Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

xbox eladó

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
peterk
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: peterk »

Gondolom Te sem iparkodnál valamit harmadáron eladni, hacsak nem SOS a pénz?
Miért harmadáron? Mit számít, hogy mennyiért vetted? Annyi az értéke, amennyit ma ér.

Mint mondtam is, nálam nem az a szempont, hogy mennyiért tudom eladni, hanem az, hogy szükségem van-e rá, vagy nincs. Ha nincs, akkor nem tárolgatom, az árát értelmesebb dologra is lehet költeni.

Az más kérdés, hogy 1-2 ezer forintot érő dolgokat nem szoktam eladni, mert nem ér annyit az utánajárás. Inkább odaadom valakinek, ha úgy adódik. Vagy kidobom.

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: Lacek »

Igen! A szekrényben! Meg néha előveszem, és egy party a haverokkal pl. a Burnout 3-al, vagy a Rallysport challenge 2.-vel. De valószinübb hogy tényleg karácsonyi ajándék lesz valamelyik rokon gyereknek.
Gondolom Te sem iparkodnál valamit harmadáron eladni, hacsak nem SOS a pénz?

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: peterk »

Na, szóval tudom mi az értékvesztés, de szerintem 30-40e-ért Ti sem adnátok ezt az xbox-ot, inkább hagynátok porfogónak.
Már miért ne? Nehogy már más jól járjon, vagy miért? A 30-40 az több, mint a nulla. Ha tényleg porfogás lenne azt alternatíva, akkor ez egy elég balga gondolkodásmód.

Persze ha tudsz neki hasznos helyet, az más.

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 145

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: qqriq »

....hogy a leendő vásárlókat sem engedik a "bepróbálkozóktól" megvezetni

OFFTOPIC:

Nem személy szerint neked szólt. Csak elmélkedtem.Amúgy mivel fogyasztói társadalomban élünk, a megvásárolt termék már akkor veszít az értékéből, ha az üzletből kihozod, kivéve pl. műtárgyak, ritkaságok. Ez van.
A játékokat pedig - ha nem eredetiek - max. ajándékként tüntedheted fel, nem az üzlet részeként (bár enélkül a "csupasz" Xbox ára húzós). Nem részletezem, miért.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

xbox eladó

No ezt nem értem! "hogy a leendő vásárlókat sem engedik a "bepróbálkozóktól" megvezetni"
Nekem ez a szett: 44e+8e(+1gyári joy)+132x500ft volt! Lehet hogy még 60e-t sem ér most, de ha valaki ennyi játékkal szeretne egy ilyen gépet, nem hiszem hogy olcsóbban beszerezheti.

Visszatérve az ajándékozgatásra. Volt egy nagy kedvencem, egy Palm T3-as pda-m. Pár éve 120e-ért vettem, most 35e-ért lehet találni. Sokáig ott pihent a szekrényben, eladni nem volt szivem annyiért, ezért adaadtam a sógoromnak aki nagyon örűlt neki. Sokan tettek volna így gondolom! Még 2002-ben vettem egy vadi új HP notebook-ot 500e+áfa(azóta sem veszek vadi új gépet!), 2005-ben odaadtam a Hugomnak, mert nem volt szivem odaadni 180e-ért amit max.adtak volna érte. Na, szóval tudom mi az értékvesztés, de szerintem 30-40e-ért Ti sem adnátok ezt az xbox-ot, inkább hagynátok porfogónak.

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 145

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: qqriq »

OFFTOPIC:

Nem kell megsértődni, ha valaki felhívta a figyelmed arra, hogy az eladandó portékádért a piaci ár felett szeretnél kapni. Itt a fórumon ez nem először történt meg, és szerintem nem is utoljára. A jelenlévő tagok ha nem is profi kereskedők, tisztában vannak a használt készülékek tudásával és piaci értékével. És szerencsére itt még létezik az a betyárbecsület, hogy a leendő vásárlókat sem engedik a "bepróbálkozóktól" megvezetni. Béke!
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: Lex »

Irigylem a rokonságod és a melódat, amivel ezt a valag pénzt összeszeded.
Üdvözlettel: Lex

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

xbox eladó

Igazad van! De szerencsére nincs szükségem erre a pénzre, úgyhogy inkább megtartom, talán majd néha előveszem valamelyik játékot amelyik nincs meg x360-ra. Vagy pl. karácsonyi ajándéknak odaadom valakinek, merthogy 30e-ért nem kótyavetyélem el az biztos. Jártam már így pda-val, notebook-al, és most egy plazmával is, amit 15 hónapja vettem 500e-ért, most pedig az új kerül 280e-be. Ezért inkább odaadom az Anyukámnak, minthogy 200e-ért adjam el valakinek.

Zárható is ez a topik!!

tau_ba
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

A 132db bizt.másolat 500ft/db volt! Ráadásúl ebből vagy 100-at csak megnéztem, kb.5 percig, és soha többé nem raktam be a gépbe, mivel csak a foci, jégkorong, és a háborus játékokkal játszottam. De gondolom ha az összes játék eredeti lenne, akkor is sokalnátok az árát!
Gondoltam ne legyen ott porfogónak, harmadik gépnek, az x360, és a ps3 mellett, de akkor úgy fest hogy megmarad!

Sajnos ezt nem fizeti meg senki, úgyanúgy mint a régi DVD gyüjteményeket, ahol a filmek darabját még 5-8 ezer forintokért vettük (Titanic Letterbox 10K volt). Sógorom 450k-ért vett robogót magának pár éve, amire 200k-ért rakott különböző tuningot. Most jó ha 250-ért eladja az egészet. Üldögélhetsz rajta még egy ideig, vagy eladod a konzolt reális árában, és megpróbálod külön a játékokat nyers lemezárban (100-150 HUF/db). Persze a te dolgod, tényleg csak jóindulatból irtam. Csak ne csodálkozz ha nincs rá érdeklődés.
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

xbox eladó

A 132db bizt.másolat 500ft/db volt! Ráadásúl ebből vagy 100-at csak megnéztem, kb.5 percig, és soha többé nem raktam be a gépbe, mivel csak a foci, jégkorong, és a háborus játékokkal játszottam.
De gondolom ha az összes játék eredeti lenne, akkor is sokalnátok az árát!
Gondoltam ne legyen ott porfogónak, harmadik gépnek, az x360, és a ps3 mellett, de akkor úgy fest hogy megmarad!

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

10-el drágábban már Xbox360 is van fél év garival. Talán fele ennyiért elmegy. Nem fikázásnak irtam, csak segiteni szeretnék ha tényleg el szeretnéd adni.
Én több mint 10-el olcsóbban (Ennél az árnál!), ajándék memória kártyával, több, mint másfél év garival vettem az xbox360-am, egy itteni nagyon korrekt fórumtársunktól!

Ez az ár több, mint móka!

tau_ba
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

10-el drágábban már Xbox360 is van fél év garival. Talán fele ennyiért elmegy. Nem fikázásnak irtam, csak segiteni szeretnék ha tényleg el szeretnéd adni.
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

xbox eladó

norbi31
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 27

xbox eladó

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

ára:60e

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

xbox eladó

Eladó egy Xbox! 2db gyári kontroller, és 132db játék(a legfrissebbek).
A készülék kb.2 éves, hibátlan, evox menüs.
ára:60e

Vissza: “KV Fórum”