Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
Solyom35
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 62

Re: Az AVX-en árusító eladók.Őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: Solyom35 »

Sziasztok! kissé nagyon megkésve,de szeretném mindenki figyelmét felhívni jnss Felhasználótól mindenki óvatosan vásároljon! Vettem tőle kb 1 éve egy Yamaha M65/C-65 párost,állapota nagyon ronda volt,de naív/buta voltam és hittem a kamu szövegének,miért is vásároltam meg? Mert azt bizonyítgatta,hogy tranzisztorok és a többi alkatrésze mindene gyári.
157.000ft-ért vettem meg,plusz fizettem barátomnak 15 ezret mert elvitt az erősítőért,hazahoztam fürdés fekvés,másnap késő estig meló,majd hétvégén hallgattam kb 30 percet,örültem is nagyon,aztán másnap jött a csoda volt kis időm bekapcsolom,kb20 perc elteltével A osztályba kapcsol,füleltem 2 percet,és egyszer csak a végfok elhallgatott! Kikapcsoltam és nem babráltam,írtam az eladónak nem jó a végfok,FB-n mert ott gyorsabb volt a kontakt,elolvasta és kb letojta a fejem.
Semmire nem reagált,telefon,üzenetek ez után meguntam és felkerestem a Soner audio-t,majd mondtam mi történt,még videóm is van erről aki ismer tudja ,hogy nekem sok videóm és van pár ritkaságom,na de nem ez a lényeg megkértem a szervízt a hiba feltárása után hívjanak,felhívtak kb 2 hét után és természetesen az M65 egyik oldala kókler keze által ment nálam tönkre,kisebb tranzisztorok voltak benne,de nem ez a lényeg.
Az úriember úgy eltűnt,hogy nem láttam azóta sem,lehetséges nem csak én voltam áldozat .
Végfokot felújítattam jelenleg 320.000ft-ba van. Kapott új fényezést,elején a plexit felpolíroztam,belsejét meg műszerész szakember tette rendbe.Az álmom ez volt,meg is lett,csak nagy lett az ára.
Legyen mindenkinek ez egy tanulság,és ne járjon így senki ahogy én!
Ui,egy zene imádó lelkes hifista.
Üdv Sándor.
Fotó a mostani állapotról!
IMG_20190125_144814.jpg
IMG_20190125_144814.jpg (3.99 MiB) Megtekintve 3638 alkalommal

Solyom35
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 62

Hozzászólás Szerző: Solyom35 »

Sziasztok,sokáig gondolkoztam írjak e ide vagy ne, az utóbbi időben se erőm,se energiám nem volt a hülyékre.
Nos azt a Vincent erősítőt én akartam megvenni,de előtte gondoltam fellesek avx-re miket írnak róla,esetleg itt volt e már eladó.
Ami fogadott már a chatfalon egyből morcos lettem,utána írtam messornak vegye fel velem a kapcsolatot,kért mailt,és ott kaptam az erősítőről több fotót,ekkor írtam M-nek aki az eladó volt,hogy kit nézzen hülyének,olyan szinten megharagudtam rá,hogy őt örökre el fogom kerülni,nem egyszer üzleteltem vele és csak ő jár jól mindíg.
"Lelkes" hifista nem ilyen,az tudja mit vesz,átnézi napokig teszteli fülel,M-től én sem fogok semmit vásárolni,azt hogy ti hogy döntötök majd,ti tudjátok.
Köszönöm Messornak a fotókat,és hogy nem hoztam haza egy pénznyelő fémdobozt.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Dáv írta:
2020.01.08., szer. 15:03
tonee73 írta:
2019.12.29., vas. 15:19
A teljes neveket mindkét esetben kiszedtem-kérek mindenkit, hogy a jövőben maximum monogramot használjatok, az itteni felhasználónevet azt ki lehet írni.
Amennyiben az eladók érdemben tudják cáfolni a felhozott dolgokat, akkor kérem ne egy jelentés vagy privát üzenet formájában tegyék meg miszerint: "kérem törölni mert ez hazugság".Ebben a topikban nyugodtan le lehet írni az ő álláspontjukat.Nem voltunk / vagyunk ott egyetlen esetnél sem, tehát nem tisztünk eldönteni kinek van igaza.A fórumosok elolvassák és majd eldöntik, hogy a jövőben bármely az ügyekben érintett személlyel szeretnének-e a jövőben ügyletet bonyolítani, akár vevői akár eladói oldalról.Köszönet és ;peace;
Szia!

