Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kérdések és válaszok - FF Film
Tisztelt Kiadó!
Afelől szeretnék érdeklődni, hogy nem tervezik-e A buszon című angol sorozat DVD-n való megjelentetését? (Lehetőleg magyar szinkronnal, akár monoban is.)
Válaszukat előre is köszönöm!
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
beállok én is a kérdezők sorába: lakossági megjelenésben eddíg mely Delon filmek jelentek meg? elvielg ami megvan: Egy zsaru bőréért, 3 felesleges ember, A zsaru szava, Casanova visszatér,
lemaradtam valamiről?
Milyen filmeket terveztek erre az évre?
Ákos!
Az MDB-ről lehet már vmit tudni? mikor jelenik meg nálunk DVD-n? Év közepe, vége?
Elkúrtuk
SzovalJol ertem? Elvieszem ezeket a Tesco gazdasagos pizzas Piedon filmjeimet es par szar forint rafizetessel megkaphatom a 16/9-es verziot?
Bocsanat a bugyuta kerdesert:)
Igen, jól érted. Ezt már elhatároztuk, csak azt kell belônünk, van-e rá (pontosabban mekkora) igény. Sem a feleslegesen legyártott filmek halmaival, vagy tömegjelenetek látványával nem lennénk elégedettek.
Hello 3F!
Már eltelt egy kis idő, meglehet tudni valamit a Piedone filmek újra kiadásáról (cseréjéről)? Nagyon izgatott vagyok több rajongó társammal együtt. Ha olyan lesz, mint az Asterix K.K. mindenképpen benevezek. Ha csak az olasz hang mellé meg kapom a magyar feliratot és a szuper szélesvásznú képet , akkor is.
A választ előre is köszönöm: Attila
Bocs a késői válaszért. A hónap végére meglesz. Az akcióról értesítést a saját oldalunkról küldünk.
Hát itt a hónap vége, ill.eleje.
És még semmi. Remélem nem marad el.
Üdv: Attila
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
A napokban belefutottam pár új kiadványukba (pl: Varian háborúja (?), Hátsó ablak, Bűn és bűnhődés) és elképedve láttam a dobozon feltüntetett specifikációkat. Tényleg nincs rajtuk az eredeti hang és hozzá magyar felirat? Kiváncsi lennék a helyes képarányokra is.
Képarány 4/3 és ezek csak magyarul jelentek meg.
Casanova visszatér hangját majd lecsekkolom...
Akos
Ha már így rátaláltam...Nem lehetne mással íratni a feliratot?.
Ha ez így van, ezen SOS módosítunk.
Ez a módosítás mit takar pontosan?
Más kapja a munkát ill. a felirat hibáit a következô szériánál javítjuk...
Köszi...Na még annyit,azt honnan lehet majd tudni,hogy új széria?Mert akkor megvenném mindjárt...Nem tartom valószínűnek,hogy ráírjátok, új kiadás,javított felirattal
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Tisztelt Kiadó
A napokban belefutottam pár új kiadványukba (pl: Va... háborúja (?), Hátsó ablak, Bűn és bűnhődés) és elképedve láttam a dobozon feltüntetett specifikációkat. Tényleg nincs rajtuk az eredeti hang és hozzá magyar felirat? Kiváncsi lennék a helyes képarányokra is.
És egy másik kérdés: megvettem a Casanova visszatér című filmet és a magyar 5.1 nagyon rossz!!! (a Keserű méz kiadásához hasonlíthatnám, de szerintem annál is rosszabb)
Ezt nem lehetne kijavítani vagy amit már korábban említettem: rárakni monóban két csatornára kikeverve?
köszönöm
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Ha már így rátaláltam...Nem lehetne mással íratni a feliratot?.
Más kapja a munkát ill. a felirat hibáit a következô szériánál javítjuk...
Akos
Inkább már megszokták a fekete csíkot.Egyébként a tehnikai adatok között általában sok a hiba és a nem egyértelmű jelölés.Pld. A zongoraleckének nem az a képaránya,mint ami a borítón szerepel.
A nyelv és feliratválasztást a menüben szétválasztanátok,akkor egyszerűbb lenne.
A filmográfia is lehetne elegánsabb és pontosabb.
