Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kérdések és válaszok - FF Film
Itthon drágább lenne? Vagy a minőség nem lenne még ilyen sem?
Amúgy az Intersonic szlovák.
Csomó minden itthon készült,úgy tudom a JÓBARÁTOK is.Azért a 10.évadnál lemérhető ez+az.
Németeknél is van jópár gyár,ami honi lemezeket gyárt.
Na de pont itt lóghat ki a kutyus farka a földbôl, mert mi pl Csehországban gyártatunk, ezért kaptam fel a fejem az InterSonicra!!!!
Itthon drágább lenne? Vagy a minőség nem lenne még ilyen sem?
Amúgy az Intersonic szlovák.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
érdekes a hármas megnevezése. nem lehet, hogy mindenki ugyan annál a gyárnál sokszorosíttat? ezt jó lenne megtudni, mert elôrébb lehetne lépni.....
Ugyan baromira nem tudom ki hol sokszorositatt, de pl. intersonic szerintem eleve kiesik miután ha jól tud talán cseh (???) érdekeltségű cég.
Cinetel + Ti:
ez még akár lehet is, bár ezt se tudom! (mindenesetre a Ti kiadásaitok egy hajszálnyival azért jobbak, ha másért nem hát mert a felírat funkció nálatok használható funkció, mig cinetelnél nem minden esetben:)
Elhiszem, hogy nem a ti hibátok, ha egy ilyen probléma felszinre kerül , viszont sajna az is tény hgy ilyenkor mi vásárlok csak hozzátok tudunk fordulni:) (hála istenek ezt ti azért tudjátok kezelni, mert azért a nem is tul távoli multból tudnék oly kiadót mondani, ahol ez nem igazán müködött:)
Amugy nem tudom, hogy pl. warner vagy Bufi kiknél sokszorosit, de pl. az ő lemezeikkel még soha nem volt gondom! (lehet hogy az ő sokszorositójuk tud valamit?
Na de pont itt lóghat ki a kutyus farka a földbôl, mert mi pl Csehországban gyártatunk, ezért kaptam fel a fejem az InterSonicra!!!!
Akos
Azért szeretnék valamit mondani itt ebben a Fórumban.
Nagyon bánt, hogy állandóan a hibákat ha vannak a Fórumokból kell kimazsolázni. Miért van az, hogy pl. most szembesülünk problémákkal, miért nem ír nekem valaki vagy hív fel, vagy mit tudom én??
valszeg saját embertársait is mentesíthetné a kellemetlenségektôl magunkról meg nem is beszélve. Állandóan azt olvasom, hogy mi így, meg úgy. Azért 2004-ben eladtunk több, mint félmillió lemezt. Ennek egy töredékével valóban voltak bajok. ezeket általában orvosolni szoktuk.
Miért jó az, ha itt általánosítva beszélgettek. FF kiadványokról, Cinetel kiadványokról stb. ??
Ha valami hibás, az lenne a jó ha minnél elôbb értesülnénk róla, meg tudnánk vizsgálni mi a baj és intézkednénk. De nem akkor amikor már több száz embert érint, hanem minél elôbb és direktben!!!!!!!
Abszolult jótanácsként mondom! (vagy kérdem)
Miért nem rakjátok vissza a honlapotokra azt a fórumszekciót amit pár honapja kisérletképpen elinditotatok? (szerintem ilyen szempontból is hasznos lenne)
érdekes a hármas megnevezése. nem lehet, hogy mindenki ugyan annál a gyárnál sokszorosíttat? ezt jó lenne megtudni, mert elôrébb lehetne lépni.....
Ugyan baromira nem tudom ki hol sokszorositatt, de pl. intersonic szerintem eleve kiesik miután ha jól tud talán cseh (???) érdekeltségű cég.
