Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Szerintem valami túlságosan drága

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 688

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

gomolalaci írta:
2022.10.17., hétf. 20:37
Az árakat lehet emelni mindaddig, amíg megveszik akármire hivatkozva... Ha nem fogy, akkor olcsóbb lesz. Ez a piacgazdaság, ha jól tudom....
Igen, így tanítják a piacgazdaságot az iskolában. Valójában az árú sosem lesz olcsóbb, hanem eltűnik a piacról.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 362

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

wittao írta:
2022.10.17., hétf. 15:58
pali923 írta:
2022.10.17., hétf. 15:52
wittao írta:
2022.10.17., hétf. 11:38
Kacsa irt hirlevelet, hogy brutal merteku dragulas van a gyartoknal 70-90%.
Ez a tobbi gyartonal is hasonlokeppen varhato.
Asztalos fórumokon ugyanez a téma, csak persze nem a kábelekről. Kinéztem egy marógépet 90.000 körüli áron. Most 130.000-be kerülne ott, ahol nem lehet kapni, ahol meg lehet rendelni, ott 150.000 feletti áron megy, de a hírek szerint nem is fog érkezni belőle. Eleve 320€ körüli áron indul, lehet tippelni, merre megy az ár. Egy gyalugép egy cseh webáruházból 140.000-ről 200-ra ment fel hirtelen, és azt mondják, talán karácsonyi ajándék még lehet belőle - mondom talán. :rolleyes:

Nem véletlen, hogy az eladós topikban azon vitatkoznak, a használt árakba beépüljön-e az új termékek áremelkedése. Lehet ezen is gondolkodni. gondolkodik.gif
Szerintem aki azt gondolja, hogy egy használt termék ára nem fog feljebb menni, nem ezen a világon él.
Ha valami 500.000 Ft volt 6 hónappal ezelőtt, és most 900.000 Ft, miért kellene valakinek 350.000-ért adnia ma is a használt piacon? És erre nem válasz, hogy neki akkor 500.000-be került és csak nyerészkedni akar. Egyáltalán nem nyerészkedik ha 550.000-ért kínálja, mivel a pénze jóval kevesebbet ér azóta, tehát ha reálértéken adja, úgy lesz 550.000 Ft, ha saját magát akarja kirabolni, akkor 350.000. Se az eladó, se a gyártó, se a vevő nem tehet arról, hogy ugyanaz a termék 6 hónap alatt közel a duplájára ment fel. Hogy ki kit hibáztat ezért, azt mindenki eldöntheti maga.
Sok gyártó, (nem csak hifi) bár a költségei nem is emelkedtek, azért emel, mert most ,,ez a divat" :smile33: Persze az ő ,,élete" is emelkedett ha nem is abban a mértékben....
A gondolkodás nem megerőltető...

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 362

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

wittao írta:
Snipi írta:
2022.10.17., hétf. 10:27
Ma piszokul kiakadtam. Nézegettem a kábeleket. Közben láttam, hogy az AQ Tower kábel amit egyszer vettem a háttérzenés rendszerembe az akkori 7ezer valamennyi forintról 20 ... mondom a "számmal" húsz ezer forint lett. (1 méteres). Nem mintha venni akartam volna, csak egy "hangyányit" meglepett. (A drágább kábeleket már meg se néztem ... ).
Az árakat lehet emelni mindaddig, amíg megveszik akármire hivatkozva... Ha nem fogy, akkor olcsóbb lesz. Ez a piacgazdaság, ha jól tudom....
A gondolkodás nem megerőltető...

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2677

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Alex_Aston írta:
2022.10.17., hétf. 16:46
pali923 írta:
2022.10.17., hétf. 16:32

Viszont ezzel az állásponttal nem mindenki ért egyet.
Azok szerintem sült bolondok, akik azt sem tudják, hogy a pénz mire való.

Tök egyértelmű, hogy ami fel év alatt emelkedett 50%-ot, az viszi magával a többi dolgot is. Ha csak az inflációt nézzük, akkor 20% (amit be mertek vallani...) a szeptember. Miért kéne veszni hagyni valaminek az értékét akkor valaminek?

a fiam a kábelgyárban (X) stratégiai anyagbeszerző...vannak granulátumok/adalékok,amelyeket a szigetelőanyaghoz kell keverni mert.....van köztük olyan is,amely 100x (százszor !) drágább lett,mint 6-7 hónapja...nem 100% -ot drágultak,100x...keveset használnak,de kell.... ;)
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3306

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

pali923 írta:
2022.10.17., hétf. 16:32

Viszont ezzel az állásponttal nem mindenki ért egyet.
Azok szerintem sült bolondok, akik azt sem tudják, hogy a pénz mire való.

