Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ami csak eszünkbe jut - halkan gondolkodunk

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4277

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Ok!Megvan a blogodban!
Na akkor.
Kik vagyunk miskolciak?Mishow? ear? penna? Ha jól csalódom? :kiraly:

Én kurityáni vagyok Csak Miskolcra jártam a Földesbe majd a Műszaki Egyetemre. Mi csináltuk az első hifi klubot a Földesben anno 1975 táján, nagy dög BEAG aktív csöves hangfalakat lecipelve a pincében lévő "klubba" és évekig voltam Gyurival az egyetemi hifi klub egyik szervezője, még vidéki könyvtárba is elmentünk, az egyetemi E/4 és E/2 kollégium klubja mellett, hogy terjesszük az igét.
Sajnos karácsony előtt Gyuri felesége megbetegedett, már szerencsére jobban van így nem tudtam vele találkozni, de telefonon azért jót beszélgettünk.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1482

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Na most akkor Miskolc.
Én sem vagyok miskolci.(Tehát földik vagyunk. :kiraly: )
Bár minden fel, és lemenőm viszont miskolci.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2657

Hozzászólás Szerző: mishow »

Cicafarm megvan még?
Jaja, folyamatosan váltott személyzettel üzemel.

:kiraly:

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Hát, persze, csakis kínai termék lehet ilyen... és csakis a kínaiak tehetnek ilyet.És akkor azt mond meg, hogy mitől ilyen manipulált a fotó  :kiraly:  ezt ugye Te is látod?

Ki más? Hiszen ilyet csinálni sok kézi munka, az meg arrafelé bőven van, és szemérmetlenül olcsó. És én nem látom, hol nem igazi?

Talán ha bíbor köd ereszkedne a szemem elé, akkor nem hinném el. De így?

Na sebaj, vannak képeim még sokkal izgalmasabb dolgokról. Egy elképesztő lemezjátszó Miskolcról.

Viszont a szobában ott a saját cég gyártmányú HiFi!

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Nos igen, de vicces hogy a munkásszállás egybe épült a gyárrral. Aki ott dolgozik, az napi 24 órára a hifi gyártás rabszolgája. :kiraly:
Ha még puritán is, de legalább minden tiszta volt!!!

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2657

Hozzászólás Szerző: mishow »

Kik vagyunk miskolciak? Mishow?
Én gyöngyösi vagyok (egyébként született jász gyerek, a munkám pedig 15 éve Bp-hez köt - csak hogy fokozzam a kavarodást) vixont én is oda jártam egyetemre (Pennával egyidőben, csak ő már nem emléxik rám) és onnan, az egyetemi HiFi Klubból ismerem Gyurkát. Sajnos 20 éve nem találkoztunk, bár az egyetem után még leveleztünk egy darabig.
De ahogy Ear blogjában elolvastam a beszámolót, teljességgel ráismertem, sőt szinte láttam magam előtt, ahogy állandó huncut félmosolyával bemutatja mesterművét. Különösen jót mosolyogtam a "mindig hűvös nagyszoba" felidézésén :kiraly:
Cicafarm megvan még?

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Ok!
Megvan a blogodban!
Na akkor.
Kik vagyunk miskolciak?Mishow? ear? penna? Ha jól csalódom? :kiraly:

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Hát, persze, csakis kínai termék lehet ilyen... és csakis a kínaiak tehetnek ilyet.És akkor azt mond meg, hogy mitől ilyen manipulált a fotó  :kiraly:  ezt ugye Te is látod?

Ki más? Hiszen ilyet csinálni sok kézi munka, az meg arrafelé bőven van, és szemérmetlenül olcsó. És én nem látom, hol nem igazi?

Na sebaj, vannak képeim még sokkal izgalmasabb dolgokról. Egy elképesztő lemezjátszó Miskolcról.

"...Miskolcról!"
Ha erről a gépről bővebben.
Ez a város a szívem csücske!

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Viva Las Vegas!

Kicsit kalandos volt az utunk mivel a Frankfurt - Las Vegas céljárat kb egy óra repülés után visszafordult Frankfurtba, mivel állítólag a kabinban nem sikerült megfelelő túlnyomást létrehozni és nem tudott így 6000m fölé emelkedni a gép. Elég rossz érzés volt látni a szárny fölött ülve, ahogy kerozin tonnákat engednek a levegőbe a szárny végén lévő csőből :kiraly:

Így aztán egy másik géppel 6 órával később érkeztünk meg. Itt most negyed 11 van éjszaka.

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Most ezeken a képeken biztos szörnyűlködni kellene, de nem tudok....

Mókás összehasonlítani ezt az üzemet a 20 évvel ezelötti Csepel Művekre és azt kell mondanom, hogy álmomban sem mertem volna gondolni akkor ilyenről, mint tanuló.
Bocs, de proli szemmel ez nem olyan borzasztó...

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Forrest Gump... megvan DVD-n, de megnéztük a mamával a TV-ben újra és még mindig nagy hatással volt ránk :kiraly:
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

És akkor mi a garancia arra, hogy Designed by G.B. feliratú készülékbe nem kerül ilyen?Ahogy mondani szoktam, hogy folytassam gondolatodat, a "Freedom for Tibet pólók is Kínában készülnek.

