Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangfalak
Hangfalak
Gyözött az 1-es xámu doboz.
Az előlap síkban lesz? A ferde vonalak ugye csak a design miatt vannak, nem nézetvonalak?
Hangfalak
A két Seas alapú állódobozból az egyik akár egy hónapon belül rendelhető lesz, nem sokkal utána a másik is következik. Természetesen akkor közölni fogunk róla minden részletet.
Valam képet lehetne róla,hogy fog kinézni?
Ezekböl lex az egyik...
A kéx natur fa wáltozatú (IKEA design) doboz már meghallgatható.
Hangfalak
Lesztek kiállítók a shown? Milyen név alatt?
Nem mi, hanem egy korábbi háromutas, de az itt már off, gyere privibe.
Hangfalak
Lesztek kiállítók a shown? Milyen név alatt?
Hangfalak
Tényleg hasonló. De teljesen más
Csak az egyikre érvényes az "akár egy hónap", mert ott bő másfél év munkája van már mögötte.
A háromutas tovább tarthat, bár abból is van hasonló kész (de egészen más), ami a héten utazik a müncheni show-ra.
Hangfalak
gondolom ehhez hason-ló: http://www.avx.hu/forum/uploads/post-36-1208638202.jpg
Tényleg hasonló. De teljesen más
Hangfalak
Igen, az ő koncepciója. Bigdewil írta lejjebb hogy Barják Lászlóval közös projektek a Seas-okra épülő álló dobozok.
Hangfalak
Ez Made in Pagrus nem?
Hangfalak
Hangfalak
A két Seas alapú állódobozból az egyik akár egy hónapon belül rendelhető lesz, nem sokkal utána a másik is következik. Természetesen akkor közölni fogunk róla minden részletet.
Valam képet lehetne róla,hogy fog kinézni?
Hangfalak
Hangfalak
Ősszel akarjuk elkezdeni a gyártását. Szeptemberben már biztosan lesznek róla infók.
Hangfalak
ezzel gyakorlatilag mintha nem is mondtál volna semmit...
Az jó, mert nem is akartam. Majd idejében...
S kb. mikor várhatók pontosabb információk és a hangfalak megjelenése? Szóval mikor jön el az ideje?
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Hangfalak
ezzel gyakorlatilag mintha nem is mondtál volna semmit...
Az jó, mert nem is akartam. Majd idejében...
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2732
Hangfalak
Ez valami klón? Mert hogy habperemes.
@schetl:mind a 2 "motor" eredeti,a Westminster meg DIY,nem a gyári,abban a régebbi fajta DC15" van,a másik dobozban van az újabb kivitelezésű DC15",ahol a "tölcsérecske" szépen látszik.
http://www.hilberink.nl/speaker.htm
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Hangfalak
Ez valami klón? Mert hogy habperemes.
Én sajnos nem hallottam még Westminstert. De azt bőven tapasztaltam hogy az érzékenység növelésével egyre kevébé hallhatók a keskenysávú anomáliák, amire egyébként van elméleti magyarázat is.
A most gyártott Wesminster SE-k méréséhez nem lehet hozzájutni. Feltételezem mérve sokkal jobb a klasszikusnál, sokat dolgoztak a továbbfejlesztésén modern eszközökkel. De nem lehet véletlen hogy nem operálnak a marketingesek a mérési görbével (meg amúgy sem technokrata szellemiséget hordoz).
A koaxiális hangfalacskánk drivere igen egyéni, több gyártó termékeiből lesznek házasítva valóban csúcstechnológiás alkatrészekből és házon belüli módosító operációkat is elszenvednek. Bár messze nem vagyok híve a fórumon való valóvilágos fejlesztési beszámolóknak, de ha Bigi már most nem tudja lelkesedését magában tartani és le is csaptatok a témára, csak mondok róla valamit. Szóval a cél egy olyan hangsugárzó, ami kiválóan egyesíti a finom audiofil dobozok kiegyenlítettségét, az egyutasok koherenciáját és a jó PA rendszerek energiaérzet. Az már látható, hogy jó esély van a megvalósításra úgy, hogy titkolózásra okot nem adó méréseket hozhatunk ki belőle, ha el nem szúrjuk. De nem fogjuk
- dixie-chicken
- V.I.P.
Hangfalak
minden a régi ,ha kecót cserélek,úgy nézem hogy elférjn egy GRF
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Hangfalak
vagy ez ....majd emesélem(eccé,de csak biginek ) milyen rajta egy Taraf De Haidouks "Band of Gypsies"
Mán hallottam Westminstert is...
- dixie-chicken
- V.I.P.
Hangfalak
vagy ez ....majd emesélem(eccé,de csak biginek ) milyen rajta egy Taraf De Haidouks "Band of Gypsies"
- dixie-chicken
- V.I.P.
Hangfalak
Hangfalak
Mindenki? Szerintem elég kevés ember hallotta ezt a bútor darabot szólni, mert ez inkább egy lakberendezési tárgy a felsőtízezernek. A frekimenetét elnézve, nem lesz kutyából szalonna
Mondod ezt a trabant alol kikandikálwa, h ez egy xar, mert egyes paraméterei xerinted nem xépek, csakhogy wan akik értenek ahhoz, h kuwajot hozzanak ki belöle...