Tök egyértelmű, hogy ami fel év alatt emelkedett 50%-ot, az viszi magával a többi dolgot is. Ha csak az inflációt nézzük, akkor 20% (amit be mertek vallani...) a szeptember. Miért kéne veszni hagyni valaminek az értékét akkor valaminek?
Csak a Marantz! :-D

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1211

Hozzászólás Szerző: pali923 »

wittao írta:
2022.10.17., hétf. 15:58
Szerintem aki azt gondolja, hogy egy használt termék ára nem fog feljebb menni, nem ezen a világon él.
Szerintem is ez a realitás, és mondjuk a használt autók piacán még jobban látszik, mint itt a hifinél.
Viszont ezzel az állásponttal nem mindenki ért egyet. Én meg azt mondom, úgyis a piac dönt a világ jobbik felén. Ha majd nem lesz elérhető a pár évvel ezelőtti áron, úgyis megvesszük az újon.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2036

Hozzászólás Szerző: wittao »

pali923 írta:
2022.10.17., hétf. 15:52
wittao írta:
Asztalos fórumokon ugyanez a téma, csak persze nem a kábelekről. Kinéztem egy marógépet 90.000 körüli áron. Most 130.000-be kerülne ott, ahol nem lehet kapni, ahol meg lehet rendelni, ott 150.000 feletti áron megy, de a hírek szerint nem is fog érkezni belőle. Eleve 320€ körüli áron indul, lehet tippelni, merre megy az ár. Egy gyalugép egy cseh webáruházból 140.000-ről 200-ra ment fel hirtelen, és azt mondják, talán karácsonyi ajándék még lehet belőle - mondom talán. :rolleyes:

Nem véletlen, hogy az eladós topikban azon vitatkoznak, a használt árakba beépüljön-e az új termékek áremelkedése. Lehet ezen is gondolkodni. gondolkodik.gif
Ha valami 500.000 Ft volt 6 hónappal ezelőtt, és most 900.000 Ft, miért kellene valakinek 350.000-ért adnia ma is a használt piacon? És erre nem válasz, hogy neki akkor 500.000-be került és csak nyerészkedni akar. Egyáltalán nem nyerészkedik ha 550.000-ért kínálja, mivel a pénze jóval kevesebbet ér azóta, tehát ha reálértéken adja, úgy lesz 550.000 Ft, ha saját magát akarja kirabolni, akkor 350.000. Se az eladó, se a gyártó, se a vevő nem tehet arról, hogy ugyanaz a termék 6 hónap alatt közel a duplájára ment fel. Hogy ki kit hibáztat ezért, azt mindenki eldöntheti maga.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1211

Hozzászólás Szerző: pali923 »

wittao írta:

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 533

Hozzászólás Szerző: Snipi »

wittao írta:
Snipi írta:
Ma piszokul kiakadtam. Nézegettem a kábeleket. Közben láttam, hogy az AQ Tower kábel amit egyszer vettem a háttérzenés rendszerembe az akkori 7ezer valamennyi forintról 20 ... mondom a "számmal" húsz ezer forint lett. (1 méteres). Nem mintha venni akartam volna, csak egy "hangyányit" meglepett. (A drágább kábeleket már meg se néztem ... ).
Még szerencse, hogy találtam elfekvő készletben valami ezüst RCA kábelt, amiről nem is tudtam hogy van. :) A célnak megfelel ...

