Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ami csak eszünkbe jut - halkan gondolkodunk
-
Vendég
Youtube:
Pablo Casals, Rostropovich plays the Prelude from Bach's Cello Suite No. 1
Rosztropovics
http://www.youtube.com/watch?v=LU_QR_FT ... re=related
Pablo Casals
És a kontraszt, John Patitucci:
http://www.youtube.com/watch?v=UZVpd1hn ... re=related
-
Vendég
Ha nem elég hogy elnézést kértem, akkor sajnos nem tudok többet tenni az ügyért.Félreértés volt .
Elég.
Csupán szerettem volna az eseten túlmutató tanulságokat keresni és megérteni a történteket, de ha nem hát nem.
-
Vendég
Ha nem elég hogy elnézést kértem, akkor sajnos nem tudok többet tenni az ügyért.
Félreértés volt .
-
Vendég
Penna!Bocs, de alaposan átnéztem a topicot többször is, és nem láttam a válaszod.
Ha mégis ott volt akkor elnézést!
Szóval nem adtok el lemezeket?
Akkor tárgytalan az egész.
Mégegyszer elnézést, legközelebb nagyítót is veszek a kezembe!
Hogy a fenébe ne lett volna, ott, gondolod utólag raktam oda? Biztosan állíthatom, hogy ott volt.
Mindazonáltal:
1. Adunk el lemezeket, mivel forgalmazzuk a HDTT és a Naim cd és dvd kiadványait.
2. Ezek között nincs Segovia.
3. Nekem otthon van egy pár.
4. A hozzászólásban nem "venni" hanem a "szerezni" ige szerepelt.
5. Ha este fél tíz és reggel 10 óra között valakinek nem válaszolok, akkor már röfögésről, meg sznobizmusról, meg agyonműveltségről kell beszélni?
Vagy ilyenkor egy vélt tévedés vagy hiba is alkalom arra, hogy amúgy ki nem mondott gondolatok felszínre törjenek? Szeretném megérteni, hogy mi az oka az indulatnak és a fogalmazásnak. Tényleg sznobizmus egy ilyen topik? Frusztrálhat az valakit, hogy itt nincs szó arról, hogy XY terméke leverte ZW terméket vagy nincsenek sem hétvégi, sem semmilyen akciók? A durvaság nem igazán lep meg az után, hogy egy pár napja le"nemgoj"-ozott egy hmm ... valaki, és ezt pár hozzászólásos fikanickek próbálják a goj szó magyarázatával pozitivnak beállítani, inkább csak az, hogy már egy ilyen semmiség is elég hozzá....
-
Vendég
Penna!
Bocs, de alaposan átnéztem a topicot többször is, és nem láttam a válaszod.
Ha mégis ott volt akkor elnézést!
Szóval nem adtok el lemezeket?
Akkor tárgytalan az egész.
Mégegyszer elnézést, legközelebb nagyítót is veszek a kezembe!
...Bár meg kell említenem, hogy a profiljánál a következő eredmény olvasható:
Legaktívabb ebben a fórumban:
VibaVoice Audio...
Hú, ennyire nem rossz a helyzet, az Audio Diy-en az otl topikban több van neki.
Kérek a jövőben több tiszteletet a topik olvasói iránt ...
Ugyan!
Szerintem csak rossz napja lehetett és egy kicsit túl reagálta a dolgokat.
Bár meg kell említenem, hogy a profiljánál a következő eredmény olvasható:
Legaktívabb ebben a fórumban:
VibaVoice Audio
17 hozzászólás ebben a fórumban ( 32% -a az összes hozzászólásnak )
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Agyonművelt penna úr!Tudom hogy a jól fejlett sznobizmusnak megvannak a maga sajátosságai, de ha valaki megszólít, akkor illene visszaröfögni!
Kedves otlm, ez most tényleg nagyon gáz, figyelmetlen voltál és... most az én arcom (is) ég, mert egy másik fórumban is együtt vagyunk...
-
Vendég
Agyonművelt penna úr!Tudom hogy a jól fejlett sznobizmusnak megvannak a maga sajátosságai, de ha valaki megszólít, akkor illene visszaröfögni!
Bocs, hogy belepofázok, de az agyonművelt penna úr maga jól fejlett sznobizmusával azt válaszolta Neked, hogy:
Van egy pár darab.
