Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Az AVX-en árusító eladók.Őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Gondolom az itt vádolók közül még egyikük sem töltött le soha szoftvert vagy használt fájlcserélőt....

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Szerintem törölni kéne ezt az egészet....
Azt már látom, hogy én mindenképpen bűnös vagyok, a tescó meg ártatlan, de ezért teheti meg a tescó meg a társai azt amit csak akar, mivel senkit nem érdekel senki, senki nem harcol az igazáért.
A kis cégek meg megoldják máshogy, sokszor egy nagyobb project után eltűnik a cég, semmit nem lehet rajta számonkérni, mint az avplanet vagy a bluefish.
Ha senki nem lép fel az igazáért, akkor soha nem lesz változás, sokáig lesz még az, hogy az elromlott készüléket, nem cserélik, hanem javítják 52 alkalommal, ha vissza is adják a pénzt, akkor sem az eredeti árat kapja meg a vavő, hanem az aktuálisat.
Rengeteg ilyen példa van.
De azon sem akadt fel senki, hogy tsc (igc?)-nek eladtak a tescóban egy használt lejátszót jótállás nélül.
Az valóban bűncselekmény, hiszen üzletszerűen elkövetett csalás, de az nem baj, ugye?

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Csak az ítélkezzen pjotr felett aki soha életében nem élt még a kiskapuk adta lehetőségekkel...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Pfff végigolvastam a pjotr kontra Tesco + AT vádiratot , nem egyszerű eset. 
Mindezekután Én is azt a nézetet vallom ,hogy pjotr "bűncselekményt" követett el de nevezhetjük kiskapu adta lehetőségnek is a lényeg a lényeg, hogy CSALÁSSAL jutatta magát anyagi előnyhöz (amit maga is tudott) és a mai hatályos jogszabályok szerint a csalást büntetik.
Még ha az előzményeket nem is nézzük, akkor is onnantól bukott meg a dolog amikor a kábel lehúzása után visszavitte és kicseréltette.

Én is és gondolom más is ott hagyja a tescóban (jobb híjján) azt a heti 15-20e Ft-ot mégsem érzem úgy, hogy tartoznak nekem és törleszteni kellene , mindenki saját akaratából vásárol náluk, tudva nem minden termékük makulátlan.

Ja a TESCO TITKOK c. könyvet én is olvastam, de a véleményem akkor is ez.

Az ilyen hszeken azért fel tudom húzni magam, mégis milyen alapon vádoltok meg bűncselekménnyel meg csalással, már kezdetem lenyugodni, de mindig jön egy aktuális okoska, aki a a fókuszból szerzett tudás alapján rágalmaz.
Legközelebb aki rágalmazni akar lopással meg hasonlókkal, az tegye névvel és címmel.
Most már unom.
Egy dolgot követtem el csak, azt, hogy lehúztam a kábelt, de az még csak nem is szabálysértés.
Semmilyen előnyhöz nem jutottam.
Leirom mégegyszer, a tescó sorozatos jogszabálysértést követett el, emiért fogyasztóvédelmi bírságot lehett volna kiszabni rá.
Több ponton megsértette volna a PTK-t amikor úgy akart eladni egy tartós fogyasztási cikket fogyasztói szerződés keretében, hogy nem biztosította a jótállást.
Kötelessége lett volna kicserélnie a dvd lejátszót akkor is ha nem húzom le a kábelt, hanem csak karcos.
Kettőnk közül egyedül a tesco követett el szabálysértést, én nem, bevallom először azt hittem, hogy milyen trükkös vagyok, de auztán rájöttem, hogy csak éltem a jogaimmal, ami minden fogyasztónak megjár.

