Nem tagadom a dolgot, Atis féle adás vétel sajos kellemetlen sztori volt, oka volt a dolognak, de nem magyarázkodtam akkor sem, most sem fogok.tonee73 írta: ↑2020.11.19., csüt. 05:39A vevői oldalon azért erősen rezgett a léc, és nem hiszem hogy a tavaly novemberi sztorit atis csak kitalálta:Pinkpanther írta: ↑2020.11.18., szer. 20:26
Viszont nem vertem át senkit , nem hazudozok hogy ez van meg az van.
viewtopic.php?p=2432077#p2432077
Szóval akárhogy nézzük, pillanatnyilag egyik sztori sem a te reputációdat erősíti.
Azért ha én kérnék előre egy ekkora összeget előre utalással (és meg is kapom) akkor annyit azért tényleg megérdemel a vevő, hogy az legyen az első dolgom, hogy feladom és tájékoztatom erről, nem gondolod?
Olvastam, hogy házfelújítasz meg költözöl-de fordítsd meg a dolgot és lépj a vevő helyébe.![]()
Ez a sztori merőben más, megtettem amit megkellet, az hogy nem ment válasz azonnal, az meg azért van mert nem ülök a gép előtt egész nap. A héten már 2x ennyiért értékesítettem, mindenki megérti a késést, Ö az egyetlen aki neki állt értetlenkedni.Nem kell előre utalni ha bizalmatlan az ember.Még csak csütörtök reggel van, de már 1800km vezettem a héten, Minden este 20:00 előtt estem be a kapun, tudjuk kijárási tilalom van.