Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Az AVX-en árusító eladók.Őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Hogy ezt a Kellner-t még nem verte meg nagyon senki...Engem is lehúzott 16k-val, itt az axv-en
segits masoknak, hogy öket ne tudja:  telefonszam ? termek ? duma ? ...

kuf
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: kuf »

Szép lista, köszönjük a frissítést.
Büntetőeljárás nem indítható csalásért?

Hogy ezt a Kellner-t még nem verte meg nagyon senki...Engem is lehúzott 16k-val, itt az axv-en

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Hozzászólás Szerző: tanczi »

Több mint egy hónapja nem kapok választ (és semmi infót) Trek fórumtárs egyik árult motyójáról.
Előtte privátban megállapodtunk, de azóta semmi aktivitás részéről, többszöri érdeklődésre se.

Nem tudom, mit történhetett vele (igazából nem sok dolgot tudnék mentségként elfogadni) - de a topik bezáródott.
Én ezt nem tudom helyesen értelmezni, a jó értelmezésben bárki segíthet (főleg privátban).
Számomra azért ez ÍGY említésre méltó és itt megjelenítendő.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6186

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

A mi felelősségünk addig terjed, hogy kirakjuk innen-a feljelentést annak kell megtennie akit átvert.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Dec 5-én megjött az újabb inkarnáció, CobraTobra néven.    Ez sem tartott sokáig.

Tisztelt fórumosok!
A korábban garen / indahouse / boyceboy / lcdsupra / Marewiick / Marewick / Merwick / Kevin115 / PanaBrado / CobraTobra  neveken regisztrált csaló (Kellner Zsolt) eléggé ragaszkodik a fórum felületén történő hirdetéshez.A további átverések elkerülése érdekében ha a következő

email címekkel:

shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com 
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com

​az alábbi telefonszámmal:

70/2770488

illetve a következő eladó termékekkel:

Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
LG hi-fi Plus B&O Play külső hangkártya Dac/Amp
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Sennheiser CX 300 II
11.6 üzleti laptop (i5 processzor)

találkoztok az eladási felületen, akkor azt kezeljétek mindenképpen fenntartással és ha lehet akkor jelentsétek.
Köszönet

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Dec 5-én megjött az újabb inkarnáció, CobraTobra néven.    Ez sem tartott sokáig.

Tisztelt fórumosok!
A korábban garen / indahouse / boyceboy / lcdsupra / Marewiick / Marewick / Merwick / Kevin115 / PanaBrado / CobraTobra  neveken regisztrált csaló (Kellner Zsolt) eléggé ragaszkodik a fórum felületén történő hirdetéshez.A további átverések elkerülése érdekében ha a következő

email címekkel:

shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com 
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com

70/2770488

Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Sennheiser CX 300 II
11.6 üzleti laptop (i5 processzor)

találkoztok az eladási felületen, akkor azt kezeljétek mindenképpen fenntartással és ha lehet akkor jelentsétek.
Köszönet

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1247

Hozzászólás Szerző: Tul »

Azért ez már pimasz.. Valami személyes bosszú az AVX ellen? Megérdemelné már, hogy valaki végleg eltántorítsa a szélhámoskodástól..

Bővült a tárház barátunknál, ma is bukott.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Bővült a tárház barátunknál, ma is bukott.
Az eladandó cuccok listája is bővült.

