Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Technics ST-610L tuner eladó

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Azért azt megjegyezném, hogy ez nem digitális tuner.

Az "azért azt megjegyezném" pedig számomra negatív, kötöszködő hozzászólás.

Hiszen nem akartál hozzátenni semmit csak leszólni. Ez pedig negatív.

Szerintem!

A "megjegyzésben" semmiféle minősítés nem volt, csak ténymegállapítás, nem értem mi volt abban a "leszólás"?

Stilusában volt negatív nem tartalmában...

Hiszen az azért azt megjegyezném önmagában is ellenkezést, ellenvetést fejez ki.

Ha pedig minden finomítás és pozitív tartalom nélkül bedobsz egy ilyet az mint mondtam öncélú szúrkálódás.

Mégegyszer leírom, ha azt írtad volna, hogy "azért azt megjegyzem, hogy ez nem digitális tuner, mert a digitális tuner az digitális adás vételére alkalmas tuner..."

az már nem öncélú szúrkálódás, hanem építő kritika, pontosítás, amit megköszöntem volna...

De a célod nem az volt hogy javíts, építs, hanem az hogy leszólj és beleköss, ami destruktív és negatív.

De ne csináljunk hitvitát, érdemi probléma nincs a tunerrel amit jelezned kellene a többi forumtárs védelmében, illetve érdeklődő sem vagy, ez meg itt egy apróhirdetés akarna lenni.

Ezentúl szerintem túl is beszéljük...

kex
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: kex »

Szerintem!

A "megjegyzésben" semmiféle minősítés nem volt, csak ténymegállapítás, nem értem mi volt abban a "leszólás"?

Vendég

Ez igy kötözködés és alapvetően rosszindulatú ,persze, ha leírod, hogy mire gondolsz, miért nem digitális az viszont építő jellegű kritika és jóindulatú...

Egyébként a CCIR résznél szerintem már kiderült, hogy nem vagyok egy tuner guru...

Nekem az a digitális ami digitális kijelzővel rendelkezik és amikor megnyomom az 1-es gombot beáll a Petőfi rádióra és nem kell tekergetnem.

Azért azt megjegyezném, hogy előfodulhat, hogy nevetségesen amatőr hozzállás viszont a hirdetés jelenlegi tuneres ismereteimhez és nézőpontomhoz viszonyítva tökéletesen őszinte és egyenes...

Ott van a tipusszám és bárki utánanézhet. Kérdésekre pedig szívesen válaszolok, amíg tudok...

Árulok egy Denont is. Jegyezz meg ott is valamit...

Nem tudom, miért kell támadásnak venni egy megjegyzést?
A digitális tuner, digitális jeleket fog, ilyenek például a DAB tunerek! Amit árulsz, az egy normál FM rádió, szintézeres hangolással, digitális kijelzővel.

Szia,

A digitális tuner, digitális jeleket fog, ilyenek például a DAB tunerek! Amit árulsz, az egy normál FM rádió, szintézeres hangolással, digitális kijelzővel.

Látod ha így indítottál volna, akkor ez egy pozitiv hozzászólás.

Szerintem!

kex
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Ez igy kötözködés és alapvetően rosszindulatú ,persze, ha leírod, hogy mire gondolsz, miért nem digitális az viszont építő jellegű kritika és jóindulatú...

Egyébként a CCIR résznél szerintem már kiderült, hogy nem vagyok egy tuner guru...

Nekem az a digitális ami digitális kijelzővel rendelkezik és amikor megnyomom az 1-es gombot beáll a Petőfi rádióra és nem kell tekergetnem.

Azért azt megjegyezném, hogy előfodulhat, hogy nevetségesen amatőr hozzállás viszont a hirdetés jelenlegi tuneres ismereteimhez és nézőpontomhoz viszonyítva tökéletesen őszinte és egyenes...

Ott van a tipusszám és bárki utánanézhet. Kérdésekre pedig szívesen válaszolok, amíg tudok...

Nem tudom, miért kell támadásnak venni egy megjegyzést?

Vendég

kex
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Vendég

88-108MHz-ig van a CCIR sávAnnó a magyar (és persze a keleti blokk rádiói) OIRT sávban, ha jól emlékszem, a 66-78-ig tartott a frekisáv.
Ezért kellett annó áthangolni a kintről hozott autórádiókat is, amik persze most már régen nem jók semmire
Akkor jelentkezem, mihelyst kiderül, ami nem is biztos, hogy lesz 2 hét.

Na ma is tanultam valamit.

Thx és várom...

Vendég

88-108MHz-ig van a CCIR sáv
Annó a magyar (és persze a keleti blokk rádiói) OIRT sávban, ha jól emlékszem, a 66-78-ig tartott a frekisáv.
Ezért kellett annó áthangolni a kintről hozott autórádiókat is, amik persze most már régen nem jók semmire
Akkor jelentkezem, mihelyst kiderül, ami nem is biztos, hogy lesz 2 hét.

Vendég

Gondolom FM CCIR sáv 88-108MHz a dolog... biggrin.gif10 adó előre programozható?

Hát, izé én is gondolom...

Fogalmam sincs mit jelenteni FM CCIR...

De rádióadó mind jönni jól!

Ja és 24 csatornát lehet rá programozni.

Szóval ha megmondod, hogy hogyan kell azt a CCIR dolgot megnézni akkor becsszóra ellenörzöm...

Ja és ok két hétre elraktam. Május 12-ig eldől?

Vendég

[OFFTOPIC]Lacy hogy kell közbetíteni?
Az azt jelenti, hogy egyeztetés közben morzézol az ismerősödnek?
...---...

Én vetítek (azé van projim)

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

[OFFTOPIC]
Lacy hogy kell közbetíteni?
Az azt jelenti, hogy egyeztetés közben morzézol az ismerősödnek?
...---...

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Vendég

Egy barátomnak kéne, de nem most rögvest, ha nem baj, akkor kb max 2 hét tartamra elteszed? De úgy 90% hogy kell
Ő nem fórumozik, ugyhogy én kell hogy közvetítsek, most szólok is mindjárt neki.
Nyit egy helyet, ahol kell(ene) egy rádió háttérzenének, és ez pont jó lenne.
Gondolom FM CCIR sáv 88-108MHz a dolog...
10 adó előre programozható?

Vendég

Vendég

Vendég

Nagyon jó hangja van. Tényleg. 
Hallgassátok meg! Az ingyen van...

hajrá

Vendég

Nagyon jó hangja van. Tényleg.

Hallgassátok meg! Az ingyen van...

Vendég

Senki sem hallgat rádiót?

De igen, de azoknak már van rádiójuk, ezért is tudják hallgatni.

Vendég

Senki sem hallgat rádiót?

Vendég

Sziasztok, eladó a képen szereplő tuner. Karcmentes, meglepően érzékeny és tiszta hangú tuner.

Az aláírásomban látható láncon meghallgatható a Gellért térnél.

Az ára fix 10 000 forint.

Vissza: “KV Fórum”