Ha már így rátaláltam...Nem lehetne mással íratni a feliratot?A Zongoralecke,az valami katasztrófa..Másodikos csemetém nem követ el ilyen alapvető hibákat..Csak ami eszembe jut így hirtelen..RAGÁJOS (!!!)...Esküszöm,megvettem volna ezt a filmet,mert nagyon tetszett,de így elég volt egyszer megnézni.Simán nézhetetlen.Nem lehetne valaki olyat keresni,aki tisztában van az alapvető helyesírási szabályokkal??A magam részéről komolyan ,ezért nem veszem meg.Nem nagy veszteség,tudom...De mégis.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Ha már úgyi anyi mindenről van szó, én is kérdeznék:
Nem lehetne, hogy a sárga karikás baromságot valahogy ízlésesebben elhelyezni a borítokon? tudom,hogy kötelező de mi lenne ha csak a karika lenne a dobozon benne a számmal és a rém ronda fekete kockát a szöveggel együtt lehagynátok? (asszem IPH is ezt csinálja)
Tudom, a film a lényeg, de szerintemp iszkosul elcsunyítja a boritott és azért az se lényegtelen!
Igazad van, több forgalmazó is kérte már a hatóságoktól a rendelet módosítását. Remélem várható valamilyen elôrelépés
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Azt hiszem nem értjük meg egymást.A Zongoralecke képaránya 1.85:1.A moziban is ennyi volt.Ti a tokra 2.35:1-et írtatok.Mindez független attól,hogy a film 16:9 anamorph vagy 4:3 letterbox.Egyébként minden anamorph filmet letterbox formában is le lehet játszani,csak a lejátszót kell átállítani.Az újabb 4:3-as tévék nagy többsége tudja a 16:9 üzemmódot is.Ennél a lemeznél a helyes jelölés ebben az esetben 1:85:1/16:9.Hogy még egy hibát mondjak:A Tessen nem szerepel a tokon,hogy magyar felirat van rajta.
leellenôriztem, igazad van, tényleg csak 1,85-ös a képarány
Akos
Ha már úgyi anyi mindenről van szó, én is kérdeznék:
Nem lehetne, hogy a sárga karikás baromságot valahogy ízlésesebben elhelyezni a borítokon? tudom,hogy kötelező de mi lenne ha csak a karika lenne a dobozon benne a számmal és a rém ronda fekete kockát a szöveggel együtt lehagynátok? (asszem IPH is ezt csinálja)
Tudom, a film a lényeg, de szerintemp iszkosul elcsunyítja a boritott és azért az se lényegtelen!
Azt hiszem nem értjük meg egymást.A Zongoralecke képaránya 1.85:1.A moziban is ennyi volt.Ti a tokra 2.35:1-et írtatok.Mindez független attól,hogy a film 16:9 anamorph vagy 4:3 letterbox.Egyébként minden anamorph filmet letterbox formában is le lehet játszani,csak a lejátszót kell átállítani.Az újabb 4:3-as tévék nagy többsége tudja a 16:9 üzemmódot is.Ennél a lemeznél a helyes jelölés ebben az esetben 1:85:1/16:9.
Hogy még egy hibát mondjak:A Tessen nem szerepel a tokon,hogy magyar felirat van rajta.
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Nem 2.35:1,hanem 1.85:1 a képarány.
Ebben nem tudok igazat adni.
Az 1/1.85 amikor a 16/9 TV-n teliben kapod a filmet, ez a képarány megegyezik a mozi takarásos képarányával.
A 2.35 amikor a 16/9-es TV-n is látsz alul-felul feketét, ez a képarány a moziban a cinemascope vetítés? filmeknél van.
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Inkább már megszokták a fekete csíkot.Egyébként a tehnikai adatok között általában sok a hiba és a nem egyértelmű jelölés.Pld. A zongoraleckének nem az a képaránya,mint ami a borítón szerepel.
A nyelv és feliratválasztást a menüben szétválasztanátok,akkor egyszerűbb lenne.
Ha már így rátaláltam...Nem lehetne mással íratni a feliratot?A Zongoralecke,az valami katasztrófa..Másodikos csemetém nem követ el ilyen alapvető hibákat..Csak ami eszembe jut így hirtelen..RAGÁJOS (!!!)...Esküszöm,megvettem volna ezt a filmet,mert nagyon tetszett,de így elég volt egyszer megnézni.Simán nézhetetlen.Nem lehetne valaki olyat keresni,aki tisztában van az alapvető helyesírási szabályokkal??A magam részéről komolyan ,ezért nem veszem meg.Nem nagy veszteség,tudom...De mégis.