miért kell kivenni az érintettek nevét? A kiírásukat a jog nem engedi meg? Több információ lenne, ha az összes itt regisztrált nevét és a teljes nevét is megjelölnénk az ilyen eseteknél. Ez nem megoldható?
Adatvédelem.Ha valaki saját maga kiírja a polgári nevét az az ő dolga, de egyébként nem írjuk ki másét a hozzájárulása nélkül.
A fórumos nicknév elég, az alapján már azonosítható bármelyik felhasználó.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5979

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

kábelman írta:
2020.01.06., hétf. 16:09
Bosszantó, mert privátban is rákérdeztem, hogy hosszanként dupla kábelpár? Mire igen volt a válasz! Azt hiszem ezt nem bonyolult értelmezni. Az ő értelmezése szerint egy kéteres vezeték kábelpár, szerintem, meg nem!! Illetve nem csak szerintem... :)
Bevallom én is mindig összezavarodom a "dupla kábelpár"-tól (akkor ez most "biwire" kábelpár, vagy mit akar jelenteni).

A többieknek is javaslom, hogy az értelmezésbeli különbségek elkerülése végett mindig kérjenek egy fotót a konkrét termékről. Az okostelefonok korában ez nem lehet nagy kérés, és az alapján egyértelműsíteni lehet, hogy mire gondolt az eladó.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Dáv
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Dáv »

tonee73 írta:
A teljes neveket mindkét esetben kiszedtem-kérek mindenkit, hogy a jövőben maximum monogramot használjatok, az itteni felhasználónevet azt ki lehet írni.
Amennyiben az eladók érdemben tudják cáfolni a felhozott dolgokat, akkor kérem ne egy jelentés vagy privát üzenet formájában tegyék meg miszerint: "kérem törölni mert ez hazugság".Ebben a topikban nyugodtan le lehet írni az ő álláspontjukat.Nem voltunk / vagyunk ott egyetlen esetnél sem, tehát nem tisztünk eldönteni kinek van igaza.A fórumosok elolvassák és majd eldöntik, hogy a jövőben bármely az ügyekben érintett személlyel szeretnének-e a jövőben ügyletet bonyolítani, akár vevői akár eladói oldalról.Köszönet és ;peace;
Szia!

miért kell kivenni az érintettek nevét? A kiírásukat a jog nem engedi meg? Több információ lenne, ha az összes itt regisztrált nevét és a teljes nevét is megjelölnénk az ilyen eseteknél. Ez nem megoldható?

kábelman
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: kábelman »

Nem ajánlom ggy nicknevű fórumtársat, mert az alábbi linken írt szövegben is és privátban feltett kérdésben is nem a valóságnak megfelelő állítást tette.

viewtopic.php?f=64&t=139969

Szerintem is é más szerint is a hirdetésben írd 2,7m és 3,1m dupla kábelpár csak szimpla kábelpár. Mert kaptam egy pár 2,7m és egy pár 3,1m kábelt. (helyett csak 3m, de ez a legkevesebb, csak a tény kedvéért írtam le, ha már ...)

Bosszantó, mert privátban is rákérdeztem, hogy hosszanként dupla kábelpár? Mire igen volt a válasz! Azt hiszem ezt nem bonyolult értelmezni. Az ő értelmezése szerint egy kéteres vezeték kábelpár, szerintem, meg nem!! Illetve nem csak szerintem... :)

Felhívtam az eladót és mondta ugyan, hogy küldjem vissza, de a postaköltségeket nem hajlandó visszatéríteni, én meg nem akarok veszteni az üzleten, ha már ő volt a hibás.

