Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
- Digitalkiller
- Újonc fórumos
- Értékelés: 7
Az AVX-en árusító eladók.Őket senkinek sem ajánlom!
Szia!
Vissza lehet még állítani az eredetire hasonlító állapotot? Mi égett le benne az áramkimaradástól? (mondjuk, ez így elég furcsán hangzik...ilyennel még nem találkoztam.)
Mennyibe kerülne a javítás, kb. mekkora kár ért?
Szia!
55k-ért hoztam el a cuccot, plusz az itthoni szaki kért egy tízest a javításért, bár hozzáteszem minimális a változás!
Az eladó szerint adjam tovább... Én ezt csak a hibái publikálása után tudom megtenni, majd holnap csinálok képeket, meghirdetem, amennyiért elmegy...
A hangsugárzó, érintetlen, a doboz alján egy 8mm-es lyuk van, szerintem ide van csavarozva valami tekercs???
Akinek van ideje, kedve, jobban ért ezekhez az biztosan még életet tud belé lehelni, én a bukót elkönyvelem egy életre!
Ha valakit érdekel keressen!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6187
A konkrét portékától eltekintve, érdekes volt végigolvasni mind a két oldalnyi hozzászólást, majd most, az adás-vétel "eredményét". Köszi.
Nincs mit, jobb ha mindenki tisztán lát.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- elektrorudi
- V.I.P.
- Értékelés: 150
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... seresznye/
A konkrét portékától eltekintve, érdekes volt végigolvasni mind a két oldalnyi hozzászólást, majd most, az adás-vétel "eredményét". Köszi.
- elektrorudi
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Sziasztok!
Fater205-től vettem egy Polk sub-ot, ami mint kiderült egy áramkimaradás során leégett!
A vásárláskor ezt elfelejtette említeni! Kókány módon tákolva! Ezt már szerelő állapította meg!
Vissza szeretném csinálni az üzletet, de a telefont nem veszi fel, sms-re, mail-re nem válaszol!
Kerülendő!
Szia!
Vissza lehet még állítani az eredetire hasonlító állapotot? Mi égett le benne az áramkimaradástól? (mondjuk, ez így elég furcsán hangzik...ilyennel még nem találkoztam.)
Mennyibe kerülne a javítás, kb. mekkora kár ért?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Sziasztok!
Fater205-től vettem egy Polk sub-ot, ami mint kiderült egy áramkimaradás során leégett!
A vásárláskor ezt elfelejtette említeni! Kókány módon tákolva! Ezt már szerelő állapította meg!
Vissza szeretném csinálni az üzletet, de a telefont nem veszi fel, sms-re, mail-re nem válaszol!
Kerülendő!
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... seresznye/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Digitalkiller
- Újonc fórumos
- Értékelés: 7
Sziasztok!
Kerülendő!
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Imádom azt, amikor valakivel megegyezel pénteken és jelzed, h mivel hétvége következik hétfőn tudsz utalni, ám közben vasárnap küld egy üzenetet, hogy átjött érte valaki előző este és elvitte (mii vaaan??????????????), reméli h nem haragszom. DE!
Igen, de fordítva is igaz. Megegyeztem az illetővel, hogy ha visszajön a nyaralásból, utalja a pénzt a készülékért. Ne adjam el addig, jegeljem, megvan rá a pénz. Mondom ok, szavatartó emberként így is tettem. Majd jött a határidő és ő hallgatott, levélre nem válaszolt. Később írt egy levelet, hogy bocsi, de talált másikat helyben. NA MIVANNNNNNNN!?????? Közben több "potenciális" vevőt elküldtem. "SZEKI" "fórumtársról" van szó.
Sajnos már nem először járok így. Tudjátok, az érem két oldala. Azóta megfogadtam, hogy aki hamarabb viszi, azé! (1-2 ismert fórumtárs kivétel )
Pedig szerintem is nevesíteni kellene, mert ha szóban megegyeztetek, akkor tiéd az áru, és ha ő mégis eladta, akkor ez tisztességtelen, megnemengedhető eladói magatartás. Mivel pedig erre a fórumra csak ÚRIEMBEREK járnak, ilyen magatartásnak itt nincs helye! Vagy tévedek?
Egyetértek.
Én soha sehová nem megyek el az árukért.
Kizárólag emailben, vagy telefonon egyeztetünk.
Párszor már én is jártam úgy, hogy eladták másnak, mert többet kínáltak érte, de sokat nem tehettem.
Ettől függetlenül bosszantó és nem nem tisztességes.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Igazad van, amiért mégsem írtam nevet annak két oka van. Egyrészt ebben a topikban is előfordult már, hogy sokkal komolyabb esetekben sem nevesítették a "bűnöst", így nem vettem ezt a dolgot kötelező érvényűnek. Másrészt én nem szenvedtem kárt, anyagi veszteség nem ért, egyszerűen a magam részéről elfogadhatatlannak tartom ezt a viselkedést, ezekben a dolgokban régi vágású vagyok, de lehet h másnak ez normális. Kiírtam magamból itt, mert más topikot nem akartam összeszemetelni(még nem zárta az eladást..). Ennek ellenére nem süllyedek le az ő szintjére és mivel hangsúlyozom, hogy anyagi kár nem ért, nem mocskolom be. Most ezt benyelem. Most utoljára.
