Köszi, hogy jelezted!Danapoint70 írta: ↑2020.11.02., hétf. 10:32Helboar memberlist.php?mode=viewprofile&u=47852 nevű felhasználó már 3x próbálozott nálam, hogy küldjem el neki ingyen tesztelésre a fejhallgatót, amit hírdetek, hogy ha teszik neki, alku nélkül megveszi.
Úgy tűnik, hogy találomra írkál mindenkinek, mert arra sem emlékszik, hogy már hónapokkal ezelőtt 2x is írt.
Mindezt úgy, hogy az elküldött cím alapján nem lakunk messze egymástól (erről persze meg sem próbált meggyőződni).
Az előző alkalommal felajánlottam neki, hogy ha megveszi és nem teszik, visszaveszem tőle, így van lehetősége kockázat nélkül kipróbálni. Pesze így már nem érdekelte, mert más fülesek is vannak, amiket ki akar még próbálni. Azóta is változatlanul csak az próbálkozik, hogy én csak küldjem el neki postán és ő majd 1 hét múlva jelentkezik, mert elfoglalt. Most már azt írtam neki, hogy elküldöm, adja meg a nevét és a címét, ő egy női nevet adott meg.
Csak óvatosan vele, nekem egyértelműen csalás gyanús a dolog, de mindenki döntse el, hogy elküld e egy ismeretlennek valamit így.
Jeleztem a megfelelő helyeken is, majd eldöntik, hogy van e a kollégának előélete.
Lehetséges, hogy egy újabb Kellner Zsolt inkarnáció (ő egyébként szigetszentmiklósi, legalábbis kezdetben ezt írta ki).
viewtopic.php?p=2213743#p2213743