Tisztelt fórumosok!
A korábban garen / indahouse / boyceboy / lcdsupra / Marewiick / Marewick / Merwick / Kevin115 / PanaBrado néven regisztrált csaló (Kellner Zsolt) eléggé ragaszkodik a fórum felületén történő hidetéshez.A további átverések elkerülése érdekében ha a következő

email címekkel:
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com 
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com
boomrozs@gmail.com

70/2770488

Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Sennheiser CX300 II
11.6 üzleti laptop /i5 processor/

Köszönet

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 601

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Többek között ezért is furcsa nekem ez a dolog. Na meg, hogy eddig minden rendben, majd hirtelen mégsem. Persze elfogadom, hogy elromolhat egy készülék még pár évesen is, de nekem ez furcsa és az előadásmód is amit a telefonba hallottam. Ha a hivatalos szakszervizben írásba adják, hogy a készülékben vmilyen gyári hiba volt és most jött elő akkor még bocsánatot is fogok kérni nyilvánosan. De ha bármi más okozta a problémát, nem foglalkozom vele.  Én is számtalan adás-vételt bonyolítottam le itt, soha nem volt gond.
No, ma megkerestek a szervizből és egy alkatrész meghibásodása (bemenet választóban) okozta az erősítő "elromlását". Könnyen javítható. Nem gyári hiba (rejtett hiba), nem jósolható meg előre, nincs előzménye, egyszerűen megtörtént. Kártérítés nem lesz részemről.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Vigyázat csaló! 

Az  AVX-n egy goodboy62-néven jelenlévő személy csaló! Az általa hirdetett eszközért bezsebeli átutalással a vételárat, és azóta minden eszközön elérhetetlen! Az utalást november 14-n megtettem, azóta hiába várom az Alisca ólommal töltött kúpokat. Mindennap próbálom felvenni vele a kapcsolatot, hiába! Mostanáig a postára nem érkezett a küldemény.
A következőket tudom róla, amennyiben ezek igazak, legalábbis nekem így mutatkozott be: Szabó Gábor lakhely: Szerencs   +36 30 204-3845 és a bankszámla száma, amit ide nem írok meg.
Ez idáig itt még nem sikerült ilyen egyénnel össze akadni mostanáig.
Úgy látom a csalók mindenhol jelen vannak.
Próbáljon meg mindenki óvakodni az ilyen emberektől akik erre képesek 7.000 Ft-ért.

Üdv, Sárosi György
  20 230-4034

egy masik forumtarsat figyelmeztettem (nov.14-en pü-ben), mert lattam, hogy egy hirdetett cucca kapcsan erdeklödött e nekem gyanus volt goodboy62

..ugyanakkor egy postapontra (en nevemre) küldött csomag nekem sem erkezett meg ! itt nem utaltam elöre, azaz a postazót ér(het)i kár.  Sajnos nincs azonosito, a postaponton meg eddig mindig azt mondtak (mar hetek ota !!): nincs küldemenyem.
ha ilyen esetben tudna valaki tippet, segitseget, azt köszönöm !

bubu1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: bubu1 »

Vigyázat csaló! 

Az  AVX-n egy goodboy62-néven jelenlévő személy csaló! Az általa hirdetett eszközért bezsebeli átutalással a vételárat, és azóta minden eszközön elérhetetlen! Az utalást november 14-n megtettem, azóta hiába várom az Alisca ólommal töltött kúpokat. Mindennap próbálom felvenni vele a kapcsolatot, hiába! Mostanáig a postára nem érkezett a küldemény.
A következőket tudom róla, amennyiben ezek igazak, legalábbis nekem így mutatkozott be: Szabó Gábor lakhely: Szerencs   +36 30 204-3845 és a bankszámla száma, amit ide nem írok meg.
Ez idáig itt még nem sikerült ilyen egyénnel össze akadni mostanáig.
Úgy látom a csalók mindenhol jelen vannak.
Próbáljon meg mindenki óvakodni az ilyen emberektől akik erre képesek 7.000 Ft-ért.

Üdv, Sárosi György
  20 230-4034

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Nem megoldhatatlan ennek a bizinyítása, de valóban komplikált.

Arra a linkelt adás - vételi szerződésre reagáltam amiben hangsúlyosan van kinyilatkoztatva, hogy az eladó mentesítve van mindenféle felelősség alól.

