Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kérdések és válaszok - FF Film
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Miért csak a Hunniában megy a Futball-faktor?
Ez a mi mozink.
A multiplexek jobban szeretik, ha 8 %-os kihasználtság mellett ugyan azt játszák, mint konkurenseik...
Akos
Miért csak a Hunniában megy a Futball-faktor?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Hi !
Az egyik kedvenc filmemről a Pillangóról szeretnék megtudni valamit.
A kiadványra a Gáti Oszkár - Kaszás Attila szinkron került ?
THX
A javított lemezre is a Gáti Oszkár - Kaszás Attila szinkron került ?
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Most néztem meg a Pillangót.A kiadványnak vannak kisebb hibái(hangyányit ugrik a kép több esetben,két helyen egyhén kikockásodik).Jól tudom,hogy van javított verzió?
Ha igen,hogyan cserélhetek?Egyébként a Széna-téri Saturnban vettem eredetileg,a blokk megvan és ha nem tévedek most érkezett oda új szállítmány a filmből.
Előre is köszönöm a választ.
Van újabb verzió, ami problémamentes.
tudod cserélni irodánkban, vagy a Hunnia moziban
elôzôleg egyeztessünk telefonon
Akos
Köszönöm a segítséget.
Most néztem meg a Pillangót.A kiadványnak vannak kisebb hibái(hangyányit ugrik a kép több esetben,két helyen egyhén kikockásodik).Jól tudom,hogy van javított verzió?
Ha igen,hogyan cserélhetek?Egyébként a Széna-téri Saturnban vettem eredetileg,a blokk megvan és ha nem tévedek most érkezett oda új szállítmány a filmből.
A kiadóhoz kell elzarándokolnod, a Széher útra. Itt a telszámuk: 391-1512
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Érdeklődnék, hogy elkészűlt-e a Piedone-sorozat összes DVD-jének illetve a Zsoldoskatona DVD-jének új kiadása, mert akkor megyek és egyszerre lebonyolítom a vásárt/cserét? Persze az is érdekelne, hogy konkrétan helyileg hova kell menni az új DVD-kért?
Előre is köszi az infót.
Most néztem meg a Pillangót.A kiadványnak vannak kisebb hibái(hangyányit ugrik a kép több esetben,két helyen egyhén kikockásodik).
Jól tudom,hogy van javított verzió?
Rendre lehagyjátok a kiadványaitokról a képaránnnyal kapcsolatos adatot.
Ahogy nézem,A Millió dolláros bébiről is hiányzik(2.35:1).A lakossági megjelenésig nem javítjátok esetleg?
Azóta megnéztem.A kiadvány sajnos gyönge.Minden negyedik,ötödik mondathoz nincs felirat,néha egymás után több mondat is kimarad.Aki nem tud jól angolul,annak szerintem így élvezhetetlen.Egyszerűbb lett volna egy szinkront(Szabó Gyula,Kerekes József) rárakni.
Az M is igénytelen feliratozással készült.
De jó...
Azt hittem ez eddig csak Cinetelre volt jellemző.
Azóta megnéztem.A kiadvány sajnos gyönge.Minden negyedik,ötödik mondathoz nincs felirat,néha egymás után több mondat is kimarad.Aki nem tud jól angolul,annak szerintem így élvezhetetlen.Egyszerűbb lett volna egy szinkront(Szabó Gyula,Kerekes József) rárakni.
Az M is igénytelen feliratozással készült.
Azóta megnéztem.A kiadvány sajnos gyönge.Minden negyedik,ötödik mondathoz nincs felirat,néha egymás után több mondat is kimarad.Aki nem tud jól angolul,annak szerintem így élvezhetetlen.
Egyszerűbb lett volna egy szinkront(Szabó Gyula,Kerekes József) rárakni.
Most látom,hogy megjelent A Napsugár fiúk 1995-ös változata 1000 Ft-ért.
