Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony WM-EX900
Sony WM-EX900
Kamionos árakkal nehéz versenyezni.
Sony WM-EX900
ennyiért lehet megvettem volna, ha nem zavarna hogy ennél olcsóbban vettem az ipodot:)
szép kis cucc
Sony WM-EX900
Új gazdára lelt, téma csukható.
Sony WM-EX900
ja,csak mára én már nem tudok mit bele rakni.
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Sony WM-EX900
Az nem rossz ár!!
Sony WM-EX900
Köszi.
Anno a Sony pofátlanul 79.990-ért árulta. Én szerény gyerek vagyok, legyen a tizede, meg további egy répa a plusz két akkura. Legyen hát 9k a tárgyalási alap.
Sony WM-EX900
Érdekel még valakit ilyen ezerszázéves motyó? Pezsgőarany színű, a Walkman 20. születésnapjára adták ki. Háttérvilágított LCD táv, hibátlan állapot, három akku (két 650-es NiCd - ez volt a gyárija - és egy 1400-as NiMH Stamina), két töltő. Doboza is megvan. Ebben rekorder a walkmanek körében: leggyorsabb tekerés, legkisebb méret és tömeg, leghosszabb működési idő. A gyári fülije nincs meg, de rossz vicc volt a géphez képest.
Mit kérél érte??
Plazmák : Panasonic TH42PZ-8, TH42PA-20 , Projektor:Sony HS50, motoros vászonnal, Player: Denon3910, Recorder:Panasonic DMR-RH52 , Receiver: Marantz SR7300, Végfokok: 5 monoblokk:2db Marantz MA700 - Frontokra,3 db MA500 center+surroundra, Hangfalak: Von Schweikert VR4 JRII Klipsch Epic CF-4, RC-35, RS-35, Kábel : Monster M Biwire, Kácsa komponens 15m, HDMI 15m....stb
Sony WM-EX900
Érdekel még valakit ilyen ezerszázéves motyó? Pezsgőarany színű, a Walkman 20. születésnapjára adták ki. Háttérvilágított LCD táv, hibátlan állapot, három akku (két 650-es NiCd - ez volt a gyárija - és egy 1400-as NiMH Stamina), két töltő. Doboza is megvan. Ebben rekorder a walkmanek körében: leggyorsabb tekerés, legkisebb méret és tömeg, leghosszabb működési idő. A gyári fülije nincs meg, de rossz vicc volt a géphez képest.