Cinetel + Ti:
ez még akár lehet is, bár ezt se tudom! (mindenesetre a Ti kiadásaitok egy hajszálnyival azért jobbak, ha másért nem hát mert a felírat funkció nálatok használható funkció, mig cinetelnél nem minden esetben:)
Elhiszem, hogy nem a ti hibátok, ha egy ilyen probléma felszinre kerül , viszont sajna az is tény hgy ilyenkor mi vásárlok csak hozzátok tudunk fordulni:) (hála istenek ezt ti azért tudjátok kezelni, mert azért a nem is tul távoli multból tudnék oly kiadót mondani, ahol ez nem igazán müködött:)
Amugy nem tudom, hogy pl. warner vagy Bufi kiknél sokszorosit, de pl. az ő lemezeikkel még soha nem volt gondom! (lehet hogy az ő sokszorositójuk tud valamit?
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Azért szeretnék valamit mondani itt ebben a Fórumban.
Nagyon bánt, hogy állandóan a hibákat ha vannak a Fórumokból kell kimazsolázni. Miért van az, hogy pl. most szembesülünk problémákkal, miért nem ír nekem valaki vagy hív fel, vagy mit tudom én??
valszeg saját embertársait is mentesíthetné a kellemetlenségektôl magunkról meg nem is beszélve. Állandóan azt olvasom, hogy mi így, meg úgy. Azért 2004-ben eladtunk több, mint félmillió lemezt. Ennek egy töredékével valóban voltak bajok. ezeket általában orvosolni szoktuk.
Miért jó az, ha itt általánosítva beszélgettek. FF kiadványokról, Cinetel kiadványokról stb. ??
Ha valami hibás, az lenne a jó ha minnél elôbb értesülnénk róla, meg tudnánk vizsgálni mi a baj és intézkednénk. De nem akkor amikor már több száz embert érint, hanem minél elôbb és direktben!!!!!!!
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Szia Field!
Gyakorlatilag minden szvaddal egyet tudok érteni! Ehez a 3 kiadóhoz még jönne nálam az intesonic, akikel meg az a problémám, hogy baromira nagy utánajárást igényel a filmjeik beszerzése (sárga felírataiktól pedig mindig a hajamat tépem:) és a kiadás minősége se mindig a legmeggyözöbb.
Mindenesetre én is reménykedem, hogy a Cinetel, Intersonic és FF Film hármas a közeljövöbben összekapja magát egy picit, ugyanis a gyűjteményem egy nagy része az ő filmjeikből kerül ki! (engem spec az se zavarna, ha picit drágábak lennének a filmjeik, de cserébe tuti semmilyen (pl. XX századhoz hasonló) kellemetlen meglepetésben nem kéne részesülnünk!
A Valmount DVD-t amugy beválalhatod szerintem! Nekem megvan és ugyan nem referenciaértékű kiadás, de a kép és a hang is megüti az elvárható szintet. (Kafka DVD-t még én se láttam, ugyhogy arrol nem tudok mit mondani)
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Az asztali lejátszómban és a számítógépemen egyaránt lefagy az első lemez a 19. fejezetnél. Ráadásul úgy vettem észre, hogy a rétegváltás sem ott van, hanem korábban volt. Más is tapasztalt hasonlót? S főleg mire számíthatok még a második lemeznél? Nem tartom túl valószínűnek, hogy egyszerre hülyült volna meg az asztali lejátszóm és a számítógépem, ráadásul ugyanannál a résznél. (A 20. fejezettől megint normális a lejátszás, de előbb vissza kell menni a főmenübe, és onnan kiválasztani a 20. fejezetet.)
Már előre félek, mi lesz majd, ha a CASANOVÁ-t kezdem el nézni. Ezek után mondanom sem kell, hogy számomra mégse olyan jó hír, hogy egyik kedvenc rendezőm, Paul Verhoeven SHOWGIRLS című filmje pont az FF Filmnél fog megjelenni.
Melyik filmrôl van szó???
Huszadik század
Ellenôrzöm. Sajna a Dr. Mabuse is itt áll a raktárban, mert instabil (5 lejátszóból 2 akadozik)
Azt azért fontos lenne mindenkinek megérteni, hogy nem az FF vagy a Cinetel vagy ki tudja melyik kiadó a hibás, ha egyes filmek instabilak, mert elsôsorban a DVD lejátszó gyáraknak kellene végre azonos rendszereket és paraméterekkel a piacra dobniuk készülékeiket.