Vettem egy ŰRKALÓZOK DVD-t (Malcolm McDowell-fan vagyok), szerencsére csak akciós áron. Túl azon, hogy a képminőséget nagy jóindulattal is csak átlagosnak mondanám (a kelleténél sötétebb tónus, VHS-re emlékeztető képfelbontás, a barna és a kék különféle árnyalatainak szinte kizárólagos dominanciája, mely aligha része ilyen mértékben a rendezői koncepciónak), a legnagyobb meglepetést számomra a filmet INDÍTÓ sárga 12-es karika jelentette. Ilyesmikre ezentúl mindig lehet számítani? Ugyan miért? Lesz majd hamarosan olyan DVD is, melyen az egész film alatt is karika látható majd valamelyik sarokban? Az még oké, hogy a dobozra ráteszik a korhatárkarikát, de kifejezetten a film elé miért kell? Komolyan azt hiszi akár a kiadó, akár az esetleges rendelet kiagyalója, hogy ha esetleg korhatáron aluli személy nézi a filmet, akkor az a figyelmeztető karika láttán kiveszi majd a lemezt a játszóból? A szülők orientálására, hogy mit nézessenek a gyerekükkel, szerintem untig elég a dobozon elhelyezett jelzés.
Természetesen javitom ha tudom.
Hello
Sajnos nem kaptam semmi válaszat az emilemre. Elküldenéd mégegyszer.
Köszi Attila
Ez igaz! A nagy kiadók is hoznak ki DVD5-ös lemezeket.
Egy időben a másolást próbálták nehezíteni azzal,hoy akár egy 80 perces filmet is DVD9-re raktak.
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
"4. Hol itt a fejlődés? Azok a kiadványok jóval korábban jelentek meg."
Ha jól értem, Ákos arra utal, hogy a filmnek van egy digitalizálása, ami máshol DVD5-ön jelent meg, ebből ő nem tud DVD9-et (kitöltő minőséget) csinálni.
Vagy kiadja így, vagy újradigitalizáltatja (az 1k-s filmet, ugye), vagy megvárja, amíg kihoznak egy jobb változatot.
Nem egészen.
Arra céloztam, hogy nálunk fejletebb kiadók (amerika, anglia) is úgy itéli meg, hogy megfelelő az 5-ös lemez is, ha egyszer a film csak 105 perc és nem raknak mellé extrahegyeket.
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Hello!Ákos küldtem egy e-mailt az info@3fm.hu címre a Piedone dvd-vel kapcsolatban.
Azt Te olvasod?
Üdv Attila
Az info nem hozzám jön. Az én címem: akos@3fm.hu
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Hello!Ákos küldtem egy e-mailt az info@3fm.hu címre a Piedone dvd-vel kapcsolatban.
Azt Te olvasod?
Üdv Attila
Elvileg még délelött válaszoltam.
Itt csak annyit: ez már egyszerűen pech széria.
Ellenőriztem, az archív kazettára került rá valami csoda folytán (átíró...)
Természetesen javitom ha tudom.
Akos
Bocs a téves tájékoztatásért - tördelési hiba volt.
Azért ha ebbôl a filmbôl mutatsz jobb minôség? kiadást (ezzel nem a miénket dicsérem), a dupláját fizetem vissza.
akár igy is visszafizetheted, ugyanis a film nem-anamorf képpel, lelógó felirattal egyszerűen nézhetetlen... de egy új kiadással is megelégszem, úgy is hozzászoktatok már.
jamamura vallott itt alant.