Egyetlen dolog matt vádolhattok, hogy lehúztam azt a kábelt, de a készüléket mindenképpen cserélniük kellett volna.
Angyisz is jön itt csalással meg bűncselekménnyel, miközben fogalma sincs miről beszél, ha az árkülönbözetnek megfelelő cikket úgy loptam volna ki a tescóból, akkor sem lett volna bűncselekmény.
De nem loptam.
Nem csaltam, nem követtem el bűncselekményt.

zsééééé
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: zsééééé »

Senkinek nem kötelező a tescóba járni a nagyinak sem.   
Nem is érdemes bíztatni itt senkit hogy húzzák meg a stikliket mert végeredményben egy egy ilyen lehúzást kollektíve fizettetnek meg velünk...

Szeretem az ilyen hozzászólásokat.
Most felejtsük el az alap dolgot, amiből ez elindult, arról már mindenki elmondta a véleményét.

A "nagyi" azért jár oda, amiért a többi üzletbe is: vásárolni.
Vidéken ugyanis (Gyöngyös) sajnos előfordul, hogy van olyan termék, amit CSAK ott lehet megvásárolni.
Ez azonban nem jogosíthatja fel a Tacskót arra amit írtál, hogy azért, mert esetleg néhány vevő csal, azt "kollektíve velünk fizettessék meg". Ezt nem gondolhatod komolyan.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Zárjuk le.

Fiúk,

Örömmel látom, hogy az erkölcsi érzék azért még létezik.

Teljesen felesleges jogászkodni, magyarázkodni. Van aki szerint elfogadható ez a magatartás, van aki szerint nem. Ennyi. Sem felhúzni nem kell magát az embernek, sem megsértődni.

Le kell vonni a tanulságokat és elfelejteni.

kf

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: angyisz »

Pfff végigolvastam a pjotr kontra Tesco + AT vádiratot , nem egyszerű eset.

Mindezekután Én is azt a nézetet vallom ,hogy pjotr "bűncselekményt" követett el de nevezhetjük kiskapu adta lehetőségnek is a lényeg a lényeg, hogy CSALÁSSAL jutatta magát anyagi előnyhöz (amit maga is tudott) és a mai hatályos jogszabályok szerint a csalást büntetik.
Még ha az előzményeket nem is nézzük, akkor is onnantól bukott meg a dolog amikor a kábel lehúzása után visszavitte és kicseréltette.

Én is és gondolom más is ott hagyja a tescóban (jobb híjján) azt a heti 15-20e Ft-ot mégsem érzem úgy, hogy tartoznak nekem és törleszteni kellene , mindenki saját akaratából vásárol náluk, tudva nem minden termékük makulátlan.

Ja a TESCO TITKOK c. könyvet én is olvastam, de a véleményem akkor is ez.

Sysco
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Sysco »

Senkinek nem kötelező a tescóba járni a nagyinak sem.

Nem is érdemes bíztatni itt senkit hogy húzzák meg a stikliket mert végeredményben egy egy ilyen lehúzást kollektíve fizettetnek meg velünk...

zsééééé
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: zsééééé »

Nem egészen értelek Titeket.
Az ok, hogy "ügyeskedni" nem szép dolog, de a KONKRÉT esetben pjotr nem lopott el semmit, csupán kihasznált egy adódó lehetőséget arra, hogy valamihez jó áron jusson hozzá.
Az lehet, hogy itt mindenki szent és erkölcsös, de én személy szerint nem ítélem el, hogy egy olyan szemét céget, aki naponta több (száz, ezer ) embert tudatosan átver ezáltal hatalmas nyereséghez jutva, kihasználja olyan módon, hogy kicseréltet egy készüléket, amit kifizetett, és ami annak a cégnek az 1 pénztárnál elkövetett csalásaival már kompenzálódik.
Valóban nem helyes ilyet tenni, de számomra ez az eset nem elítélendő.
Amikor a 75 éves nagymamámnak többszörösen valamit 2-3-szor húznak el az árazón, és ha esetleg észreveszi, akkor még bocsánatot sem kérnek, neki kell a hasonlóan átvert tömegben az ügyfélszolgálaton kujtorogni.
Ez az én véleményem, senkinek nem kell egyetérteni.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Zárjuk le.
Annyiban igazad volt, hogy amikor leírtam, akkor azt hittem, hogy milyen jól jártam, meg tényleg benne volt, hogy egy kicsit átvertem a tescót.
Amikor végiggondoltam, akkor rájöttem, hogy tényleg jól jártam, de nem vertem át senkit, teljesen törvényesen jártam el.
Az elején tényleg azt hittem, hogy volt benne stikli.
(A csatlakozó lehúzás, tényleg nem tiszetsséges, de nem is bűncselekmény...)

Abba meg ne menjünk bele, hogy melyik dolog miért állna meg, a becsületsértés a rágalmazás kiegészítő cselekménye, itt megvalósul.
Egyébként bíróság azt fogja csak vizsgálni, hogy az adott kijelentések alkalmasak voltak-e az elkövetési magartás tanusítására.
Ha megállapítja, hogy alkalmas volt, akkor csak akkor fogja vizsgálni az állítás valóságát, ha közérdek vagy egy adott személy jogos érdeke miatt szükséges.
Egy ilyen esetben egyik sem áll meg, szóval a kijelentés igazságtartalmától függetlenül dönt a bíróság.
Vagyis a bíróságon nekem nem kell elismernem semmit.
Érdekes dolog ez, hiába mondasz igazat, akkor is te vagy a hibás

Ezek azok az esetek, amikor az ember igazságérzete lázadozik, de nem lehet mit tenni.....

hm, lehet, hogy igazad van és a becsületsértés nem állna meg, megnéztem és a rágalmazásban súlyosbító a nagy nyilvánosság, én meg úgy gondoltam, hogy a nagy nyilvánosság elötti elkövetés már a becsületsértést is megalapozza.
Viszont akkor már az lenne, ha azt állítanád, hogy én állandóan lopok. :kiraly:

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Azt hittem lehúzás, hogy a tescóban épületében lévő elektronikai boltban 10.000 körül akartak adni egy 2m-es hdmi kábelt, aztán megnéztem és tényleg ennyire drágák a profigold kanócók.

A másik, hogy lehúzás-e vagy az emberi butaság kihasználása?
A tescó bejárata elött van egy árus asztalról árul mindenfélét, úgy nézem veszik is az emberek, pedig az izzósorok bent a tescóban jóval olcsóbbak...
AZt mondja arra a kis miniizzósra, ez led-es ez soha nem ég ki.
Oda is mentem megnézni, de sima izzós....

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Szerintem is törölni kéne.

(miért állhatnál bíróság elött: rágalmazás és becsületsértés, a adatvédelmi biztos állásfoglalása szerint ezt nicknévre is el lehet követni...)

Törölhető

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Ne is mondj durvábbakat, mert villámgyorsan bíróság elött találod magad....
Jaj, de bátor valaki!

Na halljuk, mi a vád?

A vád hogy nem szabad egymással csúnyán beszélni egy fórumon.

Nagyon elvagytok, de lassan be kéne fejezni...

Vendég

Kifele menet sorbaálltam az infopultnál, majd mikor nagynehezen negyed óra után sorra jutottam, az eladó elhajtott, hogy mit akarok ott, mert ennek már le van pecsételve a garijegye. Kint a kocsiban, vagy otthon megnéztem, tényleg le volt: 2005.xx.xx (vagy 2004?), szóval vettem egy lejárt garijú készüléket, feltehetően bemutató darabot vagy fogalmam sincs. Igaz akciósan, és egyébként sem érdekel, piti összeg, meg gyakorlatilag csak szobadísznek kellett, hogy legyen valami a tv-hez. Csak érdekesség. Azóta már anyáméknak ajándékoztam, jól működik egyébként a darab.

Xerintem wettél egy olyat, mint amilyet egy másik Pjotr féle ember witt wixxa...

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Szóval meg lehet kövezni ha akartok, de azt nem tűröm, hogy AT ilyeneket mondjon rólam, csak mert olvasott valamit az interneten.
Monhatnék ennél még csúnyábbat is, de nem teszem.

Magadat minősítetted, a saját szavaiddal, és azóta mosakszol, mert láttad, hogy tapsvihar helyett nem tetszést kaptál. Tessék vazz, ezeket olvastam a neten:

"Fordított lehúzás...."

láttam [...] lejátszót leértékelve [...] kérdeztem az eladót mi a baja, nem tudta, de azt mondta nics rá jótállás, gondoltam sebaj, elvittem [...]utána [...] a jótállási jegy levettem egy teljes áruról. [...] node sebaj, szétszed egy csatlakozó lehúz, tegnap visszavittem, hogy nem jó, meg se nézték, hoztak egy másikat....

Ha nem tetszik, akkor kérd számon, azok aki ilyeneket hazudozik rólad.

Ha meg igaz, amit írt akkor inkább szégyeljed magad.

De ha szabad kérnem, akkor hagyjuk. Ha nem hozol szóba, én lezárom az egészet.

Itt eltévesztettem, a leértékeltet valóban a leárazott szót kellett volna használni.
De is egy senki vagy a szemeben, mert sértegetsz, rágalmazol.
A többit töröltem, nincs értelme

Vendég

Én a Tescoban vettem egyszer egy üres CD borítót, ami ahhoz képest drágának tűnt a maga 4800 ft-os árával..
Minezt úgy, hogy a borító celofánban leragasztva, és lopásvédővel ellátva.
Sajna otthon vettem észre, de azonnal telefon vissza a bótba, hogy i a szitu. A helyettes főnök, akivel beszéltem, mondta, hogy másnap du is Ő van, menjek vissza nyugodtan.
Másnap vissza mentem, mutatom a borítót, mivel ez vagy 6 éve volt.... akkor még nem sejtettem, hogy nem vagyok egyedül, mert a pasi nem dokat hezitált, mondta, keressek egy másik lemezt. Persze pont az utolsót vettem meg eőző nap hoztam helyette egy másikat...
Azóta mindíg azonnal ellenőrzöm, még a pénztárnál, hogy benn van-e a lamaz a tokban, akár CD vagy DVD, még akkor is, ha mögöttem ordítás van, mert feltartom a sort

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: tsc »

Mesélek egyet, nem túl érdekes amúgy.

A multkor vettem a Corában egy dvd lejátszót mert "nagyon" akciós volt és mert pont ment az akkori hálószobai tvm-hez (a távirányítók is egyívásúak voltak). Használni úgysem igen szoktam őket, a hálószobában vagy (hullafáradt) alvás van vagy esetleg birkózunk az asszonnyal, de semmi tv vagy dvd, de mind1, hátha jól jön egyszer, meg nem is ez a lényeg.

Szóval egy Samsung előző szériás modell, 15e ft-ra leértékelve, 5 db volt belőle (vagy ilyesmi). Fogtam az egyiket, és odavittem a pulthoz, hogy akkor kéne. Kifizettem, majd megkértek, hogy a garanciát érvényesítsem amikor kimegyek.
Kifele menet sorbaálltam az infopultnál, majd mikor nagynehezen negyed óra után sorra jutottam, az eladó elhajtott, hogy mit akarok ott, mert ennek már le van pecsételve a garijegye. Kint a kocsiban, vagy otthon megnéztem, tényleg le volt: 2005.xx.xx (vagy 2004?), szóval vettem egy lejárt garijú készüléket, feltehetően bemutató darabot vagy fogalmam sincs. Igaz akciósan, és egyébként sem érdekel, piti összeg, meg gyakorlatilag csak szobadísznek kellett, hogy legyen valami a tv-hez. Csak érdekesség. Azóta már anyáméknak ajándékoztam, jól működik egyébként a darab.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

De tényleg, a Tescóban ugyebár ott van az a baromi sok kamera,

Nincs ember aki azokat figyelje. Szerintem a legtöbb csak "madárijesztő funkcióban" működik.

