Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
Re: Unison Research Unico erősítőt keresek
Találtál, mindent megbeszéltünk, de nem jöttél érte. Se bú, se bá... 

-
- Fórumlakó
- Értékelés: 100
Re: Marantz páros
Igen többek között ezt is írtam..., ok, értem átvertelek
, csak nem értem hogyan, azt kívánom Neked, hogy ez legyen életed legnagyobb átverése, és akkor boldog ember leszel...

Szia!
Hiába próbálsz engem besarazni.....
Meg szerettem volna venni értelmes árban Bp átvétellel.
Ezt a választ kaptam:
"A sub ára az szerintem 100 euró körül van... Kassán van Szlovákiában, úgyhogy, ha elakarnám hozzád vinni akkor az jó sokba kerülne, de ha netán Miskolc felé jársz..."
Ennyit rólad! Remélem senkit nem sikerül átverned!!!!
Nekem többet NE ÍRJ!!!!!
Hiába próbálsz engem besarazni.....
Meg szerettem volna venni értelmes árban Bp átvétellel.
Ezt a választ kaptam:
"A sub ára az szerintem 100 euró körül van... Kassán van Szlovákiában, úgyhogy, ha elakarnám hozzád vinni akkor az jó sokba kerülne, de ha netán Miskolc felé jársz..."
Ennyit rólad! Remélem senkit nem sikerül átverned!!!!
Nekem többet NE ÍRJ!!!!!
-
- Fórumlakó
Még egy utolsó kérdést fel kell tennem, fetsd ki légyszi hogyan vertelek át ??? Nem ismerlek, nem üzleteltünk, Te szólítottál meg engemet, hogy megszeretnél venni valamit amit nem is kínálok külön..., ha visszaolvasod a komunokációnkat privátban ott megtalálod, hogy írtam ha 1-2 hétig még meg lesz egyben akkor Pesten találkozhatunk nem probléma, úgy ahogy azt írom is a hírdetésben, hol vehető át a szett.
Privátban egész normálisan komunikáltál, hogy miért nevezel csalónak, zsiványnak engemet azt nem értem..., de az biztos, hogy az ilyen kommentelők mint Te azok a fórum rémei....
Privátban egész normálisan komunikáltál, hogy miért nevezel csalónak, zsiványnak engemet azt nem értem..., de az biztos, hogy az ilyen kommentelők mint Te azok a fórum rémei....
Kedves EriAtti!
Ha Neked irigységnek minősül, hogy szóváteszem, ha átvered a fórumtársakat, akkor nem igazán van helyed itt.
És igen. Jó, ha szem elött maradnak az átveréseid, nehogy más is, aki vásárolna jóhiszemüen hasonlóan járjon.
Ha Neked ez negatív reklám, lelked rajta....
Ha Neked irigységnek minősül, hogy szóváteszem, ha átvered a fórumtársakat, akkor nem igazán van helyed itt.
És igen. Jó, ha szem elött maradnak az átveréseid, nehogy más is, aki vásárolna jóhiszemüen hasonlóan járjon.
Ha Neked ez negatív reklám, lelked rajta....
-
- Fórumlakó
Kedves Tano, köszönöm a kedves, hozzáértő és irigy hozzászólásaidat, csak megkérnélek, hogy minden hírdetésemet így komentáld és így mindíg elől lesznek a hírdetéseim
És még azt nem mondták Neked, hogy a rossz reklám is reklám :)), nyugodtan írkálj amit akarsz én már többet nem reagálok a Te írásaidra mert az okosabb enged a ...... meg szenved

És még azt nem mondták Neked, hogy a rossz reklám is reklám :)), nyugodtan írkálj amit akarsz én már többet nem reagálok a Te írásaidra mert az okosabb enged a ...... meg szenved
Ahogy elnézem mással sem kell nagyon üzletelned

-
- Fórumlakó
Nagyon szíves elnézem Neked, hogy nem fogok veled üzletelni... 