Pedig szerintem is nevesíteni kellene, mert ha szóban megegyeztetek, akkor tiéd az áru, és ha ő mégis eladta, akkor ez tisztességtelen, megnemengedhető eladói magatartás. Mivel pedig erre a fórumra csak ÚRIEMBEREK járnak, ilyen magatartásnak itt nincs helye! Vagy tévedek?
Benz Micro LP-S - Michell Orbe, SME 309 - VDH D-501 - Benz Micro Wood SL2 - Analog Art - VDH D501 - ARC PH5 fonó - HT Magic Two - ARC SP 16L- HT Magic Two - Conrad Johnson MF2200 - Music Rererence RM 9 - HT Magic Tweeter - Ponder Over - B&W 705 S1. CD: Marantz SA15 s1
Ez az a topik, ahol illenék nevesíteni az illetőt, pont azért, hogy mások legközelebb óvatosabban járjanak el vele szemben hasonló helyzetben, azaz, az AVX közösség többi tagjának érdekében, "védelmében".
.
Igazad van, amiért mégsem írtam nevet annak két oka van. Egyrészt ebben a topikban is előfordult már, hogy sokkal komolyabb esetekben sem nevesítették a "bűnöst", így nem vettem ezt a dolgot kötelező érvényűnek. Másrészt én nem szenvedtem kárt, anyagi veszteség nem ért, egyszerűen a magam részéről elfogadhatatlannak tartom ezt a viselkedést, ezekben a dolgokban régi vágású vagyok, de lehet h másnak ez normális. Kiírtam magamból itt, mert más topikot nem akartam összeszemetelni(még nem zárta az eladást..). Ennek ellenére nem süllyedek le az ő szintjére és mivel hangsúlyozom, hogy anyagi kár nem ért, nem mocskolom be. Most ezt benyelem. Most utoljára.
Ez az a topik, ahol illenék nevesíteni az illetőt, pont azért, hogy mások legközelebb óvatosabban járjanak el vele szemben hasonló helyzetben, azaz, az AVX közösség többi tagjának érdekében, "védelmében".
.
Webáruház:
Imádom azt, amikor valakivel megegyezel pénteken és jelzed, h mivel hétvége következik hétfőn tudsz utalni, ám közben vasárnap küld egy üzenetet, hogy átjött érte valaki előző este és elvitte (mii vaaan??????????????), reméli h nem haragszom. DE!
.
Május 16 óta nem érem el Klangfilmet. Vissza nem hív. 2 hetet kért akkor arra hogy befejezze.(én hülye elhittem)
Lehet, hogy lassan a feljelentés felé kellene evickélni ezzel...? Már kicsit több mint egy éve húzódik a dolog. Jobb ötletem nem nagyon van.
Miért nem mész el hozzá személyesen?
Egy kis filmszakadás kellene!
Egy éve húzódik! Felháborító, hogy ilyen emberek vannak!
- bajnokpityu
- V.I.P.
- Értékelés: 174
Május 16 óta nem érem el Klangfilmet. Vissza nem hív. 2 hetet kért akkor arra hogy befejezze.(én hülye elhittem)
Lehet, hogy lassan a feljelentés felé kellene evickélni ezzel...? Már kicsit több mint egy éve húzódik a dolog. Jobb ötletem nem nagyon van.
Klangfilm nem rossz indulatú, csak aki ismeri, tudja, hogy van,amikor egy év,mire elkészül egy adott cuccal. Tök mindegy, hogy ott van-e a lé, időnként ihletet kap, időnként meg telót se veszi fel hetekig.
Más kérdés, hogy engem pl motivál, ha egy vállalt határidő közeledik.
Nem tudom mi történt és nem is szeretnék kételkedni abban, amit leírtál, de én ismerem személyesen Sodji-t és nagyon kedvelem.
Több dolgot vásároltam tőle, cseréltünk is és soha semmilyen gond nem volt vele.
Mindig segítőkész volt és rendes.
Ez rólad is elmondható, hiszen első szóra elküldted nekem a hozzám került hangfalad hiányzó tüskéit és még postaköltséget sem kértél.
Teljesen igazad van! Sokáig minden rendben ment, mint ahogy írtam az elején még " the beginning of a beautiful friendship" érzésem is volt. Pont ezért nem is voltam bizalmatlan. A SA Ranger is rajta keresztül került Hozzád. Aztán valahogy az utolsó üzletből maradt vissza 80eFt amit a mai napig nem adott meg....és gondolom már nem is fog. Én mindent megpróbáltam, volt olyan hogy azt mondtam hogy adja oda a felét és akkor rendben vagyunk, de semmi.....én sem értem, hogy miért csinálta. Bármilyen részlet fizetésbe, beszámításba bele mentem volna, de semmi. Csak mindig az volt hogy értsem meg hogy milyen nehéz anyagi helyzetben van.