jelentem, megvettem a visszakézből (richocet) című filmet 1990 ft-ért. bármennyire szeretem ezt a filmet, jó sokáig filóztam a vásárláson, ugyanis a forgalmazó az FF Film és Music, amellyel szemben - érthető módon - fenntartásaim vannak (legutóbb a crash-t és a bitter moont vettem meg tőlük: mindkettő hányadék minőséget képvisel). most is ott kellett volna hagynom a polcon a filmet, a kiadvány ugyanis jókora minőségbeli hátrányoságokkal bír. ki van meglepődve? én nem annyira. oké, a VHS minőségű, szemcsés képet még elnézném, a tompa, jókora alpzajjal bíró magyar szinkront szintén (megjegyzem, a magyar hangok nagyon jók), meg a legalább annyira szontyoli eredeti hangot is, sőt, még a felirat helyesírási hibáit is lenyelem (korán kelni egy "l"-lel szokás), de az már az én zsebemben is kinyitotta a bicskát, hogy a borító tanúsága szerint a kép anamorf, közben rohadtul nem az. s a felirat, lássatok csodát, természetesen arra a sávra került, amit a 16:9-es tévén végrehajtandó kényszerű zoom esetén már nem lehet látni. gratulálok, kedves flamex-utódcég, ismét minőségen aluli kiadványt adtak ki a kezükből, s még a vásárlót is megtévesztették a borítón olvasható téves adatokkal. akár fordulhatnék a fogyasztóvédelemhez is, nem igaz?
Bocs a téves tájékoztatásért - tördelési hiba volt.
Azért ha ebbôl a filmbôl mutatsz jobb minôség? kiadást (ezzel nem a miénket dicsérem), a dupláját fizetem vissza.
akár igy is visszafizetheted, ugyanis a film nem-anamorf képpel, lelógó felirattal egyszerűen nézhetetlen... de egy új kiadással is megelégszem, úgy is hozzászoktatok már.
"4. Hol itt a fejlődés? Azok a kiadványok jóval korábban jelentek meg."
Ha jól értem, Ákos arra utal, hogy a filmnek van egy digitalizálása, ami máshol DVD5-ön jelent meg, ebből ő nem tud DVD9-et (kitöltő minőséget) csinálni.
Vagy kiadja így, vagy újradigitalizáltatja (az 1k-s filmet, ugye), vagy megvárja, amíg kihoznak egy jobb változatot.
Hello!
Ákos küldtem egy e-mailt az info@3fm.hu címre a Piedone dvd-vel kapcsolatban.
Azt Te olvasod?
Üdv Attila
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
1. 990-ÁFA2. Ami miatt idegesítesz, hogy olyan dolgot fikázol amit nem láttál, csok gondolod amit irogatsz
3. Sértô módon fogalmazol
4. vedd a fáradságot menj fel az IMDB-re és nézd meg a film DVD paramétereit más (amerikai, angol) kiadványokon. Tudd, hogy az SL jelzés azt jelenti single layer vagyis 1 rétegű DVD-5 lemez
5. Ha mindezen túl vagy, gondolkozz el a hozzáállásodon
Tipikus.
1. Hány százalékos az áfa kulcs? 41? (Csak a pontosság kedvéért)
2. Nem ez az első lemez a kezeim közt.
3. Nem állt szándékomban MESTER , de bocs, ha így érzed.
4. Hol itt a fejlődés? Azok a kiadványok jóval korábban jelentek meg.
5. Vagy talán Te gondolkozz el a hozzászólásomon?
Köszi a segítséget. Hozzácsapom a legközelebbi angol rendelésemhez. A magyar hangsáv helyett, legalább kapok egy trailert.
Sôt a Tesco is miénk!
Akos
1. 990-ÁFA2. Ami miatt idegesítesz, hogy olyan dolgot fikázol amit nem láttál, csok gondolod amit irogatsz
3. Sértô módon fogalmazol
4. vedd a fáradságot menj fel az IMDB-re és nézd meg a film DVD paramétereit más (amerikai, angol) kiadványokon. Tudd, hogy az SL jelzés azt jelenti single layer vagyis 1 rétegű DVD-5 lemez
5. Ha mindezen túl vagy, gondolkozz el a hozzáállásodon
Tipikus.
1. Hány százalékos az áfa kulcs? 41? (Csak a pontosság kedvéért)
2. Nem ez az első lemez a kezeim közt.
3. Nem állt szándékomban MESTER , de bocs, ha így érzed.
4. Hol itt a fejlődés? Azok a kiadványok jóval korábban jelentek meg.
5. Vagy talán Te gondolkozz el a hozzászólásomon?
Köszi a segítséget. Hozzácsapom a legközelebbi angol rendelésemhez. A magyar hangsáv helyett, legalább kapok egy trailert.