- nehezfiu
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 8
Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
Gabesking nevezetű fórumtagot nem ajánlom senkinek,a tőlem megrendelt árúcikket a posta 4x vitte ki neki,nem vette át.
Üdv.Nehézfiu.
Üdv.Nehézfiu.
JVC QLY 55F,Luxman L510,Luxman D01,Martin Logan Clarity,teljes Power R kábelezés.
Bizony kedves EriAtti!
A hirdetésedben egy célzás erejéig nem említetted, hogy Szlovákiában van....
Átvételi hely Miskolc és/vagy Bp.
Hazánkon belül kb 3.000.- Ft a posta.
Nem értem miért kellene nekem egyéb más költséget kifizetni....
Essünk túl az általad eltitkolt részletekről, mikor jön az, hogy bekapcsol, de csak búg.
Sajnálom, hogy ezt a neves fórumot Hozzád hasonló csibészek is látogatják.
Elnézést kérek, amiért jóhiszeműen vásárolni szerettem volna Tőled....
A hirdetésedben egy célzás erejéig nem említetted, hogy Szlovákiában van....
Átvételi hely Miskolc és/vagy Bp.
Hazánkon belül kb 3.000.- Ft a posta.
Nem értem miért kellene nekem egyéb más költséget kifizetni....
Essünk túl az általad eltitkolt részletekről, mikor jön az, hogy bekapcsol, de csak búg.
Sajnálom, hogy ezt a neves fórumot Hozzád hasonló csibészek is látogatják.
Elnézést kérek, amiért jóhiszeműen vásárolni szerettem volna Tőled....
-
- Fórumlakó
Bizony kedves Tano azt írtam, hogy Kassán van és hogy drága lenne csak a sub szállítása részedre..., és azt is írtam, jelenleg nem eladó, de ha egy-két hét múlva még meglesz akkor pesti átvétel megoldható, persze nem olyan áron ahogy írtad. Nem gondoltam, hogy itt kezdesz el panaszkoni ok nélkül egy cucc végett amit jelenleg nem is árulok(mert ugye ajándék), de te megszólítottál, hogy kellene neked, én meg próbáltam Veled szót érteni..., hát nem lehet Veled szót érteni 

A hirdetésben az van, hogy Bp átvehető...
Megvettem volna, de ezt a választ kaptam:
" Kassán van Szlovákiában, úgyhogy, ha elakarnám hozzád vinni akkor az jó sokba kerülne"
Már ezen oldalon is szivárognak a zsiványok....
Megvettem volna, de ezt a választ kaptam:
" Kassán van Szlovákiában, úgyhogy, ha elakarnám hozzád vinni akkor az jó sokba kerülne"
Már ezen oldalon is szivárognak a zsiványok....
Én a közelmúltban vásároltam tőle egy Revel Concerta2 M16 hangfalat. Teljesen korrekt volt mindenben. Minden az előre megbeszéltek szerint történt.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9100
Úgy látom nem. Így viszont inkább ne írt volna semmit.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Rebon71 felhasználót nem igazán ajánlom, sajnos csak hiteget és választ már nem is küld.
Elárulod miért?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
palatin1 felhasználót nem ajánlom senkinek. 

