Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Árazás - mennyit érhet?
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6097
Re: Árazás - mennyit érhet?
trane kérésére a puha által indított thread-ben tett hozzászólásait töröltem. Ezáltal KisMarci egyik hozzászólása (és az egyik saját hozzászólásom is) is értelmetlenné, okafogyottá vált, azt is töröltem.
Megjegyzés: szabályzatba nem ütköző hozzászólásokat CSAK a szerző kérésére törlök, vagy akkor, ha másik törlés miatt teljesen értelmetlenné válik.
Megjegyzés: szabályzatba nem ütköző hozzászólásokat CSAK a szerző kérésére törlök, vagy akkor, ha másik törlés miatt teljesen értelmetlenné válik.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
"puha" fórumtárs hozzázólásait saját kérésére a szabályzat értelmében eltávolítottam.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
-
- Törzsvendég
- Értékelés: 3333
- Kapcsolat:
Nézd, semmi gond nem lenne azzal, ha valaki mondjuk megkérdezi, hogy egy XY termék Z évesen mennyit érhet (az sem derülne ki, hogy venni, eladni szeretne valamit, csak úgy általánosságban). De, hogy mondandóját alátámasztandó berak 5-6 fényképet is róla, az semmi egyéb, mint egy általános topikban történő hirdetés feladás. Nézzétek, nekem ez van, vegyétek, vigyétek. Sajnálom, ha ez nem jött le a beírásomból. Sokan ezzel bepróbálkoznak más általános topikokban is és még az üzenőfalon is.
Az AVX jelenlegi hirdetési szabályzata eléggé szigorú feltételeket szab a hirdetőknek. Ezt ezekkel az "ügyes" trükkökkel szépen ki is lehet játszani. Mi lenne, ha holnaptól mindenki nyílt színen megkérdezné, hogy szerintetek az általam eladni kívánt termék mennyit érhet?
Szerintem gondold inkább át, amiket leírtam, mint azonnal támadó pozíciót felvenni. Nem az AVX ellen emeltem fel a hangomat, csupán a feltételeket "okosan" kijátszók ellen. Ennek pedig az egyik táptalaja pont ez a topik.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Leírnád, hogy konkrétan mi a problémád? Mert ha az, hogy miért van itt ez a topik, akkor a megoldás egyszerű: ne kattints rá. Nem látod, hgy mit kérdeznek benne, és nem kell hosszú hőbörgésekkel töltened a drága idődet.LIMAR írta: ↑2020.05.21., csüt. 12:50De most komolyan. Miért kellett ezt a topikot létrehozni? Semmi másra nem jó, csakhogy itt lehessen kiemelt hirdetéseket feladni, amik nem tünnek el a süllyesztőben egy óra alatt. Ennyi erővel az üzenőfalon is mehetne ez "mennyit érhet" a cuccom, amit el akarok adni.
A mai internetes keresőkben minden megtalálható. Aki azokon nem boldogul, ne vegyen, ne adjon el semmit.
Mi lenne, hogy én is leírnám, hogy jaj, nem tudom hogy mennyit érhet az az XY hangszedőm, amit éppen el akarok adni (és berakok róla öt nagyfelbontású képet, teljes specifikációt...).
Meg kell hirdetni és kész. Ha nem megy el, lejjebb kell vinni az árát. Mielőtt felrakom, legalább minimális szinten tájékozódom a neten a reális értékét illetően.
Amúgy is inden annyit ér, amennyit a VEVŐ hajlandó fizetni érte. Nem a mindenhez is értő nagytudású szakértők, megmondó emberek akik tudják a tutit.
(mindezt úgy írom, hogy az utolsó két mondatoddal 100% egyetértek, de akkor is: élni és élni hagyni).
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1686
Én általában úgy kezdem, hogy körülnézek a hifishark-on.
-
- Törzsvendég
- Értékelés: 3333
- Kapcsolat:
De most komolyan. Miért kellett ezt a topikot létrehozni? Semmi másra nem jó, csakhogy itt lehessen kiemelt hirdetéseket feladni, amik nem tünnek el a süllyesztőben egy óra alatt. Ennyi erővel az üzenőfalon is mehetne ez "mennyit érhet" a cuccom, amit el akarok adni.
