Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Szerintem valami túlságosan drága

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
aladin66
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Re: Szerintem valami túlságosan drága

Hozzászólás Szerző: aladin66 »

Gulka. írta:
2024.01.08., hétf. 21:50
aladin66 írta:
2024.01.08., hétf. 15:41
Köszi az infót! Szerintem rendelek egyet, és gondolom az enyém is a fiamnál landol.
Ezzel van vmi tapasztalat?: https://store.hifiman.com/index.php/re800-silver.html
Bátran ajánlom az oldalt. :smile32:

Innen rendeltem tavaly a zárt Sundarat.

https://store.hifiman.com/index.php/sun ... -back.html

Lengyelországból szállítanak és 5 napon belül itt is volt UPS-el.
Mi van akkor, ha nem EU-ból, szállítanak, mert akkor vámot kell fizetni. Azt honnan tudja az ember megrendeléskor, hogy honnan jön az áru?

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

aladin66 írta:
2024.01.08., hétf. 15:41
Köszi az infót! Szerintem rendelek egyet, és gondolom az enyém is a fiamnál landol.
Ezzel van vmi tapasztalat?: https://store.hifiman.com/index.php/re800-silver.html
Bátran ajánlom az oldalt. :smile32:

Innen rendeltem tavaly a zárt Sundarat.

https://store.hifiman.com/index.php/sun ... -back.html

Lengyelországból szállítanak és 5 napon belül itt is volt UPS-el.
Lindemann Limetree Network + Kenwood 5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990.

aladin66
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2006

Hozzászólás Szerző: wittao »

aladin66 írta:
2024.01.08., hétf. 14:38
kargidje írta:
2023.11.23., csüt. 20:56
Gulka. írta:
2023.11.23., csüt. 20:01
Csak, hogy jobb kedvetek legyen. Aliexpressen valós Black Friday van!

Lőttem egy Hifiman HE400se-t. Pofátlan áron (26e)! Ezen tuti van még haszon is nekik.

Itthon pedig 60000 Forint. Tudom, tudom itt van garancia meg frinc-franc hozzá.....
Lejjebb már linkeltem:
https://store.hifiman.com/index.php/he-r9.html

Itthon meg 260e. :fekverohog:

Plusz még mennyi minden akciós ott kint, a haldokló nyugaton, nálunk bezzeg :smile51: :smile51: :smile51: !
Rendelt már valaki innen: https://store.hifiman.com/index.php/he-r9.html
Valami 35.000 Ft körül jött ki a végén, úgyhogy működik a közvetlen rendelés gond nélkül. 1 héten belül itt volt a csomag.

A fejes annyira szar nekem, fiamnak meg tetszik, szóval nem volt kérdés hol landol :)
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric

aladin66
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

kargidje írta:
2023.11.23., csüt. 20:56
Gulka. írta:
2023.11.23., csüt. 20:01
Csak, hogy jobb kedvetek legyen. Aliexpressen valós Black Friday van!

Lőttem egy Hifiman HE400se-t. Pofátlan áron (26e)! Ezen tuti van még haszon is nekik.

Itthon pedig 60000 Forint. Tudom, tudom itt van garancia meg frinc-franc hozzá.....
Lejjebb már linkeltem:
https://store.hifiman.com/index.php/he-r9.html

Itthon meg 260e. :fekverohog:

Plusz még mennyi minden akciós ott kint, a haldokló nyugaton, nálunk bezzeg :smile51: :smile51: :smile51: !
Rendelt már valaki innen: https://store.hifiman.com/index.php/he-r9.html

pantera
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

Hozzászólás Szerző: pantera »

Snipi írta:
2024.01.03., szer. 13:29
Nekem is van egy pár ilyen hangsugárzóm, és kb. 2 éve gondolkodom azon, hogy érdemes-e egy kb. 30-40eFt-ot (???) érő hangsugárzóban kicseréltetni a hangváltóban lévő elkókat (mert azok már kiszáradtak valószínűleg vagy elfolytak stb. ... nem értek hozzá) 20.000-ért.
Nem. Az egész holmi nem ér annyit..... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2024.01.06., szomb. 09:49-kor.
Ok: Idézés javítása

