Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gumicsont
Gumicsont
Shalafi66, benézted, elírtad, ez van. De miért akarod megmagyazárni?
Ezen az alapon ez is tökéletes fordítás, és miért is ne lehetne használni:
Stone fire?
No, yet sky...
Semmit nem magyarázok AT, sajnos nem érted továbbra sem. Így akartam írni, pont a mögöttes tartalmak miatt (http://www.azlyrics.com/lyrics/annielen ... dhate.html hatodik bekezdés, nyolcadik sor... idézőjelbe is tehettem volna). Logikusan: ha tudom az accident jelentését, nem hiheted hogy nem tudom az actionét. Sajnos kettőnk közül te vagy aki úgymond "benézte", de mindez a lényegen nem változtat: egy mondattal is lehet megkérdőjelezni a féloldalas írásaid/védőbeszédeid (fogadatlan prókátor...) alapjait.
Gumicsont
Nem mindenkinek az eredmény a legfontosabb, van akinél a hozzá vezető út is számít.
Gumicsont
Lehet, én sosem mondtam, hogy tudok angolul, viszont nem hiszem hogy szellemi vagy lelki értelemben ne lenne használható, mert ilyen gondolatmenet szerint az accidentalnek sem lenne értelme. http://angolmagyar.dicfor.com/hun/accident/both/any/0 és természetesen az action-accident hasonló betűkészlete is szempont..
Viszont a lényeg nem ez volt...
Gumicsont
accident --> baleset
accident --> szerencsétlenség
accident --> véletlen
accidental --> akaratlan
accidental --> előre nem látott
accidental --> esetleges
accidental --> járulékos
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Gumicsont
Shalafi66, szerintem ne erőltessed.
Amit most írtál, azt meg angolul "mistake"-nek mondják... az accidentnek "baleset" értelemben csak mint tényleges fizikai balesetnek van az angolban értelme... és nem használható, a "szép kis baleset" című magyar mondat szinkronfordításaként.
Bezony big mistake...
Gumicsont
Amit a példa jól mutatja, nem a nyelvi korlátok miatt nem értettétek meg.
Igy van, de rajtunk kívül még van itt több felhasználó is
Gumicsont
No de egy valamit még mindig nem értek...Ha valaki meg vesz egy fórumot magának, akár azért, h az üzletét feldobja vele akár másért. És adott esetben el is adják neki, akkor miért baj az, h ezt valóban a saját üzlete fellendítésére használja?
Ki nem ezt tenné? Én is ezt tenném, és igenis harcolnék, hogy úgy is legyen ahogy én azt elképzeltem...Ha nem jön be a számításom az más téma, az legyen az én dolgom. Ha hibát követtem el akkor abból tanulni fogok, ha nem elsőre akkor legközelebb...De az, hogy ebbe mások beleszóljanak és lelkiismereti kérdést csináljanak, tuti nem engedném...
De most ettől én szar ember vagyok? Szerintem nem.
Gumicsont
Amint a példa jól mutatja, nem a nyelvi korlátok miatt nem értettétek meg.
Gumicsont
Mondom én, h így is akarta...
Na de vazze akkor írd magyarul és mindenki érti
Gumicsont
Nem tévedés. Szándékosan írtam a közhely helyett mást. És ebben a helyzetben értelme is van, mert nem csak a szándékos, célzott, és akart tettekről van szó, sokkal inkább a véletlen elszólásokról, nem tervezett balesetekről.
Ui: Mögöttes tartalmak és utalások miatt lett angol (de megette a fene, ha ezt már magyaráznom kell).
Gumicsont
Ja most nem speciál magamról beszéltem mert én értem az angolt De nem bírom mikor valaki az Angolt használja egy Magyar fórumon, mint a véleménye kinyilváníttatását...Főleg ha nem is jól fogalmaz :taps: Bár lehet épp ő így is akart fogalmazni, de ezt le lehet írni anyanyelven is...
Gumicsont
Lehet magyarul is írni, nem kell szégyellni a nyelvet...Nem mindenki érti ám az Angolt...