Kriszbet
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Kriszbet »

Igy már világos a sztori akkor..
Bár ami furcsa számomra hogy egy szerviz mint a Totel,
ilyen hanyag lenne hogy nem csinálja meg rendesen?!?
Betennéd a szervizszámlát ide, hogy akkor milyen javitást végeztek rajta, mert úgy egyből tisztán látnánk
(A Cs valahol irta hogy nem adtad oda neki csak azért)

Köszönöm

Messor
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 51

Hozzászólás Szerző: Messor »

Kedves Kimber!

Már leesett. :)
Teljesen igazad van, hiszen nem itt történt az adás-vétel.
Ezt sajnos nem gondoltam át, bocsánat!

Azért nem tettem be képeket, mert addigra, mire én árultam, már meg lett csináltatva és azt hittem, hogy elmúlt a fő hibája is, (mert hangerő potit is cseréltünk) miszerint elnémul a bal oldal, de nem múlt el a hibája, ezért levettem.
Hiszed vagy sem, néha napokig nem produkált hibát.

Írod: "Utána megegyeztél az eladóval, hogy cserélje be az általad kiválasztott termékre az erősítőt, majd azt is kifogásolod"

Én nem választhattam: Cs ajánlata volt: vagy a Legro vagy semmi.
És igenis kifogásolom, persze, hiszen rossz volt a távirányítója, használhatatlan!!
Amire azt mondta, hogy "patika" állapotú...
Az én értelmezésemben ez maximum ispotály lehet, de semmiképp sem patika... :)
Új távot kellett vennem.

És még: "és a vitát nem is itt, hanem egy zárt facebookos csoportban folytattátok le."

Semmilyen vitát nem folytatt(hatt)am le, mivel annyira zárt az a facebook-csoport, hogy még én sem vagyok a tagja, ergo meg sem adja a lehetőséget, hogy hozzászóljak...
Nem folyik vita ott, csak, ha jól gyanítom, a lejáratásom megy... :)

Boldog, békés új esztendőt mindenkinek!

Árpi
"Most szürke és vén a világ
Nem süt parázs a hamun át
Üllõ s hárfa se zeng sehol
Durin csarnokán éj honol
Sírja már mindörökre árnyban
Ott Khazad-dûmban, Móriában
De a Tükör-tó bármi csendes
Mélyérõl csillagfényt derenget
Ott a korona, vízbe fúlva
Míg Durin föl nem ébred újra"

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 874

Hozzászólás Szerző: fererencz »

Messort ugyan nem ismerem, de azt tudom, hogy M.Cs-nek sem kell a szomszédba mennie egy kis zsiványságért. Adtam el neki hibásan dobozokat, szerintem korrekt áron, majd változatlan állapotban másnap majdnem 3-szoros áron (a hibátlan piaci áránál is magasabban) láttam hirdetve ugyanazt, a hibáit nem is említve. Később lassan csökkent az ár, még mindig piaci ár felett, de ekkor: -már csak kondit kell cserélni, azt megrendeltem, majd küldöm- címszóval (pedig a magas volt rossz, nem a kondi)...
Nem szotkam hibázni.

Messor
Törzsvendég
Törzsvendég

Valamiért mégsem bírom megállni, hogy ne írjak, mert ez gusztustalan, amit velem műveltek:

Utoljára:

-Vettem tőle egy Vincentet, ami szerinte tökéletes.
-Nem próbáltam ki, mert mint említette jön Pestre,így spórol nekem utat, pénzt, időt...
-Átvettem este a Lurdy ház parkolójában.
-Hazavittem, kipróbáltam, a kezemben maradt a basszus poti gombja.
-A bal oldal néha teljesen elnémult