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 61

Hozzászólás Szerző: LittleL »

Már régóta lehetett ilyen ügyletekbe bonyolódni. Nem kellett más csak egy belsős, aki kicserélte mondjuk a TV-t egy drágábbra és a pénztárban csak leolvasták a dobozról a vonalkódot, azzan nem foglakoztak mi van ténylegesen a bobozban, továbbmenve végképp nem nézték meg, hogy az a TV van bent, amit kifizettél.
De tényleg, a Tescóban ugyebár ott van az a baromi sok kamera,

de a Metro -ban ha felnézek a plafonra, akkor csak én nem látok kamerákat ?
vagy ti sem láttatok még ? vagy ügyesen el van rejtve, amit kétlek.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Hát őt nem kérdeztem meg...

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

és az otthoni ügyészed mit szólt a készülék tönkretételéhez?
(ha már a többihez találtok jogi adalékot)
system

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Egyébként az ügyészi figyelmeztetéstől sem ijedek meg, kaptam már párat, a legutolsót a héten, egész pontosan így hangzott:
Ne kapcsold el a tv-t mert baj lesz! Nézni akarom a vészhelyzetet!

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Még valami, tegnap este voltam a tescóban és ezek a leárazott termékek ki vannak rakva egy külön helyre, megnéztem egy szines lézernyomtatót és egy LCD monitort, azokon is sárga matrica van, fehér nincs és mindegyikhez ott van a jótállási jegy.
Mivel a dvd-hez a jótállási egyben van a magyar nyelvű tájékoztatóval, gondolom egy vevő kivette elolvasta, mit tud aztán nem tette vissza.
Ha gondoljátok feltúrom az egész halmot, hogy ott van-e vagy lefényképezem...

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

De a készüléket akkor is ki kellet volna cserélniük, ha nem rontom el mert karcos volt.
Lehet, hogy én értettem félre az egészet. Volt egy bemutató darab leértékelve. Nyilván azért volt leértékelve mert bemutató darab volt és mint ilyen mondjuk karcos, vagy picit használt vagy akármi. Otthon szembesültél azzal, hogy valóban egy bemutató darabot vettél mert karcos (nyilván azért volt olcsóbb, mert bemutató darab tehát mondjuk karcos). Erre a garanciád nem terjed ki, hiszen pontosan ezen hiba miatt volt csökkentett árú a készülék. (Később ugyan már azt mondtad, hogy nem lertékelt vol a készülék, hanem akciós, de korábban viszont azt említetted, hogy megkérdezted az eladót, hogy mi baja a készüléknek ebből egyértelműen az jön le, hogy nem akciós volt hanem leértékelt.)

Magyarán megvettél egy esztétikai hibás készüléket emiatt csökkentett áron. Majd szerváltál hozzá egy garjegyet amin a készülék teljes értékűnek volt feltüntetve, tehát az esztétikai hiba is garanciális lenne. Ez lenne az első csalás. Azután, hogy a garanciális ügyintézés gyorsabban menjen kreáltál egy hibát a készülékben. Ez lenne szerintem a másik. Összeségében egy leértékelt készülék áráért kaptál egy teljes árú készüléket.

Vagy -mint kezdtem- én értettem teljesen félre az egészet. A joghoz nem értek, nem is jogi oldalról közelítem meg.

Akkor leírom nyugodtan:
Valóban megkérdeztem az eladót, hogy miért van leárazva a készülék, de nem tudta.
A készüléken AKCIÓ felirat volt, nem a tescóban szokásos fehér papír, amin fel van tüntetve a hiba oka.
Ezt a tescóban minden hibás termékre ráragasztják, legalábis nálunk, ezen a dvd-n semmi ilyen nem volt.
Ha kell előásom a fényképet amin látszik a matrica is.
Valóban azért volt leértékelve, amint otthon kiderült, mert bemutató darab volt, látszott rajta, volt a távirányítóban elem stb.
De ezt nem volt feltüntetve, ez csak otthon derült ki.
Nem szedtem le róla semmi papírt, matricát, nem hamisítottam meg semmit.
Ha lett volna a műszakis pultnál eladó, akkor biztos adott volna önként is jótállási jegyet, de nem volt, és inkább kivettem egyet egy másikból.
Egyszerűbnek is tűnt, mert ha nem ad önként akkor vita lett volna belőle, de köteleségük adni.
Amit kihasználtam, hogy a tescós eladók nem tették meg a jogszabályban előírt kötelező tájékoztatást, így ez a termék jogilag olyan volt mint egy akciós hibátlan készülék.
A pénztárnál a pénztáros odahívta a biztonsági őrt aki kivette a dobozból a jótállási jegyet és odaadt, hogy pecsételtessem le a vevőszolgáltatnál, mindketten látták a feltünő sárga matricát.
A vevőszolgálaztnál szintén tudták, hogy nem teljes árú a készülék, de lepecsételték a jótállási jegyet, ami a kötelességük is, utána felhívta a figyelmemet arra, hogy ha három napon belül visezm vissza, akkor kicserélik, ha hibás a készülék.
Ami valóban nem jogszerű, az, hogy lehúztam egy kábelt, így a dvd nem működött, de ezt csak azért tettem, hogy ne legyen vita.
Amikor visszavittem a készüléket, akkor a dvd-n is a dobozon is rajt volt a sárga matrica, ennek ellenére simán kicserélték egy újra, nem néztek utána, hogy miért volt leértékelve.
Azt bevállalom, hogy nem volt tisztességes működésképtelenné tenni a készüléket, azonban a tescónak akkor is ki kellet volna cserélnie a készüléket ha ezt nem teszem.
Ha rá lett volna írva, hogy karcos, akkor nem vittem volna vissza, mintahogy több dvd-t is vettem már így, pl. egy diszdobozos gyűrük urát is harmadáron és ott bevállaltam, hogy sérült a külső doboz.

Szóval meg lehet kövezni ha akartok, de azt nem tűröm, hogy AT ilyeneket mondjon rólam, csak mert olvasott valamit az interneten.
Akit érdekel, annak akár jogszabályokkal is be tudom bizonyítani, hogy jogszerűen jártam el és a készüléket mindenképpen cserélniük kellett volna.
Valamint azt, hogy tesco több ponton is megsértette volna jogszabályokat, ha jótállás nélkül adta volna el ezt a lejátszót.

Ha gondoljátok lehet törölni a dolgot, csak egy kis időt hagyva, hogy mindenki elolvassa ezt is akit érdekel.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

LittleL: ez nem újkeletű dolog. Már régóta lehetett ilyen ügyletekbe bonyolódni. Nem kellett más csak egy belsős, aki kicserélte mondjuk a TV-t egy drágábbra és a pénztárban csak leolvasták a dobozról a vonalkódot, azzan nem foglakoztak mi van ténylegesen a bobozban, továbbmenve végképp nem nézték meg, hogy az a TV van bent, amit kifizettél.

Másik érdekes dolog. Az Auchanban is mindenhol találni kibontott, félig megevett/megivott ételeket és italokat. A lejobb példa a sajtos stangli és egyéb pékárúk. Rengetegen bent megeszik és persze a pénztárnál egy szót sem szólnak róla. Egy időben kiatlálta a bolt vezetősége, hogy bent kell külön kifizetni, de aztán rájöttek, hogy többe van a pénztáros bére, mint amit vesztenek rajta illetve ikább szemethunynak a dolog felett, mert úgy is a legtöbben sok ezer FT-t otthagynak.

Egyébként velem is megesett már, hogy egy nagyobb bevásárlás esetén a kocsi alsó részén maradt valami és nem vettem észre csak utána.

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”