Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kérdések és válaszok - FF Film
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Bocs, de ezen a szinvonalon kár beszélgetni. Mit jösz a HD-vel? Tán már van is HD filmed meg lejátszód? Most már a nyomdai résszel is bajod van? Egyébként igazad van, mindenen spórolunk az extra haszon reményében, ahol a te kemény 700 Ft-os beruházásodra is számítunk ...
A HD példával azt szerettem volna érzékeltetni, hogy talán nincs is rá szükség, elég az egyrétegű lemez, ha már ilyen jók a tömörítési eljárások.
Tudom a magyar hang és az ár a fontos ebben az országban a vásárlóknak. Én viszont szeretem ezt a filmet és örültem volna egy méltó kiadásnak.
Ha egy "másik" kiadó lemeze mellé teszem a Knight Moves-t, szerintem lerí róla az olcsóság és hogy az áruházláncok alsó polcaira illetve kosaraiba készült. Ez tény.
Mindketten jobban jártunk volna ha 3000 Ft a film, van rendes borítója, kétrétegű lemez stb.
Egyébként megkérdezhetem ilyen ár mellett ebből a filmből kb mennyi fogy kis hazánkban? És milyen darabszám mellett gondolkodtatok volna el egy minősigeg korrektebb kiadványon?
Egyébként hol 700 a lemez, én mindenhol 990-es rikító matricával látom.
1. 990-ÁFA
2. Ami miatt idegesítesz, hogy olyan dolgot fikázol amit nem láttál, csok gondolod amit irogatsz
3. Sértô módon fogalmazol
4. vedd a fáradságot menj fel az IMDB-re és nézd meg a film DVD paramétereit más (amerikai, angol) kiadványokon. Tudd, hogy az SL jelzés azt jelenti single layer vagyis 1 rétegű DVD-5 lemez
5. Ha mindezen túl vagy, gondolkozz el a hozzáállásodon
Akos
Bocs, de ezen a szinvonalon kár beszélgetni. Mit jösz a HD-vel? Tán már van is HD filmed meg lejátszód? Most már a nyomdai résszel is bajod van? Egyébként igazad van, mindenen spórolunk az extra haszon reményében, ahol a te kemény 700 Ft-os beruházásodra is számítunk ...
A HD példával azt szerettem volna érzékeltetni, hogy talán nincs is rá szükség, elég az egyrétegű lemez, ha már ilyen jók a tömörítési eljárások.
Tudom a magyar hang és az ár a fontos ebben az országban a vásárlóknak. Én viszont szeretem ezt a filmet és örültem volna egy méltó kiadásnak.
Ha egy "másik" kiadó lemeze mellé teszem a Knight Moves-t, szerintem lerí róla az olcsóság és hogy az áruházláncok alsó polcaira illetve kosaraiba készült. Ez tény.
Mindketten jobban jártunk volna ha 3000 Ft a film, van rendes borítója, kétrétegű lemez stb.
Egyébként megkérdezhetem ilyen ár mellett ebből a filmből kb mennyi fogy kis hazánkban? És milyen darabszám mellett gondolkodtatok volna el egy minősigeg korrektebb kiadványon?
Egyébként hol 700 a lemez, én mindenhol 990-es rikító matricával látom.
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Mester, kicsit le vagy maradva.
A tömörítési minőségét már nem a 2002-ben olvasottak szerint kéne megitélned. De tény, ha film helyett a számokban leled örömödet, jobb is ha nem veszed meg. Inkább költsd a pénzed technikai magazinokra...
Szóval a nagyobb kiadók (Universal, Warner stb.) nem ismerik ezeket a tömörítési eljárásokat, s ezért szegények még mindig DVD9-re nyomják a filmeket. (A balfácánok!!) Beszállhatnátok a HD vs. BluRay harcba is a DVD5lettel, hátna az lenne a nyerő döntés.
Dondolom a borító "minősége" sem gyártási költség csökkentés miatt olyan amilyen, hanem valami nagyon modern design.