A mai internetes keresőkben minden megtalálható. Aki azokon nem boldogul, ne vegyen, ne adjon el semmit.
Mi lenne, hogy én is leírnám, hogy jaj, nem tudom hogy mennyit érhet az az XY hangszedőm, amit éppen el akarok adni (és berakok róla öt nagyfelbontású képet, teljes specifikációt...).
Meg kell hirdetni és kész. Ha nem megy el, lejjebb kell vinni az árát. Mielőtt felrakom, legalább minimális szinten tájékozódom a neten a reális értékét illetően.
Amúgy is inden annyit ér, amennyit a VEVŐ hajlandó fizetni érte. Nem a mindenhez is értő nagytudású szakértők, megmondó emberek akik tudják a tutit.
Nekem sok Diy csöves erősítőm volt,egy elektromérnök ismerősöm készitet nekem egy párat,és itt az
avx-en is vettem több darabot.
Általában 60-70 ezer ft-ért adtam vettem öket,ezek jó pár évvel ezelött voltak,szerintem a forint romlása miatt reális az ár,egy hátrányuk van hogy elég nehezen veszik meg,de ma minden eladáshoz szerencse kel.
Ha hangjuk nagyon váltózó de a legtöbb nagyon megéri az árát mert itt nem kel a márkanevet, és a rárakodó magas költségeket megfizetni,viszont a legtöbb szól ugy mint egy több százezres gyári csöves erősítő.
Ezeknek még az is az előnye hogy kevés pénzért tovább javitható a hangjuk.
Én pl Lab 47 kábelekel át kábeleztem,vagy kábelesztettem, és más márkáju csövekkel is nagyot javulhat a hangjuk,amit akár használtan és a javulás mértékéhez képest olcsón beszerzhető.
Remélem tudtam segiteni.
ÜdvözölLudánszki Péter/ludy/
avx-en is vettem több darabot.
Általában 60-70 ezer ft-ért adtam vettem öket,ezek jó pár évvel ezelött voltak,szerintem a forint romlása miatt reális az ár,egy hátrányuk van hogy elég nehezen veszik meg,de ma minden eladáshoz szerencse kel.
Ha hangjuk nagyon váltózó de a legtöbb nagyon megéri az árát mert itt nem kel a márkanevet, és a rárakodó magas költségeket megfizetni,viszont a legtöbb szól ugy mint egy több százezres gyári csöves erősítő.
Ezeknek még az is az előnye hogy kevés pénzért tovább javitható a hangjuk.
Én pl Lab 47 kábelekel át kábeleztem,vagy kábelesztettem, és más márkáju csövekkel is nagyot javulhat a hangjuk,amit akár használtan és a javulás mértékéhez képest olcsón beszerzhető.
Remélem tudtam segiteni.
ÜdvözölLudánszki Péter/ludy/
Sziasztok, vételben kérnék segítséget. Felbukkant egy Kribe erősítő. Érdeklődnék, hogy a 80 ezer forintos ár mennyire reális érte. Hogy Krinszki Bernárd mikor építette nem tudni egyenlőre. Speckói ami ismertek: 2*25W-os teljesítmény. 2*8ohm kimenet. Csövezés: 2*2 6L6 (6P3S), 2*ECC83, 2*ECC82, 2* EM80.
Köszönöm
Péter
Nagyon sötétben tapogatózom a témában, de szeretnék egy csöves erősítőt kipróbálni otthon, hosszútávon.Köszönöm
Péter
Marantz 7002 erősítő mennyitért eladható, ha a digitális bemenete recseg?
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus
- Renatto
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 64
- Kapcsolat:
Árazás - mennyit érhet?
Heló!
Árazásban kérnék segítséget egy Dali Concept 6 hangfalpárra és egy hifiállványra.
A Dalikon van pár sérülés, horzsolás, viszont a hangszórók sértetlenek és ennek megfelelően jól is szól.
Az állvány 85cm magas, a polcok mérete 50x40cm, ebből 2db állítható. Elég súlyos darab.
Előre is köszönöm.
Árazásban kérnék segítséget egy Dali Concept 6 hangfalpárra és egy hifiállványra.
A Dalikon van pár sérülés, horzsolás, viszont a hangszórók sértetlenek és ennek megfelelően jól is szól.