Én is ellent kell mondjak, mert számtalanszor volt rá precedens , pld épp tegnap este is, h teljesen más termékről beszéltem amit atc nem forgalmaz, és mégis segítséget, véleményeket kaptam ez ügyben, és a hsz-em is megmaradt..No fene.
Szóval itt csak annak vannak összetűzései, aki ezt akarja is, mert nem fogad el dolgokat. A munkahely is ilyen, vagy elfogadod a munkahelyi szabályokat vagy keresel másikat. Nekem nem nehéz az itteni szabályokat elfogadni, számomra ezek nem szabályok, mivel egyértelmű dolognak veszem a leírtakat. :taps:
És még véletlen sem pártkatonásdiról van szó, ahogy ezt egyesek nevezik. Csupán laikus szemmel nézve az igaz oldalra állok. Az meg engem nem érdekel, h kivel mi történt a magán életben, vagy az üzletelések közben. Sőt az a hülye aki a mai világban nem a saját oldalára billenti az üzleti mérleget...
Gumicsont
Hál istennek én is jól érzem itt magam.
Még jó! Hogy nézne ki, hogy a gazda nem érzi jól magát a saját portáján! :taps:
A volt gazda nem igazán érezte itt jól magát és eladta.
Az viccel volt számomra is hogy 2-3 személy ismerte csak személyesen.
Mikor először találkoztam vele,akkor ezt beírtam.Mindenki meg volt rőkönyödve,hogy nekem pár hónap elég volt ehhez,nekik meg több év alatt sem sikerült.
Nagyon jó fej srác.Ő távol akarta magát tartani a fórumozóktól.Én pont a fordítottja vagyok.
De Ti ketten teljesen ellentétes okokból forumoztatok!
Te a bevételed gyarabitása érdekében csinálod egyrészt másrészt hogy királynak tekintsenek a hifi kereskedök világába itthon.Ezért is vetted meg ezt az egész hobelebancot miután itt a nagy részének nem tetszet a nyomulásod és hozzá nem értésed.Te nem azért vetted meg mert jól érezted magad itt Pont az elentéte miatt.Miután mindenki elment innen akinek ez nem tetszett azóta persze hogy jól érzed magad mivel ez egy kereskedői forum és a Te termékeidet veszik.És Te szabod meg ki irhat ki nem.Még szép hogy jól érzed magad.
Csak az a baj hogy mindenkinek ugyan azt ajánlod megvételre igények nélkül.Csak az a lényeg fogyjon a cucc.
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
Gumicsont
Le kell szoknom,hogy más fórumot is olvassak.Tigris tudna pár eposzt bemásolni az elmúlt 1 hét terméséből,de inkább ne.
Én már leszoktam, egy kivételével, de mára ott is ugyanilyen baráti a légkör!
A piszkálódós helyeket kerülöm, még olvasva is.
Harcoltam már életemben eleget, ha nem muszáj, magamtól nem megyek elébe!
(Hülye vicc jutott az eszembe erről:
A medve kérdi a nyuszit:
- Miért sírsz nyuszika?
- Mert megerőszakolt a róka!
- A szemét! Mikor?
- Tegnapelőtt, tegnap, meg most megyek!)
Gumicsont
Jól esik,hogy nem csak szidást,hanem dícséretet is kapok néha.
Ne légy igazságtalan! Azért néhány "villongást" leszámítva nagyon kellemes baráti itt a hangulat mostanában, nemigen szid már senki-senkit! Szerencsére!
Le kell szoknom,hogy más fórumot is olvassak.
Tigris tudna pár eposzt bemásolni az elmúlt 1 hét terméséből,de inkább ne.
NEEE :taps:
Gumicsont
Jól esik,hogy nem csak szidást,hanem dícséretet is kapok néha.
Ne légy igazságtalan! Azért néhány "villongást" leszámítva nagyon kellemes baráti itt a hangulat mostanában, nemigen szid már senki-senkit! Szerencsére!
Le kell szoknom,hogy más fórumot is olvassak.
Tigris tudna pár eposzt bemásolni az elmúlt 1 hét terméséből,de inkább ne.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/