Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Itten lehet csewegni...
Itten lehet csewegni...
Egy ideje már le akartam írni, de mostanában kevés időm volt a fórumra.
Meg is lepődtem a változásokon, ill. nem tudom hogy ezt most ide ( kereskedelmi) vagy a hifi fórumba illik írni.
A Connest F kábellel kapcsolatban...
Nálam ezüst-réz lietze, saját készítésű kábelt váltott le, amely - a saját rendszeremben - több drága drótnál szebben szólt.
Szóval... amikor hetekkel ezelőtt ezt kicseréltem a Connest-re, behívtam a szobába a feleségemet és kérdeztem hogy hall-e különbséget.
Tetszett a hang neki és annyit mondott hogy olyan mintha a kemény vízbe vízlágyítót tennének.
Először meglepődtem a hasonlaton, de értettem hogy mire gondol.
A tér. a részletek megléte mellett analógosabban, gördülékenyebben, magától értetőbben szól a cuccom.
Örülök hogy hazai gyártóktól - szűken kalkulált áron - hájend rendszerünk lehet.
Dual 505-4 lemezjátszó- Philips cd 880- Ion System Obelisk 3-Royd Minstrel-AQ1+ ezüst/réz litze kábelek.
-
Vendég
Itten lehet csewegni...
Milyen kábelt lenne érdemes a két motyo a H/K és végfok közé rakni?
Forgalmazunk többféle kábelt is.
Ajánlom a Kubala Sosna és persze a saját ConneSt kábeleinket.
Ez utobbiakrol érdeklödhecc pár topictagnál is. Pl Ergo, qqrikq, Fapaci kartársaknál.
Mindkét drotbol xintén tok adni kiprobálásra is.
Itten lehet csewegni...
Amugy köszönöm az árat!
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
Itten lehet csewegni...
Milyen kábelt lenne érdemes a két motyo a H/K és végfok közé rakni?
-
Vendég
Itten lehet csewegni...
Köszi a felvilágositást Bigi.Egy ideig egy H/K 970 LE lenne az elöfok hozzá de ha megtetszik az elöfok akkor késöbb egy olyat is bevásárolnák.Szerinted a H/K elöfökja kiszolgálná valamelyest vagy felejtös?Jelzem nem ez lesz a végleges felállás.
No megnéztem.
Brutto 160e az ára.
Xerintem a HK is jo hozzá, miért ne lenne az?
De elwixed öket és bármikor öxxe tod hasonlitani otthon is.
Wan nagyobb elöfok is, abban wan pl 5 bemenetes DAC.
Itten lehet csewegni...
Köszi a felvilágositást Bigi.Egy ideig egy H/K 970 LE lenne az elöfok hozzá de ha megtetszik az elöfok akkor késöbb egy olyat is bevásárolnák.Szerinted a H/K elöfökja kiszolgálná valamelyest vagy felejtös?Jelzem nem ez lesz a végleges felállás.
-
Vendég
Itten lehet csewegni...
Hello Bigi!Érdekelne hogy ADVANCE ACOUSTIC MAA406 végfoknak milyen hangja van?Esetleg nállatok meglehet-e hallgatni?Ja és persze az ára is érdekelne.Üdv András
Nagyon energiadus, eröteljes megxolalásu.
Kicsit hasonlit a Korsun V8i-re a megxolalásában, de walahogy itt még több energiát érezni a hangban, még egéx halk megxolalásnál is.
Nagyon jo kombot alkot az olcsobbik elöfokkal, az MPP206 tipusnewüwel.
Árat holnap tudok irni. De ugy emléxem, h 180e alatt wan brutto.
Nálunk mindkét kéxülék meghallgathato. Söt letét ellenében otthoni meghallgatásra is oda tudjuk adni.
Az elöfok egéxen pontosan 96e brutto.
Mindkét kéxülék XLR-el és RCA-wal is öxxeköthetö, az elöfokon 5 bemenet wan és wan benne egy nagyon jo phono is, mely tud fogadni MM és MC hangxedöt is.
Táwirányithato.
Itten lehet csewegni...
Hello Bigi!Érdekelne hogy ADVANCE ACOUSTIC MAA406 végfoknak milyen hangja van?Esetleg nállatok meglehet-e hallgatni?Ja és persze az ára is érdekelne.
Üdv András
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Itten lehet csewegni...
Pénteken clubnapot tartunk a Bodoraudiowal közösen.
Mindenkit xeretettel wárunk.
Bodor xerint legyen a beugro 300.-Ft. Adunk érte söröt, pogácsát, kw-t, és jo zenét.
a lakók már tudják ?
Ők is hivatalosak
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 694
Itten lehet csewegni...
Bodor xerint legyen a beugro 300.-Ft. Adunk érte söröt, pogácsát, kw-t, és jo zenét.
a lakók már tudják ?
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
-
Vendég
Itten lehet csewegni...