Az állvány 85cm magas, a polcok mérete 50x40cm, ebből 2db állítható. Elég súlyos darab.
Előre is köszönöm.
ATMOS - 5.1.4 - KLIPSCH - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra
ONKYO RZ50 - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15
ONKYO RZ50 - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15
- pablotaxi69
- Nincs visszaút
- Értékelés: 5
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Sziasztok!
Hol helyezkednek el ezek a kábelek a sorban?
Milyen értéket képviselnek ezek?
Nincsenek használva,érdemes esetleg eladni,vagy hagyjam meg,majd egyszer hátha jó lesz?
Köszönöm
Audioquest Sidewinder
Audioquest Diamondback
Qed Qunex 3
Sziasztok!
Hol helyezkednek el ezek a kábelek a sorban?
Milyen értéket képviselnek ezek?
Nincsenek használva,érdemes esetleg eladni,vagy hagyjam meg,majd egyszer hátha jó lesz?
Köszönöm
Audioquest Sidewinder
Audioquest Diamondback
Qed Qunex 3
Köszi!tonee73 írta: ↑2020.04.23., csüt. 18:00Ezeket találtamRappit írta: ↑2020.04.23., csüt. 17:29Sziasztok!
Mennyit érhet ez a pár Klipsch Cornwall 1?
Hangra hibátlan, esztétikailag van rajta 1-2 sérülés de nem vészesek.
https://imgur.com/gallery/3Ewop28
Köszi előre is
(2018.-ban hirdették $1150-ért USA-ban):
https://community.klipsch.com/index.php ... rnwall-1s/
Ehhez talán tudsz viszonyítani, ritkán felbukkanó darab ez, inkább a mark II-III-IV kerül eladósorba.
Itt 1450 CAD-ért mutat egyet a Canuck Audio Mart, 2018 szeptemberben elkeltnek:
https://www.canuckaudiomart.com/details ... ornwall-1/
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6297
Ezeket találtamRappit írta: ↑2020.04.23., csüt. 17:29Sziasztok!
Köszi előre is
(2018.-ban hirdették $1150-ért USA-ban):
https://community.klipsch.com/index.php ... rnwall-1s/
Ehhez talán tudsz viszonyítani, ritkán felbukkanó darab ez, inkább a mark II-III-IV kerül eladósorba.
Itt 1450 CAD-ért mutat egyet a Canuck Audio Mart, 2018 szeptemberben elkeltnek:
https://www.canuckaudiomart.com/details ... ornwall-1/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sziasztok!
Köszi előre is
Köszi előre is
Jó állapotú Tannoy 632 hangfalpár mennyit ér?
Jó állapotú Phonar AS 1000 mélyláda távirányítóval mennyit ér?
Usher - Valhalla - Emotiva
Szia subot
Ezt privátban kellene.üdv, tonee
Ezt privátban kellene.üdv, tonee
Dali Helicon szett 12 eves, a center es a sub meg nem lett kibontva. Mindegyik peldany dobozaval, minden tatozekaval makulatlan allapotban.
- Helicon 400
- Helicon C200
- Helicon S600
Mennyit erhet kulon-kulon es egyben?
- Helicon 400
- Helicon C200
- Helicon S600
Mennyit erhet kulon-kulon es egyben?
Köszönöm a kiigazítást!
A kérdés tehát adott.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6297
Re: Sztereó erősitők
Most már ott van.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Re: Sztereó erősitők
Kedves Fórumtársak.
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e? Van egy régi végfokom, egy Harman/Kardon H/K-870-es. Egy kis átalakítások esett át anno. Kapott egy lakkozott fa előlapot, meg a jel, táp, és hangfal kábel cserét. Az eredeti előlap is megvan még, a gombbal, és a kapcsolóval együtt. Természetesen tökéletes műszaki állapotban van. A kérdésem, hogy mit érhet most így?
Köszönöm.
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e? Van egy régi végfokom, egy Harman/Kardon H/K-870-es. Egy kis átalakítások esett át anno. Kapott egy lakkozott fa előlapot, meg a jel, táp, és hangfal kábel cserét. Az eredeti előlap is megvan még, a gombbal, és a kapcsolóval együtt. Természetesen tökéletes műszaki állapotban van. A kérdésem, hogy mit érhet most így?
Köszönöm.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn