Bemutatótermi demózás pénzért szerintem is a ló másik oldala, én nem tervezek ilyet bevezetni. Az okok - amiért ezt néhány kereskedő bevezette - azonban érthetők. A demózás a kereskedő részéről egy költségekkel járó tevékenység, amit annak reményében végez, hogy eladást, és így bevételt fog generálni. Az természetes, hogy nem minden demózásból lesz eladás, ez benne van a pakliban, ezzel minden kereskedő számol. Ami azonban elszomorító, hogy egyre több az olyan demó, ahol a potenciális vevőt érezhetően meggyőzte a demózott készülék minősége, de soha többet nem látod az illetőt, és nem sokkal később észreveszed, hogy büszkén ideposztolja az avxre a legújabb szerzeményét - épp azt amit nálad hallgatott két órán keresztül - amit egy bemutatóteremmel és szakértelemmel nem rendelkező webshopban vagy egy külföldi kereskedőnél rendelt meg valamivel olcsóbban. Persze jogi értelemben nincs ezzel semmi probléma, de morális értelemben annál inkább.tibikecsoki írta: ↑2024.05.19., vas. 20:24Erre céloztam én is,és ez a kereskedők részéről teljesen érthető is,de amint a Dán példa mutatja,nem mindenhol van ez így. Awittao írta: ↑2024.05.19., vas. 17:51Csak probalok gondolkodni ezen a “csak hazaviszem, leteszem a 100% letetet, es utana visszaviszem” dolgon.
A kereskedonek ez csak veszteseg (mielott: a gyartonak is).
Sokan tudnanak elni ezzel a lehetoseggel es kvazi 0Ft-bol hetente ezt-azt elhozogatnanak, mindenfele vasarlasi szandek nelkul.
A termek felbontasra kerul, amortizalodik.
Vevo nem lesz ra, mert ha ezt elhozza igy, elhoz mashonnan is (ott is ugyanugy vasarlasban remenykedve kibontjak, odaadjak).
Kicsit inkabb ahhoz hasonlitanam a megoldast erre, hogy a vevo 100%-nal kevesebb penzt kap vissza a letetbol. Ez kontrolalhatna ot is, es a kereskedo sem maradna teljes vesztesegben a demokeszulekkel.
Hozzateszem manapsag az mukodik, ha a vevo AKAR venni valamit, es keri, h. vigyuk ki, akkor kiviszik hozza a kereskedok. Egyedul ez a vasarlasi cel nelkuli probalgatok dolog, ami nem kivitelezheto jelenleg, de ugy gondolom talan nem is baj.
saját rendszerben történő meghallgatás ellenszolgáltatásért,amúgy nem lenne rossz megoldás,de szerintem ezt sem választaná túl sok kereskedő,az általad említett okok miatt ( amortizáció,bontott termék stb) Amúgy nálunk ez már odáig fejlődött,hogy van olyan kereskedő,aki azért is pénzt kér,ha el akarok menni a bemutató termébe,és ott szeretnék meghallgatni valamit.Na oda meg én nem megyek,mert ez már a ló másik oldala szerintem.
Amennyiben ez a jelenség átlép egy elviselhetőségi küszöböt, akkor minden kereskedő kénytelen lesz bevezetni a demó díjat, vagy egyszerűen megszünteti a demózás lehetőségét, és átáll egy jóval alacsonyabb költségekkel járó kizárólagosan online értékesítésre.