Természetesen nem tud mentesülni az eladó a szavatossági kötelem alól, csak akkor, ha ezt kifejezetten és félreérthetetlenül tartalmazza a szerződés. Elvileg létezhet ilyen eset, pl. annyira alacsony árban egyeznek meg, hogy ehhez kapcsolják az eladó szavatossági felelősség alóli mentesítését. 
A bizonyítás elvben valóban lehetséges, de találj - megfelelő helyről - olyan szakvéleményt, amely azt írja, hogy az eladónak bizonyosan tudnia kellett a hibáról (amely a kipróbálás során nem jelentkezett). Nem menne könnyen, ráadásul a vevőnek elő kell finanszíroznia ennek a költségét. 
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: nempisti »

Az alapvető különbség a jótállás (köznyelvben: garancia) és a szavatosság között a bizonyítási teherben van: Jótállás esetén a bizonyítási teher az eladón van, szavatosság esetén viszont a vevőn (fogyasztón)
Szavatossági igényt a mi "adok-veszek" eseteinkben az alapoz meg, ha az eladó tudott (vagy tudnia kellett) a termék hibájáról (ez lehet rejtett hiba is), de nem tájékoztatta erről az eladót. Önmagában az, hogy a megvásárolt cucc elromlik a vásárlást követően bármikor, nem alapoz meg szavatossági igényt. Még egyszer: a vevőnek kell bizonyítania, ez pedig nem nagyon egyszerű...

Nem megoldhatatlan ennek a bizinyítása, de valóban komplikált.

Arra a linkelt adás - vételi szerződésre reagáltam amiben hangsúlyosan van kinyilatkoztatva, hogy az eladó mentesítve van mindenféle felelősség alól.

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.

Önmagában az, hogy a megvásárolt cucc elromlik a vásárlást követően bármikor, nem alapoz meg szavatossági igényt. Még egyszer: a vevőnek kell bizonyítania, ez pedig nem nagyon egyszerű...
Én is utána jártam és teljes mértékben igazad van. Ha a szakszerviz megállapítja a gyári hibát (olyan konstrukciós hiba amiről maga a gyártó is tud és előbb-utóbb biztosan bekövetkezik) akkor van létjogosultsága a kártérítésnek eladó és vevő között, amennyiben a garancia lejárt (ha tudott a hibáról az eladó, ha nem). Az alkatrészek természetes öregedése és ezáltal elromlása nem tartozik ide.

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Természetesen magánszemélyek esetében is érvényesek az ide vonatkozó törvények. Gondoljunk csak a használt autók adás - vételére. Hiába a megtekintett állapot, ez nem lehet olyan mindenre kiterjedő vizsgálat ami alapján az eladó elháríthat mindennemű felelősséget.
Az autós pàrhuzam azért is helytálló mert azonos ársávot fed le mint a hifi. Nullától a csillagos égig.

Az alapvető különbség a jótállás (köznyelvben: garancia) és a szavatosság között a bizonyítási teherben van: Jótállás esetén a bizonyítási teher az eladón van, szavatosság esetén viszont a vevőn (fogyasztón)
Szavatossági igényt a mi "adok-veszek" eseteinkben az alapoz meg, ha az eladó tudott (vagy tudnia kellett) a termék hibájáról (ez lehet rejtett hiba is), de nem tájékoztatta erről az eladót. Önmagában az, hogy a megvásárolt cucc elromlik a vásárlást követően bármikor, nem alapoz meg szavatossági igényt. Még egyszer: a vevőnek kell bizonyítania, ez pedig nem nagyon egyszerű...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: nempisti »

Úgy tudom, hogy magánszemélyek között is. Ami nem gyenge, hogy ingatlan adás-vételnél ez 5 év!Természetesen magánszemélyek esetében is érvényesek az ide vonatkozó törvények. Gondoljunk csak a használt autók adás - vételére. Hiába a megtekintett állapot, ez nem lehet olyan mindenre kiterjedő vizsgálat ami alapján az eladó elháríthat mindennemű felelősséget.Az autós pàrhuzam azért is helytálló mert azonos ársávot fed le mint a hifi. Nullától a csillagos égig.

habazutty
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: habazutty »

Szerintem a szavatossági kötelezettség csak vállalkozásra, vállalkozókra vonatkozik, magánszemély - magánszemély közötti ingó adávételre, ha az eladó nem üzletszerűen végzi a tevékenységét, akkor arra nem.
Úgy tudom, hogy magánszemélyek között is. Ami nem gyenge, hogy ingatlan adás-vételnél ez 5 év!