Akos
Nem 2.35:1,hanem 1.85:1 a képarány.
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Mit írtunk el?
Akos
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
A borító hátán az alábbi jelölést használtuk:
16/9 anamorph : 4/3 letterbox
lehet, hogy félreérthetôek vagyunk, de azzal a szándékkal jelöltük így, hogy akinek 4/3-as tévéje van, az tudja, hogy alul-felül feketét fog látni.
Sokan tudniillik reklamálnak a fekete miatt.
Bár egyre ritkábban.
lehet, hogy már mindenkinek 16/9-es a tv-je??
Akkor jól tudtam, hogy ez van rajta. Akkor félreérthetőek vagytok:) (cserébe a kritikáért veszek egy példányt)
Amugy az Egy zsarú bőrért is ezzel a jelőlésel van, de az tudom, hogy spec latterbox kiadás.
szerintem 16/9 anamorph
Akos
Inkább már megszokták a fekete csíkot.
Egyébként a tehnikai adatok között általában sok a hiba és a nem egyértelmű jelölés.Pld. A zongoraleckének nem az a képaránya,mint ami a borítón szerepel.
lehet, hogy félreérthetôek vagyunk, de azzal a szándékkal jelöltük így, hogy akinek 4/3-as tévéje van, az tudja, hogy alul-felül feketét fog látni.
Bár egyre ritkábban.
Akkor jól tudtam, hogy ez van rajta. Akkor félreérthetőek vagytok:) (cserébe a kritikáért veszek egy példányt)
Amugy az Egy zsarú bőrért is ezzel a jelőlésel van, de az tudom, hogy spec latterbox kiadás.
- FF Film & Music
- Kezdő Fórumlakó
Kedves FF Film & Music!
A Casanova visszatér című filmet nem tervezitek normálisan kiadni mostanság újra? (azért kérdem, mert asszem latterbox a kiadás amit finoman szolva is rühellek, visszont Delon rajongóként szeretném a gyűjteményembe tudni)
Nem tudom, honnan van ez az infód, miért írod, hogy "normálisan"?
A film 16/9 anamorph és soha senki nem panaszkodott még a minôségére.
Bocs, de szerintem nyugodtan gazdagíthatod vele te is - mint már pár ezer ember - a gy?jteményedet.
Akkor bocsi, és megveszem
(mpedig komolyan megesküdtem volna, hogy latterboxos kiadás)
Bár egyre ritkábban.
Akos
Kedves FF Film & Music!
A Casanova visszatér című filmet nem tervezitek normálisan kiadni mostanság újra? (azért kérdem, mert asszem latterbox a kiadás amit finoman szolva is rühellek, visszont Delon rajongóként szeretném a gyűjteményembe tudni)
Nem tudom, honnan van ez az infód, miért írod, hogy "normálisan"?
A film 16/9 anamorph és soha senki nem panaszkodott még a minôségére.
Bocs, de szerintem nyugodtan gazdagíthatod vele te is - mint már pár ezer ember - a gy?jteményedet.
Akkor bocsi, és megveszem
(mpedig komolyan megesküdtem volna, hogy latterboxos kiadás)
Kedves FF Film!Egy film iránt szeretnék érdeklődni. A film címe BÁRÁNYBŐRBEN, amit a 90-es évek közepént a Falmex forgalmazott moziban, majd videón is kijött. Azóta több kereskedelmi televízió is leadta. A film főszereplői Rutger Houer, Ron Silver és Rebecca De Mornay voltak. Mivel úgy tudom, hogy Ti lettetek a Flamex, csak más néven, így gondolom a jogok nálatok vannak. Nem tervezitek e egy esetleges DVD kiadását a filmnek? Esetleg videón is érdekelne, ha tudtok róla, hogy valahol még kapható, légyszives írjátok le. Köszönettel: "L"
Nagyon szerttük azt a filmet mi is, de sajnos a jogok már nincsenek nálunk. Nem tudom jelenleg tervezi-e valaki a kiadását.
Nagyon sajnálom...
Azért köszi a választ.