Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kérdések és válaszok - FF Film

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A katonai rangok területén is akad 1-2 probléma: az egyik szereplő egyszer őrmester, fél órával később pedig őrnagy. Gyors karriert futhattak be a japán hadseregben...  

Ez az igazi propaganda a hadseregnek, nem a TOP GUN. Még a McDonaldsben sem haladsz előre ilyen gyorsan a ranglétrán...

Vendég

Ákos!

Romy Schneider filmeket nem terveztek kiadni?

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Hali!

Kolléganő még egy hetet említett a Dr. Mabuse-ra és a Huszadik századra. Valós?

Amúgy a Huszadik század még nincs meg, csupán előrendelt pozícióban leledzik az Xpressnél. Ugye, kapnak ők is a javított szállítmányból?

Köszi!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Vendég

Piedone???
már készül

Zsoldoskatona??? :taps:

Hello!

Kész van??????

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: LouiS »

Értettem! 
De azért remélem az öszkép tényleg tetszett.

Igen, rég láttam ennyire őszinte és megható filmet a távol-keleti harcokról, illetve annak következményeiről! Ha a filmvásárokon hasonló, "ismeretlen" alkotásokba bukkantok, ne habozzátok megvenni őket :taps: 1 vásárlójuk biztosan lesz

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: FF Film & Music »

Gratulálni szeretnék a rendkívül igényes Soha többé háborút! című film forgalmazásáért! 
Ellenben fel szeretném hívni két "apró", ám annál bosszantóbb szinkronhibára a figyelmet:

1. A filmben szereplő bombázók nem B52-esek (lévén ekkkor még nem is léteztek), sokkal inkább B25-ösök... Gondolom a fordító rosszul gépelt.

2. A katonai rangok területén is akad 1-2 probléma: az egyik szereplő egyszer őrmester, fél órával később pedig őrnagy. Gyors karriert futhattak be a japán hadseregben...

Nem tudom, hogy mennyi ráhatásotok van a szinkronok elkészítésére, de máskor figyeljetek oda!

Értettem!

De azért remélem az öszkép tényleg tetszett.
Akos

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: LouiS »

Gratulálni szeretnék a rendkívül igényes Soha többé háborút! című film forgalmazásáért!

Ellenben fel szeretném hívni két "apró", ám annál bosszantóbb szinkronhibára a figyelmet:

1. A filmben szereplő bombázók nem B52-esek (lévén ekkkor még nem is léteztek), sokkal inkább B25-ösök... Gondolom a fordító rosszul gépelt.

2. A katonai rangok területén is akad 1-2 probléma: az egyik szereplő egyszer őrmester, fél órával később pedig őrnagy. Gyors karriert futhattak be a japán hadseregben...

Nem tudom, hogy mennyi ráhatásotok van a szinkronok elkészítésére, de máskor figyeljetek oda!

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Hali! 
1.: Sajna Dr. Mabuse hibás, akad. Két lejátszón is teszteltem. Kolléganőd egy-két hetet említett a jó verzióra. Valós?

2.: Az M feliratozása elég hiányos, sok duma nincs szövegezve.

3.: Xpressnek mikor küldtök a Huszadik század javított változatából? Ugyanis előrendelésem van rá.

Köszi!

Bocs a késôi válaszért!

Re.: Dr. Mabuse újra lesz gyártva

Huszadik század újra lesz gyártva.

Kb. 10 nap

10 nap az jó.

Köszi!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

paulusz
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: paulusz »

Piedone???
már készül

Zsoldoskatona???

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Piedone???
már készül
Akos

Vendég

Piedone???

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hali! 
1.: Sajna Dr. Mabuse hibás, akad. Két lejátszón is teszteltem. Kolléganőd egy-két hetet említett a jó verzióra. Valós?

3.: Xpressnek mikor küldtök a Huszadik század javított változatából? Ugyanis előrendelésem van rá.

Köszi!

Bocs a késôi válaszért!

Re.: Dr. Mabuse újra lesz gyártva

Huszadik század újra lesz gyártva.

Kb. 10 nap
Akos

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Hali!

Köszi!

pkonsti
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: pkonsti »

Kérdés:Delon: Egy zsaru bőréért: többször tapasztalok képi és hanghibákat (apró akadások, képszéthullás, hangingadozás). Úgy tűnik, a digitalizálásnál voltak gondok. Ez általános probléma, vagy csak nálam, jelentkezik?

Igen, ott géptôl függôen lehet ezt tapasztalni. Én a számítógépen tapasztaltam, asztalin nem...