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2036

Hozzászólás Szerző: wittao »

Snipi írta:
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 533

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 393

Re: Szerintem valami túlságosan drága

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Tényleg le kell csapni a jó vételre, mert biztos, hogy 1 hónap múlva drágább lesz a használt is és az új is. Aki meg a használt cuccait el akarja adni az megnézi, hogy mennyi a boltba. Példaként egy Hegel H95 800 ezer forint lett. Inkább vettem egy H90-t jóval olcsóbban, mert annyiért nem venném meg, mint amennyi most a boltban a H95.
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Re: Quadral Aurum Galan 9 fekete

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Aszpirin írta:
2022.10.13., csüt. 12:23

Nem értek teljesen egyet. Biztosan van, aki nyerészkedni akar (egy ilyen helyzetben ez elkerülhetetlen), DE emellett ne feledjük: A 2 évvel ezelőtti forint nem ugyanaz, mint a mai forint. Sajnos. Ha már a KSH szerint is 20% fölött jár az éves infláció (és ez az év végéig szerintem még igencsak menni fog fölfelé, mert már nem igazán látom azokat a termékcsoportokat, amelyek "csak" 20%-on tartanák a bevásárlói kosár drágulásának mértékét), akkor SAJNOS el kell mondanunk, hogy a 2-3 évvel ezelőtti 100ezer forint az mai értéken már legalább 120-130ezer forint (hivatalosan), de én inkább a 140-150-ezret látom reálisnak (ebben nem is a használt hificuccok árán való vita a sajnálatraméltó, hanem hogy többségünknek messze nem nőtt ennyit a fizetése, vagyis sajnos reálértéken tényleg jelentősen kevesebbet keresünk, mint 2-3 éve...). Ergo: ha valaki mondjuk ma 130ezret kér valamiért, amit 2-3 éve 100ezerért vett, azzal valójában egy fikarcnyit sem keres. Efölött már lehet akár "nerészkedésnek" is nevezni, de csak csínján, mert Te is kerülhetsz olyan helyzetbe hogy el kel adnod valamit, és akkor garantátlan nem fog neked nyerészkedésnek tűnni a saját cuccod aktuális piaci értéken való meghirdetése. Ami esetleg névértéken kétszerese vagy akár többszöröse is lehet annak, amennyiért vetted, ha a dolgok úgy haladnak tovább, mint most.
Valami még igaz is lehetne belőle, csakhogy minél régebbi lesz egy műszaki termék, annál inkább zsákbamacska a megvétele garancia nélkül. Szóval ilyen terméknek emelgetni 40-50-100%-al a használt piaci árát, igazodva a bolti árakhoz. :angry:

Tudom, hogy elkerülhetetlen velejárója a használt piacnak az áremelés, de akkor is visszatetsző dolog amilyen szintre felugrottak itt is a használt árak az utóbbi 1-2évben.

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 309

Hozzászólás Szerző: s4tch »

kargidje írta:
2022.10.13., csüt. 11:22
... csak amíg az autó szinte már létszükséglet, pont emiatt sokkal jobban hat rá a gazdasági környezet + k. nagy hatása van a gazdaságra, addig a hifi csak egy úgymond felesleges hóbort.
Más az árrugalmasságuk, ettől függetlenül hasonlóan viselkednek: ha a helyettesítő termék ára módosul, akkor a használt hifi és a használt autó ára is módosul. Egyszerű ez, ha tetszik, ha nem.

Tavaly lehetett kapni 550 euró körül RME ADI2 dacot a német piacon. Most 700 euró alatt is csak ritkán fordul elő. Egy 7 húros használt japán Ibanez gitár 2 éve 4-500 euró között alig ment el, most 800 körül van a kínálat alja. 4-5 éve bármikor lehetett venni Nomos órát 5-600 euró között, most 1000 alatt nincs semmi, hogy a Rolex, Omega árakat ne is említsem. Rengeteg hasonló példát tudnék még hozni. Az infláció valós és kíméletlen.

Le kell csapni a jó vételekre, ha akadnak. Hiábavaló energia azzal foglalkozni, hogy 5 évvel ezelőtt mennyivel olcsóbb volt ugyanaz a termék.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5995