Nem vettem észre, kösz az útmutatást. Tulajdonképpen csak most kapott el az indulat.
A jövőre vonatkozóan azt sajnos nem tudom megigérni, hogy mindig minden felvetésre mondjuk 24 órán belül válaszolok. Azt sem hogy 48 órán belül, sőt azt sem, hogy valaha egyáltalán, de azért igyekszem mindenkinek az igényét, segítségkérését, vágyát és észrevételét meghallgatni és ha tudom orvosolni is. A Penna-fórum írogatását a szabadidőmben, nem munkaköri kötelességként vagy közszolgálatot végző hatóságként csinálom. Sem fizetést, sem jutalékot vagy bármi egyéb anyagi előnyt nem kapok érte. Ezt nem azért mondom, hogy bárki is sajnáljon, vagy hitetlenkedjen, szivesen teszem mindezek ellenére és komolyan veszem, amennyire csak a munkám ( ami tv-, rádió- és hangstudió meg informatikai rendszerek építése mindezek alá) és a családom megengedi. Részben azért csinálom, hogy a cégről információkat adjak, részben azért, hogy megosszam, amit tudok vagy amit az interneten találok a technológiáról, és a zenehallgatásról meg kultúráról. Javaslom a topik indító hsz elolvasását, talán abból kiderül mit miért csinálok. Hogy ez értékes, sok vagy kevés, vagy sznobizmus-e, azt döntse el mindenki maga. Ha valaki sznobizmusnak érzi, akkor ne kínozza magát az olvasásával.
Azt pedig szintén nem tudom megigérni, hogy a sok év alatt összegyűjtött, sok pénzért megvett és 4 évi munkával a számítógépbe begrabbelt kb 6000 cd közül (ami között egyetlen internetről letöltött sincs) bárkinek is adok. Nem azért mert irigy vagyok, hanem azért mert tisztelem a zenészeket és mert tisztelem a szerzői jogokat, magam is voltam már áldozata az általam írottak engedély nélkül felhasználásának és nem esett jól. Hébe-hóba azért előfordul, hogy-két cd erejéig mégiscsak meghallgatok kéréseket és adok a gyűjteményből. Ez azonban nem történhet parancsszóra.
Kérek a jövőben több tiszteletet a topik olvasói iránt és mellőzni az indulatos hozzászólásokat. Létezik mail, pü és akár telefonhívás is, a gondok közlésére. Attól, hogy valaki a nyilvánosság előtt kér számon valamit, nem lesz gyorsabban elintézve.
-
Vendég
Lásd:
Bocs, hogy belepofázok, de az agyonművelt penna úr maga jól fejlett sznobizmusával azt válaszolta Neked, hogy:
Van egy pár darab.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
-
Vendég
Agyonművelt penna úr!
Tudom hogy a jól fejlett sznobizmusnak megvannak a maga sajátosságai, de ha valaki megszólít, akkor illene visszaröfögni!
a Zep cucc promo volt.gondolom rokonok, újságírók, stb. Figyelni kell az ebayt.
gondolom copy-val kerültek, nem? 100 példánynál megoldható
HA mondjuk a kevert sztereó mesterszalagról adták volna ki, az lett volna az igazi. Ha egy ilyen kiadvány mondjuk megjelenne 96k/24 bites Wav formátumban is bármilyen hordozón, SD memórián, USB kulcson, akármin, arra beneveznék. Mivel valószinűleg a remaster nem 44.1k-n készült amúgy sem, hanem valamilyen magasabb mintavétellel és 24 bittel, ezért azt még egyszerűbb lenne kiadni. Álmodik a nyomor, bár a Song Remains The Same koncert DVD-t kiadták HD-DVD-n és Blu - Ray-en is, így hátha van remény...
Nagyon jó lenne, bár ott lennei lett volna a legjobb!
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Elhunyt Karlheinz Stockhausen MTI
Középiskolás koromban hallottam először. Mostanában nem találkoztam a műveivel, inkább Philip Glass fordult elő a cd játszóban, de jelentős zeneszerző volt, akinek jól pozícionált helye lesz a zenetörténetben..