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 525

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Smart845 írta:
2024.01.02., kedd 17:36
Nem kicsit van túlárazva ez viewtopic.php?f=33&t=186563 a használt hangsugárzó pár,éppen csak 2-szer drágább,mint új korában.Jól tartja az árát. ;peace;
Ezen én is fennakadtam. (Vagy ki?) Nekem is van egy pár ilyen hangsugárzóm, és kb. 2 éve gondolkodom azon, hogy érdemes-e egy kb. 30-40eFt-ot (???) érő hangsugárzóban kicseréltetni a hangváltóban lévő elkókat (mert azok már kiszáradtak valószínűleg vagy elfolytak stb. ... nem értek hozzá) 20.000-ért. Szóval ahhoz a borsos eladási árhoz még hozzá kell "gondolni" kb. 20.000 Ft-ot (ha nem vagy műszaki ember) a hangváltó felújítására.

Smart845
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 206

Hozzászólás Szerző: Smart845 »

Nem kicsit van túlárazva ez viewtopic.php?f=33&t=186563 a használt hangsugárzó pár,éppen csak 2-szer drágább,mint új korában.Jól tartja az árát. ;peace;
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.

zoltanvarga
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 14

Re: Parasound, pioneer, dynaudio

Hozzászólás Szerző: zoltanvarga »

usp4040 írta:
2023.11.10., pén. 14:46
Köszi! Szerintem egész jó kis rendszer lett. Nem is adnám el ha nem kellene másra a pénz. Igen nemrég még 1.4 volt, de ehhez képest is bőven fél ár alatt adom. Azt én sem értem mi indokolta ezt a brutál emelést.
Üdvözlet! Csak a tisztánlátás miatt. A gátlástalan kapzsiság, és a mindent kiszipolyozó kereskedők az oka. Magyarországon szabad rablás folyik. Mindenhol! De a hifis berkekben elgurult a gyógyszer.
Ez az erősítő Ausztriában ha a netről rendeled 4298 Euró, és ezen neki is rajta van a bőséges haszna, ha odamész személyesen és kicsit bratyizol a kereskedővel, akkor pár száz Euró még leugrik róla, mert megteheti és meg is teszi. Ezt tapasztalatból írom.

https://heimkinowelt.at/parasound-hint6 ... 25518.html
Tisztelettel: Varga Zoltán

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Aszpirin írta:
2023.12.09., szomb. 13:29
kargidje írta:
2023.12.08., pén. 11:47
Mi van, amcsi oldal €-s árakkal? Japersze...
Ne védeni akarom őket, mert tényleg egy vicc, de az árnál is az van, hogy "net", vagyis nettó ár. Tehát igen, a kicsekkolásnál, cím megadásánál jön a meglepi :)

(amúgy az, hogy amerikai oldal, az tényleg bullshit, sem a .eu domain, sem az €-ban megadott ár nem arra utal. És hogy egy .eu odalon miért kell nettó árat megadni, azt ne is firtassuk... :D )
Nem jött a meglepi, mert regisztráció nélkül kipróbáltam, és a Mo-i cím megadása után is megmaradt a nettó ár. Már csak a fizetés lett volna vissza.

Mostanra viszont rendezték az oldalt, mert valami hiba volt a kódban, és nem követte az áremelkedést. Most már a 650€ ár 800€ felett van.

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 490

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Corsair HS80 RGB Wireless

viewtopic.php?f=176&t=197758

Vicces, hogy másfél hete még 48.290 Ft volt, de most is megkapod 51.690-ért újonnan a PCX-nél. :rolleyes:
Usher - Valhalla - Emotiva

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5960

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

kargidje írta:
2023.12.08., pén. 11:47
Ne védeni akarom őket, mert tényleg egy vicc, de az árnál is az van, hogy "net", vagyis nettó ár. Tehát igen, a kicsekkolásnál, cím megadásánál jön a meglepi :)

(amúgy az, hogy amerikai oldal, az tényleg bullshit, sem a .eu domain, sem az €-ban megadott ár nem arra utal. És hogy egy .eu odalon miért kell nettó árat megadni, azt ne is firtassuk... :D )
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Mondjuk én vásároltam tőlük 1,5-2hónapja, bő 30e Ft-tal olcsóbb volt náluk, mint a többi Mo-i boltban. Azóta felemelték ők is az árát.