NTX
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 102

Hozzászólás Szerző: NTX »

Nekem úgy rémlik, hogy legalább hat hónap szavatosság megillet mindenkit, aki használt terméket vásárol. Mindegy mit írtok az adásvételibe, a törvény erősebb.
Nem véletlenül árulnak nepperek objektívet meg használt háztartási és egyéb gépeket 6 hó garanciával (holott vállalkozásként legalább egy év). Úgy adják elő, mintha többlet szolgáltatás lenne.
Viszont magánszemélyek között is érvényes a dolog.

Remélem azért megoldódik a probléma. Igazából ez mindkét félnek kellemetlen.
Szerintem a szavatossági kötelezettség csak vállalkozásra, vállalkozókra vonatkozik, magánszemély - magánszemély közötti ingó adávételre, ha az eladó nem üzletszerűen végzi a tevékenységét, akkor arra nem.

habazutty
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: habazutty »

Minden így veszek, és adok el.

5 /  -ös pont fontossága.

Nekem úgy rémlik, hogy legalább hat hónap szavatosság megillet mindenkit, aki használt terméket vásárol. Mindegy mit írtok az adásvételibe, a törvény erősebb.
Nem véletlenül árulnak nepperek objektívet meg használt háztartási és egyéb gépeket 6 hó garanciával (holott vállalkozásként legalább egy év). Úgy adják elő, mintha többlet szolgáltatás lenne.
Viszont magánszemélyek között is érvényes a dolog.

Remélem azért megoldódik a probléma. Igazából ez mindkét félnek kellemetlen.

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.

Ez jó hiba leírás.
Többek között ezért is furcsa nekem ez a dolog. Na meg, hogy eddig minden rendben, majd hirtelen mégsem. Persze elfogadom, hogy elromolhat egy készülék még pár évesen is, de nekem ez furcsa és az előadásmód is amit a telefonba hallottam. Ha a hivatalos szakszervizben írásba adják, hogy a készülékben vmilyen gyári hiba volt és most jött elő akkor még bocsánatot is fogok kérni nyilvánosan. De ha bármi más okozta a problémát, nem foglalkozom vele.  Én is számtalan adás-vételt bonyolítottam le itt, soha nem volt gond.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hozzászólás Szerző: earforce »

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu

Ajánlom adásvételnél , ezt mindenkinek. Innentől vita nincs. 

Én meg még sosem írtam hifinél adásvételit.Pedig sztem csak itt az avx-en közel 100 cuccot adtam/vettem.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

nerobi73
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: nerobi73 »

Mi lett a hiba?
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu

Ajánlom adásvételnél , ezt mindenkinek. Innentől vita nincs. 

nerobi73
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: nerobi73 »

Valóban, itt személyeskedett és beleszólt abba, amihez semmi köze.

De ezt még mindig nem látom oknak arra, hogyha meghirdet valamit jó áron, ne vegyem meg tőle.

Egy csomó dologról lemaradtam volna, ha csak szimpatikus/korrekt emberrel álltam volna szóba.

sssggg
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 330

Hozzászólás Szerző: sssggg »

Vmi idézem: "kattog, csörög-zörög" 4-5 óra használat után.
Ez jó hiba leírás.

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.

Mi lett a hiba?
Vmi idézem: "kattog, csörög-zörög" 4-5 óra használat után.

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”