Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Az AVX-en árusító eladók.Őket senkinek sem ajánlom!
Én is voltam már olyan kellemetlen helyzetben, hogy véletlen a netbankos számlaszámomat adtam meg a kedves vevőmnek, amire természetesen utalni nem lehet, de bele került pár üzenet váltásba, mire rájöttünk, hogy mi a hiba. A lényeg, hogy meg tudtuk beszélni és nem csinált belőle nagy ügyet.
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1
Pontosan ezért kérdeztem én is, hogy végül lyukra futott-e a tényleges utalás - jártam már hasonlóképp, hogy ismeretlennek tűnő számlaszámot kaptam, de végül gond nélkül átment a pénz és jött az áru.
Üdv,
Javaslom máshol is utána nézni:
MNB hitelesítő tábla ( simán googleba)
Letöltöd az excel fájlt és láss csodát megtalálod az említett 8 számjegyet. Talán azért az MNB-nek lehet hinni....
Szóval többet ésszel, mint rosszhiszeműséggel.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, és még nekem kell bizonyítgatnom az igazamat.
Üdv,
Letöltöd az excel fájlt és láss csodát megtalálod az említett 8 számjegyet. Talán azért az MNB-nek lehet hinni....
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, és még nekem kell bizonyítgatnom az igazamat.
- Blade7328
- Fórumlakó

- Értékelés: 31
Üdv,
Sony TA-FA50ES - CDP-XA20ES - ST-SA5ES- MDS-JA3ES - DTC-59ES- TC-K770ES - SS-X30ED
JVC AX-SD1 - JVC FX-SD1 - JVC XL-SD1 - JVC SX-SD1
JVC AX-SD1 - JVC FX-SD1 - JVC XL-SD1 - JVC SX-SD1
-
Vendég
Akkor végül nem utaltál?
Ha rossz számlaszámot adott meg akkor hogy? És végig bizonygassa hogy a szám jó csak én vagyok hülye....
Akkor végül nem utaltál?
Blade7328 felhasználót nem ajánlom senkinek sem!
Minap fel rakott pár hangváltó alkatrészt, kiválogattam a nekem megfelelőt és kértem rá egy árat, elfogadtam és kértem az utalási adatokat...itt jött a nem mindennapi dolog: ROSSZ SZÁMLASZÁMOT KÜLDÖTT. Mikor jeleztem, hogy nézze meg miért rossz a számlaszám, akkor váltig állította, hogy a szám pedig jó, és áll. bement a bankba is, hogy megkérdezze, hogy miért nem jó... a számlaszám így kezdődik: 59500715 és itt is lehet ellenőrizni a számlaszámokat: http://www.bankkereso.eu/ (itt a bankszámlaszám első 8 számjegye alapján megmondja a számlavezető bank nevét, és a számlavezető fiók címét, semmi több - vagy is adatvédelmi szabálytalanságokat nem csinál)
-
Vendég
Blade7328 felhasználót nem ajánlom senkinek sem! Minap fel rakott pár hangváltó alkatrészt, kiválogattam a nekem megfelelőt és kértem rá egy árat, elfogadtam és kértem az utalási adatokat...itt jött a nem mindennapi dolog: ROSSZ SZÁMLASZÁMOT KÜLDÖTT. Mikor jeleztem, hogy nézze meg miért rossz a számlaszám, akkor váltig állította, hogy a szám pedig jó, és áll. bement a bankba is, hogy megkérdezze, hogy miért nem jó... a számlaszám így kezdődik: 59500715 és itt is lehet ellenőrizni a számlaszámokat: http://www.bankkereso.eu/ (itt a bankszámlaszám első 8 számjegye alapján megmondja a számlavezető bank nevét, és a számlavezető fiók címét, semmi több - vagy is adatvédelmi szabálytalanságokat nem csinál)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Így van! A Bibliában is benne van:
Máté evangélium 7.12.
"Amit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal"
Nemigen forgatom a bibliát, így nem nagyon emlékszem erre az evangéliumra.De így gondolom!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- almera36
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 30
Tán az az egyik pegnagyobb baj hogy nem magunkból indulunk ki!
Ill rosszul fogalmaztam!
Mert ugye én úgy hirdetem, olyan feltételekkel, infókkal amit én is elvárnék, úgy csomagolom ha nincs meg a gyári csomagolás (sokszor a gyárit is még külön csomagolom) ahogyan én elvárnám!
Megtisztelem a vevőt minimum úgy ahogyan én is elvárom!
És talán ez van kiveszőben, a TISZTELET ÉS A FEGYELEM!