-Ekkor, kb. az átvételtől számított 1 órán belül felhívtam, és elmondtam, hogy mi a probléma.
-Szerintem ilyenkor egy becsületes ember annyit mond, hogy rendben, hozd vissza, visszaadom az árát.
-Ti mit mondanátok?
De nem kezd el magyarázkodni, hogy ő csak és kizárólag 12 órára tekerve a hangerőpotit használta, és hozzá sem nyúlt egyszer sem!!! a basszuspotihoz.
20191004_194510.jpg
20191004_194510.jpg (4.08 MiB) Megtekintve 3151 alkalommal
20191004_194516.jpg
20191004_194516.jpg (3.85 MiB) Megtekintve 3151 alkalommal
Persze, gondolom teljesen hihető a magyarázata... :)
De, miután tetszett a hangja, és megígérte, hogy "kompenzál" valamivel (kábel, etc...) abban maradtunk, hogy kicseréltetem a potikat, valószínűleg a hangerő poti lesz a rossz, ill. a basszus.
-Miután szétszedtük, láttuk a púpos kondikat is:
20191005_080737.jpg
20191005_080737.jpg (5.11 MiB) Megtekintve 3151 alkalommal
20191005_080742.jpg
20191005_080742.jpg (4.94 MiB) Megtekintve 3151 alkalommal
-Kicseréltük azokat is (nem 2 fillér)
-Lefújtam matt feketére a foszöld kínai "fényezést", mert így, egyetlen normális ízlésvilággal rendelkező ember sem teszi be a szobájába.(Az más kérdés, ha kereskedni szeretnék vele)
-Ezek után elég sokáig nem volt elérhető...
-Mivel a hangerő poti csere után jónak tűnt, gondoltam eladom, mert lett egy másik erősítő (McGee 89K-ért).
-De, pár nap után ismét jelentkezett a hiba, ezért levettem.
-Ebből is látszott, hogy hazudott, amikor azt mondta, hogy ő "csak 12 órára tekerve" használta, hiszen, nem a poti volt rossz.
-Ismét elérhető lett M. Cs. és abban állapodtunk meg, hogy becseréli egy Loeve Legro rendszerre, ami"patika" állapotú és minimum 130000 -et ér.
-Mivel én el szerettem volna adni, ha már a pénzemet nem kapom vissza. (Most járunk 1550000-nál)
-Láttam, hogy 85K-ért hirdeti a jófogáson és nem vitték el így sem.
-Azt mondta hagyjuk az egészet.
-De nekem már annyira elegem lett a Vincentből, hogy belementem.
-Ismét csere, ahol közölte velem, hogy így feketén lefújva nem lehet eladni...
-Mondtam neki: és az, hogy elmegy a bal oldal nem is számít? Csak a színe?????????????????????????????????????????????????
-Mondtam, hogy a Totelnél 16+ÁFA -t mondtak a javítására.
-Hazavittem a Legrot, de azt elfelejtette megemlíteni, hogy nem fogad banándugót. :(
-Azt mondta miért nem néztem meg fényképen, ott volt.
-És a rendszer távirányítója nem működött. :(

-Ekkor kezdem ide írni.
-Ezek után még én vagyok a hibás????????????????????????????????????????????????????????????????

Elgondolkodom egy feljelentésen, tőlem akár a poligráfot is vállalom, és kifizetem a perköltséget, de azért, ami sok-az sok!
Durin csarnokán éj honol

Messor
Törzsvendég
Törzsvendég

A Csaba a világ legbecsületesebb embere, a helyetekben csak és kizárólag tőle vennék mindent. :)

Vége.
Durin csarnokán éj honol

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

A történet kibontása egy fb-csoportban bonyolódik tovább, mivel zárt, ezért nem szeretném idemásolni az eladó kommentjeit, de valóban nem az ártatlanul megkárosított vevő története látszik ott kibontakozni kommentekből.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Hozzászólás Szerző: mishow »