- edzoba
- Fórumlakó
- Értékelés: 172
- Kapcsolat:
hifiB (Isten Hozott! :) ) vételi ajánlatot tett, majd "Még gondolkodok rajta..." üzenettel 12 napja hallgat, bár fent van, üzeneteket olvas.
nem bizonyult komolynak ez esetben:(
nem bizonyult komolynak ez esetben:(
iFi audio Zen Stream+LHY Audio LPS ǀ Gustard R26+LHY Audio OCK-1 ǀ AUDIONET AMP I V2 ǀ Dynaudio Audience 40+REL T5i ǀ Perfect Acoustic elemek ǀ ENTREQ Vibbeater ǀ iFi audio DC Blocker ǀ Supra kábelek
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3459
Azt írta, másik platformon.
Azaz feltételezem itt látta előbb, és neked arra válaszolt, majd utána láthatta, hogy más is írt már korábban, de nem itt az AVX-en.
Ennyi.
Csak a Marantz! :-D
Ez így szép lenne, a gond csak az, hogy ha előttem jött ajánlat, akkor utána miért írtad, hogy "foxpostal tudod küldeni" nekem?Red75 írta: ↑2024.03.24., vas. 13:25Mint, azt le is írtam neked (sűrűn elnézést kérve) egy másik platformon időrendi sorrendben előtted már jött egy konkrét ajánlat. És, mint ahogyan azt is leírtam, hogy viszont ezt sajnos kissé később olvastam és, illetve, ha az meghiúsul, elküldöm részedre a készüléket.
Nem vertem át senkit és abszolút nem ért téged anyagi kár sem. Én úgy tartom tisztességesnek, hogy a konkrét ajánlat időrendi sorrendjét betartom.
További szép napot!
Anyagi kár nem ért, ezt magam is írtam.
De ez már mindegy is, részemről lezártam, a megfelelő konzekvenciákkal.
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Mint, azt le is írtam neked (sűrűn elnézést kérve) egy másik platformon időrendi sorrendben előtted már jött egy konkrét ajánlat. És, mint ahogyan azt is leírtam, hogy viszont ezt sajnos kissé később olvastam és, illetve, ha az meghiúsul, elküldöm részedre a készüléket.
Nem vertem át senkit és abszolút nem ért téged anyagi kár sem. Én úgy tartom tisztességesnek, hogy a konkrét ajánlat időrendi sorrendjét betartom.
További szép napot!
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Történt, hogy az egyik hirdető Red75, termékét meg szerettem volna venni, küldtem is neki privátban egy ajánlatot, amit talán a következő nap olvasott el, de nem is válaszolt mindjárt, csak majd órákkal később írt annyit, hogy „köszönöm az ajánlatot”, ebből nem sokat tudtam meg, ezután írtam neki még egyet feltételezve, hogy nem volt jó az ajánlatom, ezért megkértem, hogy adjon ő is egy ajánlatot, amiben megegyezhetünk, erre nem is válaszolt, hanem a termék árát módosította, mivel tapintatlan módon nem válaszolt, megírtam neki, hogy a hirdetési felületen megadott új áron, és ha csomagküldés is szóba jöhet, akkor én megvenném az eszközt, erre válaszolt, hogy foxpostal tudná küldeni, amit én elfogadtam és meg is adtam az adataim ahova küldheti, és egyben megkérdeztem, hogy mikor tudja feladni, ill. hogyan bonyolítsuk az anyagi részét, erre az volt a válasza, hogy „bocsi, de már egy másik platformon jegelte valakinek”, holott én már bőven tárgyalásban voltam vele, és meg is egyeztünk, hiszen azért küldtem az adataimat a foxpost szállításhoz, na most kérdem én, hogy milyen ember az ilyen? Nyilván anyagi kár nem ért, de az erkölcsi része legalább akkora bűn, egy szava hihetetlen megbízhatatlan ember ismérvei ezek!
Tárgyalásban voltunk, megegyeztünk, és erre eladja másnak, számomra ez elfogadhatatlan!
A magán véleményem szerint némi retorziót megérdemelne az ember, hiszen így potenciálisan bárkivel eljátszhatja, hogy övé a termék, aztán meg jól pofára ejti.
A következő emberről és a hirdetéséről van szó:
https://avxforum.hu/forum/viewtopic.php?f=31&t=201495
Senkinek nem ajánlom a szóban forgó eladót, mert kitudja mikor kit vezet meg azzal, hogy övé a termék, közben meg eladja másnak.
Tárgyalásban voltunk, megegyeztünk, és erre eladja másnak, számomra ez elfogadhatatlan!
A magán véleményem szerint némi retorziót megérdemelne az ember, hiszen így potenciálisan bárkivel eljátszhatja, hogy övé a termék, aztán meg jól pofára ejti.
A következő emberről és a hirdetéséről van szó:
https://avxforum.hu/forum/viewtopic.php?f=31&t=201495
Senkinek nem ajánlom a szóban forgó eladót, mert kitudja mikor kit vezet meg azzal, hogy övé a termék, közben meg eladja másnak.
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 13
Re: Sennheiser HD660S2
Csak óvatosan!
Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e... Végül úgy döntöttem a leendő vásárlónak fontos infó lehet!
Az eladó nekem is adott már el fejhallgató kábelt, sajnos ami kábel megérkezett, rövidebb volt mint a hirdetésében, s alkalmatlan fejhallgató kábelnek ( merev, törékeny) ... Keresésemre nem reagált, nem volt segítőkész a probléma megoldásában...
Persze rutinos eladó, itt most NEM szerepel a kábel hossza... szóval csak óvatosan seban24/kovacskajudit (ki)felhassználóval, mert érhet meglepetés a termék kézhezvétele után!
Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e... Végül úgy döntöttem a leendő vásárlónak fontos infó lehet!
Az eladó nekem is adott már el fejhallgató kábelt, sajnos ami kábel megérkezett, rövidebb volt mint a hirdetésében, s alkalmatlan fejhallgató kábelnek ( merev, törékeny) ... Keresésemre nem reagált, nem volt segítőkész a probléma megoldásában...
Persze rutinos eladó, itt most NEM szerepel a kábel hossza... szóval csak óvatosan seban24/kovacskajudit (ki)felhassználóval, mert érhet meglepetés a termék kézhezvétele után!
Semmilyen garancia nem jár használt termékekre magánszemély eladó esetében. Visszavétel (elállás) meg főleg nem. Rejtett hiba esetén (ha a vevő mindent megtett a termék átvizsgálásával, megismerésével kapcsolatban és az eladó az esetleges hiba létezéséről tudott/tudnia kellett) lehet követelni azeladótól, hogy teljesítse a szerződést a megállapodás szerint (vagyis pl javítsa ki a hibát, vagy a javítás költségét állja).Gulka. írta: ↑2023.12.21., csüt. 13:53Nem találtam megfelelőbb helyet erre.... Az elmúlt fél évben kétszer is előfordult, hogy eladtam hifi dolgot és 1-2 hétre rá jelentkeztek a vevők, hogy nekik nem kell és vegyem vissza a terméket. Természetesen hibátlan készüléket adtam el. Veletek is fordult már ilyen elő? Ez egy új trend? Vagy mi? Tudtommal használt termékre jár kipróbálási garancia maximum. Viszont visszavétel hetek után nem. Persze, ha megbeszéltétek előtte az más. Az alábbi esetekben ilyen nem történt. Értetlenül állok... Rengeteg dolgot adtam és vettem már, de ez újdonság számomra.
Semmiképpen nem jelent hibás teljesítést, ha a vevő csalódott a hificucc hangjában (esztétikai alapon, nem műszaki alapon).