Sony asztali DVD író, lejátszó, Hyundai asztali lejátszó, Laptop. Mindegyiken tapasztaltam.

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Kérdés:Delon: Egy zsaru bőréért: többször tapasztalok képi és hanghibákat (apró akadások, képszéthullás, hangingadozás). Úgy tűnik, a digitalizálásnál voltak gondok. Ez általános probléma, vagy csak nálam, jelentkezik?

Igen, ott géptôl függôen lehet ezt tapasztalni. Én a számítógépen tapasztaltam, asztalin nem...

Pedig sajna asztalin is lehet tapasztalni, ugyhogy lejátszó függő (igaz jóval kevésbá zavaróan)

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Akos

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

De jó, hogy nem székeltek messze tőlem! Ma beszereztem nálatok a Christiane F.-et. És hibátlan.
Ha tudom, te jössz érte szívesen találkoztam volna veled, de majd máskor.
Akos

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Ez nálam is ilyen sajna:(

pkonsti

Hozzászólás Szerző: pkonsti »

Kérdés:
Delon: Egy zsaru bőréért: többször tapasztalok képi és hanghibákat (apró akadások, képszéthullás, hangingadozás). Úgy tűnik, a digitalizálásnál voltak gondok. Ez általános probléma, vagy csak nálam, jelentkezik?

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

De jó, hogy nem székeltek messze tőlem! Ma beszereztem nálatok a Christiane F.-et. És hibátlan.

FF Film & Music
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

)

Tesztel, de matematikailag. Szerintem inkább a lejátszók sokfélesége a probléma. Egyszer mintha a tévében is lett volna egy műsor (Juszt L.), ahol valaki panaszkodott egy lejátszóra amit baromi sok pénzért vettek, de sok filmet nem játszott le. Akkor, ha jól emlékszem, a szakértô (tán fogy. védelmis?) elmagyarázta, hogy a DVD normatíván belül annyi féle készülék, vagy változat (?) van, hogy attól a készüléktôl nem várható el, hogy mindent lejátsszon...
Akos

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Ez gáz,hogy nem tesztel a gyár.A minimum,hogy 30-40 különféle (márka-típus)készüléken kellene tesztelniük.Akkor nem lenne ilyen fiaskó,és nem lenne kényelmetlen a forgalmazónak.
Az ingyen széria gondolom meglesz a hibás filmekből.
Amúgy az eddigi FF Filmek kivétel nélkül jól futottak nálam,sajnos újabb kiadású filmeket még nem vettem.Legutóbbi a Rabold a nőt! volt.
)
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Jó volt egy kicsit értekezni, most mennem kell. 
Holnap visszanézek. Üdv mindenkinek

Ok. Holnap várunk, és folyt köv!

szia

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Készülékekre általában a Pioneer am hátast dob soko-sok filmnél, meg a Dimarsonnak volt vmelyik szériája ami egyáltalán nem kivánta befogadni a filmjeinket. de pont náluk volt az az eset, hogy az Ig.-juk felvette velünk a kapcsolatot, kértek pár lemezt tesztelni, azóta nem hallottunk felôlük. Remélem azért mert állítottak valamit a gépeken és megszünt a hiba. (Ezt remélem, nem tudom)
Az én jó öreg Thompsonom is a szar kategoria! (pl. Cineteles Nosferatut nem lehet lejátszani, mert betölti a menűt és kifagy a rendszer:))

Vendég

Érdemes lenne egy kis adatbázist felállítani, amennyire lehet, visszamenőleg is, hogy melyik film pontosan milyen típusszámú készüléken akad. Esetleg kiderülhet, hogy vannak érzékeny típusok, amelyekre különösen tesztelnie kell a gyárnak.
A baj, hogy a gyár nem tesztel semmit. Ha az ellenôrzô szoftvere azt mutatja, hogy a DLT-n lévô anyag szabványos (Phillips white book) akkor legyártja az üvegmasztert, abból a megrendelt mennyiséget. Nincs már további ellenôrzés ha jól tudom.

Készülékekre általában a Pioneer am hátast dob soko-sok filmnél, meg a Dimarsonnak volt vmelyik szériája ami egyáltalán nem kivánta befogadni a filmjeinket. de pont náluk volt az az eset, hogy az Ig.-juk felvette velünk a kapcsolatot, kértek pár lemezt tesztelni, azóta nem hallottunk felôlük. Remélem azért mert állítottak valamit a gépeken és megszünt a hiba. (Ezt remélem, nem tudom)

Ez a gyár nem tesztel, vagy egyik sem?
Nekem Dimarson 611 van, eddig jó.

Vissza: “KV Fórum”