdésem:
Terveztek még ilyen ehez hasonló, finoman sem vásárlóbarát módszerekkel élni a közeljövőben?(pl. Zsaru bőréért vagy más egyébb filmek esetében)
Csak azért kérdem, mert ez nem túl fair pl. akik eredeti képarányba szeretik nézni a filmeket (pl. mint én) és azokkal "megvetetittek" az első gyenge kiadászt, majd utána a normálisat is. (félre ne értsetek, örülök a javitásnak, de annak nem, hogy kidobtam anno, pl. egy rossz példányra pénzt azt most megvehettem, egy ezresért a javitást)
Kedves Iván!
Foglaljuk össze, mert nem értem.
Most tényleg az a bajod, hogy a filmbôl csináltunk egy javított verziót??? (figyelembe véve a kritikai megjegyzéseket!)
Vagy az a bajod, hogy a 990 Ft-os verzióra nem tettünk extrát????
Vagy a 990 Ft-ot sokallod???
Vagy, mint mondod megvetted mind a kettôt, és így összesen elköltöttél 2680 Ft-ot és ezt sokallod???
Ne haragudj, de szerintem éppen, hogy fairek voltunk, és igazából bánt a hozzászólásod.
Az történt, hogy az elsô kiadás óta szereztünk egy jobb anyagot, és mivel az elsô kiadás szerencsére lefogyott, az utángyártásnál javítottunk. De mivel a film a továbbiakban már nem tud, csak akciós áron eljutni a vevôkhöz, ezért extrák nélkül árusítjuk.
Most tedd a szívedre a kezed. Ha nem így lett volna, és a teljes verziót árusítanánk fele pénzért, mint amennyiért megvetted a letterbox verziót, (amivel egyébként a vásárlók nagy többségének semmi baja nem volt) mit szólnál???
Kérdésedre a válasz, igen tervezünk további javításokat is!!!! Minden filmnél, ahol valami probléma adódott és azt tudjuk korigálni, ott az újabb gyártásoknál azt meg is tesszük.
Tényleg baj, hogy figyelünk a fogyasztói véleményekre???
Azt viszont gondolom te sem várhatod el, hogy a költségeink ne jöjjenek vissza.
Akos
FF film!
Ma rendesen kiboritotattok! Kb. fél éve megvettem a Gyilkosság lólépésben kiadványotokat amit az akkor Magazinotokhoz mellékeltetek. Akkor megvetem és a kiadvány finoman szolva is gyengusz volt (4:3-as valami borzasztóan gyenge kép + extrák).
Ma nézegetek és látom kihoztátok a filmet rendes szélesvásznú verzióba mostanság. Amiélyen hülye vagyok meg is vettem (mert szeretem ezt a filmet) és láss csodát végre nézhető és elfogadható szintű a kép minősége. (az extrákat viszont most ezért cserébe lehagytátok, ami annyira nem érdekel mondjuk, de ha már rajta volt a régi verzión miért nem maradhatott meg a mostanin is?)
Kérdésem:
Terveztek még ilyen ehez hasonló, finoman sem vásárlóbarát módszerekkel élni a közeljövőben?(pl. Zsaru bőréért vagy más egyébb filmek esetében)
Csak azért kérdem, mert ez nem túl fair pl. akik eredeti képarányba szeretik nézni a filmeket (pl. mint én) és azokkal "megvetetittek" az első gyenge kiadászt, majd utána a normálisat is. (félre ne értsetek, örülök a javitásnak, de annak nem, hogy kidobtam anno, pl. egy rossz példányra pénzt azt most megvehettem, egy ezresért a javitást)
Köszönöm a válaszokat.
Valószínünek tartottam hogy az eredeti hanggal van a probléma csak gondoltam pontosítok.
Hétvégén is láttam a TV-ben egy filmet ami ilyen hibáktól hemzseget, de hát ez a klasszikus szinkron "ára".
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Megnéztem megint:1 perc 50 másodperc körül:
-mikor kimegy Delon odaköszön a csaposnak ő válaszol neki de nem hallatszik (a francia hangban igen és a felirat is kiírja)
Így értem. Ez nem klasszikus hangkimaradás...
Ilyen az ôsi magyar változat.
Re mono
világos a kívánság
-mikor kimegy Delon odaköszön a csaposnak ő válaszol neki de nem hallatszik (a francia hangban igen és a felirat is kiírja)
Így értem. Ez nem klasszikus hangkimaradás...
Ilyen az ôsi magyar változat.
Re mono
világos a kívánság
Akos
Megnéztem megint:
1 perc 50 másodperc körül:
-Mikor a két rendőrrel beszélget a rendőrök egy-két szavát nem hallani.
A tovább nem néztem mert nincs időm most filmet nézni de ezek a hibák az elején ott vannak!
Ezeknél a régi szinkronoknál előfordulhat, csak tudni szeretném hogy már az alpanyag is hibás volt vagy később keletkezett a hiba.
A monót természetesen ugy értettem, ha úgy forgatták le, ha stereoban volt felvéve akkor úgy legyen rajta - csak legyen a zajoktól és egyébb más zavaró dolgoktól megtisztitva. Monóra jó példák: Top Secret, Ryan-filmek, Woody-filmek: szépen megtisztítva és a monó hang KÉT CSATORNÁRA KIKEVERVE.
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

a sárga karikát nem lehetne úgy megoldani, hogy egy kis (leszedhető ) matrica lenne a dobozon? mint egyes cd-ken a parental advisory bla bla ?
Törvény szabályozza mit kell tenni.
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

A pók a javított kiadás vagy a régi rossz?
Delon-filmet és a szinkronban a film elején másodperces hangkimaradások vannak.
+megvettem a Végig az úton címü
Re: Pók
még nem volt ujabb gyártásban
Re: Delon
Nem tapasztaltunk hangkimaradást a filmben...
Re: mono
miért is ne? Már ha a lemezen van még hely. Már csak azért is mert ezek szerint izlések és pofonok....
Akos
a sárga karikát nem lehetne úgy megoldani, hogy egy kis (leszedhető ) matrica lenne a dobozon? mint egyes cd-ken a parental advisory bla bla ?
Tisztelt Kiadó!
Az egyik hipermarketben találkoztam A pók című filmmel nagyon kedvező áron, de vajon ez már a javított kiadás vagy a régi rossz?
Ezt szeretném még beszerzés elött megtudni.
+ megvettem a kettővel ezelötti magazin mellékletet, a Delon-filmet és a szinkronban a film elején másodperces hangkimaradások vannak. Végig nem néztem ezért nem tudom hogy végig jelentkezik e ez a probléma de eléggé zavaró volt ez is. Ebből is lesz javított verzió?
+megvettem a Végig az úton címü filmet és egy technikai kérdésem lenne vele kapcsolatban és a későbbi ilyen kiadásokkal kapcsolatban: az olyan filmeknél melyeknek a régi szinkronja lett 5.1-be kikeverve nem lehetne egy kétcsatornás verziót is meghagyni mert ha nem sikerül jól a keverés szerintem jobb egy tisztességes kétcsatornás monot hallgatni mint egy sokcsatornás nem tul élvezetes hangot.
köszönöm
Lehet mar valamit tudni a Kis Buddha pontosabb lakossagi megjeleneserol???Jovoheten mennek fel pestre ajandekbeszerzo korutra. Jo lenne azt is megvenni mar egy fust alatt.
Már a boltokban van!
Hurra!
THX
tegnap láttam az Árkád MM-ben...
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

A Berlin felett az ég c. film DVD változatban kapható esetleg?????
Sajnos nem tudom.
Akos