Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A50.1 Erösitö
A50.1 Erösitö
Kék a nyavajás, és sokkal rosszabb a hangja mint az előfoknak XLR összekötővel.
A50.1 Erösitö
Azért a csatlakozón lógó Alps poti sem rossz előfok
Rag
Az egy 12 állásu létrapoti...
Nem, az egy kék Alps.
A50.1 Erösitö
Rag
Az egy 12 állásu létrapoti...
A50.1 Erösitö
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
A50.1 Erösitö
Kár, hogy az előfokot még nem tudtam lefotózni, de addíg itt egy másik kép a végfokról.
A50.1 Erösitö
Sajna nem lettek meg a belső fotók...
Fotózza már le valaki azt a nyamvadt erősítőt.....
A50.1 Erösitö
Sajna nem lettek meg a belsö fotok, vixont egy-két dolgot tudok irni a leendö elöfokrol, illetve a jelenlegi végfokrol.
Az elöfokunk egy távos A osztályu készülék. 64 állásu a hangosítása, mely reléken keresztül létra ellenállásokat kapcsol. A doboza feketére festett, az elölap 1cm vastag szálcsiszolt feketére eloxált alu lap. A kijelzö fekete alapon piros szám, illetve betük.
Az elöfokon 6pár RCA, illetwe 2pár XLR bemenet van. Valamint egy-egy pár RCA, illetve XLR kimenet.
Hangzása koherensen illeszkedik a végfokunkhoz, tehát szintén A osztályú MOSFET kapcsolás.
A távirányítása Rénes János által készített szoftverrel történik: nem a távirányító hanem a készülék tanítható. Tehát gyakorlatilag bármilyen távirányító bármely billentyűjével elérhetők a funkciók (hangerő le/fel, csatorna léptetés le/fel, mute, standby). Továbbá van egy olyan opcionális szolgáltatása a készüléknek, hogy egy 230V-os kimenetet kapcsol, tehát ha ide kötjük a végfokot (vagy bármilyen készüléket) akkor a standby kapcsolóval a további készülékek tápellátását is kapcsolhatjuk. Egy jumper-beállítással az is elérhető, hogy jel hiányában 20 perc után automatikusan lekapcsoljon a készülék illetve a további rákötött készülékek.
A végfok 2 x 50Wattos FET-es A osztályu. Egy-egy pár RCA illetve XLR bemenete van.
A trafoja 950 Wattos. Hasonloan néz ki, mint az elöfok, azzal a különbséggel, h ennek oldalai feketére eloxált alu hütöbordákbol állnak.
A megrendelö kérésére 4, wagy 8 Ohmos kivitelben gyártjuk le. Ez azt jelenti, h vagy ezen, vagy azon az inpedancián adja le a névleges teljesítményét.
Kizárolag elörendelésre készitjük el a termékeket.
A50.1 Erösitö
Na találtam képet az enyémröl. Ez a 0. példány. Hétföre remélem meglesz a szériában futok belsö képe is.
A50.1 Erösitö
A fényképen nem nagyon látszik, de az elölap 1cm wastag szálracsiszolt alu, melyet feketére eloxáltattunk és a cégnéw, tipusxám, logo lézergrawirral wan felirwa. A lézer hatására a fekete elox fehér porcelánxerü lex. Az biztos, h nem kopik le sosem.
A50.1 Erösitö
Csak az oldalára gondoltam. Alul felül maradna "lyukas".Az előlap jó vastag alu. A hátlap is pont ilyen széles alu lenne, a hűtőbordák 1-1 centivel beljebb lennének és a két alulap közé lenne erősítve egy szép lekerekített szélű falap.
Nem sokáig birná a falap a höt.
Ugyanis normál szobai hömérsékletkor kb 80 C fokos a wégfok kiwül mindenhol.
A fa hamar kixáradna, csawarodna és xétrepedezne ilyen extrém meleg hatására.