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

kargidje írta:
2022.10.13., csüt. 09:47
Aki viszont 2-3-4 ...stb éve megvett terméket árul használtan, ami esetleg most is kapható boltban, és a mostani drágább bolti árra hivatkozva szintén (jóval) drágábban adja, na ott 100%-ban nyerészkedésre, lehúzásra megy a dolog. Mivel az elmúlt években neki semmivel nem került többe az aktuális termék, azaz nem nőttek a kiadásai miatta.
Nem értek teljesen egyet. Biztosan van, aki nyerészkedni akar (egy ilyen helyzetben ez elkerülhetetlen), DE emellett ne feledjük: A 2 évvel ezelőtti forint nem ugyanaz, mint a mai forint. Sajnos. Ha már a KSH szerint is 20% fölött jár az éves infláció (és ez az év végéig szerintem még igencsak menni fog fölfelé, mert már nem igazán látom azokat a termékcsoportokat, amelyek "csak" 20%-on tartanák a bevásárlói kosár drágulásának mértékét), akkor SAJNOS el kell mondanunk, hogy a 2-3 évvel ezelőtti 100ezer forint az mai értéken már legalább 120-130ezer forint (hivatalosan), de én inkább a 140-150-ezret látom reálisnak (ebben nem is a használt hificuccok árán való vita a sajnálatraméltó, hanem hogy többségünknek messze nem nőtt ennyit a fizetése, vagyis sajnos reálértéken tényleg jelentősen kevesebbet keresünk, mint 2-3 éve...). Ergo: ha valaki mondjuk ma 130ezret kér valamiért, amit 2-3 éve 100ezerért vett, azzal valójában egy fikarcnyit sem keres. Efölött már lehet akár "nyerészkedésnek" is nevezni, de csak csínján, mert Te is kerülhetsz olyan helyzetbe hogy el kel adnod valamit, és akkor garantáltan nem fog neked nyerészkedésnek tűnni a saját cuccod aktuális piaci értéken való meghirdetése. Ami esetleg névértéken kétszerese vagy akár többszöröse is lehet annak, amennyiért vetted, ha a dolgok úgy haladnak tovább, mint most.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3306

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

kargidje írta:
2022.10.13., csüt. 09:47

Aki viszont 2-3-4 ...stb éve megvett terméket árul használtan, ami esetleg most is kapható boltban, és a mostani drágább bolti árra hivatkozva szintén (jóval) drágábban adja, na ott 100%-ban nyerészkedésre, lehúzásra megy a dolog. Mivel az elmúlt években neki semmivel nem került többe az aktuális termék, azaz nem nőttek a kiadásai miatta.
Emiatt lett visszatetsző a "merabótbaisdrágábblett" jeligével való hirdetés. Szerintem
Mivel a Forint ennyivel kevesebbet ér, így arányaiban viszi a használt termékek árát is, tök mindegy, hogy cipő, ruha, bútor, vagy hangfal.
Ha valami mondjuk 60%-át éri az újkori árának, és az 2 éve 500e Ft volt, de ma az már 700e, akkor én úgy gondolom, hogy a mai ár 60%-át éri, nem a múltbeli árának.
Szerintem legalább is.
Csak a Marantz! :-D

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

s4tch írta:
2022.10.13., csüt. 10:22
Lacika70 írta:
2022.10.06., csüt. 12:15
Bírom a hirdetéseknél, amikor írják, hogy az utód, vagy az új ára mennyibe kerül, és??? XD
Az az utód vagy az újnak az ára, ami semmiben sem befolyásolja, egy használt több éves termék használt piaci árát, szerintem...
Vess egy gyors pillantást a használt autók árára, vagy olvass bele egy tetszőleges mikroökonómia könyvbe...
... csak amíg az autó szinte már létszükséglet, pont emiatt sokkal jobban hat rá a gazdasági környezet + k. nagy hatása van a gazdaságra, addig a hifi csak egy úgymond felesleges hóbort.

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 309

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Lacika70 írta:
Bírom a hirdetéseknél, amikor írják, hogy az utód, vagy az új ára mennyibe kerül, és??? XD
Az az utód vagy az újnak az ára, ami semmiben sem befolyásolja, egy használt több éves termék használt piaci árát, szerintem...
Vess egy gyors pillantást a használt autók árára, vagy olvass bele egy tetszőleges mikroökonómia könyvbe...

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

megadethmen írta:
2022.10.07., pén. 14:33
kargidje írta:
2022.10.07., pén. 13:15
megadethmen írta:
2022.10.06., csüt. 17:30

Az emelkedett, új ára valószínűleg (rövid idővel) emelni fog a használt piaci árán is.
Ja, csak a botban kapható új, 1-2 év múlva is új lesz, ez meg 1-2 év múlva pont 1-2 évvel öregebb, használtabb, karcosabb ...stb.
Aki kicsit is körültekintőbb + van némi realitás érzéke, annak az ilyen naponta emelem a használt árát "merabótbaisdrágábblett" jeligével, egy idő után pont, hogy visszatetszőek lesznek.
Érdekes azt senki nem írja ki, 1-2-3évvel korábban mennyivel olcsóbb volt boltban és használtan is, azaz neki is jóval kevesebbe van!
Ok, akkor azzal lezárnám ezt a vitát, hogy minden annyit ér amennyit hajlandóak kifizetni érte! :smile29:
Mindazonáltal engem abszolút nem botránkoztatott meg , hogy az eladó jelezte, hogy árnövekedés várható a bolti terméknél.
Sok sikert az eladáshoz!