Bár le akartok beszélni a fil megvásárlásáról, de ha mégis ennyire f*sza a kiadvány, akkor talán megéri lemásolni (elvégre egyrétegű, még zsugorítani sem kellene)
Akos
A tömörítési minőségét már nem a 2002-ben olvasottak szerint kéne megitélned. De tény, ha film helyett a számokban leled örömödet, jobb is ha nem veszed meg. Inkább költsd a pénzed technikai magazinokra...
Szóval a nagyobb kiadók (Universal, Warner stb.) nem ismerik ezeket a tömörítési eljárásokat, s ezért szegények még mindig DVD9-re nyomják a filmeket. (A balfácánok!!) Beszállhatnátok a HD vs. BluRay harcba is a DVD5lettel, hátna az lenne a nyerő döntés.
Dondolom a borító "minősége" sem gyártási költség csökkentés miatt olyan amilyen, hanem valami nagyon modern design.
Bár le akartok beszélni a fil megvásárlásáról, de ha mégis ennyire f*sza a kiadvány, akkor talán megéri lemásolni (elvégre egyrétegű, még zsugorítani sem kellene)
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
De a honlapjuk szerint akkor jelent meg a filmnek a szélesvásznú változata.
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Hello!
Piedone? esetleg Zsoldoskatona?
A Piedone Egyiptomban már a gyárban, a többi is még ezen a héten kész lesz.
Hello!
Ez mit jelent? A megjelenés mikorra várható? és vonatozik a Zsoldoskatonára is?
Köszi a választ.
Üdv: Attila
Piedone Egyiptomban kész, további lépések:
Személyes átvétel irodánkban, vagy a Hunnia moziban, elôre egyeztetve
korábbi verzió leadása esetén 600 Ft amúgy 900 Ft más megoldást még nem tudtunk kitalálni.
Hello!
Sikerült megszerezni, és szerintem elég jól sikerült, bár még csak belenéztem, mert végig csak később tudom megnézni. A kép szinte tökéletes 2 x 2.0-ás magyar és 5.1-es olasz hang mellett ott a van a magyar felirat is :kiraly:
Várom a folytatást (többi Piedone és Zsoldoskatona)---mikorra várhatóak?
Üdv Attila
Sietünk vele.
A P. a zsaru már kész van
Akos
Hello!
Hello!
Köszi a választ.
korábbi verzió leadása esetén 600 Ft amúgy 900 Ft más megoldást még nem tudtunk kitalálni.
Hello!
Sikerült megszerezni, és szerintem elég jól sikerült, bár még csak belenéztem, mert végig csak később tudom megnézni. A kép szinte tökéletes 2 x 2.0-ás magyar és 5.1-es olasz hang mellett ott a van a magyar felirat is :kiraly:
Várom a folytatást (többi Piedone és Zsoldoskatona)---mikorra várhatóak?
Üdv Attila
De a honlapjuk szerint akkor jelent meg a filmnek a szélesvásznú változata.
Sziasztok!
Tegnap véletlenül belefutottam a Knight Moves szélesvásznú kiadásába, de nem mertem bevállalni. Az első 4/3 arányú kiadás volt a kezemben és attól tartok nem sok javulás történt minőségileg. Vagy tévedek?
A lemez specifikációiról is jó lenne tudni valamit. DVD5 vagy DVD9?
Előre is köszi a választ!
16/9 képarány
hang u.a
DVD-5
No extra
Kép 1000szer jobb
Köszi a választ!
2004 novemberében hogy lehet még 1 rétegű lemezzel kijönni?
Nem is 2004. van. Nem is november.
Elkúrtuk
Sziasztok!
Tegnap véletlenül belefutottam a Knight Moves szélesvásznú kiadásába, de nem mertem bevállalni. Az első 4/3 arányú kiadás volt a kezemben és attól tartok nem sok javulás történt minőségileg. Vagy tévedek?
16/9 képarány
hang u.a
DVD-5
No extra
Kép 1000szer jobb
Köszi a választ!
