Szerintem az Általad hirdetett termék árával kapcsolatos averziók nem feltétlenül húzhatók rá egy egész piacra.kargidje írta: ↑2024.01.18., csüt. 18:00Ja, csak nem ugyan az ha a boltban egy új termék kerül pár hónappal 10-15%-al többe és ha egy használt terméknél tapasztalod ugyan ezt. Főleg, ha ez a termék több, akár 5-10-15...éves. Az meg a másik, amikor látod, hogy ugyan azt a használt terméket 6-8 hónap alatt már a 3. tulaj tapossa, és közben 3-400e Ft-tal emelkedett az ára.wittao írta: ↑2024.01.18., csüt. 13:19Bevallom én is csak pislogok, hogy egyesek miként tudnak gondolkodni... A fizetőeszközünk sem reálértéken, sem nemzetközi devizapiacon nézve nem a legerősebb valuták közül kerül ki. 2 számjegyű infláció volt majd másfél évig, és a
A csökkenő használtpiaci árak után sóvárgókra nehéz időszak vár.
Már ezt is írtam itt, amit árulok Elac álló h.falat, nekem egyből jöttek az ide is beíró hozzáértők, hogy de hát ez már régi, nem ér ennyit, de persze a 3-4 évvel fiatalabb Elac állóknak meg havonta emelik itt az árát a kedves tulajok, pl. Elac fs247.3 500e-ért bazzz. Akkor hogy is van ez a inflációs dolog, az én termékemre nem érvényes???
És igen, ha egy új termék ára emelkedik, akkor az azonos kategória használt termékeinek ára is emelkedni fog. Ha nem így történne, akkor ez egy rést ütne a piaci árazási folyamatokba. A 3-4 MFt-os BMW-k után szünet, majd jönnek a 10 MFt-os BMW-k a hirdetési portálon.
Nem tudom mit olyan nehéz megérteni azon, hogy ami új áron 1.000.000 Ft helyett 1.500.000 Ft-ba kerül, annak a használt pár éves változatáért 500.000 Ft helyett 700.000 Ft-ot is elkérhetnek. Még így is 500.000 Ft rafizetés helyett 700.000Ft ráfizetés szükséges...