Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2658

Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

viewtopic.php?f=31&t=193303

@andorka forumtársunkat nem ajánlom senkinek sem...megbeszélünk vlmit,sms-ben megerősitve a vásárlási szándék,eladja másnak... 36_1_10.gif
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

gnagy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 74

Hozzászólás Szerző: gnagy »

Sziasztok!

hornok2013 fórumtársat senkinek sem ajánlom üzletelésre.

Január 3 -án vásároltam tőle a fórumon egy készlet WBT csatlakozót. Telefonon keresett meg, és a fia hozta el személyesen az irodámhoz. A négy csatlakozó 25.000 Ft.- volt.
A dugókat a Kácsában szerelték volna fel, de azok kizárólag koax kábel szerelésre valók (2 gyári pár, az egyik pár belső oldalán papa vég van, nem lehet beledugni a hagyományos kábelt), nem lehet normál RCA -kánt használni.
A dugók alkalmatlanságát január 16 -án telefonon jeleztem az eladónak, aki megnyugtatott, hogy visszaveszi, majd rengeteg telefonálgatás és hitegetés után eltűnt. Mivel csak telefonon beszéltünk, nem tudtam itt a fórumon fellépni vele szemben. Egy darabig hívogattam, aztán letettem az ügyről és meghirdettem a dugókat itt a fórumon.
Június 23 -án viszont véletlenül ráakadtam a fórumon.
Először megpróbáltam századszor is felhívni - természetesen nem vette fel, aztán írtam, neki egy privát üzenetet, hogy továbbra is igényt tartanék a visszavásárlásra. Az üzenetet olvasta, nem reagált érdemben.

Szóval inkább ne vegyetek tőle semmit.

Üdv: g
Clearaudio Emotion I Audio Note CD 2.1x I Rogue Audio Magnum I JBL 4312 I ZU Event

sony309
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: sony309 »

Üdvözlet mindenkinek!

Angyal59 fórumtársunkat nem ajánlom eladóként!

Május elején volt egy adásvételünk, sajnos. Bár ne lett volna.
Meghirdetett egy "makulátlan" Yamaha NP-S303 hálózati lejátszót (eredeti hirdetés:viewtopic.php?f=31&t=190588&p=2793387&h ... 3#p2793387), amire meg is alkudtunk. Személyes átvételt választottam, mert éppen arra mentünk kirándulni.
Mivel több éve rendelkezek egy ugyanilyen lejátszóval, nem tartottam igényt a próbára, megbíztam az eladóban.
Átvételkor már becsomagolva, bedobozolva várt a lejátszó, még az udvarra is ki volt hozva.
Kifizettem az előre kialkudott összeget és átvettem a lejátszót.

Elkövettem azt a baklövést, hogy nem ellenőriztem a lejátszót!

Itthon kicsomagoláskor vettem észre, hogy a lejátszó teteje ki van fakulva. Érzékenyen érintett, mivel szüleimnek szerettem volna ajándékba adni. Mikor telefonon felhívtam és elmondtam, hogy mit tapasztaltam, akkor lerázta magáról az ügyet azzal, hogy nála makulátlan volt. Persze!

Kép

Kép

Nem egy dolgot adtam el postázással és sosem kerestek meg utólag, hogy valami baja lenne a terméknek.

Száz szónak is egy a vége, általam nem ajánlott eladó!
S3x, Hi-Fi & Rock and Roll

Vikunya
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 351

Hozzászólás Szerző: Vikunya »

Ez azért így nem igaz. A fórumnév használata ellenére is sokunkról több tucat ember tudja, hogy kit rejt a fantázianév.A polgári jog szabályai szerint (csak ahhoz értek, a büntetőjogi vonulatot meghagyom másnak) elég a "felismerhetőség", az többnyire teljesül a fantizianév mellett is, legfeljebb szűkebb körben. Ha emellett az állított (híresztelt) tény valótlan, vagy a való tényt hamís színben tüntetik fel és az az érintettet sértő (ha a közmegítéslés szerint is alkalmas arra, hogy társadalmi megítélését hátrányosan befolyásolja) akkor már a személyiségi jogok megsértéséről beszélünk.

Csikóéveimben mindíg írtam adásvételi szerződést az értékesebb készülékek eladása és vétele esetén, szinte mindíg beleírtam a próbára vétel fordulatot. Újabban újra így szoktam, mert akkor nincs utóklagos sértődés, hogy "nem ilyen lovat akartam". Ilyen összegek mellett érdemes egy forma adásvételi szerződés szöveget tartani a gépen és akkor utóbb nincs vita, hogy mennyi volt a kifizetett összeg, volt-e próbára vétel...stb

A próbára vételhez elég az alábbi szöveget (persze a többlettartalommal kiegészítve) beírni a szerződésbe.