2004 novemberében hogy lehet még 1 rétegű lemezzel kijönni? Több mint 100 perc és 2 hangsáv annyira jó minőségben nem férhet rá egy rétegre.
Tipikus magyar "olcsó, de sz*r" kiadványnak tűnik. Gusztustalan, hogy a nagyobb haszon érdekében egyrétegű Grade C szintű lemezekre nyomják a filmeket, nem érdemes beruházni rá. Még ha kedvencem is volt ez a film, olybá veszem, hogy meg sem jelent.
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Hi !
Az egyik kedvenc filmemről a Pillangóról szeretnék megtudni valamit.
A kiadványra a Gáti Oszkár - Kaszás Attila szinkron került ?
THX
Bocsi de ezt most nem vágom ?
Most akkor milyen a kiadvány szinkronja ?
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Nagyszerű, Ákos!Talán az lenne a legegyszerűbb, ha mind az 5 filmet (4 Piedone és a Zsoldoskatona) egyszerre cserélném ki, így nem kéne 4-5 alkalommal átmenni a városon. Sokat segítene, ha egyből értesítenél minket itt a fórumon, amint a többi film is elkészűlt. Előre is köszönöm.
Igen igen ennek én is örülök, de ha lehet én is megvárnám az összeset egybe, és csak akkor mennék érte. Habár én nem igen tudok cserélni, mert nekem Pepsisbe vannak meg, és azokat nem cserélik. Esetleg máshol nem lehet majd megvenni?
Ákos!
Amerikai pite sül már?
A másik topikban ritkán jársz, hátha itt rálelsz a kérdésre, mi meg a válaszra.
még csak a tésztát gyúrjuk
Gyúrunk, vazze?
Elkúrtuk
Ja, elfelejtettem mondani, hogy mehet a Pillangó cser is, megvan a javított verzió
Ó, már megtörtént a csere is, beszereztem a Huszadik századot is, úgyhogy most rendben vagyok. De köszi!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Ákos!
Amerikai pite sül már?
még csak a tésztát gyúrjuk
Akos
Ákos!
Amerikai pite sül már?
Elkúrtuk
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Hi !
Az egyik kedvenc filmemről a Pillangóról szeretnék megtudni valamit.
A kiadványra a Gáti Oszkár - Kaszás Attila szinkron került ?
THX
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Nagyszerű, Ákos!
Talán az lenne a legegyszerűbb, ha mind az 5 filmet (4 Piedone és a Zsoldoskatona) egyszerre cserélném ki, így nem kéne 4-5 alkalommal átmenni a városon. Sokat segítene, ha egyből értesítenél minket itt a fórumon, amint a többi film is elkészűlt. Előre is köszönöm.
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Sziasztok!
16/9 képarány
hang u.a
DVD-5
No extra
Kép 1000szer jobb
Hol lehet belefutni?
Szerintem mindenhol.
Ja, elfelejtettem mondani, hogy mehet a Pillangó cser is, megvan a javított verzió
Akos
Sziasztok!
16/9 képarány
hang u.a
DVD-5
No extra
Kép 1000szer jobb
Hol lehet belefutni?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Hello!
Hello!
Köszi a választ.
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Sziasztok!
16/9 képarány
hang u.a
DVD-5
No extra
Kép 1000szer jobb
Akos
Hello!
Hello!
Köszi a választ.
Helyesbítek: vonatkozik
Egyszer régen szó volt a Muriel esküvője kb. őszi megjelenéséről. Már nagyon várom. Lehet róla tudni valamit? Előre is köszi!
Tegnap kérdeztem egy FF-es kolleginát, de semmi őszi tervről nem tudott semmit. A Millió dolláros bébi szerinte "alakul".
Végleges idôpont:
Tékás megjelenés november 1. hete ( csak a film )
Boltokban december 1. hetétôl 2 verzióban (csak film ill. extrás változat)
No, ez jó hír. És tetszik a kétféle megoldás is.
Hello!
Hello!
Köszi a választ.