Pl. Dr. Mabuse (otthoni lejátszóm Panasonic hibátlanul lejátszotta, PC-m, Mac,em hibátlanul lejátszotta, ehhez képest az irodai készülék (más Panasonic tip.) meg nem....
Magam nevében mondom, de sztem a Cinetelre is igaz, hogy mielôtt a sokszorosításra kerül a film, több ször is tesztelve van. Azt azért nem tudom megtenni, hogy bekéredszkedem egy Saturnba és az összes típuson végigjátszom a kontroll DVD-t.
Csak saját megfigyelés, és lehet hogy marhaság, de szerintem egyes kisebb hibákat (mi okozza, gyártási folyamat, vagy az authoring softwer hibája?? nem igazán értem) de a lejátszóknak kötelessége lenne "titokban tartani" vagyis nem kellene a nézônek észrevenni, mert a javítást a készüléknek memóriából kellene végeznie. De sajna ez egyes készülékeknél jobban kidolgozott másoknál nem. és ez nem is mindig árfüggô....
Akos
Az asztali lejátszómban és a számítógépemen egyaránt lefagy az első lemez a 19. fejezetnél. Ráadásul úgy vettem észre, hogy a rétegváltás sem ott van, hanem korábban volt. Más is tapasztalt hasonlót? S főleg mire számíthatok még a második lemeznél? Nem tartom túl valószínűnek, hogy egyszerre hülyült volna meg az asztali lejátszóm és a számítógépem, ráadásul ugyanannál a résznél. (A 20. fejezettől megint normális a lejátszás, de előbb vissza kell menni a főmenübe, és onnan kiválasztani a 20. fejezetet.)
Már előre félek, mi lesz majd, ha a CASANOVÁ-t kezdem el nézni. Ezek után mondanom sem kell, hogy számomra mégse olyan jó hír, hogy egyik kedvenc rendezőm, Paul Verhoeven SHOWGIRLS című filmje pont az FF Filmnél fog megjelenni.
Huszadik század
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Akos
Mit kell mondanom? Extra nincs rajta
43/letterbox, német, angol, magyar
postán tudunk szállítani, bár nem mi terjesztjük (B-roll)
No, akkor majd csörgök a héten. Köszi!
-
Vendég
Casanováról légy szíves, mondj valamit lejátszhatóság, képminőség kapcsán!
-
Vendég
Szia Field!
Gyakorlatilag minden szvaddal egyet tudok érteni! Ehez a 3 kiadóhoz még jönne nálam az intesonic, akikel meg az a problémám, hogy baromira nagy utánajárást igényel a filmjeik beszerzése (sárga felírataiktól pedig mindig a hajamat tépem:) és a kiadás minősége se mindig a legmeggyözöbb.
Mindenesetre én is reménykedem, hogy a Cinetel, Intersonic és FF Film hármas a közeljövöbben összekapja magát egy picit, ugyanis a gyűjteményem egy nagy része az ő filmjeikből kerül ki! (engem spec az se zavarna, ha picit drágábak lennének a filmjeik, de cserébe tuti semmilyen (pl. XX századhoz hasonló) kellemetlen meglepetésben nem kéne részesülnünk!
A Valmount DVD-t amugy beválalhatod szerintem! Nekem megvan és ugyan nem referenciaértékű kiadás, de a kép és a hang is megüti az elvárható szintet. (Kafka DVD-t még én se láttam, ugyhogy arrol nem tudok mit mondani)
Helló!
Az Xpressen azóta újabb delikvens jelezte, hogy nála is lefagy a lemez a jelzett helyen. Ráadásul ő 5 példányt vásárolt (haveroknak is), s a hiba mindegyiknél jelentkezik.
Szia Field!
-
Vendég
Ez eléggé gáz:(
Az FF Filmet ismerve tuti tesznek majd valami korrekt ajánlatott (pl. lecserélik a lemezt egy utángyártott jóra vagy valami hasonló) de szerintem a kiadó jobban járna ezek után (ezt abszolult jóindulatból mondom) ha elgondolkoznának, hogy nem lenne-e jobb kb. 2-3 vagy több embert tesztelésre fogni minden új kiadásnál! Oké tudom, ez eléggé időigényes, de még mindig jobb, mintha utolag kiderülnek ilyen hibák
Szia Ivan!