Így van! A Bibliában is benne van:
Máté evangélium 7.12.
"Amit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal"
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Tán az az egyik pegnagyobb baj hogy nem magunkból indulunk ki!
Ill rosszul fogalmaztam!
Mert ugye én úgy hirdetem, olyan feltételekkel, infókkal amit én is elvárnék, úgy csomagolom ha nincs meg a gyári csomagolás (sokszor a gyárit is még külön csomagolom) ahogyan én elvárnám!
Megtisztelem a vevőt minimum úgy ahogyan én is elvárom!
És talán ez van kiveszőben, a TISZTELET ÉS A FEGYELEM!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Hm. Esett egyszer, hogy többszörösen a lelkére kötöttem az árulónak (eladónak), hogy csomagolja be a laptopot. Megtette. Indokolatlanul magas doboz, szív repes, sikeres volt a kommunikáciö. A szállításkor használatos minden, emberiség által eddig ismert védőanyagot tessék elképzelni egymásra halmozva, olyan 20 cm magasan, légpárnák, minden. Korrekt, mondom. Leérve az aljára persze a gép közvetlenül a papírdobozzal érintkezett, oda valahogy nem került semmi, legalul volt. Épségben volt szerencsére. De azt is tudom milyen szarrá törött terméket kibontani.
Tudom nem lehet mindent régi, megbízható fórumostól beszerezni, de amennyire lehet, én csak ilyenektől vásárolok és igen, utalok előre.
Kb. 40-50e az a határ, ami alatt nem megyek el személyesen meszebbre. Ilyen összegig elkocsikázok olyan 60-70km körzetben. Nagyobb összegnél 75-100e-től, szinte bárhova érte megyek az országban.
Egyszerűen azért, mert az megéri nekem, hogy a kiszemelt, régóta áhított termék biztonságban haza jusson, minden későbbi macera nélkül.
Igaz Szigetszentmiklós majdnem középen van és innen nem olyan nagy az ország. De olyan fura olyanokat olvasni, hogy messze vagy, engedd el az útiköltséget az árból. Ha már megveszek egy 100-200e közötti hangsugárzót, procit, lemezpörgetőt bármit, ami ezen a fórumon nem egy elrugaszkodott ár, akkor ne azon a kb. 10-20e forintos utazáson múljon a dolog és otthon a csomagolás után derüljön ki, hogy sérült, rossz, horpadt, ha egyáltalán meg is jött.
Tul-nak igaza van szerintem is, ráadásul utánvéttel is simán át tud verni az eladó ha ez a célja
Amikor fizetsz még fogalmad sincs arról miért is fizetsz pontosan (bármi lehet benne, bármilyen állapotban)
Jártam úgy, hogy az utánvétellel küldött erősítő, nem volt megfelelően csomagolva, konkrétan csak az üres dobozba rakva a tetején egy 10 x 20-s hungarocell, és nem törékenyként feladva. Mivel körbe horpadt-sérült lett, persze hogy nem volt hajlandó visszavenni, hiszen nem nála sérült meg, épen volt becsomagolva.
Sokan nem vállalják az utánvétet, mert ugyanúgy lutri, hogy átveszik-e.
Tudjuk, hogy van benne rizikó, ha előre utal valaki, de kitartóan úgy gondolom, nehogymá az legyen a hülye, aki ezt megteszi, hanem az, aki átver másokat.
Én nagyon régi tag vagyok, millió dolgot adtam/vettem, de sajnos még velem is 10-ből 9-szer úgy van itt a fórumon, hogy csakis előre utalás után hajlandóak küldeni valamit.
Ha ahhoz tartanánk magunkat, hogy ne utaljunk előre, megállna az apró. Illetve csak budapestiek üzletelnének egymással.
Remélem, kerül hasonló helyzetbe az életben az, aki behúz másokat..
Emellett persze jobb, de bosszantó eset a megbeszélt személyes átvétel, amire nem jönnek el, és a telefont sem veszi fel!
Garen.
Gyanusan alacsony ar az Ibaasokra.
Irja, eladok meg.
Irom,.rendben, engem erdekelne.
Ha elore utalok, mar postazza is.
Irom, csak szemelyesen, proba utan, kp. Hova menjek?
Irja, Döbrönte.
De, meg a kollegai meghallgatjakatjak.
Eltelik 3 nap.
Kerdem mi van?@
50- es elado meg.
Jo, hetfon megyek, telefonszam, cim kell.
Eddig jutottam, de azt hiszem, ez is sok volt, naivitasbol.
Ma olvastam, mi tortent az elitbook ugyben.