Messor írta:
2019.12.29., vas. 13:18
Annyit kérdeznék még Tőled, és evvel én befejeztem, hogy ha Te adtad volna el olyan állapotban az erősítőt, amilyenben M , és jeleztem volna, hogy egy hulladékot kaptam 130000 Ft-ért, neked mi lett volna a válaszod?
Csak erre az egy kérdésre felelj, de őszintén!
Kedves Messor, engedd meg, hogy a válaszadáshoz megfordítsam a kérdést: ha nekem adtak volna el így valamit, én mit tettem volna?
Őszinte leszek, mert azt kérted: tuti nem azt a hiba-halmazatot, amit te műveltél!
Biztosan nem álltam volna neki barkácsolni, nem költök rá X Ft-ot, vaktában.
Miután kiderül, hogy mégsem lett jó, nem hirdetem meg újra hibátlanként teli áron + javítási költség.
Van pár kisebb karc rajta, de ennek ellenére egész jól szól...:) -> idézet tőled
Mindeközben nem kezdenék alkudozni a korábbi eladóval egy cserekészüléken, aminek szintén nem győződöm meg a valós piaci értékéről.
Nem fogadom el a cserekészüléket, amit azután azonnal áruba bocsátok.
A végén, amikor rájövök, hogy mindezeken bukta van, nem kezdek el utólag hőzöngeni nyilvánosan.
Az már csak hab a tortán, hogy közben azt írod, még jobban is tetszik a csere erősítő hangja, és egy újabb topicban vadul keresed hozzá a távirányítót, ráutaló módon jelezve, hogy elfogadtad ezt a helyzetet.

Őszinte válaszom az, hogy ha nekem egy ennyire hibás készüléket küldtek volna, leteszem a sarokba, és addig járok a nyakára az eladónak, amíg vissza nem veszi. AKKOR írtam volna ide, és AKKOR teljesen hiteles lett volna ez a bejegyzés itt ebben a topicban, de így ...

Mindezeket azért írom le, mert nem te vagy az egyetlen, aki ilyen sztorikkal megtalál. Többen tudják rólam, hogy "úgy egyébként" ügyvéd vagyok, és kérnek tanácsot. Ilyenkor gyakran meglep, milyen sokan kerülnek úgy bajba, hogy az alapvető óvatosságot sem tanúsítják a vásárlás során, vagy amikor megtörténik a baj, mennyire nem állnak ki magukárt - később pedig már gyakran késő!

Sajnos be kell látni, az a régi bizalom, amivel valaha itt vagy a régi HFP-n lehetett vásárolni, már a múltté. Nekem is rosszul esik, de ez van - úgyhogy javaslom, mindenki legyen körültekintő, ne küldözgessen pénzt vagy árut könnyelműen, és ha baj van, álljon keményen a sarkára!

Peace and Love! :smile53:

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Hozzászólás Szerző: mishow »

tonee73 írta:
A teljes neveket mindkét esetben kiszedtem-kérek mindenkit, hogy a jövőben maximum monogramot használjatok, az itteni felhasználónevet azt ki lehet írni
Az a fura helyzet, hogy az itt megszólított MCs nem használ nick nevet, ha van is avx-es regje, az inaktív.
A hirdetésekben a saját VALÓDI teljes nevét használja, a valódi lakhelyével és az igazi telefonszámával, amit fel is szokott venni.
Sokáig gondolkoztam, hozzá szabad-e szólnom, mert MCs-t sok éve jól ismerem, néha összefutunk személyesen, sőt megesik, hogy hifi ügyben tanácsot kér, vagy épp elmeséli egy-egy újabb felfedezését. Nem tisztem kéretlenül megvédeni sem, pláne nem jogosított fel arra, hogy helyette és a nevében történeteket meséljek. Annyit talán lehet, hogy nála a hifi adokveszek-cserebere maga a hobby, imád eldugott hirdetési oldalakról kitúrni "kincseket" hogy azután meghallgassa és tovább adja.
Hogy milyen szaldóval, azt akkor sem mondhatnám el, ha tudnám, de van egy sejtésem ... bocs.gif
Mivel a konkrét ügyről nincs kellő információm, így abba nem is mennék bele, de az eset egyfajta "állatorvosi ló" - a következő kommentben megírom, ami ennek kapcsán az eszembe jutott.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Messor
Törzsvendég
Törzsvendég

Annyit kérdeznék még Tőled, és evvel én befejeztem, hogy ha Te adtad volna el olyan állapotban az erősítőt, amilyenben M , és jeleztem volna, hogy egy hulladékot kaptam 130000 Ft.- ért, neked mi lett volna a válaszod?
Csak erre az egy kérdésre felelj, de őszintén!

