Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony Ericcson k750i
Sony Ericcson k750i
úccsó pú
Sony Ericcson k750i
Most nézem van rajta panoráma készítő mód is rajta.Jópofa funkció.
Sony Ericcson k750i
A külsején az elején alul,ahol eredetileg quick share matrica van ahelyett egy t-mobilos matrica van ennyi.A szoftvere meg ugyan annak tűnik annyi különbséggel hogy internet helyett t-zones van a menüjében de a többi ikon ugyanolyan.
Sony Ericcson k750i
az hogy Tmoblile-os az látszik a külsején illetve a szoftwarén?
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
Sony Ericcson k750i
Köszi,de nem mert telefonom már van.
Sony Ericcson k750i
V3 at beszámítasz?
kicsit összekarcoltam a fémet a hétvégén:(
Sony Ericcson k750i
Egy t-mobilos jótállás van rá.
Sony Ericcson k750i
Hogy jobban vigyék, ha eredeti sony jótállási jegy van hozzá, akkor két év jótállás van rá szerintem, nem egy...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Sony Ericcson k750i
Igen,jó kis telefon.
Sony Ericcson k750i
Ez vakus 2 Mpixeles?
Mindegyik K750i az . . .
Így értettem, köszi
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Sony Ericcson k750i
Ez vakus 2 Mpixeles?
Mindegyik K750i az . . .
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Sony Ericcson k750i
Ez vakus 2 Mpixeles?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Sony Ericcson k750i
Nos kaptam egy ilyen telefont,de mivel nincs szükségem rá ezért eladnám.
1 hetes a teló,minden tartozékával(memokari,füles stb..),karcmentesen dobozában.T-mobilos.1 év garancia van rá.
Egyébként tényleg szuper telefon,mindent tud ami csak kellhet.
A T-nél 43k ezért az ára:35k