Orok szabaly, ismeretlennek ne utalj elore!!!
Nem bántásból, de a magyar nyelv szép, érthető, ékezetes, miért nem használjuk ki a lehetőséget!
Garen.
Irja, eladok meg.
Irja, Döbrönte.
Eltelik 3 nap.
Kerdem mi van?@
50- es elado meg.
Garen:http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... try2101586
Kezd beérni a tag egy alapos kirúgásra úgy gondolom.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- eric.cartman
- Beköltözött

- Értékelés: 276
- Kapcsolat:
Most nem megbántani szeretnék senkit, de ugyan áruljátok már el, miért kell pénzt előre utalni??? Én elvből se utalnék előre. Nagyon sok pénzt költöttem már el internetes vásárlással, DE egyszer nem utaltam előre.. Mindent utánvéttel kértem, párszáz pénz a plusz költség..
Tul-nak igaza van szerintem is, ráadásul utánvéttel is simán át tud verni az eladó ha ez a célja
Amikor fizetsz még fogalmad sincs arról miért is fizetsz pontosan (bármi lehet benne, bármilyen állapotban)
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
Sokan nem vállalják az utánvétet, mert ugyanúgy lutri, hogy átveszik-e.
Tudjuk, hogy van benne rizikó, ha előre utal valaki, de kitartóan úgy gondolom, nehogymá az legyen a hülye, aki ezt megteszi, hanem az, aki átver másokat.
Én nagyon régi tag vagyok, millió dolgot adtam/vettem, de sajnos még velem is 10-ből 9-szer úgy van itt a fórumon, hogy csakis előre utalás után hajlandóak küldeni valamit.
Ha ahhoz tartanánk magunkat, hogy ne utaljunk előre, megállna az apró. Illetve csak budapestiek üzletelnének egymással.
Remélem, kerül hasonló helyzetbe az életben az, aki behúz másokat..
Most nem megbántani szeretnék senkit, de ugyan áruljátok már el, miért kell pénzt előre utalni??? Én elvből se utalnék előre. Nagyon sok pénzt költöttem már el internetes vásárlással, DE egyszer nem utaltam előre.. Mindent utánvéttel kértem, párszáz pénz a plusz költség..
- Baszajev
- Nincs visszaút

- Értékelés: 29
Garen.
Irja, eladok meg.
Irja, Döbrönte.
Eltelik 3 nap.
Kerdem mi van?@
50- es elado meg.
Pioneer VSX-D2011,Wharfedale Diamond 8.4, Wharfedale Diamond 8.2, Wharfedale Power Cube 8, Wharfedale W-H2 dipol, Kenwood KA-405, Pioneer DV-757Ai. Sony CDP-797, Sony ST A3L, TEAC A 103, Revox A78-MKII, Vibavoice Tequila II integra Mini, Tequila 6 DAC, Pioneer DV585A, Kenwood KRF-5060D, AKG K-66, Celestion Ditton 15, DUAL 6006, Popcorn V-ten, Zyxel 520 NAS, Vibavoice Mini Horn, LG 43UF680V, HP t610 thin Client, Vibavoice hangsugárzó választó.
- Vasti
- Fórumlakó

- Értékelés: 349
Ide írom, gondolom az admin meglátja, és intézkedik - de addig is, hogy tudjátok! Mert hirdet itt több dolgot is.
A Garen néven fórumozó emberi lénynek nem nevezhető akármi egy csaló.
A HP Elitebook 2170p gépet eladta nekem is, és még egy fórumtársnak.
Én 6.-án utaltam, állítása szerint 12.-én feladta, de természetesen nem kaptam meg, mint ahogy a fórumtársat is hitegeti, miután ő is utalt.
Visnyei Péternek hívja magát, és ide utaltat:
K Zsolt, Szigetszentmiklós, 10103850-67103800-xxxxxxx
Régóta, több fórumon is átvágott embereket, a pórul járt fórumtárt talált bejegyzéseket:
https://gamepod.hu/tema/jelentsd_a_csal ... -6160.html
https://itcafe.hu/tema/jelentsd_a_csalo ... 19300.html
Megpróbálkozunk a rendőrséggel, de tartok tőle, hogy kár az időt pazarolni rá...
A Garen néven fórumozó emberi lénynek nem nevezhető akármi egy csaló.
A HP Elitebook 2170p gépet eladta nekem is, és még egy fórumtársnak.
Én 6.-án utaltam, állítása szerint 12.-én feladta, de természetesen nem kaptam meg, mint ahogy a fórumtársat is hitegeti, miután ő is utalt.
