Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelek
-
Vendég
Kábelek
Ezt a sima vezeték helyére kell dugni, nem azonos a banándugóval...Ez azért jó mert védi a kábel végét és nem nyírod szét a ki-be csavargatással..
Kábelek
A CAT( annyiban módosult, h rádobtam a végére aranyozott tűdugót...Igy kulturáltabb ...
A tűdugó mit jelent? Bocs, zöld vagyok...
Olyan hosszú, mint a banándugó, csak vékonyabb? De azért nem annyira vékony, hogy a csatlakozó aljzatban harangozzon? Avagy annyira vékony, hogy a "sima vezeték" helyére kell dugni.
Mert Nekem lehet pont ez kellene.
lp: Thorens TD160S; cd: H/K HD730; deck: Nikko ND-390II
amp: Bodor Audio BA-50 MK-II, Arcam Alpha3; preamp: Heed Audio Questar MM
hangfal: AR Status S20; kábel: Klotz adat, CAT8 hang; állvány: Söund Arts
amp: Bodor Audio BA-50 MK-II, Arcam Alpha3; preamp: Heed Audio Questar MM
hangfal: AR Status S20; kábel: Klotz adat, CAT8 hang; állvány: Söund Arts
-
Vendég
Kábelek
Akkor maradt még a CAT8...Nem rossz kábel ám ez...Szépen megvan csinálva dolgotok sincs vele...Akinek kell esetleg a centerhez is van megpucolva szintén 2 méter, ez harisnya nélkül csak a kábel.Ez legyen plussz 800 pénz...Aki egyben elviszi annak 4500 ft az egész..
-
Vendég
Kábelek
A CAT( annyiban módosult, h rádobtam a végére aranyozott tűdugót...Igy kulturáltabb ...
Kábelek
Talán a vezetékek hossszát leírhatnád
-
Vendég
Kábelek
Érdeklődőket priviben várom, feleslegesen ne offoljuk tele a topikot...Köszi a megértést.
-
Vendég
Kábelek
Ugyan itt eladó egy Van Den Hul Cs122 Ezüstözött hangdobozkábel.Ez az eredeti klasszikus CS122, szerintem jobb az újabbnál. A kábel egyik vége Dietz banándugókkal szerelve.
Ára: 12.000 ft.
-
Vendég
Kábelek
Eladó egy készre szerelt 2x2 méteres CAT8 hangdobozkábel...A kábel harisnyába bújtatva , csatlakozók nélkül...
Ára: 4000 ft ...Komoly vevőnél én állom a postaköltséget.