Ptk. 6:229. § [Próbára vétel]  
(1) Ha a felek az adásvételi szerződésben kikötik, hogy az adásvétel tárgyát képező dolog kipróbálása alapján a vevő meghatározott időn belül nyilatkozhat a szerződés hatályáról, a szerződés hatálya a vevő nyilatkozatától függ. A vevő e nyilatkozatát nem köteles indokolni.
(2) Ha a vevő a dolog kipróbálására általában szükséges vagy az eladó által megszabott megfelelő határidőn belül nem nyilatkozik, a szerződés hatályban marad.

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 254

Hozzászólás Szerző: murasake »

Tetszik amikor valaki önérzeteskedik, anélkül hogy alátámasztaná az ellene felhozottakat.
A becsületsértéssel kapcsolatban annyi, hogy mehetsz akármilyen jogi fórumra, te itt nem Kis István vagy Fekete Sándorként vagy nevesítve, hanem csak mint William. Ebben a fórumban használt nicknév, senki nem tudja ki áll mögötte. Mi alapján pereskednél? Le van védve ez a nicknév?
Viszont aki itt van és olvassa ezt, az tudja (tudhatja), hogy William egy simlis alak. Mindaddig amíg le nem teszed az állítások ellenkezőjét az asztalra...

apacuka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 506

Hozzászólás Szerző: apacuka »

Bazirga írta:
2023.01.08., vas. 00:16
Ó, és vajon Smart845 pár éve, hirtelen meghibásodott Okki Nokki mosója megjavult már a szervizben?
Ha már VIP...
Sajnos azért nem hozta a várt előrelépést, mert nincs benne semmi. Most tényleg a 3 konditól meg a 2-2-2 tekercsektől várjuk a megváltást? Ráadásul jó drágán? Alkatrészt is csak homeopátiás mennyiségben tartalmaz.

joran
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 50

Hozzászólás Szerző: joran »

Egy fórumtársunknak olyan subwofert adott el, amely a bekapcsolást követően 25-30 perc után használhatatlan, így a kipróbálás alkalmával ez természetesen nem derült ki. Szerette volna jelezni hogy gond van a készülékkel, de már nem érte el, csak egy másik, az eladó által nem ismert telefonszámon. A panaszra úgy reagált hogy nála hibátlan volt, ha nem tetszik adja el, vagy javíttassa meg.

joran
Fórumlakó
Fórumlakó

Sajnálom, mivel semmilyen személyes adat, információ nem volt benne csakis a tények, ami alapján láthatóan kilógott a lóláb.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6187

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

A privát levelezést tartalmazó screenshotokat kiszedtem.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

andarson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 581

Hozzászólás Szerző: andarson »

A 2013. évi V. törvény értelmében és a megismert üzenetváltások szerint, az eladó jognyilatkozatot tett az ingóság próba vételére, melynek feltétele és a próba ideje a vételár letétbe történő helyezése volt az eladónál. Ebben az esetben vevő nyilatkozhat a szerződés hatályáról és a szerződés hatálya a vevő nyilatkozatától függ. A vevő e nyilatkozatát nem köteles indokolni. Peres eljárás alapján fenti esetről lenne szó.
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7553

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

STOP! Itt is meg másik topicokban is. Dolgozunk az ügyön, kis türelmet kérek! Aki a továbbiakban nem tudja visszafogni magát, azt kénytelen leszek kényszerpihenőre küldeni. Köszönöm a megértést!
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

William
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 261

Hozzászólás Szerző: William »

joran írta:
2023.04.02., vas. 19:34
William írta:
2023.04.02., vas. 19:27
Robyy írta:
2023.04.02., vas. 19:11

Szerintem itt az AVX-en semmit nem fogsz tudni többé eladni.
Miért is?? Mit adtam el ami nem az volt és valami más?? Te amúgy ki a f...m vagy?!
Hát ez az, most pont olyan vagy mint amilyennek leírtalak! Hajrá mutatkozz be mindenkinek!
Hisztizz még egy kicsit :)
NAD T778

joran
Fórumlakó
Fórumlakó

William írta:
2023.04.02., vas. 19:27
Robyy írta:
William írta:
2023.04.02., vas. 19:04
Részemről lezártam a dolgot. A VIP rang meg pont nem érdekel, van nekem ettől lényegesen fontosabb dolgom az életben.
Miért is?? Mit adtam el ami nem az volt és valami más?? Te amúgy ki a f...m vagy?!
Hát ez az, most pont olyan vagy mint amilyennek leírtalak! Hajrá mutatkozz be mindenkinek!