Visnyei Péternek hívja magát, és ide utaltat:
K Zsolt, Szigetszentmiklós, 10103850-67103800-xxxxxxx
Régóta, több fórumon is átvágott embereket, a pórul járt fórumtárt talált bejegyzéseket:
https://gamepod.hu/tema/jelentsd_a_csal ... -6160.html
https://itcafe.hu/tema/jelentsd_a_csalo ... 19300.html
Megpróbálkozunk a rendőrséggel, de tartok tőle, hogy kár az időt pazarolni rá...
Sziasztok,
előre is bocs, ha nem jó helyre, de.. talán fontos lehet. Bizonyos Garen nevű user úgynézki lehúzott engem és egy topiktársat (Vasti) 1-1 eladó hp elitebook notival. Én abban a hiszemben utaltam el neki előre az árat+postaköltséget,h a topiktárs már megkapta a notit,de félreértettem, még ő sem kapta meg, lassan 2 hete.
Nem szeretnék alaptalanul gyanusítgatni,de ha nem tisztázódik a dolog holnapig, megteszem a feljelentést, eddig 2x32e ft van a 'számláján'.
Nekem Visnyei Péter (visnyeipeti@gmail.com) címről irt leveleket, a pénzt K Zsolt névre, egy BudapestBank-os szla számra kérte, elvileg döbröntei , egy LG D855-ös mobilja van.
A számlaszám alapján elég gyorsan meglesz, tehát remélem hamar magára ismer és rendezi a dolgait, továbbá ha vkivel hasonló előfordult, várnák tapasztalatokat, segítséget a feljelentéssel kapcsolatban, köszönöm.
üdv,
Szabi
előre is bocs, ha nem jó helyre, de.. talán fontos lehet. Bizonyos Garen nevű user úgynézki lehúzott engem és egy topiktársat (Vasti) 1-1 eladó hp elitebook notival. Én abban a hiszemben utaltam el neki előre az árat+postaköltséget,h a topiktárs már megkapta a notit,de félreértettem, még ő sem kapta meg, lassan 2 hete.
Nem szeretnék alaptalanul gyanusítgatni,de ha nem tisztázódik a dolog holnapig, megteszem a feljelentést, eddig 2x32e ft van a 'számláján'.
Nekem Visnyei Péter (visnyeipeti@gmail.com) címről irt leveleket, a pénzt K Zsolt névre, egy BudapestBank-os szla számra kérte, elvileg döbröntei , egy LG D855-ös mobilja van.
A számlaszám alapján elég gyorsan meglesz, tehát remélem hamar magára ismer és rendezi a dolgait, továbbá ha vkivel hasonló előfordult, várnák tapasztalatokat, segítséget a feljelentéssel kapcsolatban, köszönöm.
üdv,
Szabi
Irány a rendőrség, meg kő tenni a feljelentést.. Ha rendezi a tartozását, a feljelentést vissza lehet vonni. Még a NAV is dalra tudja fakasztani az énekes madárkát...
Sajnos az a baj, hogy az emberke új felhasználó névvel, új email címmel, lehet már regelt is, és folytatja a minősíthetetlen üzletpolitikáját.
- party80
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
Drzse fórumtárs fiókját 4 napra felfüggesztettem azzal az üzenettel, hogy amennyiben ez alatt a négy nap alatt party80 fórumtárs ebben a topikban nem jelez vissza, hogy megoldódott a probléma, végleges kitiltásban fog részesülni. A lehetőség adott, ha tényleg valami egyéb gondja volt, most rendezheti a fórumtárs, ha pedig elzárkózik előle, akkor mi kitiltjuk, a megkárosított fórumtárs pedig jelentse fel csalás miatt. Megjegyzem, ez az utolsó esélye itt...
Úgy lett ahogy gondoltam se megkeresés se újabb jó történet se utalás.......
Remélem más nem fog így járni.
Szép estét mindenkinek.
Viktor
Ez elég szomorú.
..... nem tudja mikor és kinek a pénzével tömi be az anyagi helyzetén keletkezett lyukacskákat.
Ez elég szomorú.
..... nem tudja mikor és kinek a pénzével tömi be az anyagi helyzetén keletkezett lyukacskákat.
- party80
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
Szerintem az ilyen embernek csak egy betegsége(lehet rosszindulatúnak tűnik majd) van, hogy nem tudja mikor és kinek a pénzével tömi be az anyagi helyzetén keletkezett lyukacskákat.
Engem elszomorít, hogy ide jutottunk, itt tartunk 2017-ben.
Én is jobbulást kívánok a betegeskedő forumtársnak.