Ismet koszonom szepen a segitseged! A gyorsasagod meg mar megszokotta kezd valni!

A pozitiv ertekelst is koszonom meg a helyet itt , hogy kiirhattam magambol...

Egyebkent a Tesla csovek EL34 37 tipusok, ma azokkal folytatom....
Csövekről itt:viewtopic.php?f=4&t=21880gabika1969 írta: ↑2020.04.04., szomb. 22:06
Abban szeretnék még segítséget kérni, hogy kitől, illetve a Fórumon hol tudok a csöves erősítőkkel, csövekkel kapcsolatban kérdéseket feltenni, segítséget kérni stb...
Hááát most hagytuk abba az első menetet... még most is le vagyok döbbenve...hozzá kell tegyem, hogy a "csövesek" világában ez volt az első élményem...trane írta: ↑2020.04.04., szomb. 18:00engem sokkal inkább az érdekelne, hogyan szól...gabika1969 írta: ↑2020.04.04., szomb. 15:56...Tehát, ha nem zúg szerintetek reális az ár? Köszönöm szépen a segítségetek és véleményetek! Egyébként Sonus Faber Venere 2.5 falakhoz illeszteném.
Üdv- mivelhogy DP-nek nagyjából mindegyik azonos(nak kinéző) típussú erősítője máshogy szól
![]()
(egyébként meg azzal a teljesítménnyel nem biztos, hogy rendesen meghajtja a Venere-ket, hiába csöves W-okól beszélünk)
Szerintem hamarabb kapnál választ, ha megírnád, hogy milyen csövekkel épített, hány wattos erősítőről van szó. Egy fotó is sokat segíthet.gabika1969 írta: ↑2020.04.03., pén. 13:36Sziasztok!
Szeretnem megkerdezni Toletek, hogy Denes Peter Allegro tipusu erositoje mennyit erhet? Eleg ritka darab olyannyira, hogy egy db-ot sem talaltam, ami mankoul szolgalhatna.
Elore is koszono...Udv Mindenkinek!
Gondoltam, ezért szóltam.
A kérdésednek nem az adás-vételen van a helye, hanem itt, ahová átraktam.Legközelebb légy szíves erre figyelni, kösz.drobert-v2 írta: ↑2020.04.03., pén. 21:02Igény felmérés,
Mennyiért lehetne eladni a fent nevezett Panasonic TX-P42G10E készüléket? Készülék jó állapotú, képe teljesen ok, beégés mentes. Távján látszanak az idő nyomai.
Robert
A Black Fridayes áresésről nem tudtam, az itt hirdetett példány pedig úgy rémlik 2 évvel “idősebb” volt (ami csak a garancia szempontjából számít), de értem és köszönöm szépen!HSRT8 írta: ↑2020.03.31., kedd 20:08Legutóbb Black Friday-n 599eFt volt akciósan egy bemutató példány az Audiocentrumban XLR -es verzióban, fekete színben.
Itt a fórumon 2019 feb- márc. kelt el egy példány 450eFt-os áron (XLR-es volt az is, ezüst).
viewtopic.php?f=31&t=128723&p=2354785&h ... a#p2354785
Sajnos( vagy nem sajnos) itthon mindig minden olcsóbban kel el....![]()
Legutóbb Black Friday-n 599eFt volt akciósan egy bemutató példány az Audiocentrumban XLR -es verzióban, fekete színben.berenyizs írta: ↑2020.03.31., kedd 17:20Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni egy eladó Aqua Hifi La Voce S2 DAC árazásával kapcsolatban.
A magyarországi forgalmazónál volt egy demo készülék 8-900 000.-Ftos áron (nem emlékszem pontosan), a HifiShark 1db szintén demo készüléket listáz 1890.-GBP-ért (kb. 770 000.-Ft).
viewtopic.php?f=31&t=141570
Minél ritkább (még életben maradt) vagy eleve is speciális/felső szegmensbe gyártott a komponens, annál harsogóbbak a kérdőjelek is adás-vételkor. Szokott menni a hőbörgés magyar berkekben, hogy de hát nehogy már a világpiaci áron kelljen megvenni itthon. Általánosságban elmondható, hogy a hőbörgés ezen tárgyában azért akad megegyezés nálunk, vagyis a kommersztől már távol eső, de még nem az is egypéldányos referenciaritkaságok közötti területre (is) áll a világpiaci ár (átlagolt e-bayes eladások) 70-80%-a. Ez az érték lehet kiindulópont. A %-os arány persze változik a már fent említettek tükrében, na nem hatalmasakat.
Szia,én is nézegettem az elmebajt,de akkor Magyarban is kb ezt az árat érnie kell? valószínű el fogom adni,és az árábból szerzek valami ritka hatalmas CV-tKöszönöm a gyors válaszod.trane írta: ↑2020.03.04., szer. 15:34talán a német eladási árak elég jó irányadók> https://www.ebay.de/sch/TV-Video-Audio/ ... 5573.m1684
![]()
Én meg olcsó titánosat! :)trane írta: ↑2020.03.04., szer. 12:43Rotox írta: ↑2020.03.04., szer. 07:52Pusztán kiváncsiságból...
Szerintetek mi a reális ára ennek a (z itteni JBL topicban is említett) csodának?: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 2-172-1925...
én papír magassal szerelt JBL-t nem vennék![]()