A hütöborda ugy wan kialakitwa, h szállitáskor kényelmesen lehet megfogni az elölappal felfelé. A kéxülék kb 20kg. Nem egy olyan walami, amiwel xiwesen xaladgál az ember, de ha muxáj, akkor nem tul nehéz a xállitása még kézben sem.
A50.1 Erösitö
Remélem az előfok is hasonlóan igényes lesz!
(persze arra nem kell bordákat tenni )
Az elöfokon kiwül nem lex borda, de a teteje erösen perforálwa wan, hixen az is A osztályu kapcsolás.
Nyugodj meg, nagyon szép lesz és illeszkedni fog a wégfok dizájnjához.
A50.1 Erösitö
A hangjáról annyit írnék, hogy számomra különleges (persze jó értelemben). Nagyon zenei, de igazán csak a saját előfokjával mutatja meg, hogy mit is tud. Eddig a végfokot 4 különböző előfokkal is hajtottam (passzív, Rotel RSP1066, Denon AVR2105, Linn Kolektor). Egyik sem közelítette meg a sajátját. Persze így magában is nagyon ütős a végfok.
A hangját nem érdemes szerintem részletezni. Érdemes meghallgatni saját rendszerben is.
A50.1 Erösitö
Csak az oldalára gondoltam. Alul felül maradna "lyukas".Az előlap jó vastag alu. A hátlap is pont ilyen széles alu lenne, a hűtőbordák 1-1 centivel beljebb lennének és a két alulap közé lenne erősítve egy szép lekerekített szélű falap.
Bocs, de szerencse, hogy ebben nem te hoztad a döntést. (ezt nem bántásnak szánom)
Mikor megkaptam, meg is mondtam bigiéknek, hogy számomra nagyon dögös a készülék. A hűtőborda sokat dob a látványon szvsz. Az előlap is szép lett (letisztult, de látszik rajta, hogy nincs hanyagolva).
Pl. a Rotel a gépeire kifejezetten dísznek teszi a hűtőbordákat a front oldalra. Igazából a bordák alul helyezkednek el rajta, amik hűtik a tranyókat. A borda látványa erőt és magas technikai színvonalat éreztet szerintem.
Remélem az előfok is hasonlóan igényes lesz!
(persze arra nem kell bordákat tenni )
A50.1 Erösitö
Csak az oldalára gondoltam. Alul felül maradna "lyukas".
Az előlap jó vastag alu. A hátlap is pont ilyen széles alu lenne, a hűtőbordák 1-1 centivel beljebb lennének és a két alulap közé lenne erősítve egy szép lekerekített szélű falap.
Üdvözlettel: Lex
A50.1 Erösitö
Nem lenne szép beburkolni valamivel. Ez egy 50W-os "A" osztályű erősítő kell neki a hűtés gondolom.
A50.1 Erösitö
Fogásra kicsit szúrós lehet.
Az oldalára nem gondolkodtatok egy védő lemezről? Esetleg szép faburkolat is lehet.
Üdvözlettel: Lex
A50.1 Erösitö
de az sem rossz megoldás, ha bejönnek az érdeklödök egy kis fülelésre.
Én lennék az első hidd el,ha nem lenne köztünk 200km.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
A50.1 Erösitö
2.
Köszönöm a képeket.
Az enyimeket momentán nem találom.
Este walszeg teszek fel belsö fotokat, de légkésöbb hétfön.
A hangja?
Arrol inlább irjanak a felhasználok, de az sem rossz megoldás, ha bejönnek az érdeklödök egy kis fülelésre.
A50.1 Erösitö
Nagyon dizájnos készülék. Gondolom a hangja is legalább ilyen jó.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
A50.1 Erösitö
Dobok én képet. Ameddig nincs más, gondolom ez is megteszi.
A50.1 Erösitö
Igérem, h teszek be képeket is, de nagyon el wok hawazwa momentán.