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Köszi, megkaptam a privát üzenetet amit küldtél.
De nem róla van szó, hanem egy másik illetőről!
Ellenőriztem, biztos hogy nem egy emberről beszélünk. Az biztos, hogy akivel én megjártam az ő nickneve Sodji és Budapesten lakik, a név, email stb. sem az amit küldtél.
Nem tudom mi történt és nem is szeretnék kételkedni abban, amit leírtál, de én ismerem személyesen Sodji-t és nagyon kedvelem.
Több dolgot vásároltam tőle, cseréltünk is és soha semmilyen gond nem volt vele.
Mindig segítőkész volt és rendes.
Ez rólad is elmondható, hiszen első szóra elküldted nekem a hozzám került hangfalad hiányzó tüskéit és még postaköltséget sem kértél.
Az ilyen alakra nem ez a helyénvaló jellemző, hanem, hogy köztörvényes bűnöző, ha igaz a történet, márpedig igaznak tűnik.
Köszi, megkaptam a privát üzenetet amit küldtél.
De nem róla van szó, hanem egy másik illetőről!
Ellenőriztem, biztos hogy nem egy emberről beszélünk. Az biztos, hogy akivel én megjártam az ő nickneve Sodji és Budapesten lakik, a név, email stb. sem az amit küldtél.
Elolvastam az egészet. Szánalmas.
Miért van még mindig itt?
Kicsoda?
Webáruház:
Az ilyen alakra nem ez a helyénvaló jellemző, hanem, hogy köztörvényes bűnöző, ha igaz a történet, márpedig igaznak tűnik.
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 455
- Kapcsolat:
Igen, róla van szó. Már sokszor próbálkoztam azzal hogy az általa hirdetett cuccot megveszem, csak a vételárból vonjuk le a tartozást....de sosem jött össze. Mint ahogy most sem.
Azért csak kibogozódott valamelyest a nyertes személye.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ssion-792/
Igen, róla van szó. Már sokszor próbálkoztam azzal hogy az általa hirdetett cuccot megveszem, csak a vételárból vonjuk le a tartozást....de sosem jött össze. Mint ahogy most sem.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Nem akarom nevesíteni az illetőt, mivel semmilyen írásos bizonyítékom nincs rá....sajnos. Sőt az is simán benne van hogy utána majd kitalálna valamit hogy lejárasson a fórumon, ebbe pedig nem akarok belemenni.
Egyébként amikor már látszott, hogy nem fogja kifizetni akkor kértem hogy adja vissza a hangfalat...az volt a válasz, hogy éppen most esett le valahonnan és összetörött. Szóval szöveg az van. Egyébként ha most kérdezném, biztos a szokásos választ kapnám: "Hidd el, megfogom adni a penzt. Nem fogok elszaladni a kotelezetseg elol." A sztori 2012 november környékén kezdődött.
Szerencsére egyébként csak vele volt gondom a fórumon.....
Azért csak kibogozódott valamelyest a nyertes személye.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ssion-792/
Egy rövid útmutató vitás esetekre. Nem csak kerékpár vásárlására szól.
Kicsit visszatérve Sabado fórumtársra:
Ezt ő írta:
2014 június 25 - 17:27
Most olvastam el Antal73 levelét,amit az ügyre reagálni szeretnék.
Antal73 fórumtársnak tettem egy ajánlatot a hangfalakra,a válaszban irta ha nem kel el akkor hiv.Eltelt kb 1 hét és hivott hogy ha komoly a vételi szándékom,menjek
a hangfalakért. Még aznap üzletet köttetett amit meg is köszöntem 2 palack borral..Hangfalak kocsiban ,beszélgetés közben kérdeztem mi lesz a szobrocskák sorsa ,erre
közölte lehet ki lesznek dobva.Mondtam hogy ne dobja ki én örülnék neki,igy került hozzám.Majd másnap mondtam neki hogy ha marad valami bútor amit nem tudott
eladni szóljon és kitalálunk valami árat rá.Szólt hogy mehetek mert maradt egy könyves polc és egy porszivó amire kaptam árat.A megbeszélt időpontot valóban lemondtam mert nem volt akkor még pénzem,erre ő "vidd el majd utalsz "Másnap ott voltam a megbeszélt dolgokért ,mikor közölte hogy a felét
eladta,sebaj bár ha ezt előbb mondja nem utazom 100km-t.Igy az ár felét utaltam csak .
Mindkét félt meg kell halgatni,ez úgy korrekt!!!
Üdv.Sabado
Nem csak mi ketten tudjuk hogy a hazugság már az első mondatban benne van. Nem "most" olvasta a levelem.
Valóban elutalta a vételár felét. Ezt sikerült neki tennie egy hónap után, úgy hogy (ha véletlen sikerült elérnem) folyamatosan hitegetett.
Mindegy, ezen többet nem fogok idegeskedni. Továbbra is fenntartom hogy nem korrekt ember.
Üdv,
Antal