Tavaly tavasszal egy 936-os Ariat (is) hallgattam vételi szándékkal. Ekkora csalódás régen ért. Csilingel, szól, de nekem sehogy sem állt össze a hangja. Mélye pedig kb, nem volt (a Denon shopban hallgattam).Gergo222 írta: ↑2022.01.14., pén. 18:26Nekem is feltűnt, hogy Focal Aria-ból rengeteg van, szinte mindig van belőle eladó példány... Vagy az állványosból vagy az állóból. Én nem hallottam még, elvileg nem egy rossz hangfal, mindössze annyi a probléma vele, hogy iszonyúan túlárazott, és nem éri meg az árát (még használtan sem, szerintem ennyiért jobbat kap az ember).SWild írta: ↑2022.01.10., hétf. 22:18Igen, is. Nekem volt egy, vadiújonnan vettem, de az én ízlésemnek az általam akkoriban használt KEF LS50-nek csak nagy hajbókolással tudott volna ajtót nyitni. De ez MINDIG ízlés kérdése. Az Aria nem hozza azt az élénk, magasban részletes hangot mint a Chora, inkább lazítós, hátradőlős, kevésbé analitikus, és én ezt nem szerettem.
Plusz a "szomszédban" (osztrák Media Markt) nagyon olcsón árulják, sasolj fel a willhaben-re.
Nem csodálom, ha valaki nem haszonszerzés miatt is túl akar adni rajta.