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Robyy írta:
William írta:
Részemről lezártam a dolgot. A VIP rang meg pont nem érdekel, van nekem ettől lényegesen fontosabb dolgom az életben.
NAD T778

joran
Fórumlakó
Fórumlakó

William írta:
Személyesen a készülék átadásánál mást beszéltünk meg. Azt mondta, hogy nagy baj nem történhet, legfeljebb nála marad kevesebb mint fél áron. Azért hisztizik mert a botfülével nem hallotta azt amit szeretett volna nekem meg máshogy jöttek össze a dolgaim. Verjétek még a seggeteket pár napig a padlóhoz és ha meguntátok akkor lépjetek tovább.
Mesélj még! Mi volt az átadásnál? Azt mondtam hogyha nem tetszik amit a botfülemmel hallok, ne aggódj tartsd meg nyugodtan a pénzem? Még jó hogy annyira gerinctelen vagy, hogy még a telefont sem merted felvenni, ezért sms-t írogattál, de tudod az írás megmarad.

Robyy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 46

Hozzászólás Szerző: Robyy »

William írta:

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Személyesen a készülék átadásánál mást beszéltünk meg. Azt mondta, hogy nagy baj nem történhet, legfeljebb nála marad kevesebb mint fél áron. Azért hisztizik mert a botfülével nem hallotta azt amit szeretett volna nekem meg máshogy jöttek össze a dolgaim. Verjétek még a seggeteket pár napig a padlóhoz és ha meguntátok akkor lépjetek tovább.
NAD T778

Robyy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

[/quote]
Milyen letét??
[/quote]

Vásárlásról nem volt szó, hanem próbáról.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hozzászólás Szerző: earforce »

William írta:
2023.04.02., vas. 18:42
Ahogy ezt neki is elmondtam, sajnos így alakult. Nem érte kár, egy 825.000 Ft-os szűrőt kapott 350.000 Ft-ért.
A szűrő tökéletes, 100%-os állapotban volt.
Ebből az a tanulság, hogy bárkinek bármi közbejöhet.
Legközelebb rendelje meg a neten és van 14 napja vissza küldeni. Nem történhet nemvárt esemény.
Nyugtasson a tudat hogy a karma rendőrség dolgozik a háttérben és mindenkit utolér.
Kiszálltam a beszélgetésből.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Na beszélgessetek egymással
NAD T778

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Robyy írta:
2023.04.02., vas. 18:40
William írta:
2023.04.02., vas. 18:20
És ez a moderátorok szerint maradhat...
Miért ne maradhatna?
Cáfold meg, amit sms-ben írtál a letétbe kapott pénzről!
Kaptál több, mint 300 ezer forintot letétbe és nem vagy hajlandó visszaadni.
Ezt nevezik csalásnak.
Milyen csalás???? Milyen letét??
NAD T778

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Ahogy ezt neki is elmondtam, sajnos így alakult. Nem érte kár, egy 825.000 Ft-os szűrőt kapott 350.000 Ft-ért.
A szűrő tökéletes, 100%-os állapotban volt.
Ebből az a tanulság, hogy bárkinek bármi közbejöhet.
Legközelebb rendelje meg a neten és van 14 napja vissza küldeni. Nem történhet nemvárt esemény.
NAD T778

Robyy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

William írta:
Miért ne maradhatna?
Cáfold meg, amit sms-ben írtál a letétbe kapott pénzről!
Kaptál több, mint 300 ezer forintot letétbe és nem vagy hajlandó visszaadni.
Szerintem te számíthatsz feljelentésre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Robyy 2023.04.02., vas. 18:44-kor.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hozzászólás Szerző: earforce »

William írta:
2023.04.02., vas. 18:37
earforce írta:
2023.04.02., vas. 18:35
William írta:
Figyumá, nem gondoltál arra hogy visszaadod a pénzt?
Utána jogászkodhatsz... :smile30:
Figyumá... Ez a vonat elment a részéről.
Micsoda? :D
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

William
Fórumlakó
Fórumlakó

earforce írta:
2023.04.02., vas. 18:35
William írta:
Figyumá, nem gondoltál arra hogy visszaadod a pénzt?
Utána jogászkodhatsz... :smile30:
Figyumá... Ez a vonat elment a részéről.
NAD T778

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”