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Alex_Aston írta:
2023.12.08., pén. 17:10
Gulka. írta:
2023.12.08., pén. 17:07
Ja magyarázkodni tudnak a muzixnál. Komolyan vicc az a bolt. Meg az áraik is. Sokkal olcsóbb külföldről rendelni.....
És garancia után 0 a terméktámogatásuk.
Ha baj van, vedd fel te közvetlen a kapcsolatot a gyártóval.
Azért ezen az árakon nem szokott gond lenni a termékekkel.
Azt hiszem Eu garancia is vonatkozik például egy Lindemann termékre. Egy Fedex oda vissza a gyártóhoz is olcsóbb, mint amennyit itthon rátesznek. Valóban magas az itthoni áfa, helybérlés, marketing stb. De az, hogy egy fejhallgatót HÁROMSZOROS áron árulnak az a P*fátl*nság netovábbja. És ez csak 1 termék a sok közül. Keressenek rajta, de azért van egy határ. Bármennyire is hihetetlen...
Lindemann Limetree Network + Kenwood 5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3256

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Gulka. írta:
2023.12.08., pén. 17:07
Ja magyarázkodni tudnak a muzixnál. Komolyan vicc az a bolt. Meg az áraik is. Sokkal olcsóbb külföldről rendelni.....
És garancia után 0 a terméktámogatásuk.
Ha baj van, vedd fel te közvetlen a kapcsolatot a gyártóval.
Csak a Marantz! :-D

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

kargidje írta:
2023.12.08., pén. 10:01
:nonononono:
Ez meg nem kicsit érdekes:
https://www.muzix.hu/Matrix-Audio/DAC/M ... kHz-DSD512

ugyanaz másképpen:
https://www.muzix.eu/en/Matrix-Audio/DA ... kHz-DSD512

Csak 150000Ft a difi ... bravo.gif

Akkor valóban igazak a hírek, döglődik a nyugat, olcsóbban kell nekik adni, hogy ki tudják fizetni a min. 3-4-5x fizetésükből.
Jött rá magyarázat:
Amerikai oldal, áfa nélküli árak, az adott ország áfája még rájön.

Amúgy meg a jó magyar áfa, ami a 4. legmagasabb a világon!!! köszönjük szépen, de még ezzel számolva is "csak" 317000Ft lenne, nem 399990.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

:nonononono:
Ez meg nem kicsit érdekes:
https://www.muzix.hu/Matrix-Audio/DAC/M ... kHz-DSD512

ugyanaz másképpen:
https://www.muzix.eu/en/Matrix-Audio/DA ... kHz-DSD512

Csak 150000Ft a difi ... bravo.gif

Akkor valóban igazak a hírek, döglődik a nyugat, olcsóbban kell nekik adni, hogy ki tudják fizetni a min. 3-4-5x fizetésükből.

fff
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 173

Hozzászólás Szerző: fff »

wittao írta:
2023.11.28., kedd 22:21
fff írta:
2023.11.28., kedd 21:46
wittao írta:
2023.11.28., kedd 09:30

Magamat kozelrol ismerve 100%-os bizonyossaggal ki tudom jelenteni, nem en allitottam, hogy o adta el dragabban, mint ahogy vette.
Viktor!

Ha ezt írod, idézlek, Az elado nyilvan ugy gondolkodott, hogy aron alul jutott hozza, most araban eladja :rolleyes:
Akkor rólam beszélsz, mert ezt itt én árultam ennyiért. Szerintem ezt te is érted. Amikor nálad jártam több alkalommal csöveket venni, akkor olyan embernek tűntél aki érti. Én elmentem érte közel 300 kilométert, és még azt sem számoltam bele ahogy mások.
De részemről itt a vége. Béke veled, aki olvassa úgy is érti miről beszélek.
Megprobalom akkor megegyszer:
1., Apacuka eladta 230-240.000 Ft-ert ezeket a dobozokat, mert gyari szam alapjan felismerte oket XY-nak
2., XY tovabb adta Neked 330.000 Ft-ert
3, Te most hirdeted ugyanazokat a dobozokat 330.000 Ft-ert

Apacuka biztosan meg tudja mondani, hogy Te voltal-e XY, igy mar az elejen rovidre zarhatta volna ezt a kerdest, hogy ugyan nem a hirdetonek adta el ennyiert, de fura most ennyiert latni. Igy tudjuk egy harmadik - koztes - ember adta el a dobozokat Neked valojaban araban, de 100.000 Ft-ot keresve rajta.
Látom nem megy át. Nem baj.
A zene maga az üzenet .