Viccet félretéve, kötve hiszem, hogy manipuláció lenne ez a kép. Minek. Túlságosan is reális az ilyen.

Sokan a kondik látványától esnek hanyatt egy géptől :baby:

(Mondom én, a 60 000 MFD-os Dussunommal )

Az már más kérdés, hogy miből származik, lehet hogy csak egy műhelyben szórakoztak ezzel, és fotóztak egyet....

"...kötve hiszem, hogy manipuláció lenne ez a kép. Minek. Túlságosan is reális az ilyen."

Az is reálisnak tünt a moziban, meg tegnap du a TV-ben, hogy Forrest Gump talákozott az amerikai elnökökkel? :kiraly:

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

És akkor mi a garancia arra, hogy Designed by G.B. feliratú készülékbe nem kerül ilyen?Ahogy mondani szoktam, hogy folytassam gondolatodat, a "Freedom for Tibet pólók is Kínában készülnek.

Viccet félretéve, kötve hiszem, hogy manipuláció lenne ez a kép. Minek. Túlságosan is reális az ilyen.

Sokan a kondik látványától esnek hanyatt egy géptől :kiraly:

(Mondom én, a 60 000 MFD-os Dussunommal )

Az már más kérdés, hogy miből származik, lehet hogy csak egy műhelyben szórakoztak ezzel, és fotóztak egyet....
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2806

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Hát, persze, csakis kínai termék lehet ilyen... és csakis a kínaiak tehetnek ilyet.

hja :kiraly: érdekes,a cégem tök véletlenül (semmi köze a hifihez :kiraly: ) pont a méjdizincsájná piacon gyártott "eredeti" alkatrészek ellen küzd évek óta,és senki más nem kerül emlitésre a PR anyagokban..összesküvés elmélet biztos az egész
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,Soulnote E-1,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

(Az hogy ki Felder, nem tudom) :kiraly:
Az csak jó Neked ha nem tudod...

AMúgy már a másik fórumon leírtam, hogy szerintem fotosopp

Szóval adott a nagykapacitású tok abból kilóg a kiskondi.
Ha megnézzük, akkor a bnagytok éles, az alatta levő kék kisebb életlen eléggé
Mondaná valaki, hogy persze a mélységélesség, de ennek meg ellentmond, hogy a másik baloldali bontatlan kondi lábai pengeélesek, és az talán még mélyebben van, mint a kék kondi teteje.
Ráadásul az az egész beforrasztott rész életlen és teljesen más tónusú...

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Hú, találtam egy durva képet. Állítólag kínai erősítőből származik. Ha kevés a mikrofarádod told meg egy lépéssel. Egy olcsó, igen alternatív lépéssel:
Hát, persze, csakis kínai termék lehet ilyen... és csakis a kínaiak tehetnek ilyet.
És akkor azt mond meg, hogy mitől ilyen manipulált a fotó :kiraly: ezt ugye Te is látod?
Hacsak nem FELDER fotózta

Persze ez is lehetőség, amit Bíbor írt.
Mármint a jópofáskodás.
(Az hogy ki Felder, nem tudom)

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Hú, találtam egy durva képet. Állítólag kínai erősítőből származik. Ha kevés a mikrofarádod told meg egy lépéssel. Egy olcsó, igen alternatív lépéssel:
És akkor azt mond meg, hogy mitől ilyen manipulált a fotó :kiraly: ezt ugye Te is látod?
Hacsak nem FELDER fotózta

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Állítólag kínai erősítőből származik.
Ma már minden Kínában készül :kiraly:

És akkor mi a garancia arra, hogy Designed by G.B. feliratú készülékbe nem kerül ilyen?
Ahogy mondani szoktam, hogy folytassam gondolatodat, a "Freedom for Tibet pólók is Kínában készülnek.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2806

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

szuper :kiraly: erröl már meséltek meg az "eredeti" Sanken tranyókrol ami méjdizincsájná,aztán ezekböl bevásárol egy gyártó,beszereli,és a 24h teszten amelynek minden készülékét alá veti,megmagyarázhatattlan okoknál fogva mennek tönkre a vadi új készülékek full terhelésen

hajrá!
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,Soulnote E-1,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

Állítólag kínai erősítőből származik.
Ma már minden Kínában készül :kiraly:
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Fake?

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Bajban lennék, mert itthon is használom a ACAD-ot vagy ProE-t így Gts bá' elvenné a plusz bevételi forrásomat :lol!: Meg persze azért fut néha 1-2 "jobb" grafikájú játék is...
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: richies »

ugylatszik Gtes meg tobb let akar bezsebelni, moho jojo.... :lol!:
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

A Microsoft le szeretné szabadalmaztatni a módszert, amivel a számítógépet, mint hardvert, nem kellene "megvenni", hanem a felhasználás és az igénybe vett teljesítmény után kellene fizetni érte. Ha valaki csak levelet ír, akkor kevesebbet (mondjuk óránként 1 dollárt fizetne), ha viszont valami CPU meg grafikai teljesítményigényes alkalmazást akarna futtatni, akkor meg többet :lol!: :lol!: :lol!: :kiraly:

Microsoft specs out 'pay as you go' PC scheme

Linux és Mac forever!

Vissza: “KV Fórum”