Hát az FF Filmes Ákossal nálam ugyanaz a helyzet, mint a Cinetel Oszkárjával. Nagyon drukkolok mindkettőjüknek, mert jó ízléssel választják ki a filmjeiket (főleg Oszkár barátunk), s éppen azért nagy csalódás, mikor esetenként maguk a lemezek minőségileg nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeimet. A HUSZADIK SZÁZAD-ot és a CASANOVÁ-t különösen nagy izgalommal vártam: azonnal és ezerrel megrendeltem mindkettőt. A HUSZADIK SZÁZAD képminősége ugyan nem tűnt teljesen kifogástalannak, de a vele nagyjából egykorú Pasolini-filmekkel (Odeon-kiadványok) állta az összehasonlítást. Képzelheted, mekkora csalódás volt, mikor egyszercsak megállt az első lemez, s az istennek se akart továbbmenni! (Azóta az Xpressen már írta valaki, hogy nála is ugyanott, ugyanez a hiba jelentkezik.) Szerencsére a második lemezzel nem volt gond. A CASANOVÁ-t még nem volt érkezésem megtekinteni, de már előre félek tőle egy kicsit.
Pedig én se azért veszem az FF Film DVD-ket, hogy legyen min köszörülni a nyelvemet. Én örülnék a legjobban, ha nem lenne minőségi probléma a lemezeikkel: biztosan bátrabban venném őket. Nem volt gondom A SZERETŐ vagy a Delon-féle CASANOVÁ-val, elfogadható volt a MARGÓ KIRÁLYNÉ, de óvatosságból nem mertem olyan, engem egyébként érdeklő filmjeiket megvenni, mint a VALMONT vagy a KAFKA.
Ez eléggé gáz:(
Az FF Filmet ismerve tuti tesznek majd valami korrekt ajánlatott (pl. lecserélik a lemezt egy utángyártott jóra vagy valami hasonló) de szerintem a kiadó jobban járna ezek után (ezt abszolult jóindulatból mondom) ha elgondolkoznának, hogy nem lenne-e jobb kb. 2-3 vagy több embert tesztelésre fogni minden új kiadásnál! Oké tudom, ez eléggé időigényes, de még mindig jobb, mintha utolag kiderülnek ilyen hibák
-
Vendég
Odusszeusz: en is gyerekkent lattam az olasz-jugoszlav koprodukcios sorozatot... akkor nagyon latvanyosnak tunt. Nekem a Koncsalovszkij-verzio is tetszik. Az olasz DVD-t megvettem kivancsisagbol. Mit mondjak... vegyes erzelmekkel neztem vegig. Nagyon kulonbozik a ket adaptacio. Egyetlen azonossag szinte Irene Papas! Azonkivul minden mas, legfokepp az idorend! Nem bantam meg, mert az emlekeimet felelevenitette, es a regi sorozat meg igy igy hatarozottan jo, bar a special FX az szinte nemletezo, viszont a kerokkel valo leszamolas az nagyon kiraly! Meg az az ij... hat ennyi maradt meg a gyerekkori emlekeimben, hogy az brutalis volt. Es tenyleg az! Hej, ha kiadnak magyar szinkronnal!
Érdekes, hogy megváltoztatták az időrendet. Van egy olyan érzésem, hogy Homérosz nem véletlenül írta meg úgy az Odüsszeia-t, ahogy. Továbbá az sem lehet véletlen, hogy a 68-as sorozat követte a szerzőt az időrendben. Végezetül, az sem lehet véletlen, hogy jobb időkben meg sem próbálták 120 percbe sűríteni az eposz adaptációját... A sorozat készítői megadták a kijáró tiszteletet a műnek és a nézőnek... ma meg gyorstalpalón letudjuk az egész történetet, igaz csak a címében hasonlít a homéroszi eposzra, mert az remekmű, a 120 perces show meg ugye...
nem mondtam semmit....... legalább is ezt szerettem volna.........
Rendben,azért köszönöm!
Kezdek bízni a Limitált extra kiadásban
A lényeg,hogy jelenjen meg,mert nekem nagy kedvenc a Showgirls
Millió Dolláros Bébi kiadásáról lehet már tudni valamit??