Egyszer mintha Zeneakadémián.... keverőpultok, kvadrofon orsós gépek között...érdekes volt.
Más nem is maradt meg arról az estéről az emlékezetemben.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
-
Vendég
nagyon köszi! Ron Wood is ott van a háttérben.
RC jobban tud zongorázni, mégis JRR a király.
Ron Wood eltéveszthetetlen Királyok mindannyian és megint elgondolkoztatott ez a felvétel is a hifizés mibenlétéről...
-
Vendég
a Zep cucc promo volt.gondolom rokonok, újságírók, stb. Figyelni kell az ebayt.
HA mondjuk a kevert sztereó mesterszalagról adták volna ki, az lett volna az igazi. Ha egy ilyen kiadvány mondjuk megjelenne 96k/24 bites Wav formátumban is bármilyen hordozón, SD memórián, USB kulcson, akármin, arra beneveznék. Mivel valószinűleg a remaster nem 44.1k-n készült amúgy sem, hanem valamilyen magasabb mintavétellel és 24 bittel, ezért azt még egyszerűbb lenne kiadni. Álmodik a nyomor, bár a Song Remains The Same koncert DVD-t kiadták HD-DVD-n és Blu - Ray-en is, így hátha van remény...
Ha valaki ma bulizásra vágyik, akkor a hangulat fokozására nézze meg az alábbi videot. Jerry Lee Lewis, Ray Charles, Fats Domino egy 3 zongorás boogi-woogie jam keretében ereszd el a hajamat játszik! 2006 - os felvétel, az öreg csókák igencsak odatették magukat
http://www.dailymotion.com/video/xe5w0_ ... -lee-lewis
nagyon köszi! Ron Wood is ott van a háttérben.
RC jobban tud zongorázni, mégis JRR a király.
system
-
Vendég
Ha valaki ma bulizásra vágyik, akkor a hangulat fokozására nézze meg az alábbi videot. Jerry Lee Lewis, Ray Charles, Fats Domino egy 3 zongorás boogi-woogie jam keretében ereszd el a hajamat játszik! 2006 - os felvétel, az öreg csókák igencsak odatették magukat
http://www.dailymotion.com/video/xe5w0_ ... -lee-lewis
a Zep cucc promo volt.
gondolom rokonok, újságírók, stb. Figyelni kell az ebayt.
system
-
Vendég
Ha jól látom éppen elkelt az összes...
Még gondolkodom rajta, hogy ez jó vagy rossz...
Ha valaki még nem találta volna meg számomra a karácsonyi ajándékot...
Izgalmas, kérdés a wav file-ok, hogyan kerültek a 120 GB-os háttértárra. Mellesleg nem találtam nyomát ennek a trükkös kiadásnak a Led Zeppelin honlapon.
Ha jól látom éppen elkelt az összes...
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
-
Vendég
Ha valaki még nem találta volna meg számomra a karácsonyi ajándékot...
Izgalmas, kérdés a wav file-ok, hogyan kerültek a 120 GB-os háttértárra. Mellesleg nem találtam nyomát ennek a trükkös kiadásnak a Led Zeppelin honlapon.
-
Vendég
Penna!Andrés Segovia-tól szeretnék cd-t szerezni, van nektek?
Előre is köszönöm!
Van egy pár darab.
-
Vendég
Elhunyt Karlheinz Stockhausen MTI
Középiskolás koromban hallottam először. Mostanában nem találkoztam a műveivel, inkább Philip Glass fordult elő a cd játszóban, de jelentős zeneszerző volt, akinek jól pozícionált helye lesz a zenetörténetben..
-
Vendég
Ha valakinek van kedve és ideje véleményezni ezt a kis dolgozatot (Forevian nem látogatja ezt a topikot):
barjak.net/anyagismeret_gitar.doc
Az én véleményem:
"Komoly
-- A bevezetőt jobban elkülöníteném, mintegy összefoglalóként, akár az
alcímek felsorolásából is állhatna.
-- Alcímekkel tagolnám a dolgozatot, oly módon, hogy bevezetőként
összefoglalhatók legyenek
Apa"
Magánban is jöhet!
Érdekes írás, a formázáson még lehetne tényleg javítani, kicsit túl sűrű, de amit megértettem belőle, az jónak és logokusnak tűnik.