Köszönöm!
Durin csarnokán éj honol

Kriszbet
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dehogy védem, csak a mondandód több helyen is sántit, sőőt elég zavaros. Azt még a hirdetésedbe sem emlitetted meg hogy fújós fekete spray-vel átfujtad az erősitőt és igy adtad át.

Messor
Törzsvendég
Törzsvendég

Volt, hogy napokig jó volt, és azt hittem működik, de amikor ismét jelentkezett, levettem.
Megjegyzem 5 napig volt hirdetve, amiből 3-at itthon sem voltam.
És a basszus, és a kondik és a hozzáállás???
Miért véded, többen is nagyon ráfáztak már vele.
Én csak 60K-t buktam rajta, plusz rengeteg időt, és idegességet.
És a Loewe Legro rendszert, amit nekem felajánlott érte, arra azt mondta 130K-ért eladható, miközben futott az élő hirdetése a jófogáson már több mint két hete, 85K-ért hirdette, de nem kellett senkinek?
Durin csarnokán éj honol

Kriszbet
Nincs visszaút
Nincs visszaút

viewtopic.php?f=32&t=139449&p=2448057#p2448057

Igen értjük, amikor meghirdetted egyik oldala nem szólt, csak te erről a hirdetésedben nem szóltál.
Ergó, ezzel át akartál vágni valakit, de a Cs.-t iderángatod, miközben ő ezen az oldalt meg sem hirdetett semmilyen Vincent erősitőt.

apacuka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 506

Hozzászólás Szerző: apacuka »

Ez a púposodás biztos hogy az púposodás?

Messor
Törzsvendég
Törzsvendég

Amikor visszaadtam, akkor sem működött a bal oldala.

A többi meg lett javítva (basszus poti, kondik).
De, most már a hfp-ről is levette... :)
Durin csarnokán éj honol

Kriszbet
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Messor írta:
2019.12.28., szomb. 22:24
Sziasztok!

M Cs urat mindenki kerülje el messzire.
Sok helyen hirdet, itt nem tudom mi a nickje...
Az "Úr" telefonszáma (csak, hogy be lehessen könnyebben azonosítani) 06-70-2092402

A történet röviden: Vettem tőle egy Vincent 226 MKI-et, nem próbáltam ki, tudom hülye vagyok, de megbízom az emberekben...
Pár óra múlva, otthon derült ki, hogy gyakorlatilag használhatatlan.
A bal oldal néha, teljesen váratlanul elnémul, a basszus poti be van ragasztva, és egy torx csavar van a tengelyébe fúrva!!!!
Felhívtam, mondván adja vissza a pénzem (130000 Ft.-) de nem volt hajlandó.
Kicseréltettem a potikat, alps gyáriakra, de semmi javulás.
Ugyanolyan rossz, a basszus megjavult persze... :)
A Rubycon kondik is cserére szorultak, mert mindegyik púpos volt.
Hosszas telefonálás után, végül hajlandó volt egy-az egyben elcserélni egy Loewe Legro szettre, ami elmondása szerint "patika" állapotú.
Csak a rendszer távirányítója volt halott... :)
Itt mondtam, hogy ettől meg kell menteni a többieket.
És most ezt a Vincentet árulja a hfp aprón, ugyancsak 130000 -ért.

Képek, ahogyan a vincent kinézett:

20191004_194510.jpg

20191004_194516.jpg

20191005_080737.jpg

20191005_080742.jpg

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Boldog Új Esztendőt mindenkinek! :)

Árpi
Akkor a gyakorlatilag használhatatlan erősitőt hirdetted meg itt a fórumon egy hete, hibátlanként?!? Értjük...