Számíthatunk a mindenkori dupla lemezes extra kiadásra?A film mindenképpen megérdemli!És mi,vásárlók is ,legalábbis bízom benne!
Úgysincs még FF Film-től dupla lemezes extra kiadás.Vagy tévedek?
Szóval csak tippet szerettem volna adni,nehogy csalódjunk a kiadásban.Hajrá!!!
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Azok még a Megasztáros Bartók Krisztiánról sem akarnak hallani, ha éppen ahhoz van kedvük............
Már elnézést, de én sem tudom ki ő?!.... Oki, vagy Györgyusz az oké, de Bartók Krisztián, megasztár??????
Ne üsdd magad agyon! hallgasd most a Danubius Jáksót!!!!
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

16/9 5.1 extra???
csepp... info
így?? ''
Köszönöm szépen a választ!
Szokásos FF kiadás jön
Miért nem ezt mondtad?
Extra akkor nuku,legalább az eredeti szinkron marad?
Őrült nők ketrece nem jön ezek szerint.
nem mondtam semmit....... legalább is ezt szerettem volna.........
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Azok még a Megasztáros Bartók Krisztiánról sem akarnak hallani, ha éppen ahhoz van kedvük............
Már elnézést, de én sem tudom ki ő?!.... Oki, vagy Györgyusz az oké, de Bartók Krisztián, megasztár??????
Most néztem meg a FF Film honlapján, én már beazonositottam:)
Mondjuk a zenét még nem hallotam de az album boritója alapján én valami Boy George féle (azt lehet tévedek, akkor sorry) zenére tippelnék.
Végülis kicsit olyan, kicsit retros. Bele tudsz hallgatni a 3fm.-n. Egy nagyon kedves fiúról van szó ellentétben sok megítélővel és nagyon egyedi hangja van. A lemez szerzői pedig napjaink Chinn-Chapman)-je Baby Gabi, TNT, Hooligans, Machine mouse......
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó

Hali Ákos!
A Christiane F-et bojkottálják az online és az offline üzletek? Az összes többi új kiadványotok kapható, egyedül az nem. Van ennek valami oka?
Köszi!
Az elsô gyártási kör már lefogyott!!!!!!!!!!!! ''
És az mennyi volt? 3 darab? Mert se MM-ban, se kisboltban, se online boltban nem is hallottak a filmről.
Amúgy a Filmvilágban, a hirdetésetekben sem láttam Kriszti F-et. Mondj már valami használható infót, lécci!
Mit kell mondanom? Extra nincs rajta
43/letterbox, német, angol, magyar
postán tudunk szállítani, bár nem mi terjesztjük (B-roll)
Akos
Odusszeusz: en is gyerekkent lattam az olasz-jugoszlav koprodukcios sorozatot... akkor nagyon latvanyosnak tunt. Nekem a Koncsalovszkij-verzio is tetszik. Az olasz DVD-t megvettem kivancsisagbol. Mit mondjak... vegyes erzelmekkel neztem vegig. Nagyon kulonbozik a ket adaptacio. Egyetlen azonossag szinte Irene Papas! Azonkivul minden mas, legfokepp az idorend! Nem bantam meg, mert az emlekeimet felelevenitette, es a regi sorozat meg igy igy hatarozottan jo, bar a special FX az szinte nemletezo, viszont a kerokkel valo leszamolas az nagyon kiraly! Meg az az ij... hat ennyi maradt meg a gyerekkori emlekeimben, hogy az brutalis volt. Es tenyleg az! Hej, ha kiadnak magyar szinkronnal!
Hali Ákos!
A Christiane F-et bojkottálják az online és az offline üzletek? Az összes többi új kiadványotok kapható, egyedül az nem. Van ennek valami oka?
Köszi!
Az elsô gyártási kör már lefogyott!!!!!!!!!!!! ''
És az mennyi volt? 3 darab? Mert se MM-ban, se kisboltban, se online boltban nem is hallottak a filmről.
Amúgy a Filmvilágban, a hirdetésetekben sem láttam Kriszti F-et. Mondj már valami használható infót, lécci!