Azt felejtik el sokan vagy nem is gondolnak bele, a kereskedő nem azért emelte az árakat az elmúlt 2 évben, mert le akarja húzni a vásárlót, többet akar keresni rajta, hanem ő is drágábban jut hozzá, mivel a gyártók nem kicsit emelték az árakat a covid alatt. Na ehhez még hozzájön a csodás Mo-i gazdasági helyzet(köszönhetjük a kormánynak :smile30: ) => k. sz@r a Forint, és ugye minden műszaki terméket importálunk => 30-40-50... %-os áremelés lett belőle, sőt az árak egyre csak emelkednek!
Emiatt lett visszatetsző a "merabótbaisdrágábblett" jeligével való hirdetés. Szerintem

megadethmen
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: megadethmen »

kargidje írta:
2022.10.07., pén. 13:15
megadethmen írta:
Lacika70 írta:

Az emelkedett, új ára valószínűleg (rövid idővel) emelni fog a használt piaci árán is.
Ja, csak a botban kapható új, 1-2 év múlva is új lesz, ez meg 1-2 év múlva pont 1-2 évvel öregebb, használtabb, karcosabb ...stb.
Aki kicsit is körültekintőbb + van némi realitás érzéke, annak az ilyen naponta emelem a használt árát "merabótbaisdrágábblett" jeligével, egy idő után pont, hogy visszatetszőek lesznek.
Érdekes azt senki nem írja ki, 1-2-3évvel korábban mennyivel olcsóbb volt boltban és használtan is, azaz neki is jóval kevesebbe van!
Ok, akkor azzal lezárnám ezt a vitát, hogy minden annyit ér amennyit hajlandóak kifizetni érte! :smile29:
Mindazonáltal engem abszolút nem botránkoztatott meg , hogy az eladó jelezte, hogy árnövekedés várható a bolti terméknél.
Sok sikert az eladáshoz!

sssggg
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 330

Hozzászólás Szerző: sssggg »

@kargidje

Aki kicsit is körültekintőbb + van némi realitás érzéke, annak az ilyen naponta emelem a használt árát "merabótbaisdrágábblett" jeligével,

Okostojás! A bolt vajon miért emel az árán? Segítek, ja nem is kell, hiszen ezt magad írtad egy hirdetésednél!
"Mivel az elmúlt 1 évben k.sokat romlott a Forint, így sajnos emelnem kell az áron."

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

megadethmen írta:
Lacika70 írta:
Chosen1 írta:
2022.10.05., szer. 16:55
Az új pár ára a Stream Audionál nemsokára már 945 ezer forintnál fog járni. gondolkodik.gif :ohnoohnoohno:

megadethmen
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: megadethmen »

Lacika70 írta:
Chosen1 írta:
Az új pár ára a Stream Audionál nemsokára már 945 ezer forintnál fog járni. gondolkodik.gif :ohnoohnoohno:

Lacika70
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 22

Hozzászólás Szerző: Lacika70 »

Chosen1 írta:

NADEger
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 25

Re: Thorens 160 Super+ Rega-Michell kar, Project táp

Hozzászólás Szerző: NADEger »

Ígysem drága a készülék, ennyit nem.deagult az euro. Bocs a megjegyzésért.
hifipeti írta:
2022.10.05., szer. 09:52
NADEger írta:
2022.10.04., kedd 16:50
Mióta hirdeted 5%ot erősödött az euro. Nálad 20%ot ment fel forintban. :fekverohog:
hifipeti írta:
2022.10.04., kedd 08:57
EURO UP 250 ezer ,de ha így megy tovább.....
A hirdetés indításakor az eoro 384,58 A te eszrevételedkor 417,5 ft (egy nappal előtted pl 5 ft+ lett volna. De még a jelzett időpontokban is cca 8,5 % nem 5 %

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”