Messor
Törzsvendég
Törzsvendég

Sziasztok!

M Cs urat mindenki kerülje el messzire.
Sok helyen hirdet, itt nem tudom mi a nickje...
Az "Úr" telefonszáma (csak, hogy be lehessen könnyebben azonosítani) 06-70-2092402

A történet röviden: Vettem tőle egy Vincent 226 MKI-et, nem próbáltam ki, tudom hülye vagyok, de megbízom az emberekben...
Pár óra múlva, otthon derült ki, hogy gyakorlatilag használhatatlan.
A bal oldal néha, teljesen váratlanul elnémul, a basszus poti be van ragasztva, és egy torx csavar van a tengelyébe fúrva!!!!
Felhívtam, mondván adja vissza a pénzem (130000 Ft.-) de nem volt hajlandó.
Kicseréltettem a potikat, alps gyáriakra, de semmi javulás.
Ugyanolyan rossz, a basszus megjavult persze... :)
A Rubycon kondik is cserére szorultak, mert mindegyik púpos volt.
Hosszas telefonálás után, végül hajlandó volt egy-az egyben elcserélni egy Loewe Legro szettre, ami elmondása szerint "patika" állapotú.
Csak a rendszer távirányítója volt halott... :)
Itt mondtam, hogy ettől meg kell menteni a többieket.
És most ezt a Vincentet árulja a hfp aprón, ugyancsak 130000 -ért.

Képek, ahogyan a vincent kinézett:
20191004_194510.jpg
20191004_194510.jpg (4.08 MiB) Megtekintve 2801 alkalommal
20191004_194516.jpg
20191004_194516.jpg (3.85 MiB) Megtekintve 2801 alkalommal
20191005_080737.jpg
20191005_080737.jpg (5.11 MiB) Megtekintve 2801 alkalommal
20191005_080742.jpg
20191005_080742.jpg (4.94 MiB) Megtekintve 2801 alkalommal
Köszönöm, hogy elolvastátok!

Boldog Új Esztendőt mindenkinek! :)

Árpi

A teljes nevet itt is kiszedtem.üdv, tonee
Durin csarnokán éj honol

Collx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 21

Hozzászólás Szerző: Collx »

stromfeusz írta:
2019.11.19., kedd 09:14
Sziasztok !

Kedves Történet a Synthetis Soprano erősítő hirdetéssel kapcsolatban:
Az erösítőt az AV-Online "szakujságírója " Gordos Koppány árulta. Felvettem vele a kapcsolatot, majd megbeszéltük vele, hogy ideadja letét ellenében kipróbálásra. El is hozta a munkahelyemre . Természetesen kifizettem. ' hét sem telt el mikor jeleztem, hogy az én hangfalaimhoz nem passzol visszaadnám. Volt olyan korrekt, hogy azóta fel sem veszi a telefont, facebookon letiltott. Beszéltem az AV Online főszerkesztőjével, elítéli a dolgot, de nem tud mit tenni, mert nem alkalmazott , csak szerződött partner . Sajnálom, hogy ilyen újságírónak titulált senkiházi van közöttünk . Ez ír nekünk cikkeket bármiről ? egy hiteltelen , gerinctelen alak !

Az erősítő természetesen eladó !
Ha nem rögzitetted telefonon, a megegyezést "hány napig lehet nállad tesztelésre" a szolgáltatók 3 hónapig örzik. Feljelentés után a rendőrségnek pár nap alatt ki adják a beszélgetést.
Musical Fidelity - Paradigm - Silver Sonic - Transparent - Furutech - Pro Ject

prando
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 160

Hozzászólás Szerző: prando »

A kolléga Pinkpanther néven van itt fent. Nem túl aktív, teljesen hihető akár, hogy nagyon elfoglalt és sokat dolgozik.
[/quote]

Ez tényleg lehetséges, ugye mi ketten is egy kicsit viszontagsàgosan üzleteltünk a Linn-nel, meg sem fordult a fejünkben svindli.
Búék!
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”