wittao
V.I.P.
V.I.P.

fff írta:
2023.11.28., kedd 21:46
wittao írta:
trane írta:
2023.11.28., kedd 09:26

Ferit ugyan csak messziről ismerve, de 100%-os bizonyossággal ki tudom jelenteni, hogy tuttira nem adta drágábban el a Spendorokat, mint amennyiért ő vette azokat leborulok.gif
Magamat kozelrol ismerve 100%-os bizonyossaggal ki tudom jelenteni, nem en allitottam, hogy o adta el dragabban, mint ahogy vette.
Viktor!

Ha ezt írod, idézlek, Az elado nyilvan ugy gondolkodott, hogy aron alul jutott hozza, most araban eladja :rolleyes:
Akkor rólam beszélsz, mert ezt itt én árultam ennyiért. Szerintem ezt te is érted. Amikor nálad jártam több alkalommal csöveket venni, akkor olyan embernek tűntél aki érti. Én elmentem érte közel 300 kilométert, és még azt sem számoltam bele ahogy mások.
Megprobalom akkor megegyszer:
1., Apacuka eladta 230-240.000 Ft-ert ezeket a dobozokat, mert gyari szam alapjan felismerte oket XY-nak
2., XY tovabb adta Neked 330.000 Ft-ert
3, Te most hirdeted ugyanazokat a dobozokat 330.000 Ft-ert

Apacuka biztosan meg tudja mondani, hogy Te voltal-e XY, igy mar az elejen rovidre zarhatta volna ezt a kerdest, hogy ugyan nem a hirdetonek adta el ennyiert, de fura most ennyiert latni. Igy tudjuk egy harmadik - koztes - ember adta el a dobozokat Neked valojaban araban, de 100.000 Ft-ot keresve rajta.

fff
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 173

Hozzászólás Szerző: fff »

wittao írta:
trane írta:
fff írta:
2023.11.27., hétf. 22:51

Üdv! Én hirdettem a spendort 330 ért állvánnyal. De én ennyiért is vettem. Ha az enyémről volt itt szó, akkor nem állja meg a helyét ez a dolog. Régóta fórumozok, sosem kereskedtem. Nem is fogok. Egyszerűen az én rendszeremben, az én fülemhez nem volt az igazi. Nyílván ha ennyiért vettem, ennyiért is adom.
Ferit ugyan csak messziről ismerve, de 100%-os bizonyossággal ki tudom jelenteni, hogy tuttira nem adta drágábban el a Spendorokat, mint amennyiért ő vette azokat leborulok.gif
Viktor!

A zene maga az üzenet .

marcanka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Re: HiFiMan HE-R9 vezetékes fejhallgató (új, bontatlan) eladó

Hozzászólás Szerző: marcanka »

Szia ezt egy másik füledbe számoltam be 100 ezerbe thx

wittao
V.I.P.
V.I.P.

Re: HiFiMan HE-R9 vezetékes fejhallgató (új, bontatlan) eladó

Jelenleg Black Friday akció keretén belül 109USD áron lehet ezt a fejest megvásárolni közvetlenül a gyártótól, 1 héten belül pedig landol a postaládában.
Amennyiben Te a most belinkelt iPontól vagy Muzix-tól vásároltad és nem a HifiMan-től, úgy megállja a helyét a két link és elnézést kérek. Amennyiben viszont nem tudod igazolni, hogy nem 109USD + 10USD postáért vásároltad, akkor felmerül a...

wittao
V.I.P.
V.I.P.

trane írta:
fff írta:
2023.11.27., hétf. 22:51
wittao írta:
2023.11.23., csüt. 13:06

Az elado nyilvan ugy gondolkodott, hogy aron alul jutott hozza, most araban eladja :rolleyes:
Üdv! Én hirdettem a spendort 330 ért állvánnyal. De én ennyiért is vettem. Ha az enyémről volt itt szó, akkor nem állja meg a helyét ez a dolog. Régóta fórumozok, sosem kereskedtem. Nem is fogok. Egyszerűen az én rendszeremben, az én fülemhez nem volt az igazi. Nyílván ha ennyiért vettem, ennyiért is adom.

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”